att mamma går och lägger sig nu, som kan kliva upp 15.00 om hon vill känns oroväckande

Ikväll sörjer jag framtida missade sommarlovkvällar när jag antigen kommer vara för trött för att lämna sängen eller jobba kväll med att titta bak i arkivet på glada bilder. Som tur är har jag ju sju dagar i London framför mig och en Marika som brukar vara väldigt duktig på att övertala mig att slänga mig i duschen och fara ut och göra något.
Nu: kvällsfika, OTH och skalla kudden!

detta bara måste vara min brunaste sommar någonsin! kan de bero på att myrorna i mina ben har förflyttat sig till gräset?

sien, fanny och jag i torsdags

Jag hade en trevlig kväll vid en eld igår, dock med fler outsiders än classmates men det var trevligt ändå! Tidigt imorse klev jag upp med rökluktande hår och tog mig en ordentlig stadstur med Forden och pappsen. Har även hunnit med ett dopp i poolen och lite stekning!
Tänk så mycket man hinner med om man stiger upp i anständig tid ju...

moas kokbok: hur man tillagar världens godaste kex



1. Köp världens godaste kex som smakar lagom mycket papper


2. Tillsätt valfri mängd Bregott eller liknande


3. Lassa på med ost.


4. Skär fyra gurkskivor. Helst vattniga.


5. Avnjutes tillsammans med ett kallt glas norrländsk mjölk.

tyvärr klassen, hade det inte varit för min londonresa hade jag nog hellre hängt på pdol jag med...

Min sista lediga sommarlovskväll spenderar jag som sagt med VOC1a som inom den närmaste månaden kommer förvandlas till VOC2a (egentligen har vi redan gjort det, eftersom it's on facebook). Dessutom får vi sällskap av Sien, Oskar och Marika, förhoppningssvis några fler söta själar också!
Ha en trevlig kväll!

ett standard samtal mellan mig och marika: kan du ba sluta flörta med mig!? någon måste ju göra det.....

Min plan var att börja vända på dygnet redan igår, det kan jag lugnt säga var ett misslyckande. Vid halv sju imorse hade vi dansat och sjungit klart och var redo för att sova ett par timmar, de missade timmarna tog vi igen under solens heta strålar.

Kvällen spenderar jag i Boviken med ett par klasskompisar, blir nog skoj att catcha up lite!

mitt hjärta blöder. den stora frågan är bara om det var jag själv som orsakade det med alla mina djupa funderingar.

Under tiden jag var hemma och matade katterna och vattnade mammas blommor var resten av familjen på IKEA och var så pass gulliga att de köpte med 16 vita, fina galgar till min klädstång. Tidigare har jag plågats av tusentals gamla, äckliga, omaka men nu kan jag njuta av att kolla in i mitt lilla hörn. Dock tror jag att 16 är lite väl många, ska se hur jag lyckas fylla den efter ett par galna shoppingrundor i London!

45 kr/8 st - IKEA

det bästa med att vara ensam: spela musik på högsta volym. det sämsta med att vara ensam: ensamheten och att mata katterna.

Än en gång har jag lyckats flörta mig till ett ensamt hus, nu blev det dock bara ett dygn, men det är ett dygn mer än vad jag hade igår!
Eftersom jag tömde kylskåpet på livets alla goda ting i veckan har jag varit tvungen att ta en tripp till ICA och köpa frukost, 103 kronor sved litegrann!
Ikväll tänkte jag ha kexparty med mig själv, eftersom alla andra verkar vara upptagna: är öppen för förslag!

få saker kan beskriva min våta dröm på samma sätt som dessa bilder på världens snyggast byxor. om jag ska bo i ett par i höst!

Åhlens, H&M, Gina Tricot, Bikbok, Scorett, Jofama by Kenza

ni är alltför knasiga ni, när vi gör kolasås säger ni att det smakar vit choklad och när vi äter vit chokladsås säger ni att det smakar boda borg...

Jag har alltid skrattat åt de som "måste" sova med någon för att kunna sova gott och tyckt att det har varit sååååå konstigt med tanke på att de har klarat sig i hela livet utan sällskap.
Den senaste tiden har jag börjat inse hur otapiga dessa människor är, eftersom jag blir precis likadan efter en natt med någon annans (marikas) sällskap. Om man dessutom har blandat kroppsvätskor två nätter i rak är den första natten ensam hemsk. (missförstå mig rätt) För tillfället ligger jag och våndas. Hur ska jag klara detta?
Som tur är har jag syster 5 meter bort som kan rädda min ensamnojja om den blir alltför komplex!

är jag helt dum i huvudet om jag inte fattar hur bilderna kan vara olika stora? för marika, du har väl också 600px?

Än så länge har det inte regnat in frågor på samma sätt som i Lisaplace's frågestunder, vilket jag faktiskt hade förväntat mig. Tryck på både bilderna och ställ varsin fråga hörrni!

lisa säger att det är jättefint väder ute idag! åååååh, jag orkar inte, jag vill bara sova och slippa stiga upp!

Efter ännu en god natts sömn i mamma och pappas säng med Marika är jag nu redo för dagens äventyr som innebär häng på partybryggan med Fanny, förhoppningsvis Mika och Fannys belgiska vän Sien. Äventyret är alltså att göra sig förstådd. Kan bli skoj, och en himla bra övning inför London! (jag nojjar jättemycket över att jag inte kommer förstå vad de säger)
Ha en fin dag ute i solen!

moa och isabel: tack för kvällen, ni är för fina!

