kläder, nya skor, smink, ringar, hårnålar, nya undies, en bok, matteboken. sen har jag nog inte packat mer. medicin, en kudde, mat i bussen, lurar och vad?

Stressar sönder här i sängen. I vanliga fall brukar jag ligga kvar i svettiga kläder tills det blir nästan för sent för att duscha, men inte ikväll. Ikväll har/ska jag:
- Tränat, vi var 4 pers.
- Duschat, rakat benen och smörjt in mig.
- Packat inför Umeå och börjat med Kåbdalispackningen (emma, vad ska jag ha med mig?)
- Tidsinställer lite blogginlägg.
- Räkna ett tiotal mattetal enligt en överenskommelse med matteläraren. Ska inte börja gråta nästa lektion...
- Äta.
- Förhoppningsvis hinna dammsuga rummet, det känns trevligare att komma hem till ett städat rum.
+ fixa en liten överraskning.

överstressad men kör för faaaaaan! skoja.



Jag är så gullig med Mika så, följer henne hem och äter upp hennes hamburgare. Skrattar när hon skär sig på rakhyveln och sen är jag så snäll och fyller hennes dator med söta bilder på mig själv.
Vi ska iväg och träna lite fotboll, taggaaaaaaa!

idååååååålmika, klingar inte det hur bra som helst? jag ska hålla i m:et!!!! pax hålla i p:et! eee, vilket p? mikap p:et!

Det finns tusentals duktiga sångare och jag har många favoriter bland alla dessa. Men det finns bara en Mika. Bara en Mika Pettersson som får mig att rysa varje gång hon tar ton. Som får mig att vilja höra mer, mer, mer! Det går inte att förklara den flickans röst, underbar. Istället får ni ett par underbara klipp, ni bara måste lyssna!

 

och här kommer de två tapen i jakt på en toalett., det är du och jag mamma.

Varför lyckas alltid Lagerhaus? Varenda gång jag kliver ut därifrån har jag något med mig, idag blev det två påsar med fjädrar som ska bli örhängen/halsband/påskpynt och en må bra bok. Jag har ett par skrivböcker här hemma, men alla är fyllda med skit. Kaloritabeller, kaloriintag och kaloriförbränning, dåliga tankar och dåliga löften till mig själv, viktdagböcker och träningsscheman. Inte en enda än är tom från det. Eller jo, en, och det är den jag använder i skolan.
Men nu blir det andra bullar (det blir kanelbullar), jag älskar att min LIV pärm är fylld med motivation men den är så klumpig, det är så mycket papper och så få anteckningar, så nu gör jag min egen. Jag ska försöka fylla den med motivationstips, ångesthantering, saker jag är bra på, saker jag behöver förbättra, mind fulness övningar och annat kul att ta fram när det känns motigt.

Fjädrarna kostade 15;-/st och boken 49;-

tack för era supermascaratips, ska ta mig en genomkörare och försöka svara på kommentarerna när jag kommer hem!


Lite sexiga bilder från Lisas plats i klassrummet. Alla ettor har varit och kollat på Baldershowen, huuuuur kul som helst! Skrattade en massa och hoppades att den aldrig skulle ta slut. Far på Baldershowen!!!! (okej, tror det var igår den var hehe...)

Idag drar jag till Umeå, om ungefär 30 min ska jag sitta i bilen med min vita kudde och röda, lurviga filten. Myyyys. Och kanske Looking for JJ i handen, duktig Moa som pluggar när hon kan sova. Och förhoppningsvis får jag köra en bit också, om jag tjatar tillräckligt mycket!

nej, jag och emelie var inte fulla på alkohol, vi var fulla av lycka. 2-0 målet var underbart!!!!!

linneas bild

mitt hjärta klappar för skellefteåååååå aiiiiiik♥

igår drack jag upp halva josefs hemmagjorda smoothie istället för att smaka. att sno är mycket roligare ju!

Jag har una problema de big. Vilken mascara jag ska köpa här näst. Min egendesignade (the falsies burk och colossals borste) slickar botten och mina fransar hintar knappt färgen svart.
Jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig! Drog ihop ett collage med de mascaror jag kommer ihåg att jag har haft, H&Ms fattiga, 2000 calorie mascaran som jag köpte just för att den hette calorie och Isadoras rätt så fattiga är de tre jag helst slipper. De resterande fyra är ok. Vad jag minns. Men okej räcker inte! Mina stackars ögonfransar ska vara tjockare än Buddha, inte så långa, hellre små, många och tjocka än långa, smala och få. Mascaran ska helst kosta kring hundringen, jag pungar inte ut många fler kronor är 150 stycken (snål, jag vet), finns det någon som kan hjälpa mig där ute?

jag gillar hur den enda kvällen i veckan som jag är hemma var igår, om jag stannar hemma från umeå då

Måndag: Skola 08.30 - 14.20
Piano
Köra


Tisdag: Skola 08.30 - 15.30
Frasses + häng på stan
SAIK - Luleå!!!!!



Onsdag: Skola 08.40 - 11.00
Umeå
Greys!

Torsdag: Skola 08.30 - 15.00(?)
Fotbollsträning 18.00 - 19.00

Fredag: Skola 08.30 - 13.50
Häng med Emma i Umeå?

Lördag: Häng med Emma i Umeå(?)
Buss hem med syster



Söndag: Packa upp, packa om
Kåbdalis!

pinsamt att jag och min 10åriga syster går och lägger oss samtidigt. men ingen kan vara värre än matilda, hennes lillasyster går och lägger sig efter matilda!

Jag har nog inte berättat om våran tillökning i familjen Eriksson. Katten Leia ploppade ut denna "grävling" i tisdags (eller var det torsdags?) i Josefs säng, som vanligt. Vi saknade Leia och pappa skojade om att Josefs säng nu skulle vara blodig och fylld med kattungar, halva rätt där. Endast en kom fram, om det är en tjej eller kille är ännu inte känt.
Älskar denna krumelur redan, kan bero på att den enda hon inte piper hos är mig, tror hon blandar ihop mitt hår med Leias långa man. Söt är den i alla fall. Namnförslag? På L kanske?

fy och satan för min dator som är segare än livet. och fy och satan för victor's pixel font som bara blir bra i 12 eller 10 px

En vacker dagens där ni får se hur fin rumpa man får i morötter. Hetare än eld. Hetare än solen! Hetare än hetast!
Har dessutom tryckt ner både en klänning och ett långt linne i dem, så lite knöliga och så blev de. Och lyckligt vis var det precis idag som jag skulle prova brallor. Två par. Knöligt, jobbigt och inte bra. Får göra det imorgon istället!

det fanns en apcool bild faktiskt, burken med bodylotion snurrade precis när jag tog bilden. vars bilden tog vägen? råkade radera den...

Allt detta är nu insmörjt/målat på/använt för att piffa till mig lite extra. Jag hade en superidé om att vi skulle stanna kvar lite extra länge efter gympan och köra en riktig skönhetsgenomkörare med mina brudar. Rakade benen, målade naglarna, smörjde in mig och gjorde inpackning så mitt hår är nu lenare än silke! Det gillar vi!
Vad jag luktar är ju en annan sak, mango+hallon+satsuma+nagellack+god schampo lukt+god balsam lukt=ingen toppenblandning...

idag ska jag inte ta den långa vägen till oskar, idag ska jag vara modig och ta den kortare, den som jag inte hittar till, menmen!

Nu drar jag iväg och lirar lite fotboll, måste få igång mitt hjärta igen efter bilturen. Har aldrig varit så koncentrerad i hela mitt liv, inte ens på den muntliga delen av engelska nationella i nian...

kanske ska jag måla om mitt rum svart och gult med en aiklogga som fondvägg för att visa vem mitt hjärta slår för? eller kanske färga halva håret svart och halva blondt?

