oscar är snäll. på riktigt.

cool xperiabildXD

Idag har jag haft en riktig toppendag i Bygdsiljum med fyra av mina favorittjejer! Sol, lagom lös snö och en massa mat. Nu har jag ont i hela kroppen efter mitt snowboardförsök och har planerat att ligga i sängen hela kvällen. Eller.. tills jag ska träffa Marran.

Tack för idag tjejer, ni är bäst!!

mindre bra med kåbdalis: det kommer vara smockat med folk i backen.

På söndag åker hela familjen+tre familjer till till Kåbdalis och åker slalom i fyra dagar och tre nätter. Underbart, må jag säga! Speciellt när jag kollade in yr.no som påstod att det skulle vara sol tre/fyra dagar, sista dagen får jag helt enkelt säga att jag är för mör för att åka mig igenom 10 minus.

Imorgon är det friluftsdag i Bygdsiljum och enligt Matti är det fint väder och sol även då, jag är taggad!

mmmmm, majs. majs är inte bajs. majs är bäst. majs-moa.

Idag lyxade jag till det med en latte till min före-träning middag, gotteligottgott! Annars då? Jag har sprungit runt med min bok i högsta hugg och visat de flesta, blivit jätteglad för era kommentarer (och ja, ni kommer att kunna köpa den via bloggen!), dampat jävel på allt och lite till, betalat första summan till Alanya och jobbat på med mitt företag. Nu står fys på schemat, ha en bra kväll!

och inte att förglömma: stäng av utorrent innan du slocknar!

Efter en mycket god smoothie och som vanligt slams med systeryster står nu The Lying Game på schemat, vad hände med mig och att slaviskt följa 25 serier? Laddar alltså hem förra veckans avsnitt en vecka för sent, illa...

"Jacka" och jeans -2 hand
Kängor - Vagabond

i säkert två veckor har jag sagt "den kommer nästa vecka, den är på tryck" när den egentligen ligger och väntar i min darre.

Jättejättestolt kan jag härmed presentera: Mitt företag!

För länge sedan berättade jag att jag riktade in mig mot att informera samhället om ätstörningar, och en del av detta var att skriva en självbiografisk bok om hur min ätstörning har varit och är, tillägnat anhöriga, personal och vuxna som arbetar med ungdomar.

Idag fick jag mitt provexemplar och nästa vecka kommer ett helt lass med 100 böcker som kommer att kosta 100 kr/st, jag är jättetaggad! Och faktiskt är jag ganska stolt, även om den inte är tjock, proffsig eller perfekt!

mina föräldrar började slå följe när de var 16. slå följe? varför säger man det?

Idag efter skolan fick jag äran att slå följe med Emelie till Kupan där jag fyndade två par jeans som ska omvandlas till två snyrre shorts. 90 kronor fick jag punga ut för dessa, som jag inte ens kan kalla för skönheter.
De sitter bra i midjan, men överallt annars hänger och slänger de och ser jättekonstiga ut, varför i hela friden använde man sånna här jeans? Så himla fult. Visar resultatet om sisådär 6 veckor när jag äntligen har kommit till skott!

varje gång jag äter kebab eller kebabpizza får jag kebabpizza-låten på hjärnan. ni vet den som var med i mello för något år sen?

I helgen har jag varit allt annat än slö och slapp! Skola och cup i fredags, vilket innabar däck i sängen redan klockan 11, igår spelade vi en avslutande match och sen direkt till hockeyn och häng med Lisa och Oscar på kvällen, däckade i sängen vid 2. Idag var jag pigg och alert vid 10 och vid 12 bar det iväg till Stina för att hjälpa till med flyttstädningen.
Är trött som en tok redan nu, efter att ha varit trevlig fastän magen kurrade och tryckt pizza. Blir en tidig kväll för mig ikväll! (Lär inte hända..) Har du haft en bra helg?

marika? mamma? ni som brukar ha koll på mig, vars har jag lagt dem?