Min dator har levt sitt eget lilla liv ett tag och tagit bort en hel del av mina flikar, störst förlust var min samling av "coola bloggar" som titt som tätt lästes, ikväll har jag startat en ny mapp "läsvärt". Än så länge har jag bara fyllt den med sex bloggar, såååååå; bomba mig med era bästa bloggar! Kan vara era egna eller er top five listor så är ni världens gulligaste!

nu lär jag i alla fall hitta necessären i väskan, tur det eftersom jag inte lär ha någon lätt packning....

Med endast en necessär och 2 liter mjölk steg jag innanför dörren tillsammans med min middagsgäst Marika som förhoppningsvis ska rädda mig från att bränna maten, tack och lov.

Jag är nu redo för London om 9 dagar, ska ta en tur förbi Boviken och hämta resväskor innan jag börjar packa och skriva packningslistor. OM jag är taggad alltså!

149 kronor på Åhlens.

för att göra alla mammor stolta: jag lyckades göra kyckling med klegg åt mig och marika imorse. good work!

Idag är jag för en gångs skull uppe i anständig tid. Delade mamma och pappas säng med Marika i natt och på en timme intar vi stan tillsammans med Lisa. Lär bli en kamp mellan mig, min fulla plånbok (XD) och alla små fina saker i alla affärer. Håll tummarna på att jag bara kommer hem med en nescessär!!

och just idag behöver jag faktiskt inte ens bli extra glad. livet leker när man är så glad som jag.

Bara för att jag blir så fruktansvärt glad av att kolla på bilden.

mamma; detta är inget inlägg som du bör läsa. så. läs. inte.

Okej, detta är sååååå inte okej! Efter min 4 mil långa cykeltur fram och tillbaka till stan var jag ett vrak, äcklig, törstig och hungrig. Somnade så gott som så fort jag la mig i sängen. Förhoppningsvis låter det som att jag somnade där vid 22 snåret, men nej, snarare 05.00. När vaknade jag då? 16.01 av ett sms av mamma som berättar att de är på Boda Borg.
Insåg precis att bussen till träningen går om 50 minuter, måste äta middag innan dess, helst byta om och ringa morfar också. Godmorgon!

ja morfar, shortsen ska faktiskt se ut sådär, eller... någorlunda sådär.

Eftersom jag aldrig blev haffad av Streetstylefotografen under festivalhelgen får jag helt enkelt fixa mina egna bilder. Såhär dansade jag mig fram under lördagen, även om mitt hår låg slickat redan efter att de första dropparna hade fallit från himlen.
Nu: tagga cykel till stan.

Kavaj och linne - Bikbok
Shorts - Pappas gamla, avklippta
Halsband - Filippas
Väska - KappAhl

dessutom tänkte jag laga till lite kräm, kanske nudlar, ett par varma mackor och några tallrikar med mjölk och flingor!

Ni som känner mig vet att jag inte direkt är känd för mina kockkunskaper, så nu, när jag är ensam hemma har pappa lagat köttfärs och spaghetti, kyckling och en "sås" till mig att värma till middag. Dessutom har jag två portioner tomatsoppa, den ena portionen förstörde jag idag, samtidigt som jag färgade microns innerväggar röda. Bra jobb Moa!

när jag inte roar mig med att söka på kiss på we♥it brukar jag sitta och kolla vänskapssidor på facebook, skoj liv jag har!

mika och idas bilder!

Tillsammans med 32 999 dansade jag mig igenom Trästocksfestivalens 20års jubileum och jag vill. inte. att. det. ska. vara. slut.
Jag visste inte att så mycket lycka, skratt och kramar kunde gömma sig under tre kvällar. Äsch, ska inte ens försöka förklara, ska bara sammanfatta med: vilken toppenhelg, tackar, tackar för den!

marika: kan inte du ta en othdag snart, så att du kommer ikapp mig så att jag vågar blogga om vilka othbilder som helst haha

Tumblr_lm4eh8vg9x1qbrfs0o1_500_large
we♥it

Denna we♥it bild kommer direkt från mitt favoritavsnitt, jag tycker bilden förklarar så fint hur så många tjejer tänker om sig själva. Kanske är man smart, vacker, bra, duktig, fin osv men inte enough.

Min ergonomilärare har många gånger sagt att jag ska försöka tänka good enough om det mesta, släppa perfektionisten och bara tycka att det är okej.
Det är okej med ett VG, till och med ett G. Det är okej att ha en ful dag och inte springa snabbast och längst av alla. Det är okej att inte rocka pianot lika hårt som grabben som spelar efter mig. Det är okej att misslyckas och att inte vara på topp hela tiden.
Det är svårt att banka in, men jag tror det är värt ett försök, för helt ärligt:
Du är good enough!

her lips, her lips, i can kiss them all days if she'd let me

Tumblr_lo2t3mgxvt1qmtfv1o1_500_large_large
we♥it

Jag har fått någon konstig thing för att sitta och kolla på pussbilder på we♥it, vet inte varför, kan sitta i lätt en halvtimme och bara bläddra runt, runt, runt. Detta inlägg har egentligen ingen anledning alls, men jag fick en bra anledning att slå ihjäl en halvtimme genom att leta en perfekt bild för inlägget.

har ni någonsin testat att dansa när himlen precis har öppnat sig, till ett jättebraband med några av sina bästa vänner. svårtslaget!

återigen: idas bild

Häng med superfina tjejer. Ett par pommes på Max. Förfest i världens minsta lägenhet. Dans i regnet till Movits! Blött hår och äckliga kläder. Fnitter tillsammans med Marika och festmåltid vid hemkomst.