Just nu ligger jag i sängen med världens coolaste/fulaste/snyggaste/bästaste tröja; en lysgul med texten slutspel 2011 som SAIK var så givmilda och gav till alla i publiken igår. Ingen kan väl ha missat att neon är bland det snyggaste man kan ha på sig i sommar, kanske ska jag satsa på denna? Nej, fy sjutton, på Skellefteå Kraft Arena och i sängen är det enda stället där den hör hemma!
Samtidigt rensar jag bland alla bloggar jag har som ligger och skräpar, smart som jag är så tog jag bort varenda mapp med bra bloggar och slutade prenumenera på typ 10 bloggar utan att först lägga in dem i en ny bloggmapp på datorn. Så nu har jag glömt hälften av dem. Illa.

Okej, dags att ställa om tiden i huvudet, äta lite lunch, dra på mig lite snyggare alternativt mer kläder och fortsätta tagga att köra efyran om cirkus en timme. Önska mig lycka till!
ett stycke frukost och ett stycke supportertshirt+nyvaken moa

jag fick faktiskt sitta i pappas knä när vi åkte hockeybussen hem, då kände jag mig som fem år igen. det var mysigt.

Veckans LIV läxa är affirmationer. Dvs att man intalar sig att man duger som man är, t.ex. och försöker tänka det en gång mer än man tänker att man inte duger. Jag valde dessa fyra affirmationer som jag har skrivit upp som en anteckning på mobilen, så varje gång jag låser upp mobilen påminns jag att jag måste tänka det! Jag funderade på att göra små lappar och hänga upp på spegeln/kylskåpet/garderoben/ytterdörren/busskortet osv, men var lite för lat för det.

Jag har galet svårt för att säga att jag mår bra, att inse att jag duger som jag är och är okej och att jag faktiskt är värd något annat än självplågeri och död. Intalar, inbillar, låtsas..

återigen, slut på utmaningen. vill ni inte hitta på någon bra utmaning åt mig att blogga om?

15e bilden: En person som är snygg

Robert Pattinson är i en liga helt för sig själv. Tror det är den snyggaste grabben jag någonsin sett, klår varenda liten Skelleftepojke, alla hockeygrabbar och andra kändisar. Hm... okej, kanske inte alla. Men gälet snygg är han, det måste ni väl hålla med om!

ja, nu matchar då den gula tshirten mitt hår i alla fall!

Under det bloggfria dygnet har jag hunnit med att:
- Hänga hemma hos Oskar med mina fina brudar+några grabbar.
- Sova hos Matilda.
- Träffa Emma!
- Se Skellefteå vinna mot Luleå med 2-1.
- Laddat min mobil 2 gånger.
- Bytt kläder 3 gånger.
- Vinkat åt massor med människor.
- Sjungit till rösten skar sig.
- Tryckt igenom ett ihopväxt hål i örat.
- Kramats och pussats av lycka.

idag fick jag tillochmed skriva på ett papper att jag var "tränare" för eragon rod. kanske inte, men jag skrev i alla fall under!

En härligt oskarp bild på hur jag har sett ut idag, galet kallt med nylonisar men nog överlevde jag nog! Om en månad kan jag nog ta 30DEN strumpisar för att redan i maj gå barbent! Låter det som en hygglig plan?

Nu ska jag vidare till Oskar med mina brudar, sover hos Matilda inatt och stannar i stan tills hockeyn imorgon. Jag ska nog sno en dator och uppdatera, så lämna mig inte nu! Ha en toppenkväll!

JC, H&M, Myrorna, Euro Sko.

jag hade egentligen tänkt ta en asful bild på fanny när hon cyklar enhjuling för den skrattar jag alltid åt. denna bild skrattar jag bara ibland åt.

14e bilden: En bild som du alltid skrattar åt

Skrattar just nu. Detta var vårat julkort för typ... 5 år sen? Vi tvingade ut oss i kylan, drog igång bastun på max och kämpade för att le istället för att skrika "kaaaaaaaaallt!".
Vi gör alltid knasiga julkort, jag älskar det! Gömmer oss bland gosedjur, står med likadana trosor, badar i snön, klär ut oss till lucior (josef var lucian) eller tuperar sönder håret.

hallå? hej, det är magnus, från polisen. ee, hej... hur är det? bra... haha jag skojar moa, det är ahmed!

Och äntligen övningskör jag lagligt! Idag fick vi papprena om att mamma och pappa är godkända handledare i brevlådan, tror ni att jag typ hoppade av lycka hemma hos Matilda eller? Som jag har längtat efter att få övningsköra lagligt (om någon polis läser: såklart har jag kör lagligt, inte är jag olaglig inte!). Jag har redan hunnit vara utan en tur efter fotbollen, fy sjutton så kul det är att köra! Och världens bästa ångestdämpare också!

Så akta er nu alla Skelleftebor, jag kan inte ansvara om ni råkar stå ivägen när jag kör!

kostnaden y är lika med x gånger 15. vad har vi räknat ut då? plus 400. jaaa! vad dillar mina klasskamrater om?

13e bilden: En bild från i somras


Jag och Marika i somras när vi hoppade från bryggan på Kurjan, något som ska återupplevas ett antal gånger i sommar!
Jag har massor med underbara planer för i sommar, längtar som tusan!! Sommaren 2010 var underbar, men sommaren 2011 ska bli ännu bättre!

ser det inte ut som om jag har både ett läppstift+läppglans, rouge och någon form av ögonskugga på bilden? sanningen är den att det är utkletat smink.

Efter 6 msnfönster, lite plugg och en timmes Greys har jag planerat att hoppa in i duschen, borsta tänderna och möjligtvis somna med ett nytt tuggummi i munnen. Och om jag hinner ska jag läsa de sista sidorna i SOLO Mode, som jag fick av mamma idag. Tack!
Jag gillar sånna här ytliga tidningar, helst med bara kläder och lite skönhet, synd bara att jag ska vänta enda till augusti innan nästa nummer kommer ut... Jag tror jag ska testa Elin Klings tidning också, är lite nyfiken på om det kan vara något! Sovgott!

det finns inte plats för några roliga rubriker till detta inlägg. bara ett vackert ansikte.

idag håller vi en tyst minut för anna, som inte orkade med jordelivet längre. vila i frid♥

i wanna know your name, name, name, name. jag heter moa, moa, moa, moa. you just killed me. gjorde jag?

Min tisdag spenderades i världens snyggaste och oskönaste shorts. Dör lite för hur snygga de är. Dör även för hur mycket de skär in på fel ställen.
Tillsammans med nylonisar och klackar till blåsigt väder och isiga vägar var detta ingen toppenoutfit. Men lite småsnygg ändå, det måste ni hålla med om?

H&M, Bikbok

okej, en sak till också. ni måste kunna stava. och helst inte skriva milslånga inlägg som detta.

Insåg idag att jag inte har någon favoritblogg. Jag skulle svara på lite frågor på bloglovin' där de bland annat frågade om ens tre favoritbloggare/bloggerskor. De bloggar jag läser först på bloglovin' är väl Marikas och Mikas men jag har ingen "herregud måste läsa, måste kolla, läser arkivet tusen gånger om!"-blogg.
Så idag efterlyser jag detta, jag har en hel del krav också, jag favoriserar ingen blogg bara sådär inte!

- En blogg.se-blogg är att föredra. Om du bloggar på någon annan portal måste du vara bäst. Klarar inte av fler än 2 från någon annan portal än blogg.se.

- Lagom uppdatering! 1 gång per dag är för lite. 10 gånger per dag är för mycket. 3-4-5 inlägg per dag är lagom, då orkar man hänga med.

- Bilder i varje inlägg. Helst fina, som är välarbetade men det räcker med en tapig 600/800px bild alternativt två 300/400px bilder bredvid varandra. Står inte ut med 400px bilder.

- Blogga om kläder. Fina outfits, inspirationscollage, shopping och tips. Jag må låta utseendefixerad och ytlig, men det bästa som finns är när en bloggerska blandar ut sina inlägg med outfits!