Livet är inte längre värt att leva. Jag hittar inte mina älskade solbrillor. Vad ska jag ta mig till? Livet är förstört.

aaaaaah, mmmm, känner mig så snyyyyygg. undra varför jag är singel?

En väldigt smickrande bild på en väldigt trött tjej. Jag har velat sova sen klockan tre idag, men ändå kämpat mig igenom en hockeymatch och myskväll med Lisa och Oscar som var mycket trevlig. Nu äntligen har jag fått krascha i sängen och ska aldrig mer lämna den! Inte förrän 11 imorgon i alla fall, ska agera flytthjälp för första gången i mitt liv!

varning!! kolla inte norran idag eller imorgon. kanske på tisdag.

Jag har gått och blivit kändis!!! Eller.. nästan i alla fall. Tittar man noga, kisar litegrann, ser man att det är jag som surar där bak i hörnet, snygg som vanligt i min Anderstorp-dress.
För att hämnas mot Norran, som publicerar en så osmickrande bild, ska jag nog elda upp tidningen. Bara för att. Och för att det är kallt och brasan måste fyllas på.

frukostbilder är nästan det finaste jag vet. och frukost är nästan det godaste jag vet. näst efter glass+kladdkaka+noisette.

Inleder dagen med en utsökt frukost, nyblandad juice och perfekt skurna gurkskivor. Mums!
Idag har jag en väldigt händelserik dag framför mig, om en timme har vi samling till match och om två står jag redo för avspark. Vid fyra sitter jag och Lisa på sittplats i arenan och hejjar fram vårt favoritlag till vinst och ikväll hoppas jag få hänga med både Fanny och Lisa, om jag har tur. Bra lördag som avslutas med en tidig kväll(?). Vad ska du göra idag?

men så kommer kvällarna. och allt snack om hur bra livet är försvinner och glöms bort bland tårarna som aldrig kan sluta rinna.

Jag är troligtvis den enda 17 åringen på hela jordklotet som tvättade bort sminket vid 10 och en kvart senare låg redo i pyjamas i sängen för att sova. Illa, illa, men skööönt.

Idag har min vardagsuniform varit matchställ och svettigt hår. Cup på G både idag och imorgon och jag flyter mest bara med. Nu: Vampi innan jag somnar och förhoppningsvis vaknar i tid för att orka koka en havregrynsgröt, hur gott?

eller med andra ord: saker som gör livet värt att leva.

Saker att se fram emot:

Sportlovet: Kåbdalis med familjen+tre andra familjer, ska åka slalom i sinne!
Mars: UF-mässan i Umeå!
Maj: Kreta i 2 veckor med familjen
Juni: Sommarlov!!!
Juli: Stadsfesten och Veronica Maggio.
Augusti: Turkiet med tjejerna!

filippas bästa vän borde få pris för gullighet.

En ny prinsessa och ett nytt samhällslärar-barn vilket innebar en glad klassföreståndare och en inställd lektion och för en gångs skull gick jag hem innan två!
Drack en latte, pluggade lite, såg OTH och nu tänkte jag vara den snälla dotter jag faktiskt kan vara och göra middag. På menyn står det exklusiva valet: köttbullar, pressad potatis, brunsås och broccoli. Så typiskt svenskt, men gott!

Tshirt och jeans - Gina T
Converse

som tur är har jag de bästaste utav vänner som ständigt ställer upp. love u!