Jag skulle nog kunna säga att lördagkvällen faktiskt slog fredagkvällen, somnade med ett leende på läpparna. Jag ska se om jag lyckas skrapa ihop lite fler bilder från Ida i ett toppeninlägg senare!

har klädproblem även idag. idag har jag rååååååååfula kläder som jag inte alls trivs i. skojsigt liv.

Hemmafrun Moa hälsar att hon är upptagen med att laga ost och skinkpaj med lite hjälp av Felix Färdigmat, plocka i och ur diskmaskinen och hänga tvätt, så hon skippar festivalen för ikväll.
Not. Klart jag ska dit även ikväll! Oki, hinner inte skriva ett ord till, måste mata katterna, knyta skorna och leta rätt på en snyrre väska. Ses i dimman!

varför var jag en jättebebis när jag var liten? 18 månader gammal och 88 centimeter lång, filippa var 80 vid samma tidpunkt i livet...

mikas bild från i förrgår

Jag hade allt annat än en dålig kväll igår alltså, hängde med några av de absolut bästa, träffade min saknade Emma och avslutade kvällen dansandes till Sahara Hotnights. Vill bara hoppa upp och ner och skratta och ha en minst lika bra kväll ikväll också, denna gång hand i hand med Marika. Hur var din gårkväll?

till skillnad från magnus uggla som aldrig dansar nykter dansar jag bara när jag är nykter.

Till skillnad från igår känner jag mig jättevardaglig och äcklig, igår tyckte jag däremot att jag såg råfixad ut. Jobbigt läge alltså.
Lite bättre är att jag har 30 minuter på mig att göra ingenting innan bussen går, jag brukar oftast ha minus 3 minuter att gör ingenting på. Vet inte hur det gick till, men lite skönt är det. Ska spendera dessa 30 minuter på att komma på vad jag ska tidsinställa ett inlägg om. Lär inte bli något. Ha en trevlig kväll!

Kofta och linne - JC
Shorts - Bikbok
Väska - H&M
Skor - Din Sko

emilie: halsbandet är köpt på glitter och tyvärr är det inte mitt eget, råkade som få med mig det när jag gick förbi systerysters rum hehe

idas bilder

När jag kämpade mig igenom min jobbiga löprunda funderade jag på om det verkligen var värt att missa träningen för att se Those Dancing Days och umgås med Mika, Lisa, Fanny, Ida och Marika och om det så inte var värt att se fem toppentjejer dansa som galningar på scen så var det helt klart värt att hänga med fem toppentjejer som inte dansade som galningar nere på marken.

älskar att jag ser rååååååfixad ut i camen när jag egentligen typ lökar och knappt är sminkad

Är numera redo för Trästocks första kväll som innefattar lite Those Dancing Days och lite Adept, har seriöst ingen aning om vilka fler som uppträder ikväll hehe. Bra koll tjejen!
Jag har precis haft en fajt som jag gick vinnande ur med min syster, om vem som skulle få ha hennes USA linne och vem som skulle få ha min skinnjacka. Lyckades charma till mig båda!

för att härma mikas inlägg helt skulle jag kunna döpa inlägget till "gud har talat." men jag är inte en härmapa!

jag har faktiskt ett liv!!!!!! =tv:n /mika pettersson

förra årets trästocks

Idag drar alla Skelleftebors favoritfestival igång: Trästocksfestivalen! Tove Styrke, Sahara Hotnights, Those Dancing Days och Movits! är de enda jag kommer på för tillfället som ska dit. Nog är jag taggad nog!

Dock har jag ungefär det värsta problemet i världen: jag har träning samtidigt som Those Dancing Days spelar. Jag vet inte hur jag ska göraaaaaaa. Hatar mitt liiiiiiiiiiv. Vågar jag skippa träningen eller? Nej, som den mes jag är! (oki, egentligen är det inte TDD jag vill se, jag vill bara dit) HJÄLP

varför har det blivit standard att jag bloggar om marikas inlägg?

Jag hade lovat Marika att hon skulle få blogga om det senaste tillskottet i min bloglovin' lista; Streetstyle Skellefteå eftersom det faktiskt var hon som hittade den. Kunde dock inte hålla mig, så jag bestämde mig för att blogga om Marikas inlägg där hon bloggade om Streetstylebloggen.

Jag är galet taggad på uppdatering från denna tjej, har länge trånat efter en streetstyleblogg här i Skeå och: tadaaaa!

snyggt körtXD snyggt vinkatXD snyggt linneXD

Hänger med den bästa utav dem alla ikväll, lyckost mig!

jag hatar min mobil sååååååå mycket alltså, eftersom jag inte riktigt har alla hemma glömmer jag alltid vad jag smsar om, och med den nya kan jag inte se vad jag skrev sist...

Nog var jag aktiv igår nog. Innan middagen hade jag hunnit med att dela säng med Marika, hänga i stan, sola, måla lite och äta både frukost och lunch. Ovanligt aktiv förmiddag om du frågar mig! Fortsatte i samma anda och for och tränade, såg klart femte säsongen av OTH och åt lite till. Sen tog det stopp. Tvingade Marika att jag skulle ha en hemmakväll, 20 minuter senare låg jag och sparkade i luften för att jag var så rastlös. Skoj att jag alltid måste ha något att göra. Ännu värre blev det av att tankafetast hade lagt av och jag inte kunde ladda hem nästa säsong OTH...

hela familjen eriksson ser nu ut som filippas hand på bilden. vita, fläckiga. kan ni gissa vad vi gör? ja, vi gör om i vardagsrummet.

För första gången någonsin har Leia pressat ut hela fyra stycken små söta liv, vilket betyder att vi syskon har en var att döpa. Igår fick alla fyra ett namn, Petter här ovan som är "min", Gaby, Yoi och Pippin. Råsöta!
Nästa problem: att se skillnad på de två svarta och de två oreangea.

just idag känner jag inte för att ha någon rubrik faktiskt.