- Blogga om något som är kul. Inte "hej idag var jag på skolan och hade svenska, åt lunch, räknade matte och sen slutade jag"-inlägg. Det är roligare med variation, spela roll om du bloggar om vad du åt för mat, det är roligare att läsa!

- Jag föredrar faktiskt folk som har en liten inriktning på sin blogg. Helst modebloggare, en humorblogg kanske, en "vill bli fri från min ätstörning"blogg också. Mer då?... Inget mer.

- Snygg design är A och O! Hellre en med vit bakgrund och ditt namn som header än en färdig mall. En alltför tapig och barnslig design kan också göra att jag tar bort dig som favorit.

Förhoppningsvis ska jag hitta någon liten favorit idag! Skulle ni vilja läsa vad jag läser för bloggar eller är det bara små tap som jag som vill läsa sånt?

huuuuuuur god skollunch som helst idag, kycklingbitar+ris+broccoli+tzatsiki=moa älskar maten och tar två portioner. borde inte ångra mig nu...

12e bilden: En person som alltid ställer upp för dig


Mamma. Allt från att skjutsa lite överallt till att sitta och stryka mig över ryggen när jag gråter. Nog har jag många personer som ställer upp lite då och då, för det mesta. Men mamma, även om hon inte har något val, ställer alltid upp! Tack mamma, älskar dig

är placebo ett coverband? eftersom de heter placebo? placebo=sockerpiller=man använder det när man ska lura patienter att de får medicin.

Har haft en skitkväll till kväll och tänkte slänga in handduken för idag, för att vakna upp till solljus och fågelkvitter och hoppa ur i sängen, redan iklädd mina favoritsockar och VOCtröjan (önsketänkande). Men Julia var så snäll och skickade Just The Way You Are med Bruno Mars och skrev "Skrev till kim "kärlek är inte lätt att förklara med ord, därför skickar jag en bild *en bild på moa* - bilder beskriver all kärlek" haha du är underbar Jullgull♥

ett tips: lyssna inte på låtarna. jag börjar bara gråta och fler depplåtar är inget att lägga till på listan. inga kul låtar.

De fem bästa... depplåtarna:

I Hate This Part med Pussycat Dolls är typ min depplåt nummer 1, egentligen är den inte ett dugg ledsam eller sorglig eller någonting. Ändå vill jag gråta så fort jag lyssnar på den (lyssnar på den nu). Jag tror det är för att det och 1, 2, 3, 4 med Plain White T's och I Hate This Part var ungefär de enda låtar jag lyssnade på under juni-09. Jag fick bara använda datorn efter att jag hade ätit två fulla måltider efter varandra=ångest=ångestlåtar.

My Immortal med Evanescence. Ord överflödiga. Lyssna på låten och era ögon lär inte vara torra speciellt länge.

Sophie med Eleanor McEvoy skulle lika gärna kunna heta typ "Song to all anorexics when they don't want to feel so alone". 90% av alla videosar som ätstörda flickor har gjort om sin sjukdom/thinspo använder Sophie som bakgrundsmusik. Med all rätt. Eleanor McEvoy pratar om mig, med mig under hela låten. Lovar!

BethanyDillon1.jpg (500×500)
Beautiful med Bethany Dillon använder de resterande 10% som bakgrundsmusik. Mitt favoritcitat är "fighting to make the mirror happy" underbart!

album-speak-for-yourself.jpg (500×428)
Hide and Seek med Imogen Heap får mig bara att tänka på en dag när jag for hem från skolan på grund av alldeles för mycket ångest och när Marikas hund Pia dog. Dör lite när jag hör den, så otroligt sorglig!

återigen, grattis min lilla emmy! även om du inte läser min blogg förutom när jag tvingar dig och fastän jag har sagt grattis två gånger tidigare!

En halvcool mobilbild från i onsdags när jag satt och väntade i väntrummet på BUP på att en LIV tjej skulle bli klar med sitt samtal. Jag gillar kombon mönster+mönster. Eller gör jag? Jag vet i alla fall att leopardmönster blir snyggt till allt (läs: det mesta)!
Jag tror faktiskt att jag ska våga mig på två vilda mönster i samma outfit igen. Vad tycker ni? Snyggt? Fulare än fulast? Ok?

jag älskar fullsmockade veckor, men än är jag inte fullbokad (om inte berith och karin har bestämt att det blir pluggvecka)

Måndag:
- Har världens roligaste idrott, vi ska åka madrass!
- Slutar 14.20
- Spelar piano vid 16.00
- Top Model finalen går av stapeln klockan 20.00
- Under denna ohändelserika ska jag nog lyckas trycka in lite plugg också.

Tisdag:
- Slutar vid halv fyra.
- Plugga!
- Desperate och Cougar Town.

Onsdag:
- Är i Umeå mellan 11.00 och 19.00
- Greys!!!!

Torsdag:
- Slutar 15.00
- Följer troligtvis Matilda hem efter skolan och äter middag.
- En fotbollsträning klockan 18.00

Fredag:
- STUDIEBIDRAG!!!!!
- Drar till stallet så fort jag har slutat.
- Hänger troligtvis med guldtjejerna hela kvällen.
Lördag:
- Förhoppningsvis vaknar jag inte ensam.
- Earth Hour, jag och Emelie har planerat att sitta uppe på Vitberget under den timmen.

Söndag:
- Ligger i sängen till middagsdrags.
- Ännu en fotbollsträning klockan 18.00
typ gammal bild.

kan håret på benen klyva sig? alltså som trasiga hårtoppar? om det var typ ett år sen man rakade sig på benen?

Ni kan aldrig i livet gissa vad jag har gjort ikväll! Jag har varit på A-torp och spelat fotboll med ett helt nytt lag, PMS FC. Jag ska testa ett par gånger, men det känns jätteroligt att ta upp fotbollen igen, kanske inte sådär jätteseriöst, mest för att jag ska få röra på mig och bollsporter är ungefär det roligaste som finns! (om man inte får rida då) Jag hoppas att det inte ska påminna alltför mycket om de senaste två åren i Rönnskär utan att jag kan tycka att det är kul istället för att träna som en galning för att bränna kalorier.

Jag ska försöka mig på en tidig kväll och faktiskt plugga lite nu och sen hoppa in i duschen, sovgott!
fick ett snyggt lila/rosa skal av matilda idag också, gillar't!

fan att jag aldrig ska komma ihåg början på du&jag låten, kommer bara ihåg från du och jag, varenda dag. marika larsson hjärta moa eriksson, jag skulle kunna bo hos dig, jag kan aldrig få nog av diiiiiiig!

11e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Marika Larsson säger väl sig självt. Kanske inte från födseln till döden, men när man går i femman kan man väl lika gärna räkna sig själv som bebis?
Och även om vi inte är med varandra varje dag, från skolans slut till läggdags så vet jag att jag alltid har dig. Älskar dig genom vått och torrt, föralltid, det vet du♥

så, ni har en chans på er brudar: säg till om jag är dödens för dessa bilder, i värsta fall får ni väl faktiskt mörda mig!

En massa tacos, ett par timmar i badet, bikini och blött hår, världens finaste tjejer, promenad i kylan mitt i natten, härligt snack, yatzy, glass och vit chokladsås, sova gott med Matti.

vilka vackra små tap jag och emelie är när vi väntar på att oskars vita 240 ska rulla in (jag är stolt över att jag vet vad han har för bil)

   
   
                                                                 mikas bilder

Mina "vilda äventyr" igår innefattade ett par band som spelade på efyran tillsammans med Mika och Emelie, mycket trevligt även om allt action uteblev. Jag är helimponerad över hur duktiga sångare/gitarrister/trummisar/andra "spelmän/kvinnor" det finns i Skellefteå! Fy vad jag önskar att jag också var duktig på något instrument!!

