jag snackar med mig själv och min nyvässade highlighterpenna: inte otaggad penna här inte!!

För några veckor sen fick jag diagnosen ätstörning uns typ 2 vilket innebär att man äter lite och kompenserar det man har ätit med träning. Jag började mina behandling för ett tag sen och äter enligt matprogram (som du kanske är bekant med)
Jag tycker det är skitjobbigt i skolan, speciellt med mitt mellis då jag måste äta 1 macka.
Finns en tjej i min klass som alltid kommenterar min macka på ett dåligt sätt (hon skämtar bara men jag kan inte låta bli att ta det på fel sätt) Har du några tips på hur jag kan ignorera tjejens kommentarer och hur jag kan sluta skämmas när jag äter mer än dom andra till lunch?

Dagar som dessa då jag har mycket ångest och inte kan låta bli att tänka tjocktankar så läser jag alltid dina motivationstips och det hjälper så jävulskt mycke! Det får mig att vilja kämpa och verkligen få en fungerande livsstil! Tycker du är så grymt stark som har tagit dig såhär långt, du är verkligen min stora förebild och motivationsguru. TACK MOA, TACK FÖR EN SÅ GRYMT UNDERBAR OCH INSPIRERANDE BLOGG!!!!

Ska börja med att säga tack! Tack, tack, tack! Blir helt varm i hjärtat och får hurven av din fina beröm!

Och till din fråga: Jag brukade alltid intala mig själv att de andra åt precis lika mycket, de åt det bara inte under samma tider som jag. De tar ett äpple när de har kommit hem från skolan i bara förbifarten, plockar tre kakor i fickan och äter medans dee cyklar och köper en cola i cafeterian på skolan. I slutet av dagen har du och dina vänner ätit så gott som precis lika mycket!

Och den här "skämtsamma" tjejen borde du ta dig ett snack med. Vet din klass om hur du mår och om din diagnos? Du ska kanske berätta, i alla fall för den här tjejen. Om de redan vet borde du ta henne i enrum och berätta att det är jobbigt som satan. Eller att dina lärare pratar med henne, för det är inte okej! Det är tillräckligt jobbigt att äta mackan utan att hon ska säga en massa puckade kommentarer!
Ta hand om dig fina du, du hittar min mailadress till höger om du behöver lite pepp!

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.