Ett par nya löparskor (har helt ärligt inte haft ett par i rätt storlek på ett bra tag!) står nu på min skohylla, lila, fina och med en sula som passar mina cpfötter. Bäst av allt: mamma betalar.
Just nu är jag råtaggad på att dra på mig dem och dra ut på en löpartur, men icket det, istället ska jag trycka ner mina såriga fötter i fotbollsskorna och löpa runt, runt på Anderstorp.

special event.

På Marikas succéblogg hittar ni samma arrangemang som på denna toppenblogg. Ni frågar - jag svarar på hennes frågor! In och bomba henne (mig) med frågor!

nackdelen med att umgås 24/7 med marika: man kan inte säga vad man ska göra härnäst eftersom hon ändrar sig hela tiden

Okej, nu såg man inte alls vad jag ville få fram med detta inlägg, vilket var lite synd. För att förtydliga: där det är tre frågetecken står det 16.26 och där det är ett frågetecken står det 16.24. Jag fick alltså en kommentar (egentligen två) 2 minuter innan klockan hade blivit 16.26. Råskoj enligt mig hehe.

faktiskt så tycker jag att det är lite gulligt att marika har en tandborste här numera, lite som ett kärleksbevis. hahahahha skoja!

Nog har vi jobbat på våra brännor nog, under de senaste månaderna. Skäms riktigt hur vit jag var, nästan i samma ton som mitt vita linne. Små spöken var vi.
Det roliga är att jag sällan har varit brunare och Marika sällan har varit blekare, och nog har vi samma brunfärg nog! Känns bra! Nu gäller det bara att bibehålla min gyllenbruna hudton också...

en bild säger mer än tusen ord. eller i detta fall fyra ord som nog förklarar väldigt fint.

problemet näst efter vad vi ska göra: vad ska vi ha på oss?


Jag och Marika tänkte köra en favorit i repris från juni-10 och dra ut och fota lite nya profilbilder, bloggtorkebilder och headerfotografier. Dessutom tänkte vi testa på det där med att vara fräscha i varandras närhet. Jag har alltså på mig något annat än mysbrallor+håret i en äcklig tofs två gånger när jag är med Marika. 1. när det är partey, 2. när vi ska umgås med någon fler. Kan bli intressant!
Förvänta er att bombas med råsnygga bilder de närmaste veckorna!

det finns inte många rätt med den, klockan går fel, den har en ful smssignal och om man trycker i mitten kommer man inte till menyn utan till nån surfgrej.

Jag har en ny mobil, så jävla bra alltså. Kamera och allt! Uppvikbar så jag ser råcool ut när jag ska svara när någon ringer. Älskar den mer än vad jag älskar Marika! Not.
Min mobil har krånglat ett tag, går inte att ladda utan att man måste bygga små apparater som håller fast, trycker till och inte rör sig, så imorse bestämde den sig för att somna in och aldrig mer starta.
Pappa ska ringa till Media Markt och förhoppningsvis få den lagad snarast, tills dess får jag leva med denna Samsung som jag inte fattar ett skvatt av. Dessutom är alla mina kontakter från de senaste året borta. Skojsigt.

usch, jag får rent ont i kroppen när jag tänker på hur mycket jag saknar att vara som tajtast med alla er! ninunnepower♥

GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN EMELIE!!!!!♥♥♥

elvis om att jag skulle dra: det få du inteee

Mina två favoritkillar är här och badar i den 16 grader varma poolen, tycker lite synd om dem!
Tyvärr tänkte jag faktiskt överge dem och bege mig ner till morfar och gulla om lite skjuts in till stan, ska hänga hos Sebbe ett tag. Vad gör du ikväll?

och om jag har gjort om headern flera gånger. närmare fem gånger har jag bytt bilder, tagit nya och klippt ut outfits. jobbigt värre!

4 månader efter att jag faktiskt började med en design har jag nu tagit upp kämpandet igen, börjat om från scratch och är nästan klar med headern. Jag är såååååå less på min design nu, tror jag har haft den i närmare ett år snart, vilket är ungefär 8 månader för länge. Illa.
Jag lär väl sätta mig ner och gråta när inget går som det ska, och ge upp och sedan börja om igen om 4 månader, men nu har jag i alla fall gett det en ny chans! Önska mig lycka till...

när jag tittar bak i arkivet känner jag bara hur mycket min blogg sög för 1 år sedan, 300px bilder och smileysar. fy och satan!

Jag har absolut ingenting att dela med mig av, så istället för att hitta på äventyr att blogga om plågar jag mig själv med H&M's shop online. För tillfället drömmer jag våta drömmar om denna hajtand för 49,50;-.
Som sååååå många gånger förr inspieraras jag av Hildas snygghalsband och hoppas att jag ska hitta mitt eget i mammas garderob/London.

nog har jag försökt med tjocktröja, shorts och jacka, men det lyckas som aldrig. inte som det gjorde i juli-10

Varför hade jag typ råfina kläder förra sommaren? Känner bara hur trååååååkigaaaaa kläder jag sätter på mig varje morgon. Höga shorts och det oreangea linnet. Höga shorts och den randiga tröjan. Höga shorts, ett linne och skinnjackan. Hela. Tiden.
Det måste bli ändring på den! Spela roll om jag har mitt egna, hemliga shoppingförbud just för att kunna bada i pengar i London, men ändå. Skärpning Moa! Borde dessutom vara duktigare på att fota dem, så att ni i alla fall får se de tråkiga!

fast nog är jag lite rädd för att få usel hy bara för att jag börja smörja in mig med lite krämer, jag brukar hålla mig till vatten...