Sitter hemma hos Matilda nu, med Mika och Emelie, vi har myskväll och snart ska jag och Matti överta hennes föräldrars dubbelsäng, mycket mysigt att slippa sova ensam!
Vet inte vad som har hänt med mig, men det mysigaste som finns är ju att dela säng med någon, även om Matilda ville att "jag bara skulle ta med mig sovkläder" = hon vill inte att jag ska sova i endast underkläder... Stackars mig, men hon har inget val!
Visar antagligen lite söta bilder från denna kväll imorgon, sovgott älsklingar!

mest pinsamt var nog att det kom folk från bussen samtidigt som jag stod där och fotade, sprang in fort

...och såhär kan det gå när man fotar utomhus själv med självutlösaren för första gången.

det är pinsamt när små 10åriga flickor tar samma buss hem som en själv. men jag tog faktiskt tio i tolvan för att kunna åka på busskortet!

15 sidor nyheter på H&M, kan det bli annat än succé? Jag har väl alltid gillat H&M och större delen av mina kläder kommer därifrån men i vår slår H&M på stort! Jag och Mika räknade ut att närmare 2000 kronor skulle kunna gå till H&Mkläder om pengarna fanns, och då behöver det inte ens komma in några nyheter!

Nej fy för H&M som shapar upp sig och gör mig ledsen eftersom mina pengar inte räcker till, men ögongodis tackar man inte heller nej till!

och självklart ska den sjuka moa få bestämma: detta var inte ett inlägg som menade att jag är frisk och säger hejdå till anorexin nu. det var det inte. förlåt att jag säger det.

Mika gjorde ett repotage om mig i veckan, eller rättare sagt: om min ätstörning och mitt ätstörda liv. Insåg först nu vilket jobb jag har gjort! Hur långt jag faktiskt har kommit!
Träffade min favoritläkare på BUP idag också, även där går det framåt, idag bestämde vi att min morgonmedicin ska börja trappas ner! Läskigt som tusan, har haft samma medicin sedan sommaren-09 och legat på samma dos i över ett år, och nu ska den börja försvinna. Har som sagt även trappat ner kvällsmedicinen och en medicin har vi reducerat helt! Och för att citera mig själv "jag skulle egentligen vilja ha igen lite medicin på kvällen för att sova bättre, men jag vill inte vara beroende och leva på mediciner, så det är bara att härda!" För precis så är det!

Det är galet hur det kan bli såhär, jag har kommit så långt men samtidigt har jag en bit kvar. Detta var min mardröm förr, att blogga om min ätstörning och knappt ha någon kvar typ. Ingen som syntes eller som jag var tvungen att visa i alla fall. Att vara normalviktig och äta själv, att ha ett normalt liv.
Fattar ni hur fel jag hade? Det syns inte på mig att jag är sjuk, men jodå, helt frisk är jag långt ifrån, men detta liv är ingen mardröm, det är allas dagdröm!
Vet inte vad jag ville med detta, bara att jag är glad att jag har återupptagit kampen och för att jag tar steg framåt.
nya äventyr på g!

jag gillar inte riktigt att folk gillar matildas facerape.... tänk om de missar att det var en facerape och tror att jag faktiskt blödde igenom i matsalen?

Idag har jag glidit runt i Filippas jeansskjorta, i storlek 152, vilket är ungefär 150 storlekar från mig vanliga. Jag kände mig lite lagom cool när jag typ pressade ner brösten för att kunna stänga, och ännu coolare kände jag mig när den knappen for upp när jag böjde på mig. Kanske borde jag köpa mig en egen skjorta? För huuuuuur snyggt är det inte med jeansskjortor? Älskar dem!

På tal om bröst... idag provade jag ungefär världens finaste bustier på H&M, lagom lång så att man kan ha höga byxor/shorts/morötterna till, och sådär lagom hudfärgad/enkel för att det ska bli assnyggt att ha en större cardigan eller kavaj över. Men tror ni inte att jag inte lyckas fylla ut den? Huuuur irriterande som helst ju!

H&Ms barnavdelning, Myrorna, Vero Moda, Din Sko

jag skämde ut mig i matsalen idag...fick mens och det läkte igenom!! /cool facerape av matilda widmark

10e bilden: En bild på din fritid





Datorn, plugga, Marika, Julia, Emelie, Mika, Fanny, Lisa och Matilda bildar tillsammans vad jag gör efter skolan och på helgerna. Gillar't!
Det är så sjukt stor skillnad mellan min fritid nu och för 1½ år sen, träffade vänner knappt en kväll i månaden, satt inte vid datorn alls och pluggade huuuuuur mycket som helst! Älskar hur mitt liv har förändrats!

är det normalt att nästan börja gråta för att man är så trött och behöver fortsätta skriva? det är jag just nu...

9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider

cimg4694_85296569.jpg (600×449)
marikas bild från april-10

Nian, eller den delen av nian som jag var med, var toppen! De enda man hängde med var Örjanskolanbarnen och man kunde sätta sig i sofforna utan att några p12or vågade säga emot. Man fick spela Guitar Hero hur mycket man ville och alla kände alla.
Saknar det lite smått, men tycker bättre om mitt liv nu.

tänk om jag en gång skulle ha en vanmlig rubrik. skulle ni bli glada då? förvånade? rääda?

Nu har jag äntligen fått min sista julklapp! En självutlösare som ska förbättra mina outfitskort, eller i alla fall göra så att jag klarar att ta dem utan Fanny. Vet inte vad den kostade, men den återfinns på Media Market.

Min dator är segare än liveeeeet så det går verkligen inte att skriva några milslånga inlägg, återkommer ikväll!

ska jag få mig upp halv sju imorgon? den eviga frågan...

Två coola bilder från när SAIK vann mot Linköping. Kände jag lukten av ett SM guld?

vi i voc1a funderar på att köpa två sköldpaddor till klassrummet, får vi det berith och karin?

Idag har jag hatat. Jag har hatat blogg.se för att det först inte kan publicera inlägg. Jag har hatat blogg.se för att det inte gick att logga in. Jag har hatat blogg.se för att de publicerar tre likadana inlägg efter varann. Kul blogg.se, kul!

Nu ska jag däremot sluta hata, när jag har släppt  ut min hemska ilska. Nu ska jag istället älska! Älska SAIK. Älska SAIK så mycket att de vinner mot Linköping ikväll. Älska Emelie för att hon bad mig följa på hockeyn ikväll. Och älska pappa för att han får mig att åka gratis hockeybuss hem. Och såklart älska Mika för att jag får blogga från hennes dator! Vad ska du göra ikväll?
 

julia sa: om jag skulle dö, skulle du bli ledsen då? jag: såklaaaaart, jag skulle sluta blogga då! jag skulle inte blogga på två veckor! julia: aaaaaaw♥ men då har jag ju inget att läsa i himlen?


Mitt lilla snuttegull har gillat varenda en av mina profilbilder, huuuuuur söt är hon inte?
11 nya händelser möttes jag av, en som hade kommenterat min nya profilbild, en som hade gillat den och Julia som hade gillat 10 stycken.

älskar dig lilla jullgull!♥

den lilla anonyma julia och jag kommer att sitta när vi är sextio år och göra grisnäsor åt varandra. pussen!

8e bilden: En person du kan berätta allt för
Stina får veta ungefär, rätt så precis allt som händer i mitt liv. Det är få av mina små hemligheter som Stina inte har fått ta del av, och det är toppen! Det är lättare att bolla lite tankar och så mellan någon som är lite äldre, som har mer livserfarenhet och är lite mer kunnig.
Tack Stina för att jag får "ha" dig, du är toppen!!♥

det bästa med boviksbadet: alla snygga grabbar som spelar volleyball på stranden!

7e bilden: En person som du saknar

Lisa W är väldigt saknad när hon vandrar omkring där på Lyckseles gator, många mil ifrån mig. Komsi, komsi lilla Lisa!♥
Jag och Lisa har känt varandra ungefär lika länge som jag har varit sjuk, i ungefär ett halvår var hon den enda jag pratade med. Eller ja, smsade. Skickade 5000 sms på två veckor, 4500 av dem gick till Lisa. Vi var kanske inte jättebra för varandra, men utan Lisa hade jag exploderat av känslor. Utan Lisa hade jag verkligen inte varit den jag är idag, det är många ångestattacker som jag har rett ut med hjälp av henne. Många i personalen som har fått kritik när vi satt där på Ostvägen och vilade, många pariter vändtia som har spelats och många skratt som har delats med henne. Tack vännen♥

vad är det med djur och kiss idag? emelies kanin kissar på henne och vår katt kissade på fannys brallor idag?

