emelie: ska du följa med? jag: till hallen? emelie: neeeeeej, hem till oss när marika kommer nästa gång!


Denna blandning som skulle kunna likna grädde med daim i är i verkligheten Max-succén dumleglass som jag och Marika enkelt kirrade med en påse Dumle och en massa glass. Gotteligottgott! Dock gjorde vi tabben att inte strimla alla dumlar, de blev hårda och äckliga och jag tappade min skål i golvet, vilket inte var lika succé som glassen...

åååh, vad fint hår du har moa!! har marika tvingat dig att säga det?

Och så har även jag fallit för päls-trenden. Ska numera joina Skellefteås "innegäng" med pälsväst, skinnjacka, putande läppar och en väska hängande över armen inne på Waynes med en latte i handen som de inte dricker för att inte förstöra läppglanset. Och jag gillar det! Eller egentligen inte, men jag tycker nog att min lilla pälshalsduk tillsammans med skinnjackan och mitt mörka hår skulle kunna bli succé, but only time will tell!

KappAhl, 149;-

om jag har panikat över att håret skulle bli svart, och om marika har fått övertala mig att det inte är svart. hehe söt vän jag är.

FÖRE:
EFTER:

gjorde världens tabbe och gick från datorn, nu minns jag inte hur jag skulle avsluta inlägget!

Idag njuter jag av att vila. Vila och jobba. Trivs så pinsamt bra på min praktikplats, jag känner mig nästan lite duktig. Mest duktig känner jag mig nog för att jag kan ta emot beröm från personalen och känna mig stolt för det jag åtstakommer.

och just för tillfället är det inte enbart dessa tre tards, känns som det kryllar av fina mates, vilket jag inte tackar nej till!

har verkligen de bästaste utav vänner!♥

eheehhee ops, råkade blogga när jag hade deeptalk med fanni

Tröja - H&M
Byxor - Miss Selfridge
Skor - Skopunkten

om jag härmed slutar blogga, alternativt enbart med bilder på min omgivning har mitt hår troligtvis pajjat totalt och blivit äckligt fult.

"Ska inte du också färga håret?" "Hm.. okej!"
Ett sms senare och jag och Marika stod inne på Åhlens och valde hårfärg. Eller Marika valde och jag sprang mellan spegeln och henne för att se vad som passade bäst. Valde att köra på ett allt annat än säkert kort, mörkbrunt och en kall färg. Lite Brooke Davis sa Marran, och det är precis vad jag hoppas på! Vem tackar nej till samma look som Sophie Bush liksom?

99kr/st.

var inte ett jättefan av åhlens militärbrallor förra vintern, men efter att jullan gått från klarhet till klarhet i sina kan jag inte hålla mig borta från ett par liknande!

En äkta vän lånar ut sina collage. Punkt. Så jag ba tog Marrans byxcollage eftersom vi som så många gånger annars är eniga om vad vi vill bära. Har kärat ner mig i nummer 2, kan det va nått i höst/vinter? Annars är jag sugen på både nummer 4 och 5, vill ha ett till par svarta bralls att växla från mina Carlingsjeans och skinnbyxor, ett par lite tuffare, och självklart med hög midja. Under min och Marikas jakt efter de perfekta byxorna imorgon på GinaT ska jag även checka in ett par vanliga blå jeans med hög midja. Snyrre!

mitt hjärta smälter när en vårdtagare säger att jag är snäll. åååh, det gör det hela såååå värt det!

Tänkte bara uppdatera med ett litet hej! Har sovit så gott som enda sen jag kom hem från praktiken och ska precis trampa iväg mot Marika för att se hockey. Haft en bra dag?

fick även mitt schema, är ledig på min födelsedag!! topp!

Trivs som fisken i vattnet när jag får sova hur länge jag vill på en vardag, började inte förrän klockan 14 och har sedan dess bl.a. tagit blodprov på en sjuksköterska och gjort en halvtidsbedömning! Usch, skulle kunna leva för alltid med blandningen av praktik/skola, skulle dock sitta fint med några fler kronor än 1050 varje månad. Dock trillade de in igår (?) så nu är jag fit for shopping!

hahaha så töntig jag är som skriver top secret. var jäkligt tapigt faktiskt!

Jag börjar äntligen se slutet på den nya designen, lär dock dröja någon vecka för att jag är så jävla seg och måste "suga på karamellen" hela tiden.. Ska göra finishen och sedan putsa bort lite skavanker!

