jag älskar att ha långa rubriker men i mina vanliga blogg ser det helt puckat ut, ska ändra det nu!

Ungefär såhär ser ett vanligt inlägg ut på enbartmoa.blogg.se. Det är så svårt att se hur det blir när man inte har de långa rubrikerna, bilden längst ner, fet text på den sista frågan som oftast är; vad ska du göra idag? Och hur blir det när man centrerar och har kursiv text på bildtexten under texten. Jag brukar skriva längre inlägg än såhär, det är därför det inte står något vettigt här, jag bara låter fingrarna dansa runt på tangentbordet för att få ett så långt inlägg som möjligt. Och eftersom det verkligen aldrig händer att någon random människa råkar kolla ens designblogg så gör det inget att det inte står något vettigt här. Marika och Oscar kommer nog kolla, eftersom jag alltid använder dem som medhjälpare, när jag inte vet hur jag ska göra frågar jag dem. Tragiskt att jag är den av oss som har bloggat längts, men båda dom är tusen gånger duktigare på HTML koder, bildredigering och hur man får nya läsare till sin blogg.
Ungefär såhär långt är nog ett inlägg, ibland lite längre, men det här är nog standarden. Nu ska jag bara välja en bild som jag ska ladda upp i 600px, eftersom det oftast är så jag laddar upp mina bilder!
alltså röda läppar, så sjukt snyggt, men på mig? njaa...
2010-07-24 ♥ 13:41:59

hej och välkommen till... kaosets kaos?

Men hoppsan, vad är det här för ful blogg? Hur kan man vara så dålig på koder och färger? Och hur hamnade den där bubblan där? Lugn, lugn, det är min testblogg. Allt ska se såhär tokigt ut, det är meningen. Nästan. Jag jobbar på den! Vill du istället ha lite trevlig läsning? Kolla in min riktiga blogg!
För att göra inlägget lite längre och för att jag lätt ska kunna hitta ny inspiration när min fantasi tryter kommer lite inspiration!
Lydias - söt, flickig och välgjord.
Jennys - älskar headern. Måste få till en sån!
Marikas - personlig med bilderna utspridda lite varstanns.
Elins - allas största inspirationskälla!
Laris - DDB, bloggarnas 112.
2010-07-18 ♥ 19:29:29
Men tjena! Du har just klickat dig in på enbartmoa, bakom bloggen sitter en 15-årig tjej som lyssnar till namnet Moa. Vad ska du ha för förväntningar nu då? Vad ska du få läsa? Moas Vardag. Men vad innebär det? Shopping och en massa kläder i olika outfits, plugg, vänner och ätstörningsbehandling samt motivation till att alla ska få ett lite bättre liv, må lite bättre. Till hösten börjar jag Omvårdnadsprogrammet på Balder i Skellefteå samtidigt som jag pendlar fram och tillbaka till Umeå två gånger i veckan för att träffa min behandlare och övervinna ätstörningsmonstret som har styrt mig i 2½ år. Jag brinner för att motivera andra som lider av samma sjukdom som mig själv, så ibland kommer det upp lite motivationstips. Välkommen in i en helt galen värld! Vill du kontakta mig? Maila mig på moaasblogg@live.se eller skriv en kommentar!Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti