smeta, smeta, kladda, kladda, splash. på med allt kladdigt överallt.

Under vinterhalvåret går min kropp i ide. Jag blir trött som ett as och hela jag skrumpnar ihop. Inte helt ovanligt kan jag tänka mig. Detta år har jag sex produkter som hjälper mig att gå från fnöske till babylen, två bodybutter som jag smörjer på nästan varje kväll, läppsyl som sitter som slickat runt min mun från det att jag vaknar tills jag går och lägger mig. En dagcreme som jag använder både morgon och kväll, vaselin som är ersättare för läppsylet på natten och så Guds gåva till VOC 2a: handcremen. Det är fajt om den varje morgon och är någon annan klass har bestämt sig för att låna den är det krig. Handcremen är nyckeln till framgång.
Emma skrev:

MÅSTE bara tipsa om denna underbara produkt!!http://www.kicks.se/dr-lipp-b54/original-lip-balm-p8892Lite väl dyr men håller stört länge. Smörjer in ett tjockt lager på läpparna innan jag somnar och på morgonen har man mjuuuka läppar! Har alltid fnasiga läppar annars men detta hjälper 100 ggr bättre än lypsyl och vaselin. Älskar vaselin men detta är ändå bättre! :D


DATUM: 2012-01-28 KLOCKAN: 15:02:16

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.