Moa, har förstått att ditt liv inte verkar vara på topp just nu.. får du den hjälp och det stöd du behöver för att klara dig igenom det jobbiga?
Ge inte upp! <3
Moa, har förstått att ditt liv inte verkar vara på topp just nu.. får du den hjälp och det stöd du behöver för att klara dig igenom det jobbiga?
Ge inte upp! <3

Tack snälla du! Jag går som sagt på BUP, dock har det varit lite si och så med tiderna, men det är planerat att vi ska sätta oss tillsammans med mina föräldrar och läkaren och se över vad vi ska göra. Jag fyller ju 18 om 7 månader och 10 dagar och då börjar det ju vara dags att flytta över till vuxenpsyk, något jag oroar mig otroligt mycket över.
Jag har alltid sagt att dit, dit ska jag aldrig men som det ser ut nu känns det nästan bättre att flytta över redan nu, så jag slipper börja om från början med en ny behandlare igen. Dock får vi se hur det blir, jag hoppas bara att det löser sig på det bästa sättet och att jag hittar en gnutta motivation igen!

taggad var ordet. lite för taggad kanske, med tanke på att det är 20 veckor kvar..

Och så var den biffen kirrad. Den 10:de augusti sitter jag, Marika och de två Lisorna på planet mot Alanya, All Inclusive, utekvällar, 40 grader, stränder, fejkconverse och bara en massa trevligheter. Är så himla taggaaaaaaaad!!!!

heter det fet-tidag eller fettis-dag? har aldrig fattat det där..

Och så har även jag tryckt en semla. Eller nästan i alla fall, kämpade i mig den fastän jag inte tycker semlor är speciellt gott. Jag skulle ha bakat en kladdkaka istället, note to self att göra det nästa fettisdag!

Nu ska jag återgå till mitt Vampitittande och låta min kropp glömma allt vad träning heter, lär ha träningsvärk som heter duga imorgon! (Hoppas, hoppas, hoppas!)

varför kokade du inte spaghetti? du äter ju köttfärssås, då gör man spaghetti...

En gång i oktober drog Marika den bästa facerapen på himelens länge. Under tiden jag jobbade kväll på Skärgårds klurade hon ihop något skoj och skrev på min användare och när jag kom hem möttes jag av 50 likes som bara fanns där. Självklart panikade jag och trodde på Marika när hon sa att det inte var hon.
Som tack för den underbara facerapen skriver jag lite kul saker i Marikas logg med jämna mellanrum, självklart vet hon att det är jag men det är så himla kul ändå. Visst är jag den bästa vän man kan ha?

när jag inte börjar dagen med att platta håret måste jag alltid springa till bussen. konstigt.

Kortdag bestående av en redovisning och ett prov. Avslutade det fabulösa omvårdnadslivet med plättare, sylt och grädde - mumma! Nu har jag hoppat i mina älskade dansbyxor och bytt ut tjofsen mitt på huvudet mot en enkel svans och har tänkt bosätta mig i sängen i två och en halv timme till, då det är dags att steka lite köttfärs. Haft en bra dag?

Tröja - H&M
Jeans - Bikbok
Kängor - Vagabond

kalium - ärtor, bönor, potatis. a-vitamin - lever, margarin, krabba.

Denna underbara måndagskväll har jag tillägnat åt näringsläran. Fett, kolhydrater, K-vitamin, Zink, alkohol och lever. Näringsämnen brukade vara min specalite men det verkar ha blåst bort med vinden, har inte längre någon aning om vilka vitaminer som finns i vilken mat och vad som händer om man inte äter natrium.

Dock känns det jätteskönt att skriva provet imorgon och gå vidare med livet, näringsämnen är för mig någon sorts hatkärlek. Älskar att läsa det men vet mycket väl hur deppig och ångestefylld jag blir av det. Ät inte så, ät så. Försöker släppa detta nu med några avsnitt Vampi innan sängdags och fettisdag. Sovgott!

mmmmm, hade den funnits i rött hade jag köpt den dirr.

Idag har jag på mig en spårat snygg tröja, tyvärr är den min syster Fannys. Jag har tjatat i typ två veckor att få låna den, och äntligen gick min önskan i uppfyllelse! För att få låna den hade hon vissa krav:
1. Jag var tvungen att använda hennes parfym
2. Jag fick inte stoppa in den i byxorna
3. Om den blev noppig eller en maska gick var jag tvungen att köpa en ny
4. Om hon var tvungen att tvätta den och den blev noppig var jag tvungen att köpa en ny
5. När jag skulle vika upp armarna var jag tvungen att vara jätteförsiktig!