Detta var vad jag kom hem med igår från Stina, min privata skönhetsbutik. Inte helt fel med ett leave-in balsam, fuktkräm, foundation, parfym och mascara bara sådär! Fick även en ögonskugga, men den gjorde inte sitt på bild...
En av hästägarna i stallet är chef på Kicks här i Skellefteå, så jag fick lite produkter som inte passade Stinas hy/hår, nog har jag tur nog!
Tack Stina!♥

med en doft av häst och svett skriver jag nu detta inlägg

Vem mer än Moa E kan missa att det inte är träning och far dit ändå? Ett par stycken virriga flickor och pojkar kanske, men jag tror jag är ensam om att fara dit med en urladdad mobil. Under den 1½ timmes låna väntetiden blev jag uppraggad av nått Korpenlag men vågade inte spela, så jag spenderade en dryg timme med att stretcha och springa intervaller runt planen och i en alldeles för långhårig backe.
Kändes som en lyckad träning, speciellt eftersom jag höll på att kissa på mig under hela tiden.

Av denna enkla anledning var jag inte på topp när mamma väl hämtade mig, dock muntrande hon upp mig med att berätta att jag har huset för mig själv under tre nätter nästa vecka, livet leker och jag kommer leva på varma mackor!
med lite fantasi skulle dessa bilder kunna höra ihop med inlägget

alltid att jag tycker att jag vaknar råtidigt och så är hela familjen vaken+ett par av deras kompisar som redan hunnit börja leka.

En bättre bild på Moas små ögonstenar. Vill bara pusselipusspussmyyyyyyyys naaaaaaaaawienawienawieeeeee hela tiden. Råsöta!

här har jag inte tid att skriva nån kul rubrik så jag ordbajsar istället men det blir aldrig tillräckligt långt så ja okej hejdå.

Iklädd samma linne som på bilden tänkte jag dra iväg på en heldag i stallet/med Stina. Inte helt fel. Dock verkar min plan förstöras eftersom bussen går om 6 min och jag har opackat alla träningsgrejer... Skynda Moa! 5 kvar..

anledningen till mitt väldigt känslofulla inlägg: jag lyssnar på harry soundtracket på spotify. funderar på att lägga till hedwigs theme på sleepmode-listan.

2 veckor innan min 7års dag kom pappa hem med en bok som helst seriöst skulle förändra mitt liv. Harry Potter och de vises sten. Det tog sin lilla stund att kämpa sig igenom de 378 sidorna, men eftersom jag praktiskt taget levde med boken vid min sida tog var det inte många år senare som jag hade läst de första fyra böckerna ett par, sju gånger var.

Under min tid som Harry Potter-fan och Twilight-fan var det många som förklarade hur böckerna hade fått dem att gå från mobbade till att ha ett flertal nära vänner, jag kan tyvärr inte säga att det hände mig, men nog har jag blivit ett antal snäpp smartare tack vare J.K Rowling.

Nog är jag sugen på att fälla ett par tårar för att mina "10 år med Potter" har lidit mot sitt slut, men jag funderar helt allvarligt på att plocka fram de sju underbara böckerna och plöja mig igenom dem igen. Kanske slå mitt gamla rekord i att läsa första boken på en dag? Eller de fyra första på en vecka?

en uppmaning till dig marika: läs alla harry potter böckerna, så att du inte missar detaljerna!!!

Jag minns hur jag aldrig vågade se när professor Qurriell tog av sig sin turban i första filmen och hur jag bad pappa att följa med och se den fjärde filmen med mig, fastän jag var 11 år och fick se den utan föräldrar för att jag inte vågade se när Voldemort blev mänsklig, bara därför (inte alls för att jag är lite rädd att jag ska börja gråta) tar jag och Marika med oss pappa, Josef och Filippa till biosalongen om trekvart. Utifall att. Och för att ta traditionen vidare att alltid se den med pappa. Och för att vi faktiskt allihopa har följt vårat avtal om HarryP maraton de senaste två veckorna.

i natt har jag och marran överträffat oss själv, vi vaknade 15.12 och var råsura för att vi hade sovit bort hela dagen. därför bjuder jag på lite olika webcam looks:


Moa och Marika som Lejonkungen

Moa och Marika när de firar att Moa har börjat äta glass igen

Moa och Marika som jättetaggade på livet

Moa och Marika som ledsna

Moa och Marika gapar

Moa och Marika är taggade på fest

jag älskar hur fult det ser ut när man inte hittar we♥it bilden med engelsk undertext och måste printscreena för att få fram rätt budskap.

bara för att korvbröden är slut och ni lurade mig ur sängen så måste du göra en yoghurtdröm åt mig pappa!!

Nog lever jag under ett pressat schema nog, idag skulle jag egentligen hänga med Lisa, men jag sov lite för länge så vi drar vår chatch up på msn istället. Kvällen ägnas åt träning och sista Harry P filmen, imorgon laddar jag för Harrys big final hela dagen och torsdagen spenderar jag i stallet och fotbollsplanen. Jag avslutar arbetsveckan med Emmy-häng. När ska jag hinna leva? (okej, skojsar, älskar min vecka!)

vilken fiiiiiiiiiiiiiin klänning du har fanniiiiiiiii!!!!! tack, det är mammas, från typ 70talet. jahaaaa... men den var fin ändå!

Om man bortser från att jag gjorde min andra vurpa som passagerare på moppe så var min söndagskväll precis som man vill spendera en söndagskväll. Med två av sina finaste vänner, melon, choklad, lagom varmt och deeptalk. Fulländat!

