vitklöver, rödklöver, klöver

Sol i mitt hjärta. Tog min fina cykel och cyklade helt ensam till Kallholmen där Marika och Oscar satt och väntade. Av med linnet och fram med solkrämen! Tog mig ett litet dopp i det iskalla vattnet, jag fick hjärnfrys på vaderna, hur nu det går till? Trevligt var det iallafall, det enda jag halvt grät för var att min mobil gled, med skärmen neråt, nerför klipporna, som tur är hann jag rädda den innan den nådde vattnet, men numera är den inte fin och ny. Den är repig. Tragiskt.
Ikväll ska jag... mina fina kusiner är här men jag vet inte riktigt om jag ska dra vidare någonstanns, eller ja, jag ska på Alba och köpa godis åt dem. Eller följa med. Vad ska du göra ikväll?
Jag låtsades vara superduktig på att ta kort men jag failade litegrann, önskar verkligen att jag orkade lära mig alla inställningar på kameran istället för att använda helautomatik eller P, och att jag redigerade mina bilder. spela roll om det bara är att fixa kontrasterna och så...

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.