Än så länge har jag klarat det, och det var det värt, så spårat snygg som den är!

Tröja - Carlings, Jeans - Bikbok

hur belönar jag mig efter nästa veckas mördarvecka då? med en cup. lär vara död och inte ett uns levande nästa söndagkväll.

Jag tjatar väl mest hela tiden om hur bra den här helgen har varit, men det har den verkligen!!! Slutade tidigare i fredags, världens roligaste överraskningsfest för Oscar, häng i myskläder, god mat hos Beem på lördagkväll och idag har jag varit på födelsedagsfika hos Occe med Katta och Marika och dessutom hunnit spela en match också. I helgen har mitt motto life is good varit jävligt sant.

Back to reality imorgon då, tre prov och säkert någon inlämningsuppgift. Skoj. Dessutom måste jag ta tag i bloggen, uppdateringen har legat på minus de senaste dagarna!

borde skaffa mig en iphone bara för att den tar bättre bilder än min mobbe. tur att jag har marika och lisa!

Starten på min, Lisa Beem, Lisa och Marikas halvåtta turnering har gått av stapeln! Igår var det Beems tur att börja och satte ribban högt! Melonsallad och parmaskinka, potatisbakelser med kyckling fylld med salami och paprik och avslutningsvis rocky road deluxe satt verkligen inte helt fel och jag börjar nojja över mitt val av mat. Tackar för en trevlig kväll och god mat (som en 45-åringXDXDXD)

jag lever i extas. high on life som min syster skulle ha sagt (och sa).

Under hela veckan har jag och Marika gått tysta som små musar, vi hade nämligen planerat en 18års-fest för Oscar som fyllde år i onsdags och varit livrädda att avslöja oss!
Det blev som himla lyckat och allting flöt som bara på, Oscar blev jätteöverraskad, det var kul folk som vi hade bjudit och kom och det var bara allmänt jättetrevligt! Dessutom fick Oscar en jättesnygg tröja och mig och Marran och nu känns livet bara fulländat!

kvällens planer: "succé"

standardoutfit sommaren 2010: klasströjan, korta shorts, gladiatorer och brillor.

En jävligt snygg bild på mig och mina bästa vänner -10. Ikväll hänger vi och firar Oscars 18 levnadsår, är jättetaggad, mår alltid så bra i deras sällskap! Måste börja röra mig mot bussen nu, vi hörs imorgon, ha en bra kväll!

pappa ropar på morgonen: moa, nu far vi! pappa ropar vid middagen: MOAAAAA, DET ÄR MAAAAAAAT!!!!!!!!!!

Idag är jag vaken med tuppen, redo för 30 minuter core med Lisa BM såhär innan skolan. Sköööönt! Jag har dessutom köpt ett par nya inneskor som jag tänkte testa idag (igen), känns braaa!

det enda rätta: att lyssna

Säger bara en sak: vÄrLdEnS bÄsTa LåT!!!

coolt att äta hårdmacka med bestick bara för att det inte går att tugga..

Lite coola mobilbilder på kul saker jag har gjort senaste tiden: frossat i Tex Mex buffe men varit tvungen att lämna hälften eftersom jag blev så mätt/hade så ont i tänderna, redovisat om sond och sondsättning, huuuuur kul? Tycker verkligen att det är bland det roligaste man kan jobba med! Tagit en långpromme i solen och psykologipluggat med en massa kladdis och glass (hade troligtvis inte tyckt att det var roligt om jag inte hade fått bra resultat på provet hehe).

