no matter how many times you tell me i'm pretty i will never belive you.

I väntan på att min blogglust ska återfinna sig tycker jag hemskt mycket om att rebloga från alla de deprimerande, men fina, tumblrs som jag följer. Checka in min och Marikas: moamarika.tumblr.com!

gruvar mig inför skolan imorgon, hur ska min kropp klara sig utan det konstanta intaget av socker? jag kommer avlida.

Marika ger upp bloggkarriären och jag känner ett sug jag med. Jag vet inte vad jag ska skriva eller vad jag vill delge er, bara min shopping och en outfit då och då. Så, bara från ingenstans, så lägger jag bloggen på is ett par dagar. Samlar på mig bloggmaterial eller inser att det är dags att lämna bloggandet bakom sig, efter minst 5 år som bloggerska. Ha det bra, vi hörs när vi hörs!

när jag är vuxen och rik ska jag göra en knäoperation så att jag hamnar i jämnhöjd med alla jag umgås med. vilket är typ 180 centimeter över havet.

Av någon jättejättekonstig anledning så bara glömde jag bort att jag hade en blogg. Och allt vad blogg heter. Hur vet jag inte, antar att suget inte längre finns.
Jag har som sagt hämtat farmor och farfar, ätit konstant, sett hockey (aka hatat livet) och hängt med Marika, Ida och Oscar. Najs kväll!
Nu ska jag fortsätta lyssna på En Asbra Låt innan John Blund kommer på besök. Godnatt!

förhoppningsvis är jag brunare än dem när de far tillbaka. 2 veckor i grekland, en sverigesommar och 1 vecka i turkiet borde göra sitt!

Imorse hämtade jag och pappa äntligen hem farmor och farfar som har varit i Cypern i 6 månader, som varje vinter. Och oj, vad jag har saknat dem! Det var så mysigt att äntligen få bamsekramar och se deras pepparkaksbruna ansikten igen!
Och i slutet på oktober, när de återigen lämnar Sverige för ett halvår med deras Cypernkompisar, så är det jag som skjutsar dem. Helt själv. Så det så!

tur att mina grannar tar en eftermiddagslur lagom när jag vaknar och hämtar tidningen. de hade troligtvis dött av en hjärtattack om de såg mig.

Moas braiga fredag:
- Sov över 12 timmar, hur skönt?
- Sol och fint väder.
- Fick med mig båda mina systrar på en löprunda.
- Greys♥
- Häng med Occe ikväll.
- Veronica Maggio, tacos, påsklov, nyduschad.

för en gångs skull är jag faktiskt lång i jämförelse med min kompisar hehe.

moas bilder
För en gångs skull var jag faktiskt fixad och klar och gjorde något innan klockan hann bli sena kvällen som på onsdagkvällen när jag for till Marika efter träningen som slutade tio hehe..
Jag mötte upp Moa och cyklade mot Bergsbykiosken för att äta enorma mjukglassar med Isabel, mycket, mycket trevligt må jag säga! Dessutom trodde jag att jag skulle bli less på glass för all framtid, men innan solen hade gått ner kände jag det där suget igen, men jag hann somna innan jag tagit tummen ur. Skönt att sova!

jag och min bästa vän. lika som bär i exakt samma outfit.

varför är jag vaken nu? och varför har jag redan varit vaken i typ en timme? blir rädd för mig själv.

Umeå bjöd självklart på lite shopping också. Förutom det snygga linnet fick jag även med mig en mascara, ett mintgrönt nagellack och en neongul tygbh. Kan bli snygg till ett vitt eller grått linne, förhoppningsvis!
Jag har även hunnit slösa hela 30 kronor på ett par nya örhängen, inga pengar alls!

Pärlor från Ur & Penn- 29;-
Bh från Gina - 69;-
Mascara - 145;-
Nagellack - 39;-

det är okej. okej. okej. okej. finns inget fel. okej. okej. okej. sluta tänka. okej. okej. okej.

Precis såhär har jag spenderat min påskhelg. Ätandes. Och med Marika. Har det inte varit lyxfrukostar eller påsklunchar så har det varit efterrätter och påskgodis. Jag trodde aldrig att jag skulle vara hungrig igen, men likafullt kurrar mage sådär lagom mycket när det börjar vara dags för middag. Mums!

fattar inte hur min lugg kan ha vuxit så mycket? den ba sprutar ut hår.