Tack för igår tjejer♥

har inte måsarnas mammor uppfostrat dem så att man inte bajsar var som helst? speciellt inte på andra måsar?

Idag har jag för första gången på väldigt, väldigt länge blivit less på att gå på stan redan efter en timme. Lustigt. Mamma har också dragit sitt kort på polishuset, så på fredag lär mitt pass ligga och vila bredvid mig.
Kvällen tänkte jag ägna åt antigen Marika eller Mika och Fanny, förhoppningsvis alla tre!

Linne - Gina Tricot
Shorts - Bikbok
Skärp - H&M
Väska - Second hand
Converse

om jag hade skrivit okonstiga och oonormala rubriker hade jag döpt detta inlägg till sex konstiga saker just nu

- Jag har fått sår på insidan av låren för att jag cyklar för mycket

- Och ett myggbett efter en myskväll på Fannys soldäck

- Mamma och pappa har varit gifta i 19 år idag

- Fick sovsällskap även i natt, syster tyckte att det var för varmt på hennes rum

- Mamma säger att jag är segare än sirap på morgonen

- Kissemissarna har tagit över Josefs sängplats
lagomt tapig bild

det ser lite grann ut som nyårsafton, eller valborgs. som ett fyrverkeri!!

Det är som roligt, precis när min senaste skada hade läkt ihop till ett snyggt ärr trillar jag och Marika med moppen och jag kirrar ett par äkta sommarben. Nog gillar jag det nog, även om det inte är det snyggaste, men då syns det att jag har levt i alla fall!
Jag brukar alltid dra på mig små skador, speciellt med mina och Marikas olika fraktningsfordon. Ärriga och såriga ben=snyrre!!!

måste. röra. på. mig. nu! har. lökat. och. suttit. still. för. länge!

Som väntat skippar jag min löprunda, istället tar jag min snygga cykel till stan för att sedan färdas vidare till Klutmark och Fanny med Mika. Inte helt fel kväll, har saknat två av mina små ninunnar!♥
Vad ska du göra ikväll?

det enda jag vill göra är att säga: hihihihihihi som det lilla tap jag är

Om man heter Moa E ser man mer än gärna ut såhär ännu en kväll. Älskar kombon vitt+vitt och ett par shorts som visar allt man lärt sig att hålla för sig själv. Snyrre!

Jag hade en väldigt trevlig gårkväll och vaknade upp till stekarväder, livet leker! Ska bara försöka tvinga mig ut på en joggingrunda, kändes väldigt jobbigt när det är sååååå vaaaaarmt!

Kavaj - H&M
Linne - Gina T
Shorts - Hemmapysslade
Converse

det kändes inte helt ok att gå ut i endast vårjacka och alldeles för blottande trosor och hämta tidningen. inte mitt på dagen...

Min kära familj är i Piteå för tillfället, så jag har huset för mig själv. Dessvärre verkar jag missa det mesta. Får inte hänga med Emmy i en hel helg, pappa vinner en massa choklad, det är fri påfyllning av noisette i glassbaren, de äter grillat och tydligen är det jättevarmt i havet.
Här hemma är det kaos, Luna river ner blommor, klockan har stannat, jag måste plocka ur diskmaskinen, jag sover bort soltimmar, Leia får kattungar och än har jag inte lagat någon mat själv. Som tur är får jag sällskap ikväll, inte helt fel!

undra om tyskarna vet hur mycket kemikalier det är i kurjan? om de är kära i någon här blir det typ my chemical romance! by marika.

Min och Marikas plan var en toppenkväll i Boviken, redan innan vi hade kört över berget var kvällen förstörd. Vi föll med moppen och skrapade upp våra nyrakade, lena, fräscha ben. Hängde vid ett bord ett tag innan jag, Marika och Johanna bestämde oss för att lämna sällskapet och lägga oss på två handdukar på Boviksbadet. Kvällens höjdpunkt!

varför blev leia värsta superuppfödarmamman, hon som var en så liten och söt mustaschkvinna för sisådär fyra år sen.

Varför händer det alltid mig? Jag vaknar alldeles för sent och det första jag upptäcker är att Leia är jättesmal. PANIK! Löper till Josefs säng och hittar fyra små kattungar, två oreangea och två svarta. Apsöta och friska, som tur var.
Skoj att det alltid ska bli kaos när jag är ensam hemma, nu har Marika som tur var kommit och räddat mig. Tacka gudarna.

klar snart? klar snart? klar snart? klar!

Nu: Boviken med härliga människor, lite bad, lite grill och lite lök. Ha en bra kväll!

pappa, du är precis som mamma!!!! ler lika nyfiket och kör lika dåligt!

vart har du dina ärr? :(

Jag tycker egentligen inte alls om att berätta om mina ärr och självskador på bloggen, i verkligheten är det hellugnt, brukar låta folk känna och fråga litegrann och så. Men just på bloggen, jobbigt att blottlägga sig och vill inte vara en triggerfaktor.

Jag har ärr på armarna och händerna, mest på underarmarna, dock har de läkt ihop hyfffsat fint så de stör mig inte.
Nog önskar jag att jag hade det ogjort, det är så fruktansvärt fult, och det känns inte alls bra när man träffar nya människor och de ser ärren men inte vågar fråga, t.ex. när vi hade åttor på besök nu i våras, insåg först sen att hon hade sett dem när hon tog blodtryck på mig. Men samtidigt är det en del av min historia, och de tre bokstäverna jag ristade in kommer alltid påminna mig om hur mycket jag hatade mig själv och vilket helvete jag har gått igenom.

tjejer, jag måste varna er: det är inte mitt fel om min nagel lossnar i sanden!