Just nu åker livet berg-och dalbana, skönt med kortare dag imorgon och helg! Ska sova i sinne!

nu ska smirret sitta som klistrat runt ögonen! och det ser lite mindre fattigt ut med en primer än att smörja in ögonen med läppsyl...

Jag känner mig som en liten bortskämd unge med alldeles för snäll omgivning, och det kanske jag är. Som alla ♥ dag present fick jag av mamma en ansiktsmask och en primer, så himla snällt! Tack mammi

vad är det där moa? gladpiller. så att man mår lite bättre.

Jag har fått en ny, fin dosett! Jag är så himla stolt över den, betydligt nättare än de två jag har från avdelningen, som passade då, när jag tog medicin tre gånger per dag. Nu tar jag bara på morgonen, så då räcker det med ett fack, istället för fyra. Åååh, så fin den är! Ska börja bära omkring på den hela tiden, istället för mina medicinburkar som har hängt med ett tag!

kan lova att det inte är kvar lika många hjärtan nu som när jag fick den. hehe.

Igår fick jag som sagt världens gulligaste present av världens bästa tjej; gelehjärtan! Och som den snälla vän jag är hade jag köpt likadana tillbaka, men det är faktiskt tanken som räknas och jag kan lova att jag blev jätteglad!!
Tack vännen♥

Idag "pluggar" jag med Marika vid min sida, så som jag älskar att spendera kvällarna, och förhoppningsvis får vi fara och träffa 18-åringen Oscar senare ikväll också! Återigen: life is good!

sommaren 2010 var en bra sommar. det var en bra tid.

Idag blir min lille bebis stor, OSCAR FYLLER 18 ÅR! Grattis till min bästa vän!!!

Som den tapiga vän jag är har jag längtat mer efter den här dagen än han själv, och ännu tapigare är väl att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva för att jag är så taggad!
Tack för att du är världens snällaste och bästa och alltid ställer upp, love u♥

OBS!! mika och julia: ni får inte läsa detta inlägg!!!!

Ibland får jag mina snällryck, så igårkväll satte jag mig och pysslade ihop sex kärleksbrev till sex fina tjejer. Och eftersom det är alla hjärtans dag gav jag Marika gelehjärtan, och fick likadana tillbaka, tack vännen♥

Ett av mina nyårslöften var att "be a better person to the people around me" och detta tyckte jag faktiskt var ett litet steg på väg, att visa min uppskattning.

oscar, snälla låt mig ta ett kort på dig. det är inte så coolt att de nyaste är från 2010...

Och bara för att det är alla hjärtans dag och det är meningen att man ska känna sig lite extra forever alone så passar jag på att uppskatta mina fina bästa vänner och syskon lite extra, mest bara för att jag älskar dem så himla mycket och för att jag är så tacksam att de är så brabrabra! ♥

Och glad alla ♥ dag på er!

det bara skriker tidinställt om detta inlägg. hehe oj då.

Idag är allt annat än en vanlig dag! Imorse klev jag upp redan vid sex för att kunna fara och träna med Lisa BM och mamma, åt medhavd frukost och en hel radda med lektioner.
När ni läser detta sitter jag på bussen mot Ånäset och Umeå, jag har nämligen fått förmånen att följa en av mina sponsorer på en föreläsning i just Umeå och jag är jättetaggad! Eftersom det tar hela kvällen lär jag inte hinna uppdatera innan jag slocknar, men imorgon är jag åter på banan igen! Ha en bra dag!

bild: 2008-08-24. text: 2012-02-12. hur kan samma känslor ligga kvar i 3½ år?

Och det enda jag kan göra är att minnas. Minnas hur smärtsamt det var. Hur rädd jag var. Hur hemskt, obehagligt och läskigt allting var. Det känns som en annan värld, en annan tid.

Och nu, nu förstår jag. Jag förstår hur det är att stå utanför och titta på. Inte få hjälpa, men kunna föreställa sig hur allting tar ont, hur rädslan äter upp en och hur ensam man är.

