oscar tycker att jag borde förklara mina rubriker - borde jag det eller läser ni dem aldrig?

Det är inte min dag idag, verkligen inte. Jag önskar att mina föräldrar hade lite mer vett i huvudet, så de kunde låsa in mig på mitt rum. Jag är på riktigt ett hot mot mänskligheten, det skulle inte förvåna mig om jag råkade döda någon idag. Håll er undan! Funderar på om jag ska skriva ut alla knasigheter jag har gjort idag, tror jag gör det, även om den kommer fördubblas innan jag släcker för natten.
För det första; Mamma trodde att det skulle bli kallt att gå i nylonisar, jag tog det som att jag hade fula kläder, men det sket jag i. Jag skulle ha bytt kläder. När jag klev av bussen var det knappt något kvar av dem, så jävla stora hål alltså! Vad gör jag för att lyckas? Jag failade på engelskaprovet, är så fruktansvärt onöjd. (Missnöjd, som Josefine så fint rättade mig). Jag tröstar mig med att det är VG som står i betyget, inte poängen. Blev fruktansvärt depp och tänkte sätta mig aaaaashög musik när vi hade ett hål, vad händer? Jo, datorn stänger av sig tre gånger utan anledning. Jag kommer dessutom på att jag inte har pluggat på allt inför provet. Jippie. Vad gör jag sen då? Hmm... Jag typ gissar mig fram när vi ska lära oss att ta blodtryck (jag måste vara den mest irriterande människan som alltid frågar om saker, och berättar om "hur jag hade det" och blablabla, jag tycker synd om min klass!). I bussen hem trillar jag av stolen när bussen stannar, sen får jag saltvattenspray i ögat, okej Marikas fel, men ändå! Och som vanligt skrattar jag som en åsna, högre än en åsna. Jag skulle kunna tas för en skrikande örn. Dessutom ser jag ju ut som världens tap, tapigare flicka går knappast att hitta. Jag menar; min lilla knut på tröjan har glidit fram och så såg det ut på VARENDA bild! Inte min dag idag alltså. Tur att jag "är lite brunare än alla andra" och "iallafall har fina kläder".

Tröjan kommer från H&M, strumporna är från Gina Tricot och skorna är från EuroSko. Nylonisarna köpte jag på ICA men de ska åka raka vägen ner i soptunnan, och, om ni ser, så har jag ett örhänge från H&M.
Anonym skrev:

Jag läser alltid dina rubriker och jag tycker att det är "din speciella grej" och gör din blogg ännu lite mer unik =)Det är himla skoj (och ibland även lite frustrerande ;) ) att läsa rubriken och förvänta sig en förklaring eller svar i inlägget, men icke! LURAD! ^^ fortsätt, tack!


DATUM: 2010-10-27 KLOCKAN: 19:50:38

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.