Somnar sent, vaknar tidigigt. Tejpar fötterna och klär mig identiskt som 10 andra tjejer. Dricker litervis med vatten och lökar som aldrig förr. Får sand i ögonen och äter medhavd lunch. Skriker BRAAAA och JAAAA när allting går som det ska.

Nog är jag taggad på beach soccern nu nog, kom och heja!

moaaaaa, du har ett sköterskejobb på g! får man göra jobbet i underkläder?

Jag fick en fråga om hur jag mådde på Bloggsvar (minns inte vad det heter numera hehe), så jag tänkte ägna ett inlägg åt det:

Jag mår bra. Och dåligt. Livet går upp. Livet går ner. Det rullar på.
Jag är vaken halva nätterna och äter frukost medans de andra är inne på sitt andra mellanmål, vilket blir lite kaotiskt och inte riktigt så många lagade mål mat som det "bör" vara, men det känns okej. Frågan är om det kommer kännas lika okej när jag faktiskt ska äta frukost, lunch, middag, kvällsfika och något mellanmål också?

Jag hänger med Marika så gott som dygnet runt (för den som lyckats missa det) vilket gör att jag mår bättre, dessutom har jag väl mina små anledningar till att hoppa och skutta runt som en mes.

För tillfället ligger allt lite på is, jag är ute i solen och hänger med vänner på kvällarna och försöker verkligen att inte tänka på behandling och kämpande. Just nu kämpar jag på med att få livet att vara okej varje dag, hela tiden. Till hösten får vi se hur det blir med det, måste få någon sorts behandling eftersom det inte funkar att tänka som jag gör.

har du druckit bra idag moa? jaaa (1 glas juice) ta med lite vatten moa!! okej (orkar inte) drick ordentligt nu!!! visst (tar ett halvt glas mjölk)

Dagens läge: som en badande korv i ett bröd.

Jag och Marika kämpade oss ut från bryggorna i Kurjan och knöt fast oss vid en boj för att lapa sol, succé!!!
Nu förväntar jag mig massor med svett under den varma träningen. Lär väl ta på mig mitt nya favvolinne: västen. (ni vet sånna som man delar upp lag i)

en skoj sak jag började tänka på: om man är dement och röker kan man röka 2-3 limpor i veckan eftersom man glömmer att man har rökt..

Nog har hon ett snyrre linne nog, min syster. Tydligen har hon köpt det på rea, ett äkta kap!
Tyvärr tycker hon om det lite väl mycket och vill ha på sig det hela tiden, det var knappt så jag kunde låna det för att ta en bild.. Ska nog köra Fanny-style och ta med mig det när jag lämnar huset i en vecka och säga att jag inte alls tog med det, att det bara låg där....

Från Bikbok

just a little tip: fryspåsar funkar utomordentligt bra som skärmskydd, både för mobiler med knappar och touch!

Igår kväll tog jag och Marika moppen ner till Kurjan där vi...
...pumpade upp världens största gummibåt...
...drog på oss stekarbrillorna och bikinin...
...plastade in våra stackars mobbar...
...och packade båten full med godsaker!

tack fru munk aka hanna, jättegulligullgullgulligt!

Stadsfestoutfit dag 2, kan ha varit den roligaste kvällen faktiskt! Dansandes till Robyn på Frasses bord...

Jag sköt upp löpningen och drog till Boviken med Isabel istället, mycket lyckat med tanke på hur varmt det var! Bättrade på brännan lite och tog ett dopp innan jag satte mig på bussen hem och knöt löparskorna. Återvände till det Erikssonska hemmet en blåsa rikare.

Blus - Gina Tricot var tydligen från H&M och är mammas
Jeans - Carlings
Väska - H&M
Converse

att jag alltid ska inbilla mig att det går att komma till en hemlig väg om man går över skelleftehamnsleden vid konsum, tror det är tredje gången jag kollar google maps och inser mitt misstag...

Just nu: väntar på att maten ska smälta så att jag kan ge mig ut på den första riktiga löpturen på... jättelänge.
Vår kära fotbollstränare tjatar alltid om hur dålig kondis vi har och att vi måste jobba på den, så nu under sommaren är min plan att försöka löpa 2 gånger i veckan, lite intervaller runt Guldvallen ibland och ett par kilometer längs vägarna ibland.
Idag satsar jag på min och Marikas promenadrunda som visade sig vara 4,7 kilometer, till nästa gång får jag hitta mig en längre rutt!

Och nog är jag nervös nog, när jag vägde som minst var löpning, sit ups, rygglyft osv vad jag ägnade dagarna åt, vilket är skrämmande med tanke på att jag så lätt faller tillbaka in i gamla mönster. När jag och mamma skulle testa att börja löpa (kan det ha varit förra våren?) sket det sig efter en löptur, det var som bara inte kul. Ska ge det en ärlig chans nu, eftersom jag gör det för fotbollens skull!

bäst av allt: vi har dem på blue ray, så helt plötsligt blev de gamla dvderna jättedåliga i jämförelse hehe

Jag vet inte om jag har berättat om mina Harry P planer? Om jag har gjort det: sorry, ni får höra igen.
Tanken är alltså att jag, min familj (minus mamma och Fanny) och Marika ska se igenom alla Harry Potter filmer innan den 13 juli när absolut sista filmen har premiär. Jag ligger en dag efter, så i helgen, när jag är ensam hemma, ska jag se ikapp de andra.

lovisa och johannes: fotbadet i boviken har växt igen, kom hit och plocka bort stenarna åt oss!