Och jag kan nästan säga att det är lika smärtsamt, läskigt och behagligt att stå utanför. Bara titta på och undra. Samtidigt som hjärnspökena passar på att spela en ett spratt. Jag vill bara krypa ut ur mitt eget skinn.

som vanligt tar jag bilder direkt från marikas blogg. hehehe ops.


Gårkvällen bestod av pajer i mängder, melodifestivalen och mys med Marran. Somnade alldeles för sent och vaknade alldeles för sent, lär inte kunn sova ikväll. Fortsatte söndagen med att vinna mot Bureå med 2-1 och nu ropar mamma att det är söndagsstek på G. Kvällen kommer att bestå av innebandy och Vampi, vad annars?

enda nackdelen med we♥it: man kan råka bli ofrivilligt spoilad.

Tumblr_l9hbr9j6wb1qd2etgo1_500_large
we♥it

Marika har tjatat på mig sen typ... december att jag måste se Vampire Diaries men jag har bestämt sagt nej. Jag gillar OTH, Grey's, Pretty Little Liars, Sjukhuset och The Lying Game. Men när alla serier har tagit slut och jag bara sitter och väntar på nästa avsnitt, då var jag illa tvungen.

Och glad är jag för det! Vampi är såååååå bra!!! Ligger vaken om nätterna och kämpar mot John Blund för att få se Stefans vackra nuna en sista gång. Ba se det!

till emelie: du minns vad jag sa att du ska göra ikväll va? lyssna på din mamma och mig nu och slå slag i saken!

En latte, ett glas jucie och en nyinburen Norran med solen i nacken och ett tyst hus. Tyvärr var detta inte min morgon idag, men tidigare i veckan under tiden jag väntade på mackorna att hoppa ur brödrosten. Alldeles för bra för att vara sant!

Jag har chillarhelg i helgen. Sänghäng igår efter träningen och sänghäng idag när jag vaknade. Ikväll står Marika på schemat och imorgon vinner vi återigen mot Bureå, i alla fall om jag får bestämma.
Sånna här slapparhelger står bloggningen ganska still och jag klurar på en frågestund, kan det vara något? Eller är jag ute och cyklar då?

när jag blir stor vill jag också göra fotoalbum. eller så kan jag bara fortsätta på det jag jobbar med nu...

Bland det roligaste som finns måste ju vara att kolla bland gamla bilder, både de från bara några månader sen och de gamla fotoalbumen från -95. Just nu sitter jag vid pappas dator och kollar på bilder jag sparade och fixade med för 1½ år sen, där bland annat dessa dök upp, från när jag jobbade med mina memoarer i slutet på nian.
Jag var kanske ett ganska gulligt barn ändå?

1. Jag, Fanny, Josef och Filippa -00
2. Jag, mamma och pappa.
3. Jag, Fanny, Josef och mina kusiner Lovisa och Johannes, typ -99?
4. Jag, pappa och Emmy. Så söta vi var.
5. Jag och pappa.
6. Jag och Fanny ute på altanen. Inte otaggade!

ha så kul med rosa och de andra kossorna imorgon bitti klockan sex lisa beem!

Första "grästräningen" avklarad. En fredagskväll i tältet och det var länge sen jag var så sprudlande glad och hade så mycket energi över efter en träning, trots att mina skavsår redan är tillbaka. Det är något speciellt med att spela på gräs, speciellt konstgräs. Mmmm, life is good. Speciellt med några godisar vilande i magen.

vägen till ett mvg i nk: "hur är det med kitty?"

Senaste tiden har jag varit långt ifrån okej, och jag tror att det har märkts i bloggen. Igår tog jag en hemmadag för att samla tankarna, ladda batterierna och släppa några krav. Idag är jag dock back in business, och betydligt mer taggad på livet! Dagen har rullat på snabbt, har fått tillbaka ett lyckat prov, haft det traditionsenliga fredagsfikat och när jag kom hem var jag en underbar dotter. Jag och Fanny städade det kaotiska köket och plockade bort lite småsaker, nu är jag redo för helg och första grästräningen ikväll!
Vill bara att livslusten och taggen ska hålla i sig!

sist jag använde dem var typ i london. kanske har de kvar londons äckliga luft på sig?

