galen klassresa

Jag hade en galet kul klassresa. Med galet härliga och roliga människor. Själva klassresan blev även den helt galen. Alltså får ni bara galna bilder. (Finns det något annat?)
17.30 var vi på busstationen, 17.55 skulle bussen lämna Skellefteå, 18.20 började bussen rulla.
Vi fick en liten mysig bungalow nära stranden, Marika gjorde sig hemmastadd genom att dansa en vacker dans.
Vi vandrade runt bland allas stugor och hittade en kamera som råkade tillhöra Sanna, eftersom hon tar så fina bilder får ni två stycken fina här;
Sannas bilder. Staffan med sitt ena nyrakade ben, eller det var inte rakat, de brände bort håret. Och så jag och Oscar som posar så vackert.
Viktor skrattar roligt. Niklas bygger tuffa korthus. Gustav kör superposen.
Marika nattbadade vid tre och vi misskötte oss megamycket. Vi åkte hiss upp och ner och hoppade, var ute på en brygga och väckte en familj som låg och sov där, klättrade över till minigolfbanan och kröp under stänglset när vi ville ut.
Jag posar fint. Jag glömde börsen och fick springa till bussen. Don och Oscar.
Vi spelade sanning eller konsekvens, elaka versionen och snurrade lite flaska vilket resulterade i att Sanna fick bitchslapa Don och Katta Viktor.
Alla älskar hamburgare!
Vi åkte in till stan på tisdagen, 600;- shoppade jag bort, påsarna var fem personers tillsammans, vi var duktiga shoppare!
Lovade jag galna bilder? Höll jag det?
Badade på äventyrsbadet hann vi också med, och skratta, prata, se film, klättra på stenar, jag vet inte vad, mycket i alla fall. Trevligt!
Tyvärr fick resan avslutas tidigare, några killar hade lite party i en stuga nära oss, de hade tagit lite allt möjligt och slog ner en lärare och de kom fram att de hade en pistol med sig. Polis inkallades och eleverna (de få som sov) väcktes och vi låste in oss i en stuga, tur för mig att pappa var med hela tiden så det var bara att packa ihop alla mina grejer och proppa bilen full med nior och köra hemåt.
Många timmar har de inte blivit sovit, första natten var jag så sjukt pigg, hade inte tagit sömnmedicin, tre timmar sov jag, och då tvingade jag mig själv att lägga mig. I natt blev det knappt en timme, men när jag kom hem sov jag två istället.
Vad har du gjort i veckan?

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.