11.30 imorse väckte min kära far mig och sa att jag skulle till Boviken, inte mig emot med tanke på att jag skulle få köra både dit och hem + äta sommarvåfflor och träffa farmor och farfar. Tyvärr blev det ingen körning för Moas del, så jag surade.
Eftersom jag hade missat ungefär 2 timmars sömn tack vare den tidiga morgonen somnade jag på en sten. Alltså en stor, svart, platt sten, men eftersom mamma väckte mig även där var det bara att lägga sig i gräset och bli biten av myror. Gulligt.

Tröja - Gina Tricot
Shorts - Bikbok

kroken till raken, raken till kroken och kroken till kroken. jomen visst är du cool syster, om man bara fattade vad du dillade om.

IDAG ÄR DET PRECIS 1 MÅNAD KVAR TILL LONDON!!!!!
Nog är jag taggad nog, och om allt gick som det skulle igår så har vi även ett boende under våra 7 nätter i England vilket är att föredra. Det enda som saknas från min sida är ett pass, men det ska bara lämnas in hos polisen, så är det kirrat!
en månad, en månad, en månad!

skojsigt att jag kopierade detta inlägg och publicerar precis detsamma på marikas blogg. bra fantasi - ja!

Såhär roar jag och Marika oss ikväll, med våra små gratisbiljetter - inte helt fel!

coolt att mitt hår är slickat och allt smink ser ut att ha flygit bort i en karusell. snyrre!


En outfit från i torsdags, tyvärr är inte alla väskor mina, jag tvingades vara väskhållare när Marika och Emelie åkte Batman och ett par till tjejer passade på att dumpa väskorna hos mig. Ser ut som en äkta turist.

Just nu hänger jag hos Marika, ikväll vaknas det antigen bio eller födelsedagsfirande av Fanni. Skoj kväll!

Jacka, shortsdress - H&M
Converse

nog är det lite pinsamt hur man måste skriva ett jättefint och långt logginlägg på födelsedagen till en av sina närmaste vänner bara för att visa hur tajta man är...

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTASTE FANNY!♥♥♥

It´s a drink. It´s mixed. It´s cube with biting taste of sour lemon, efter vistleken= veras tuttar

Just nu sörjer jag att Skelleftefestivalen är över, har haft jäkligt kul varenda kväll, dock blev det en dyr historia där 250 spänn gick endast till karuseller. Då tillkommer också 500 kr för tredagarspasset och lite nattamat. Lätt värt det, till nästa år ska jag planera det bättre så att jag slipper gå omkring och leta enkronor för att ha råd!

Nu taggar jag Trästocksfestivalen som bara är tre veckor bort!

jag älskar hur den är utkletad bara för att jag inte skulle ha något hår som förstörde bilden. istället förstörde jag texten. bra moa, bra.

Jag och mamma roade oss med att göra låtsastatueringar, hon gjorde denna i nacken på mig.
Ni anar inte hur mycket jag vill tatuera mig, men det finns en massa hinder: 1. jag är under 18 2. det är dyrt 3. jag är livrädd att det ska ta jätteont 4. jag vet inte vad jag vill ha eller vars
Jobbigt läge! Skulle jättegärna vilja ha en på fingret, en bland mina ärr, på foten, i nacken, på handleden osv osv osv. Överallt. Kommer att bli Den Tatuerade Kvinnan så småningom.

en bästa vän är någon som vet allt om dig men fortfarande tycker om dig

love u♥

syskonen e som mamma brukar kalla oss, eller grabbar. snygga är vi då!

fanny: men du måsteeeee följa med till piteå nästa helg! moa: nej, nu är det din tur att sakna mig! du slösade bort 2 veckor med mig nu i sommar, skyll dig själv!

Helt plötsligt har jag gått från att ha noll att blogga om till att ha outfits som ligger på lager! Inte helt fel om du frågar mig inte, kommer säkert "göra slut" på inläggen och drabbas av samma bloggtorka imorgon...

Detta var och är då min outfit för morgonen då Fanny konfrimerade sig, tyvärr började det spöregna vilket inte passade mina små ben, eller fötter eftersom jag inte fick ha mina kära Converse för mamma.

Skinnjacka - H&M
Linne - Gina Tricot
Kjol - sytt själv
Skor - Euro Sko

det medelålders paret som sa att jag och marika sjöng fint måste verkligen ha haft öronproppar på sig. eller varit döva. eller alldeles, alldeles för onyktra!

Fredagens stadsferre startade med pizza hemma hos Mika, lite spel och småprat senare drog vi vidare mot karusellerna, Erik Hassle, dans på Frasses bord till Robyn (som var grym!) och andra trevligheter. Mycket, mycket trevlig kväll må jag säga.
Jag kraschade i sängen vid tre, somnade fyra och klev upp åtta. Frågan är om det är så passande att jag kör en sväng till stan nu?

jag kan lova att jag var gräsligt gräsig när jag kom in efter att ha ansat gräsmattan. i regn.


marika och emelie igår, rebeckas bild

Älskar att min uppdatering inte kommer förrän klockan börjar närma sig halv fem, men det finns en anledning till det också. Idag har jag varit upptagen med att:

- Vara ledsen för att det är så dåligt väder
- Klippt gräset i det dåliga vädret
- Hämtat pappa och min väska i det dåliga vädret
- Klagat på att det är dåligt väder
- Ätit 2 mackor och en tallrik med flingor för att trösta mig själv för att det är dåligt väder
- Funderat på vad jag ska ha på mig ikväll, eftersom min outfit blev förstörd av det dåliga vädret

(jaaa, det är dåligt väder!)
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.