2012 i iphonebilder.

Januari
I början av januari lovade jag att 2012 skulle bli misstagens år och att jag skulle komma ut 2013 som en starkare människa, med självförtroende och en massa nya lärdomar. Vuxen skulle jag vara.
Annars hängde jag mycket med Marika, Lisa och Lisa och tränade som en tok, krigade mig igenom långa skoldagar som mestadels bestod av företagsarbete.
 
Februari

Februari var svinkallt och svinjobbig. Jag drack minst en latte per dag, morgontränade och var hemma från skolan för att ångesten åt upp mig. Min bok blev klar och kom ut till försäljningen vilket blev kaos. Sålde 100 böcker på 24 timmar och jag gick ständigt med minst 10 böcker i ryggsäcken utifall att någon skulle köpa.
Jag och Marika ordnade en succé 18-års fest till Oscar och jag, Marika, Lisa och Lisa bokade en Alanya-resa i augusti.
 
Mars
Mars betyder sportlov och sportlov betyder Kåbdalis. Jag krigade på med behandling på BUP men var till slut tvungen att vika mig, efter nästan 4 år på barnpsykiatrin blev jag vuxenpsykpatient, något av mitt bästa val någonsin. Fick den finaste utav behandlare och blev återigen motiverad.
Tog bort rälsen efter 1½ år och for på UF-mässa med alldeles för få böcker.
 
April
April blev soligt och skönt, påsklovet tillbringades i konstant sällskap med Marika och halv åtta-middagarna avlöste varandra. Min blogglust försvann och bloggen hamnade på is, vilket var så skönt, så skönt.
 
Maj
I maj köpte jag mig (äntligen!) en iPhone och en snygg bikini. Iphonen var dock ett bättre köp. Pluggade ihjäl mig i skolan och for två veckor till Kreta med familjen och levde loppan. Var dock blek. Jätteblek. Och bränd.
 
Juni
I juni, lagom tills dess att vi kom hem från Kreta var det skolavslutningen. Jag fick stipendium för bästa UF-företag (tror jag? fick stipendium i alla fall höhö) och körde häst för första gången. Annars var det mest fest. Och tråkiga besked.
Stadsfesten kom och vi dansade arslet av oss till Veronica Maggio.
 
Juli
I Juli övningskörde jag massvis, började plugga körkortsteori och när jag inte gjorde det jobbade jag på förlossningen. Fick bevittna två underbara barn komma till världen!
Festerna avlöste varandra och trästocks blev en succé. I slutet av juli blev det jag och Anton
 
Augusti
Vår efterlängtade Alanya-resa blev äntligen verklighet med allt vad det innebär, äckliga gratisdrinkar och 40 gradig värme. Tyvärr blev den inte alls vad vi hade hoppats på, Lisa fick en maginfektion och hamnade på sjukhuset och vi andra hängde antingen där med henne eller hemma på hotellet med onda magar och feberyra. Resan blev i slutändan bra, men inte alls som planerad.
Skolan började om och nedräkningen till studenten hade börjat!
 
September
I september kapade jag bort min ombre-look och blev korthårig, skolan satte igång med vrålfart och redan från vecka 1 kantades dagarna av plugg, prov och inlämningar. När inte skolan åt upp mig gjorde körkortsteorin det och i slutet av månaden var det min och Marikas tur att köra halken, SÅ.ROLIGT.
 
Oktober
2 oktober fyllde Marika år och dagen efter var det min tur att äntligen bli vuxen. Just den dagen var jag bara så himla lycklig, fick finaste presenterna (en fjällrävenväska av Marika och Oscar!!) och på kvällen när jag tänkte bjuda mormor, morfar, farmor och farfar på ett litet kalas med en tårta så kom helt plötsligt alla jag älskar och när jag somnade var jag den lyckligaste människan på jorden. Dagen efter klarade jag körkortet och var odödlig.
Resten av månaden handlade nästan enbart om att köra bil, möjligheten att kunna gå ut på krogen och hur roligt det var att lyfta vikter, jag som alltid hatat styrketräning?
 
November
Jag var HarryP på Halloween och pappa blev kändis och skrev autografer. Halv-åtta pappa, och jag var så stolt, så stolt. Resten av månaden är fotograferad med en upp och nervänd iphone eller är för fula för att visas. Kan väl säga att jag pluggade, gick i behandling och helgerna gick åt till att mysa med Anton.
 
December
December betydde lucia, fotboll, julklappsshopping och äntligen julafton tillsammans med finaste kusiner och avslutningsvis hemma hos Rasmus med fina miner.
 
Mitt 2012 har varit bra, jag har vuxit som människa men är inte alls så vuxen som jag trodde att jag skulle vara. Jag sover fortfarande med nallen och är rädd för mörkret. Men vuxenpoäng till mig som kör och handlar åt mamma och pappa ett par gånger i veckan!
2013 vill jag bli fri, en gång för alla. Jag vill våga ta steget, vilja ta steget. Kom igen Moa.
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.