är du sjuk josef? är du? nej, jag jobbar kväll? jaha, jag med.

I mina ögon är detta standard när man inte har något att dra på sig/har försovit sig/allting är i tvätten. Helsvart. Tråkigt kan tyckas, men det funkar alltid! Annars är det väl typiskt med svarta jeans+grå tshirt eller jeans+vitt linne+skinnjacka.

alltid döpa designbloggen till ett äldreboende/hem för utvecklingsstörda!

FEM PLAGG JAG ÖNSKAR ATT JAG ANVÄNDE MER.
1. Strumpbyxor i alla dess slag. Tycker det är spårat gulligt, men jag har inget att ha till. Dessutom känns det inte som höstens thing.
2. Min snygga korsett/topp/vad det nu är från Bikbok. Den är superkort och trycker ihop brösten tills de är obefintliga, men den är spårat snygg.
3. Även denna från Bikbok. Stickig och lite väl tajt för att den ska vara loose-fit. Men snygg!
4. Den snyggaste kjolen som någonsin kommit inom mitt synfält. Den är jävligt snygg, och bra att ha om man vill känna sig för uppklädd och visa halva baken.
5. Jag älskar denna JCkofta och tänker alltid att jag ska bli bättre på att använda den, men det blir som aldrig..

och kanske framför allt: jag fick hänga med världens bästa tjej dygnet runt!

Just idag längtar jag tillbaka till London otroligt mycket! Varmt, lätt, enkelt och otroligt skoj!

kommer det inte bli en rubrik då, ba nu låter vi som präriehundar! inte för att jag vet hur präriehundar låter, men jag tror att de låter såhär!


lisas bilder
Tryckte godis i sinne, såg SAIK vinna överlägset, skrek mig igenom ett par låtar på Singstar och var allmänt övertaggad med Lisa och Marika. Toppenkväll som jag avslutade med ett stycke blondt sovsällskap.

"funkar facebook för dig?" "jag tror det" "för mig med" klockrent osciliten!

Iklädd så gott som samma outfits som Marika är vi nu taggade på hockeykväll med Lisa, SAIK-Växjö!

Kofta - Forever 21
Linne - H&M
Skinnbyxor - Miss Selfridge
Skor - Skopunkten

jag skäms lite när jag är sugen på att skriva smileysar i min inlägg...

En väldigt söt bild på mig och Matti, tyvärr inte från våran mycket trevliga myskväll igår. En tur på stan, lite gotte, Idol och Wordfeud. Tackar inte nej! Hur var din gårkväll?

alltid att jag sitter och önskar vem som ska kliva på bussen och hålla mig sällskap!

10 dagar kvar tills jag blir en stor flicka och jag har inte ens en vettig önskelista! När jag går på stan vill jag ha allt, men när jag väl ska önska mig får jag inte ihop något. Har dock redan gjort en annan önskelista till mamma och pappa, oturligt nog minns jag inte ens vad jag hade fyllt i den? Äsch, någonting ska säkert sitta fint!

ännu ett plus: lisa melander är toppen och vi såg en bra film på hp:en!

filippas bild från lagets avslutning igår.

+ och - med denna dag:
+ Att jag har världens bästa samhällslärare
+ Att min Hälsopedagogiklärare inte är så pjåkig hon heller
+ Att jag troligtvis vill ha ett UF företag som projektarbete, frågan är bara; vad mer? Med vem?
+ Att det var mysigt att stå ute i regnet med en VOC3a och snacka vård

- Det regnar
- Jag har frysit så gott som hela dagen
- Min älskade Xperia har fortfarande inte landat i brevlådan, fastän den borde ha gjort det igår...
- Att jag har tråkiga kläder på mig

klockrent att matilda förstörde kenns strike genom att göra ett övertramp när vi körde bowling!

Jag har absolut ingenting att blogga om och jag vill bara bajsa på mig själv för att min blogg är så jävla ful och tråkig. Jag ber på mina bara knän: önska inlägg!

egentligen så borde läkemedel verka jättebra på dementa, eftersom de oftast inte minns att de har tagit någon medicin=de tror inte på verkan=man ser om det funkar. är ni med?

Jag försöker tagga mig själv på att skriva klart samhällsen genom att titta på denna söta bild på mig, Marika och Signe från i fredags.
Jag har redan hunnit vara på praktiken och ha en väldigt bra stund där, kvällen ska spenderas tillsammans med laget, mat och bowling! Ser ut att bli fint, om jag bara skriver klart detta arbete+överlever löpturen! (om jag orkar kriga mig ut)

snyrre marika, alltid vara skadeglad bara för att jag skrattade åt dig i vintras..

