jodå, nog har du en egen låt. förr var det min favoritsång, för att den betydde något för mig. nu funkar den, jag är ganska less och den har fått andra betydelser för mig. du och låten är ganska så lika faktiskt..

Såg ett fint collage hos Frida och bestämde mig för att härma. I vår/sommar är jag så sjukt taggad på att gå omkring i vita kläder (lycka till att hålla dem rena...), helst tillsammans med någon starkt färg såsom gul eller rosa på naglarna/bh:n/väskan. Vita morötter tillsammans med en vit, halvslapp tshirt... En vit kavaj... En vit spetsbh tillsammans med vita linnen... Vita transparenta skjortor och vita väskor... Måste torka upp min dreggelpöl, usch vad snyggt!
Både Maja Tannå och Victoria Törnegren lyckades få mig att bli ännu mer sugen när de klär sig i vitt från topp till tå... En vit spetsbh och en vit kavaj står högst upp på önskelistan!

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.