Har världens snällaste vänner och familj. Emelie var så snäll och hängde med mig på skolan efter att vi hade slutat, mormor gav mig pengar för att köpa nya jeans (tack, du är guld!♥), hängde lite med 7 åriga Tindra vid hockeyplan och Fanny fotade min outfit. Dessutom möttes jag av ett msnfönster från min yngsta syster Filippa där det stod: ska inte du med bussen nu? Skickat 07.39, en minut innan bussen går. Huuuuuur söt?

Vero Moda, H&M, Din Sko.

mika sa: brukar du rida dina kaniner emelie? de är ju jättesmå!



Jag har vunnit en miljon!!!!!! Eller ja, ungefär samma sak som en miljon. Jag fick fyra påsar med pommeskrydda av Matilda, gav bort en till Emelie och själv sitter jag här med en hög krydda på bänken. Huuuuuur gott?
Jag tror egentligen inte att det är bra med så mycket salt som jag sätter i mig, men jag intalar mig att det är kroppen som säger att jag lider av saltbrist. Äter örtsalt till lunch och pommeskrydda till mellis. Mumma!

ett "nytt" smakintryck idag: pommes med baconkrydda. kom inte ihåg hur det smakade, men fick ett par av min kära vän matilda.

Marikas snälla faster Theres kom på ännu fler anledningar till att bli frisk:



För alla nya smakupplevelser. För alla nya lukter. För alla nya synintryck. 



För alla resor jag ska göra. För allt jag ska uppleva. För alla platser jag ska se.

För alla i min omgivning. För alla människor jag kommer att träffa. För min framtid. Ge mig mer förslag!!

egentligen hade jag tänkt visa en bild som är stämplad med "får ej bloggas om", men bilddatorn är störd. så icket.

6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp


En cool (kol) bild från när vi busade till det och klippte lugg på Mika inne på skoltoaletten efter ett matteprov i höstas. Tydligen tyckte Mika att Matilda klippte snett så hennes lugg hängde inte rakt många dagar innan hon började spara ut den och nu ser hon likadan ut! (=lika snygg som vanligt)

får tacka min syster för att hon fotade mig, redigerade bilderna lite smått och la in dem på min blogg. tack systeryster!

Har haft en vild dag! Mer än vild! Fixade mig lite extra länge efter gympan, drog på Frasses och åt kycklingburgare och drack mjölk. Lånade en engelsk bok, har fått mitt hår rullat och läraren hotade med att klippa av det eftersom det bara tjorvade ihop sig. Har fått fotvård av Mikis och Matti och halkat omkring som Bambi på hal is när jag hade hudkräm under fötterna och en balja full med vatten mellan händerna. Har möblerat om i munnen och suttit på Musikskolans golv i 20 minuter. Dessutom höll jag på att trilla när jag klev på bussen och väl hemma möttes jag av kattens spya under min säng. 
Vad jag ska göra ikväll? Jag borde plugga (svenska repotage, läsa engelskbok, göra mitt avslut till gruppen, göra klart engelskatalet, börja småplugga för nästa veckas VOMSprov) men alla saker ligger skönt inne i skåpet på skolan.

Monki, Skopunkten, Gina Tricot, Bikbok, Lindex, Style by Tyra.

ojoj, jag ska till tandregleringen imorgon. 14.20. dags att börja hårdträna med gummibanden nu alltså!

Jag tyckte det var en underbart bra idé att ge mig ut på en 4,5 km lång promenad. I tjocktröja, halsduk, leggings och tjocka vantar. Ja, och så solbrillorna då. Tror det var kring 5- och jag frös som ett as.
Men skönt var det! Brukar i vanliga fall tillbringa söndagar i sängen, vilket kanske inte är det bästa för sömnen på kvällen...
Jag tänkte gå ner och röra ihop en smoothie/milkshake a la Maxs lyxshake. Glass, mjölk och noisette! Kan det bli bättre? Eller kanske ta resterna av äppelpajen från igår? Får klura på den!

dessutom är den mönstrade bikinins trosa lite mindre blottande, vet inte om jag tycker om min rumpa så pass mycket att jag vill showa halva på stranden...

Det börjar ju bli dags att köpa sig en bikini, även om det ser långt bort ut när man ser snöhögarna, och jag har spanat in två stycken. Båda från H&M, båda finns här i Skellefteå men i storlek 42 vilket inte är min storlek. Frågan är bara: vilken ska jag beställa? Den röda är ju så fruktansvärt snygg och jag bryr mig faktiskt inte om jag kommer att se likadan ut som hälften av Skellefteås alla tjejer, men frågan är ju hur snygg den är till min bleka hud? Den mönstrade lär väl den andra hälften ha på sig, men det bryr jag mig inte heller om. Egentligen tycker jag bättre om den röda men jag tror den ser bäst ut på en brunbränd hy och min blir hemskt sällan det.

Snälla, söta läsare. Hjälp mig! Vilken ska jag beställa?

hur kan nickeboy kalla sig boy när han är så pass gammal? eee, moa, han heter nicke borg, inte nickeboy.

5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Emmy var det ett tag sen jag var med vilket är väldigt synd. Men snart, då jävlar! Den 3 april åker min familj, hennes familj och AIK grabbens familj till Kåbdalis, längtar till tusen! Dessutom var det länge sen vi var och åkte pulka i Rävabacken..
Jag och Emmy har i alla fall alltid varit vänner. Jag har ett par riktigt snygga bilder sen vi båda nyss var utploppade ur magen och lärt oss gå. (Emmy är ett halvår mindre än mig)
Mitt lilla krull, älskar dig♥

jag hoppas verkligen att det finns fler än 10 anledningar. och om någon har en bra anledning till att fortsätta vara sjuk: bring it to me!

10 anledningar till att bli frisk:


1. För mamma och pappas skull. För att de alltid ställer upp och alltid ha gjort. För att de har mått så dåligt tack vare mig. För att de ska få se sin dotter må bra. För att jag älskar dem.


2. För mina syskons skull. För att de inte ska behöva ha en äldsta syster som bor på sjukhus. För att de är värda mer "mamma och pappa tid". För att de inte ska behöva höra mig skrika, gråta och slå sönder saker. För att jag älskar dem.


3. För Marikas skull. För att hon inte ska behöva trösta mig hela tiden. För att vi ska kunna äta tillsammans. För att jag älskar henne.


4. För skolans skull. För att jag ska få fulla betyg. För att jag ska orka plugga. För att jag ska kunna bli vad jag vill.


5. För att jag ska få göra saker jag älskar.


6. För att jag ska kunna och vilja äta saker som är gott. För att jag inte ska vara äcklad av mat. För att jag inte ska ta ut all ilska på maten. För att överleva.

7. För att jag älskar sommaren. För att inte ska behöva nojja över min kropp när jag visar lite hud. För att kunna sola utan att börja gråta. För att leva livet.


8. För att jag älskar kläder. För att jag ska kunna klä mig hur jag vill. För att jag ska "fylla ut" riktiga storlekar. För att jag ska våga ha på mig vad jag vill. För att jag ska orka lägga ner tid på det. För att jag inte ska skämmas över vad jag har på mig eller ser ut.


9. För att jag vill ha barn. För att jag vill kunna få barn. För att jag vill ha en fungerande kropp.


10. För min egen skull. För att jag vill leva tills jag är 112. För att jag vill njuta av livets alla goda stunder. För att jag vill göra någon nytta i världen. För att jag vill tycka om mig själv. För att jag vill att andra ska tycka om mig. För att jag är värd det.

jag tackar gudarna för att J.K rowling tog sitt förnuft till fånga och slutade med att göra varje bok några hundra sidor längre..