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter mina brills!!! Så fort en endaste lite solstråle stannar kvar på himlen längre än 5 minuter klockan 2 ska de fram, och där ska de stanna! Lär ju få ta fram dem kring sportlovet, när vi far till Kåbdalis. De är sååååå snygga, trots att de bara är Glitter-versionen. Någon gång i framtiden ska ett par äkta Raybans få täcka mina ögon, någon gång..

och den som säger att berg-stabil inte är bra, eller inte lyssnar och försöker, den får ett slag på käften.

Inte äta. Spy. Träna. Göra illa sig själv. Dricka. Droga. Ha sex. Äta. Läkemedel. Shoppa. Isolera sig.

Det finns massvis med sätt att dämpa ångest och döva känslor, små, hemmagjorda sätt att bli av med myrorna i benet, hjärtat som klappar lite för fort, känslan av att inte trivas i sin egen kropp och tankarna som går på högvarv.
Frågan är bara: funkar de? För stunden - ja. Om 2 veckor - nej.

En gång för himmelens länge sen skrek jag nej!!!! när någon sa Mindfulness. Idag är mindfulness min egen lilla bebis, speciellt Berg-Stabil som jag inte är sen att rekommendera.
I klassrummet hänger en kopia, i bokhyllan en. Och varje kväll andas jag in, jag är ett berg, andas ut, jag är stabil. Och det funkar! Jag sover bättre, dämpar ångesten och mår bättre.
Det enda svåra är att komma ihåg att göra det, när ångesten gräver gropar och kommenderar ut pirret i hela kroppen, när ångesten styr.

tretton trettio.nionde i andra tvåtusentolv.

För frisk för att vara sjuk. För sjuk för att vara frisk.

ekonomisk? va? jag? neeej, jag sparar bara pengar för att jag inte har några att spendera!

Allra snällaste Stina överraskade mig med en bodybutter i måndags när jag var där hela, långa kvällen. Den luktar sådär jättegott, glass nästan. Mums. Ska smörja in mig med denna ikväll så att mina kära classmates får något annat att tänka på än hur kallt det är i klassrummet!
Tack Stina!!

mmm, aaah, gooott, meeeer.

Vägen till en perfekt latte:
1. Ta fram alla ingredienser. Idag blev det en vaniljlatte, annars brukar jag göra kanel eller hasselnöt.
2. Blanda snabbkaffet och tillsätt smaken. Värm en snabbis i micron samtidigt som du värmer mjölken.
3. Skumma mjölken och låt den stå några sekunder så att lite luft får försvinna.
4. Häll över mjölken och skummet i kaffet. Bon apetit!

min dag: buss, skola, bup, buss, äta, "buss", träning, buss, kvällshäng. buss 4life.

Jag är less på mörker. Jag är less på vinter, kyla och förfrysna tår. Jag är less på ett klassrum med tempen 15 grader. Jag är less på skolan, plugg och läxor. Snälla Gud, kan du inte dela med dig av den globala uppvärmningen? Eller snöa igen gator och torg så att jag får en eller två lediga dagar såhär mitt i veckan. Amen.

ninunnepower strikes again!

Det finns fyra olika saker att göra när vi ses alla tjejer. 1. Äta tacos. 2. Ha myskläder. 3. Ha kul. 4. Vara lite mindre attraktiva. Helst av allt gör vi alla fyra! Tycker om er så mycket tjejer♥

har bytt ut mitt livsmotto life is good mot life is bajs. i alla fall just ikväll.

sovgott, vänner och ovänner♥

Nytränad, nypluggad och nyduschad är jag nu redo för en ny skolvecka som förhoppningsvis går lika snabbt som den gågna! Och förhoppningsvis kommer jag att få berätta en liten hemlis för er denna eller nästa vecka!

morgondagens outfit: inspirerad av oth. tisdagens outfit: inspirerad av pretty little liars. onsdagens outfit: lookbook.

