den obligatoriska årsresumén

JANUARI bjöd på fin början av året med myspersoner. Jag slutade jobba och började plugga ett basår bestående utav matte, fysik, kemi och biologi. Var livrädd inför det där, jag hade ju knappt läst det på högstadiet efter all min frånvaro som ätstörningen förde med sig.
Tog farväl av kompisar som for ut och reste och pratade om min ätstörning med en präst på en fritidsgård.
 
FEBRUARI var jag med bästisar, pluggade framför brasan iförd fleece varje kväll och lyssnade på MS MR konstant. I slutet av februari for hela familjen samt mina kusiner till Florida, USA, där vi startade i Miami.
 
MARS var semester för hela slanten. Vi reste runt i Florida, från Miami till Daytona till Tampa Bay, Orlando och Key West. Jag försökte mig på något slags pluggande där, med varierande resultat och insåg att det verkligen inte är att föredra att bo sex stycken i ett hotellrum. Förutom att bo alldeles för tätt inpå varandra var det en väldigt väldigt fin resa.
 
APRIL minns jag knappt? Visst är april ofta bara en transportmånad till våren och sommaren? Verkar som att jag och mamma var tvillingar på gymmet, att jag pluggade kemi och var på majbrasa. Tillbringade en hel del tid i Luleå med en viss mysperson.
 
MAJ var finmiddag, grillmys och en massa massa matteplugg. Med tillhörande jordgubbssaft. Läste klart matte 4, fysik 1, kemi 1 och biologi 1 i maj och var i en himla bra löparform. Sprang mitt första lopp och snabbaste mil (än så länge!) under stadsmaran, som förövrigt mest bestod av snö, hagel och spöregn. (Tips: bästa löparvädret!!)
 
JUNI startade med brännbollsyra och gick vidare med IVA-jobb. Fanny tog studenten och alla syskon var jätteglada för hennes skull :-)))))))
Unnade mig finsandaler och firade midsommar med Oscar i Sollefteå.
 
JULI är som alltid Stadsfest, som faktiskt bjöd på finväder! Bjöd braiga kompisar på sommarfika och var på mysig Nipyra. Avslutade juli med bästisar på den legendariska balkongen mitt på stan.
 
AUGUSTI var en toppenmånad!!! Helikoptertur och fjällvandring med Lisorna för att dagen efter åka mot Mallorca med Oscar, supermysresa!! Mitt basår började om men trängde in den numera årliga kräftskivan på vår nybyggda altan. Succékompisar har jag.
 
SEPTEMBER var månaden när jag ÄNTLIGEN fick ta bort mina halsmandlar! Efter ett par år av tjatande blev jag äntligen kallad och var livrädd. Gick bara fint och enligt operatören var det välbehövligt, och sen dess har de aldrig krånglat!
Marika och Oscar flyttade båda två till Umeå och började plugga, så vårt häng fick förflyttas till Skype men hann med ett besök innan månaden var slut.
 
OKTOBER innebär som vanligt födelsedag!! Firade med bästa vänner och blev utbjuden på finrestaurang av Oscar. Pluggade som en tok på dagarna och grät på kvällarna pga stressad. Självklart prioriterades tillbaka till framtiden-maraton in!
 
NOVEMBER startade i Sollefteå där jag och Oscar tillbringade något slags höstlov för att sedan fortsätta till halloweenfirande i Umeå med alla mina favvisar. Firade att jag hade fått nytt jobb! På IVA! I Sunderbyn!
 
DECEMBER slutspurtade jag pluggandet. Äntligen klar med matte 4, fysik 2, biologi 2 och kemi 2!! Påbörjade någon slags flytt till Luleå och Oscar, firade jul och fick finaste julklappar av alla (obs partisk). 
 
2015 har inneburit val. Vad ska jag bli när jag blir stor? Var ska jag bo? Vad tycker jag är viktigt? 2015 har varit ett fint år, jag har varit kär och jag har lyckats med vad som kändes som en omöjlighet när året började.
2016 är så oplanerat som det bara kan bli, i vår vet jag vad jag gör men resterande halvan av året kan komma med många överraskningar. Och vet ni vad? Jag längtar!
 

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.