4e bilden: En gammal bild på dig själv

2002 var året och jag skulle gissa att detta var bara några veckor innan min 7års dag. Lite sådär lagom cool med babyhullet kvar. Från och med dagen när pappa kom hem med första Harry Potter boken var det med den i handen man träffade mig, fick till och med läsförbud där ett tag!
Jag kommer fortfarande ihåg hur Harry Potter och de vises sten första ord var: Mr och Mrs... de två orden var de enda orden jag inte förstod i hela den 300 (?) sidiga boken.

När sista HP filmen kommer ut i sommar har jag haft "10 år med Potter". Gälet!

den lilla anonyma julia och jag kommer att sitta när vi är sextio år och göra grisnäsor åt varandra. pussen!

8e bilden: En person du kan berätta allt för

Stina får veta ungefär, rätt så precis allt som händer i mitt liv. Det är få av mina små hemligheter som Stina inte har fått ta del av, och det är toppen! Det är lättare att bolla lite tankar och så mellan någon som är lite äldre, som har mer livserfarenhet och är lite mer kunnig.
Tack Stina för att jag får "ha" dig, du är toppen!!♥

visst har jag blivit bättre på att ta med mig kameran överallt? jag testar om det är värt att köpa en canon g12 eller om jag ska leva med systemen.

Gårkvällens häng med Mika, Oskar, Emelie och Matilda bjöd på marshmallows, korv, pinnbröd, skratt, frysna tår/fingrar/knän/människor, röklukt, bilturer och pommes av Emelies syster på Frasses. Riktigt trevligt även om jag önskar att jag hade klätt mig i mer än tygskor och leggings+jeans.

Ska springa ut i solen med mina glajjer, ett korsord och Spotify nu. Ha det bäst!

confession n:o 3: jag tycker om att äta ensam, det är mysigt.

Lagade och åt middag själv. Kyckling, couscous och ett berg av kokta bebismorötter stod på menyn.
Jag trodde att jag skulle ha tid att spela musik på högsta volym, göra en massa mer grönsaker och få till god mat. Kycklingen blev jättestekt, couscousen funkade, men jag hann knappt smaka, hällde i mig det och morötterna. Mmmm, godaste jag har smakat!

Jag har ju som sagt berättat att jag äter mer själv nu, och det blir mer och mer eftersom mina små vänner (förutom Marika) bor på alla andra ställen i Skellefteå än just i Skelleftehamn. Jag kan ta med mig lite nötter eller en macka och sen snylta lite mat av dem. Och visst, det kanske inte blir så mycket mat som det står på matprogrammet att jag ska äta, men vad spelar det för roll? Jag kommer inte att bli döende av det. Jag blir bara friskare av att ta eget ansvar och få ett friare liv. Men ska jag tacka för det? Jo, mina små guldflickor, tack för att ni är världens bästa♥

en knäpp sak: när jag tog den vackra cambilden var 50lappen spegelvänd, men inte när jag publicerade den på bloggen? knas eller vad?

09.44 ringde väckaren och 13 minuter senare klev både jag och Emelie upp ur sängen, pigga som två små lärkor! 10.42 sprang vi till bussen, jag utan min mobil och Emelie med allt hon kom dit med (dvs ingenting utöver vad hon hade på sig). 11.30 klappade jag första hästen, 8 borstade hästar senare och klockan hann bli 16. Hela 50 kronor fick jag av Stina, tackar för den! Kan behövas eftersom min börs ekar tom och på kortet kan man endast finna 6 små enkronor.
Luktar riktigt gott men duschen kallar, för ikväll blir det grillning på Vitberget med roliga människor (fråga inte vilka, för jag har ingen aning). Vi hörs sen, ha det topp!

hästen och åsnan, de skulle bli ett riktigt fint par tillsammans. då kunde deras barn döpas till mulan. smart va?

3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv


Augusti 2008 var en hemskt konstig tid i mitt liv, det är det minsta man kan säga. Bodde hos mormor och morfar, åt ingen skollunch och blev helt plötsligt förd i polisbil till Umeå och fick en slang fasttejpad på kinden. Fattade ingenting och förstod inte varför allt blev som det blev.
Samtidigt som 21 augusti var den värsta dagen i mitt liv så kom ordspråket "ingenting ont som inte för något gott med sig" till användning. Augusti månad var också den månad då jag träffade LisaW för första gången.

varför är egentligen ingen fråga men därför är ett svar. men inte ett bra svar. knepigt. (tillägnat dig mika)

Ikväll har jag..


..hängt med två små toppenbrudar...



..spenderat ett par timme inne på max...



..och dessutom slipper jag sova ensam inatt!

hej, är josef där? jag har glömt min mössa här, jag tänkte hämta den. nej, josef är i klutmark och åker slalom. jahaaa, men... kan jag få hämta min mössa ändå?

Som vanligt på ledig dagar försöker jag sätta upp mål för dagen, målen är alltid densamma:

Sova så länge som möjligt. Gå upp och äta frukost. Lägga mig med datorn i sängen igen. Äta lunch. Duscha/Klä mig. Inte sätta mig vid datorn igen. Göra något viktigt efter det.

Jag lyckas hemskt sällan, det går bra tills äta lunch, sen hamnar jag alltid i sängen med datorn och klär mig inte förrän vid fyra. Men idag, då jävlar! Var i duschen klockan tre och nu är planen att sätta mig med en stor kopp te och två datorer och göra bort lite skolarbete. Kanske ta en vända med dammsugaren i mitt rum och leta reda på lite borttappade kläder. Vad ska du göra idag?

detta inlägg borde egentligen ligga under någon sorts "carvings"kategori. ni anar inte hur sugen jag är. enda sedan mamma tog...

Klockan 16.00 stod jag och Marika inne på Burmans och väntade på att hon skulle ta hål i naveln. Gissa hur avundsjuk jag är? Och gissa hur nervös jag var... Marika var kolugn (säger man kolugn?) medans jag typ handsvettades, kunde inte sitta still och fjärilarna i min mage levde sitt eget lilla liv.
Blev ännu mer avundsjuk när det typ inte ens såg ut att ta ont, nålen bara gled igenom som..

Nu ska jag försöka tagga mamma och pappa att jag också ska få ta så att min mage blir lika fin till sommaren!

jag har haft samma kläder i två dagar nu. två dagar!!!! okej moa, kläder blir inte äckliga och börjar ruttna bort för att man inte byter dem varje dag..

2a bilden: En bild på någon i din familj

Filippa och Fanny är mina två små småsystrar som ibland ser rätt så knaisga ut. Dessutom är de rätt knasiga. Det är väl vi tre som skapar kaoset i familjen, främst eftersom vi alla tre tycker väldigt mycket om kläder och utseende vilket resulterar i att vi lånar kläder av varandra. Fanny lånar utan att fråga och Filippa tycker att allt tillhör henne. Själv är jag världens snällaste och frågar alltid och lämnar tillbaka så fort jag har tagit av mig det. Typ. Älskar mina systrar även om min favoritsyssla är att skrika på dem. Pussen på er två♥

okej, en sak som jag faktiskt kan vara stolt över: jag har klarat 120 banor i mitt favorit spel bubbel buster smileys. duktig flicka!

Vad hände med mig egentligen? Planen var att jag skulle dra till Mika efter middagen med ett paket glass nerstoppat i väskan och ta bussen hem 20 över 10 eftersom det var den senaste bussen som gick till hamn (hallå skelleftebuss, man kan faktiskt vilja åka hem senare än så en vardag!!!). Vad som hände med den planen är fortfarande ett mysterium, efter att ha ätit en rejäl skål med glass, sett Tusen Gånger Starkare och vandrat till Max var jag inte beredd att åka hem så pass tidigt. Ett samtal senare så hade jag ordnat en sovplats mellan Marika, Celina och Mathilda hos Marikas bortresta kusiner. Så kvart över ett, efter att ha hängt med ett gäng grabbar och sett ännu en film, våldgästade jag deras lilla privatfest och åt ännu lite mer glass. (det var fettisdag??)

