tur att jag borstar tänderna

Tusen miljoner kyssar har jag fått av en söt pojke idag. Tur för mig att jag inte är en sån där som tycker att det är äckligt med slem, fingrar och tungor. Mina fingrar har varit x antal gånger i hans mun, hans tunga i pannan och det var sjukt kul att dra ut min tunga, tydligen. Jag älskar barn!

Från ingenstanns, smink är nog det fulaste ord som finns. Sminka sig funkar, men smink låter som en fyraårig flicka som har ett bord fullt med rosa pulver som hon kletar i ansiktet. Flicka och pojke är däremot bland det finaste orden, jag kallar alla för pojkar och flickor. Män låter hårt, killar låter som småpojkar som tror att de är jättetuffa. Kvinnor låter som breda höfter och enorma bröst som det rinner mjölk ur. Tjejer låter som något pojkar använder som en förolämpligen. Gubbar och gummor är också fint, det låter som en bullmamma med rynkor i en liten stuga. muuuuusigt!

Skortan är från Åhléns, linnet och leggingsen från Gina Tricot, skorna köptes på Skopunkten och halsbanden är ett ihopplock.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.