Jag satt och kollade igenom mitt bloggarkiv och insåg att igår var det exakt 2 år sedan jag startade denna magnifika blogg! Och nog har det hänt grejer nog, både utseendemässigt, stilmässigt, i mitt mående och hur jag spenderar mina dagar. Men det är också många saker som är likadana!
Bland annat så använder jag samma skinnjacka, jag umgås lika mycket med Marika och Oscar, jag bor i samma rum i samma hus och jag har fortfarande grubbleristunder, dock inte lika många som för 2 år sedan!

gode najs, gode najs, gode najs.

Min uppdatering har verkligen inte varit på topp, men jag har i alla fall både köpt ett nytt, snyggt linne och hunnit använda det. Effektivt må jag säga!

Gårdagen spenderade jag alltså i snygging ovan, shoppade nya kläder till lillebror, hängde på tandregleringen, åt mig proppmätt på Wok and Roll, såg SAIK förlora och somnade med ett leende på läpparna till Greys. Life is najs.

Från Bikbok, 129;-

stör jag? nej inte alls, jag sover bara.

När mamma och pappa är borta dansar barnen på bordet. Typ. Idag lyxade vi till det med äggröra, bacon och latte till brunch. Supergott ju! Jag har aldrig varit ett stort fan av ägg men nu i påsk vill jag inte äta något annat? Konstigt, men gott.
Känner mig dessutom supernyttig när jag tänker tillbaka på näringsläran och inser att vi inte har någon kolhydratskälla. Tror jag har vaknat på någon konstig sida, jag som alltid har gjort tvärtemot vad hk:lärarna och nu näringsläraläraren har sagt..

kladdkaka är inte min grej. antigen blir den torr, eller helt ogräddad. att äta kladdkaka är däremot min grej!



Såhär såg det ut när det var min tur för halv åtta. Jag bjöd på tre sorters sallader, grekisk, italiensk och melonsallad tillsammans med rhode island. Till varmrätt blev det fläskfile med friterade rotgrönsaker och svampsås, rödvinssås och beasås och avslutningsvis kladdkaka med någon form av noisettegrädde, fruktsallad med creme fraiche och cheesecake. Mycket gott och mycket, mycket mättande!

coolt att jag använder samma brills också. väldigt nytänkade morror!

Det finns tre likheter mellan denna bild och hur jag och Marika är nu.
1. Vi har lika bleka ben.
2. Vi är lika tapiga.
3. Vi är lika bra kompisar.

Just nu har vi Moa-Marika tid, så idag har vi bara ätit och bytt ut soffan mot köksbordet. Najs! Imorgon drar vi till Emelie och Sophia i Umeå och hänger där och detta är nog det tapigaste inlägget på länge. Bör avsluta det nu. Ha en bra kväll!

efter att jag tog bort tandställningen har jag bara en pose. le med tänderna.

Två jävligt coola från torsdagens äventyr som bestod av halv åtta hos mig och sedan fest hos Rasmus. Mycket trevligt men det tog alldeles för lång tid att bli av med de röda läpparna, inte lika najs.

Igår fortsatte mitt najsiga häng med mina bff's och fick även sovsällskap av Marrzor. Efter lite lyxfrukost taggar vi nu om inför Skellefteå-Gnaget. Kom igeeeeeeeen!

min hemliga dröm: nagellack i regnbågens alla färger som aldrig torkar ut. och orken att måla nytt.

I vår vill jag studsa omkring i mintgröna naglar matchande till mintgröna jeans, ljusa shorts och vita toppar. Hur snyggt? Jag tycker om Depend, just för att de är så små, hur ofta gör man slut på ett nagellack, egentligen? Så jag tänkte kolla in om det finns något som passar mig i smaken där, för ser ni mig utan mintgröna naglar i vår och sommar, så är det inte mig ni ser!

det pirrar i hela min kropp när jag tänker på det. "en annan moa - 14 åringen som nästan försvann"

hänger du alltid i biblioteket eller? hm.. jag gör nog det.

Det känns lagomt skönt med påsklov kan jag lova! Jag har troligtvis aldrig varit så okoncentrerad som jag var under den sista samhällslektionen under mina snart 13 skolår.