Eftersom övernattningen i stan inte var speciellt planerad hade jag med mig noll sovsaker, vilket även betyder att jag får gå med samma sockar och noll smink idag. Kul liv. Ska nog gå och snylta lite mascara av Marika, jag vill inte skrämma hela Skellefteås befolkning med mitt bleka face.


två stycke glass och en stycke mika.

kan man verkligen bara ha en bästa vän? marika och jag är bästbästa vänner, sen har jag sex till bästa vänner ju... isåfall är jag den första att bryta den "lagen"!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Marika och jag är tajtare än mina Carlingsbyxor runt mina ben, ett plåster på ett sår eller min slickade frisyr. Varje dag ses vi, även om det bara blir 20 minuter på bussen eller att se lite Top Model tillsammans. Varje kväll kan man se ett msnfönster mellan Marika Larsson och Moa Eriksson och gör man inte det så går mobilen varm. Marika är min andra halva (den bättre) och henne släpper jag inte taget om!

Mika, Matilda, Emelie, Julia, Lisa och Fanny får se min vackra nuna så gott som varje dag. Ett par timmar i skolan och jag hänger mer än gärna med dem på kvällen/helgen. Finns inte mycket att säga förutom att jag hoppas att dessa sex brudar kommer stå vid min sida långt efter att vi har tagit studenten och bytt ut myskvällar/kvällar på stan mot mammaträffar och parmiddagar.

jodå, nog har du en egen låt. förr var det min favoritsång, för att den betydde något för mig. nu funkar den, jag är ganska less och den har fått andra betydelser för mig. du och låten är ganska så lika faktiskt..

Såg ett fint collage hos Frida och bestämde mig för att härma. I vår/sommar är jag så sjukt taggad på att gå omkring i vita kläder (lycka till att hålla dem rena...), helst tillsammans med någon starkt färg såsom gul eller rosa på naglarna/bh:n/väskan. Vita morötter tillsammans med en vit, halvslapp tshirt... En vit kavaj... En vit spetsbh tillsammans med vita linnen... Vita transparenta skjortor och vita väskor... Måste torka upp min dreggelpöl, usch vad snyggt!
Både Maja Tannå och Victoria Törnegren lyckades få mig att bli ännu mer sugen när de klär sig i vitt från topp till tå... En vit spetsbh och en vit kavaj står högst upp på önskelistan!

är du inte med någon? inte en själ! okej, vad gör marran? tydligen är hon påväg hit! så kan det gå!

Jag har suttit i ungefär 60 minuter och funderat hur jag ska skriva detta inlägg. Först tänkte jag; punktform! Min favoritform! Sen tänkte jag collage men jag har hemskt få bilder, och vad var min tredje tanke? Att blogga om något helt annat, men det inlägget blev så tapigt att jag riktigt skäms!
Så jag ger er lite onödig fakta istället, tills jag har gjort i ordning ett bra inlägg..

Idag har jag...
Vaknat alldeles för tidigt och insett att jag måste bli bättre på att ta min medicin..

Fajtats med kaninen Fiffi Förgätmigej och fått mig ett sår på handleden..

Inte hittat hö i bh:n, som jag för det mesta brukar hitta efter en tur till stallet..

Varit snäll med min halvblinda pappa och plockat bort efter lunchen..

Sett Byggare Bob med Hugo..

Skrattat åt David Rundblad i olika NVTVprogram..

Tjatat på mina föräldrar att jag ska få köra lite..

Lyssnat på samma fyra låtar hela dagen; Why, This=Love, If You Never Come Back och någon akustisk version av Love is on Fire..

Fått fler sms än under hela förra veckan sammanlagt..
cool gammal, oskarp bild

tryggar ekan ingen vara, i guds lilla barnaskara... är det så? eller är det tryggare än er kan ingen vara? låter ju knäppt med tryggare ekan?

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
2a bilden: En bild på någon i din familj
3e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
4e bilden: En gammal bild på dig själv
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
6e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
7e bilden: En person som du saknar
8e bilden: En person du kan berätta allt för
9e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider
10e bilden: En bild på din fritid
11e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om
12e bilden: En person som alltid ställer upp för dig
13e bilden: En bild från i somras
14e bilden: En bild som du alltid skrattar åt
15e bilden: En person som är snygg

Snor Marikas bildutmaning som jag har längtat efter att få göra sen resten av bloggvärlden började med den, så här kommer jag, 2 månader efter, lite sådär lagom cool!
Jag känner redan nu att ungefär samma personer kommer att hamna på dessa bilder (Marika, guldtjejerna) så jag ska verkligen försöka att variera mig! Önska mig lycka till så kör vi igång redan imorgon! Vad tror ni?

okej, nu är denna utmaning slut, ska vi köra en bildutmaning resten av månaden eller?

16. Något du längtar efter

- Återigen: att vara fullt frisk.

- Sommarloveeeeeeeeet!!!!!

- Morgondagen: stallet står på schemat!

- Leias små kattungar.

- Att Lisa och Fanny ska komma hem från Thailand, saknar mina små ninunnar!♥

- Den sex veckor långa praktiken på sjukhuset i trean.

- Att ha en egen liten knodd.

- Att få köraaaaaaaa!!

om jag vore blogg.se skulle jag stänga ner det under en tisdagskväll och göra om en massa saker. typ att man kan sätta ett inlägg i flera kategorier.

Såhär ser min bloglovin sida ut efter 3-4 dagar under ytan. Jag kan knappt titelera mig som bloggerska längre, än
mindre bloggläsare. Jag har läst de viktigaste inläggen, dvs Marikas, Mikas, Kenzas + kanske tre, fyra till som jag inte har bockat av på bloglovin+ett antal bloggar som jag inte följer. Illa.

Medans ni har suttit hemma och väntat på mina underbara inlägg har jag varit ute och haft kul. Onsdag: heldag i Umeå. Torsdag: Galtis+plugg+tidig kväll. Fredag: Stan+Hänga hos Theres och Martin med Marika. Lördag: Vandra omkring i stan och skratta.
Toppentoppen tycker jag verkligen, men bloggen blir som sagt lidande.

Nu ska jag försöka ta tag i bloggläsandet, klä mig ordentligt och ikväll är det körskolekurs. Inte taggad på 3 timmar av stillasittande...
Ha det toppen♥

ta världens snabbaste bild på mig! slut batteri... men jag fick en suddig bild i alla fall! den får duga...

nu drar jag vidare på nya, vilda (?) äventyr!
vi hörs imorgon pussgurkorr:*

jag tycker inte om snor. vet du vad det betyder marika? att du inte tycker om mig, för nu är jag gjord av snor. det är inte blod som glider genom mina ådror, det är snor.




Detta har hänt under mina 20 bloggfria timmar:
- Jag och Marika lånade hennes faster och farbrors hus för att se om sambolivet var något för oss.
- Ätit köpt smulpaj, inte alls lika god som hemmagjord.
- Spelat Sequence med Mikis och Matti.
- Badat badkar i typ 1½ timme, mysfaktor 1000!
- Sett lite SATC.
- Sovit från klockan tre till tjugo i tre. Älska sovmorgonar!

Sammanställning: Nästa gång jag och Marika bestämmer oss för att leva sambo ska vi ställa väckare. Förhoppningsvis är det inte allt för långt borta, det har varit 20 toppentimmar! (Hade jag förväntat mig något annat i Marikas +två till toppenbrudars sällskap?)

vad tycker du om det då? förjävligt eller? visst känns det lite solsidan? eeee, nae? men lite svensk humor som, vad tycker du om det då? förjävligt?

