okej, en sak som jag faktiskt kan vara stolt över: jag har klarat 120 banor i mitt favorit spel bubbel buster smileys. duktig flicka!

Vad hände med mig egentligen? Planen var att jag skulle dra till Mika efter middagen med ett paket glass nerstoppat i väskan och ta bussen hem 20 över 10 eftersom det var den senaste bussen som gick till hamn (hallå skelleftebuss, man kan faktiskt vilja åka hem senare än så en vardag!!!). Vad som hände med den planen är fortfarande ett mysterium, efter att ha ätit en rejäl skål med glass, sett Tusen Gånger Starkare och vandrat till Max var jag inte beredd att åka hem så pass tidigt. Ett samtal senare så hade jag ordnat en sovplats mellan Marika, Celina och Mathilda hos Marikas bortresta kusiner. Så kvart över ett, efter att ha hängt med ett gäng grabbar och sett ännu en film, våldgästade jag deras lilla privatfest och åt ännu lite mer glass. (det var fettisdag??)

Eftersom övernattningen i stan inte var speciellt planerad hade jag med mig noll sovsaker, vilket även betyder att jag får gå med samma sockar och noll smink idag. Kul liv. Ska nog gå och snylta lite mascara av Marika, jag vill inte skrämma hela Skellefteås befolkning med mitt bleka face.


två stycke glass och en stycke mika.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.