hej och välkommen till... kaosets kaos?

Men hoppsan, vad är det här för ful blogg? Hur kan man vara så dålig på koder och färger? Och hur hamnade den där bubblan där? Lugn, lugn, det är min testblogg. Allt ska se såhär tokigt ut, det är meningen. Nästan. Jag jobbar på den! Vill du istället ha lite trevlig läsning? Kolla in min riktiga blogg!
För att göra inlägget lite längre och för att jag lätt ska kunna hitta ny inspiration när min fantasi tryter kommer lite inspiration!
Lydias - söt, flickig och välgjord.
Jennys - älskar headern. Måste få till en sån!
Marikas - personlig med bilderna utspridda lite varstanns.
Elins - allas största inspirationskälla!
Laris - DDB, bloggarnas 112.
2010-07-18 ♥ 19:29:29
Allmänt

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din mailadress (som du säkert vet ser bara jag den)

Vad heter din blogg?

Kommentar:

Men tjena! Du har just klickat dig in på enbartmoa, bakom bloggen sitter en 15-årig tjej som lyssnar till namnet Moa. Vad ska du ha för förväntningar nu då? Vad ska du få läsa? Moas Vardag. Men vad innebär det? Shopping och en massa kläder i olika outfits, plugg, vänner och ätstörningsbehandling samt motivation till att alla ska få ett lite bättre liv, må lite bättre. Till hösten börjar jag Omvårdnadsprogrammet på Balder i Skellefteå samtidigt som jag pendlar fram och tillbaka till Umeå två gånger i veckan för att träffa min behandlare och övervinna ätstörningsmonstret som har styrt mig i 2½ år. Jag brinner för att motivera andra som lider av samma sjukdom som mig själv, så ibland kommer det upp lite motivationstips. Välkommen in i en helt galen värld! Vill du kontakta mig? Maila mig på moaasblogg@live.se eller skriv en kommentar!Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti

Bloggen ses bäst i Google Chrome