Efter ett antal funderingar om jag skulle skippa en vårjacka även denna månad då jag hade hittat två apsnygga tröjor hittade jag denna skönhet. Jag känner mig lite som en safarimänniska från Afrika i den och den är jävulskt snygg! Från H&M för er som har missat den, 300 spänn fick jag punga ut. (Egentligen 200, Marika var tvungen att låna ut 100 kronor då jag är en fattiglapp, taaaaaaaack pusselipusspussen♥) Så resten av denna månad ska jag, Celina och Marika leva i klädcelibat, toppen!

Nu måste jag packa ihop lite grejer, för första gången i mitt liv ska jag testa på sambolivet, även nu ber jag er att önska mig lycka till!

sitter lisa på flyget nu eller? nae, det går tio över tio. men hallååååå, då är hon ju på flygplatsen? nae, hon är hemma och packar ju!


Matteprov och ett "läxförhör" om munnen och tändernas hälsa vilket kan betyda allt mellan stenhår prov, muntligt förhör och frågesport. Matten har jag pluggat på, eller jag inbillar mig att jag kan det. Munnen och tändernas hälsa har jag däremot inte gjort, jag somnade när jag skulle försöka plugga på det... Lyckat..

Okej, nu måste in faktiskt önska mig lycka till med tanke på att jag missade bussen imorse=otursdag..

sist jag var och shoppade i umeå träffade jag blondinbella, igår träffade jag ebba von sydow.

15. Det du önskar dig mest av allt.

- Att bli frisk

- Peace on earth

- En miljard

- En lägenhet att dela med mina brudar. Ett rum ska vara en walkincloset, sängen ska vara så stor att alla sju ryms och Julia vill att kylen ska vara fylld med palt.

- Att varenda kotte ska må bra!

- 25+ hela sommaren!

- Att min jävla förkylning ska gå över!

om en kille hade spelat lite fickpingis i mina brallor innan jag drog på mig dem så hade jag blivit gravid, så mycket skär de in!

Ännu ett par vita tygskor, mamma tycker att jag ska sluta köpa dem eftersom de är trasiga, gråa och utan sulor när säsongen är slut, men är inte vita tygskor en säsongsvara då? Man köper dem, använder dem, kastar dem, köper nya nästa säsong? Den stilen kör jag på! Skopunkten - 199;-

Det vita fina linnet är lite ribbat och har dessutom små silvertrådar i sig, asgulligt! Köpte i alldeles för stor storlek för att få till den där loosefitkänslan som jag älskar så mycket! Gina Tricot - 129;-

mina snyggningshorts är från bikbok, resten av mina outfit var från gina tricot, bra att ni frågar om ni undrar vars allt kommer ifrån!

Som mina senaste dagar har även denna tillbringats med en näsduk inom räckhåll och har dessutom lyckats samla på mig lite fler förkylningssymtom, lock för öronen och hemskt ont i halsen. Kul liv. Vad som däremot är betydligt roligare är att det är friluftsdags imorgon=dagen spenderas i Galtis med mina blå täckbyxor och röda slalomskidor!

Förutom att snyta mig har jag även hunnit med dubbeltimme i Omvårdnads, haft ett samtal på BUP och även träffat tre av LIV tjejerna, ätit god mat på Rost och slösat lite pengar på shopping!

H&M, Monki, Style by Tyra, hemmagjort.

once upon a time it was a mother, a sister and me. what we did? bought morötter!

Sagan om morötterna

Någon gång under våren - 10 läste jag i någon tidning om ett par byxor som var lite mer dressade än vanliga haremsbyxor. De kallade modellen för "morotsform". Jag föll pladask och bestämde mig att införskaffa mig ett par närmare hösten. I början på juli var jakten i full gång, Bikboks passade inte, inte heller H&Ms och Åhlens var alldeles för tajta. Tills vi kom till Monki i Luleå. Där fanns de! Mina byxor! Mina morötter!!!!! Jag langade fram 300 spänn och redan samma kväll (trästocks) gick i klädd dem och kände mig så jäkla snygg i klackar och någon sorts oversize överdel.

Jag och Marika frågar ofta vad vi ska ha på oss och när någon sa Monkibyxorna fanns det ett dilemma: jag har två par byxor från Monki. What to do, what to do? Jag var helt enkelt tvungen att döpa om ett par och vad passar inte bättre in på ett par byxor i morotsmodell om inte morötter?

Så var den historian uppklarad och jag måste meddela en sak: morötterna är bland de bästa köpen jag har gjort! Tror ni jag blir stolt när mina classmates drar på sig morötter? Och pinsamt nog blir jag nästan lika stolt när annat Skelleftefolk också har det, för vem hade morötter på sig i slutet av sommaren/hösten? Inte var det många inte, men nog hade jag det nog!

okej, han är en vulkan, men varför heter då albumet "jag är inte en vulkan"??? det går inte ihop. tror inte riktigt att krulltotten tänkte till där..

15. Det du önskar dig mest av allt.

- Peace on earth!

- En miljon att köpa kläder för och en stor fet walkin closet

- En egen lägenhet

- Att jag fick fortsätta träffa LIV tjejerna varje onsdag långt efter att vi allihopa har blivit friskförklarade!

- Sovmorgon.

- Att skoldagarna ska bestå av praktik eller möjligtvis metodrum 08.30-16.00

- Att min jäkla snuva ska försvinnaaaaaaaa!!!

- Att jag ska få ta ut läkeörhängena ur mina hål snart!

- VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!! (alternativt sommar och sommarlov)

min syster tyckte att jag såg ut som en valross och min mamma skrattade åt mig. vad är felet? vad är konstigt? jag förstår inte? har de aldrig haft snuva?

Ungefär såhär har jag tillbringat kvällen. Med varsin näsduk upptryckt i näsan för att slippa all rinnsnuva. Riktigt gulligt sådär, känner mig extremt charmig!
Alltså ni anar inte hur mycket snor (vill ni sluta läsa om snor, sluta läsa denna magnifika blogg, mitt liv handlar för tillfället bara om snor) som finns i min kropp, och som jag redan har snytit ut! Vars produceras snor? I bihålorna? Det organ som tillverkar snor ska jag på riktigt operera bort, jag står inte uuuuuuut!
Jag har sår i och under näsan efter alla pappersbitar som har torkat rent så när jag kletade bort sminket gjorde jag en riktig finnodling där: smörjde in med babyolja. Men hellre 10 finnar under näsan än pinan det är att snyta sig! Snor borde förbjudas!

Och Linnea: Till mina shorts använder jag mina vanliga låga Acne Pistols kopior men det mesta funkar ju, tygskor, kängor, kilklackar, andra klackar och ballerinor. Foppatofflor eller ruttna H&M skor där sulan har lossnat tycker jag att du ska skippa, annars finns det väl inga regler!

just nu sitter jag med en näsduk upptryckt i varsin näsborre för att slippa det eviga snordroppandet. är less på att snyta mig!

Jag och Mikis körde på vår idag, jag i shorts och hon i upprullade jeans som ville att hon skulle blotta mer ben än hon ville. Måste säga att jag tycker om mina shorts väldigt mycket, det är snyggsnyggsnygga! Ett minus dock: när man är superkissnödig så trycker de förskräckligt mycket på kissblåsan...

Ikväll ska jag:
- Plocka bort från rummet
- Plocka i och ur diskmaskinen
- Spela lite piano
- Göra lite matte (?)
- Läsa ur min bok, toppenbra!
- Snyta mig, flera, flera gånger!

Bikbok, Gina Tricot, hemmagjort.

i sommar ska jag ha långt hår, bruna ben, mitt flätade hårband, lockigt hår och loosefit linnen! sluta drömma mika....

14. Tre plagg du ofta bär.


Bikbokkavajen åker på ett par gånger i veckan, passar till allt!

Det vita ginalinnet med ryggurringning funkar till precis allting, till morötterna, jeans, kjol, leggings, när man vill vara fin, när man vill mysa, när man är i skolan, hela tiden!

Morötterna!!!! (Den vita skjortan också för den delen) Det plagg som inte passar till mina morötter är inte värda att ha i garderoben!

Och bäst blir det såklart när man har allting tillsammans!!!!

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.