Dagen till ära levde jag ut min inre estetare i min (Filippas) jeansjacka, och helt plötsligt kände jag mig så mycket vårigare! När jag och Fanny dessutom spenderade lite ute-låst-tid på altanen och jag kunde dra på mig brillsen var det nästan sommar. Asnajs! Nu ska jag återgå till matlagningen, ha en bra kväll!

Jacka - Filippas
Kofta- H&M
Ryggsäck - Forever 21
Tshirt - Bikbok
Halsring - Mammas gamla
Jeans - Gina T
Kängor - Vagabond
Brills - Glitter

migration, emigration, imigration, invandring, asyl och migrationsverket. önskar mig lycka till!

Tack vare världens bästa kompis har jag nu taggat ner lite av min stress. Stressen har istället bytts ut mot pirr i magen. Vad ska de tycka om min mat imorgon? Kommer jag att bränna ner hela köket och all mat på kuppen? Vad ska jag ha på mig?
Betydligt skönare med den sortens tankar kan jag lova.

Ikväll har jag i alla fall förberett en hel del, och är redan nu spyless på att laga mat. Jag ska nog skalla kudden redan nu för att ladda upp inför prov och ännu mer matlagning imorgon. Sov gott!

vill just DU lära dig ett par nya superlativ? läs detta inlägg.

Imorgon är det dags för den sista rundan av halv åtta, avslutar gör vi hos mig! Jag är alldeles för oförbered för att säga om det blir succé eller inte. Det börjar dock bli dags att göra annat än bara skriva menyn, ikväll ska jag och storhandla samtidigt som jag förbereder maten, dricker latte (♥♥) och pluggar migration. Min torsdagskväll avslutar jag med fest med ett par Glada Festare. Kan inte bli annat än supermeganajs!

säger hej till Glada Festare, trevligt att vi äntligen har sammankommit.

Känslorna åker berg-och-dal bana, som vanligt.
Pluggar inför dubbla prov, gruvar mig för slutbetyg och fortsatta studier. Dricker latte med nya människor, taggar torsdagen och stressar för samma dag. Är stolt för att jag kommer från Skellefteå där Sveriges bästa hockeylag finns och planerar träning i samma andetag. Lägger fram kläder, packar väskor och pirrar i magen. Ler mitt finaste smajl men fäller en tår på insidan.

Pausa en liten sekund, snälla. För på kvällarna kommer ångesten ikapp. Ångesten inför nästa dag, nästa vecka och tio år framöver.

om jag fick en önskan skulle jag önska mig obegränsat med pengar. mest för att jag skulle kunna slänga min äckliga darre i marken och köpa en ny, bara sådär.

Ett par vanliga svarta jeans hann jag köpa idag också. Perfekt långa (korta), höga och tajta. Precis som jag vill ha dom. Dessutom är dom väldigt välbehövliga kan jag lova, har tre av tre par svarta jeans i garderoben har spruckit. Och då har jag ändå slängt ett par.
Förhoppningsvis fortsätter de här att sitta slick i all evighet så att jag aldrig mer behöver köpa nya! Till dessa vill jag ha detta snygga, dock verkar det vara slut i Skellefteå. Typiskt min otur.
499;- från Gina Tricot.

och just det, till anonym: det är malin som håller arnold i handen, inte jag.

Visst har jag ett jävligt snyggt örhänge? Jag, som alltmer sällan har andra örhängen än små ploppar, har fallit pladask för dessa två fjädrar. Det absolut bästa? Att systeryster har gjort det, så jag är definitivt ensam om det. Jävligt snyggt tycker jag att det är (nähääää?) och om jag lyckas övertala Flippzor ska jag ta det även imorgon hehe.
En annan sak som är snyggt? Mina tänder.

jag kan ju i alla fall låtsas att det är mina instagrambilder.

Igår var det som sagt dags för den nästsista halvåttan. Hos Lisa bjöds det på svampsoppa, parmesanchips, någon fransk potatis, dubbelmarinerad fläskfile och en succégod efterrätt bestående av västerbottensparfait och varma hjortron serverat i mandelskal. Huuuuur gott som helst. Och jättemättande.

När det var dags för Earth Hour lämnade vi spökhuset för en kylig cykeltur runt stan, mycket najs kväll må jag säga!
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.