Detta är bara några av de outfits som ligger sparade på min dator i olika inspirationsmappar. Sommarkläder, höstkläder och snygga outfits. Sånna där morgonar när man inte har något att ha på sig eller kvällarna när ingen outfit är tillräckligt festlig/för festlig.
Dessutom brukar jag skriva upp i min almenacka lite olika klädkombinationer jag vill ha i framtiden, mest sommaroutfits och festutstyrslar. Så himla bra egentligen! Annars är ett bra tips att kolla igenom olika outfitsarkiv. (Jag brukar kolla igenom mitt eget och Marikas.)

jag har troligtvis aldrig varit så kissnödig i hela mitt liv som jag var igår. allt för 60 spänn. eller tjurskallen.

Hockey, myskläder, tacos, mello, chirre, vattenleken, snöbad och sleepover. Tack för igår världens bästa tjejer♥

vilken ögonskugga tog du? muffin? jaa, hur visste du? alla tar muffin...

Jag fick ju självklart med mig lite smirre igår också! Två ögonskuggor "muffin" och "dry lake", en concealer "reflex cover medium" och en eyedust "glory" som man fick på köpet. Sprang sedan vidare till H&M för att starta min kamp mot en snyggare make: en ögonskuggepensel. Kändes välbehövligt!

snygg vinkel lisabm. den framhäver dina ögon.

I mitt MUS-smink drog jag, Mattihatti, Lisa Beem, Ida och Mikape vidare mot vildare betesmarker. Hade en succékväll, tackar för den! Ikväll: ninunnehäng hos Jullan!

he blev bra. lite sådär norrländskt. bondska. mitt favvospråk.

Idag har jag haft turen att få en sminkning på Make Up Store. Jag fick ett presentkort i julas och var ute jättesent för att höra om det fanns några lediga tider. Icket. Som tur var var det någon som hade glömt sin tid, så jag fick löpa dit och njuta av att bli snyrre!
På dessa bilder ser man självklart inte hur bra det faktiskt blev, det är så svårt att fota smink. Kan bara säga att jag är väldigt nöjd!!

snygg, snyggare, voc2a.

Jag verkar ta bloggpaus efter bloggpaus, jag ba göre. Kan faktiskt skylla på att jag, och hela VOC2a pluggar jävel just nu och hela gårdagen. Psykologiprov och naturkunskapsprov. På samma dag. Och det enda jag kan se när jag pluggar är de två proven jag har framför mig, som jag inte har en susning om vad de handlar om.

Idag har jag sovmorgon till halv tolv, vilket var mer än välbehövligt. Jag hade troligitvis inte fått mig ur sängen igår om jag inte hade vetskapen om att jag får sova ut imorgon. Ska i alla fall hoppa upp ur sängen nu och ta mig lite frulle, ha en bra dag!

bästa med att sluta lagom till lunch: man hinner fota. sämsta med att sluta lagom till lunch: man måste ut och fota i 25 minus.

Igår tog jag en mer eller mindre frivillig bloggpaus, dirr efter skolan åkte jag, Lisa, Mika och Matilda hem till sjuk-Julia och "pluggade". Pluggandet tog ca 10 min, ätandet, skrattandet och skojandet tog ca 7 timmar. Mycket, mycket bra kväll som avslutades med att jag löpte från bussen och upp i sängen.
Life is gooooood och jag har världens finaste vänner♥

Pälsgrej - KappAhl
Halsring - Mammas gamla
Tshirt - Forever 21
Skinnbyxor - Miss Selfridge
Converse
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.