Efter denna otroligt otunga skoldag ska jag nu packa ner min dator och spendera kvällen på samma sätt som igår: med samhällsarbetet. Vi ska skriva ett jätteintressant arbete om jämställdhet, men enligt mina små samhällsvänner som gjorde exakt samma arbete i ettan så är detta arbete döden.
Byter dock ut min samhällsvän från Marika till Oscar, så att jag har någon att fråga om jag gör rätt hehe.

ibland älskar jag att missa den första bussen hem, speciellt då den senare bussen kör om den tidigare.

Måste bara slå ett slag för färgpennor i skrivböcker! Jag kunde inte älska mina mer än vad jag gör, helt på riktigt. Jag kan inte skriva en hel sida utan att fylla i ett par viktiga ord, stryka under, highlighta och skriva olika rubriker, det blir så satans tråkigt med bara de vanliga blyertspennorna!
Jag kan sitta länge, länge och organisera upp dem i färgordning och sitta och välja vilket färgtema jag ska köra på härnäst.

tre små saker som är vardagsglädje för mig.

En nybäddad säng. Helst med duntäcket.
Få söta sms som man inte kan sluta le av.
En kram av någon du tycker om.

spenderar dessutom den första natten i lägenheten ikväll, bland ouppackade ikeamöbler och marika.

För många ser denna nyckelknippa ut som vilken nyckelknippa som helst. Men icket! Detta är min nyckelknippa!
Den innehåller tre nycklar, cykelnyckeln, fjärilsnyckeln hem och så det senaste tillskottet: hemnyckeln till Marikas pappas lägenhet! Nog kan jag lova att jag blev glad nog!

jag, fanny och pappa hade fått varsitt brev där det stod att vi hade fått paket. hemliga paket. pappas innehöll en touchpad. mitt och fannys innehöll papper. skojsigt.

jag måste bara fråga vad betyder; tap och tapiga, som du brukar skriva? e det nåt vanligt ord som jag kanske bara helt har missat? haha :)

Hm.. tror du har missat det vanligaste ordet i världen. Eller... hm.. kanske inte.
En tapig person är en person som är töntig, konstig, udda, tattig. Helt enkelt lite knasig. Lite tapig sådär! Är du med?
en tapig bild på tre tap

tyckte dock inte om hösten lika mycket imorse när det var nästan en hel minusgrad och jag skulle cykla till praktiken utan vantar

Insåg när jag cyklade hem hur mycket jag tycker om hösten. Har sagt det förr och säger det igen: man kan hitta de perfekta outfitsen på hösten. Det är inte för varmt, inte för kallt. Dessutom luktar det gott. Friskt och... höstigt!
Man kan leka i löven som ett litet barn och det är ganska så mysigt med höstregn faktiskt.
Nog är hösten min favoritårstid nog, även om tidig vinter, vår och sommar inte är helt fel inte!

aaaaah, kan man annat än älska denna bild? blir så sjutusans snygg när jag blundar och ler som ett tap. kan inte släppa blicken ifrån min avbild.

Idag har jag haft en äkta Moa-pappa dag. Övningskört till Boviken och hängt hos farmor och farfar, brummat på i stan och sen hem. Ätit en massa god äppelkaka och glass (med noisette såklart!) och sedan vidare för att spela innebandy i Ursviken. Krossade min lilla fader lätt som en plätt kan jag lova!
Jag tycker om sånna här dagar. Speciellt eftersom jag och pappa sällan är vakna samma tider på dygnet.

varför har man aldrig klockrena outfits på söndagar?

En riktigt usel bild på hur jag ser ut idag. Solen lyser och jag vill hoppa i min bikini, äta Calippo och steka sönder. Tyvärr är det inte riktigt så varmt, istället kryper jag ner i halsduken och myskoftan.

Halsduk - Åhlens
Kofta - Cubus
Jeansväst - Hemmapysslad
Jeans - Carlings
Linne - H&M
Skor - Skopunkten

fanny: vars är du med min skinnjacka??

Söndag=vilodag. Ska fylla min dag med övningskörning, ifyllning av kalendern, lite skolarbete, en löptur om jag har tur, Marikahäng och klippning av mina klor. Vad ska du göra idag?

jag snackar med mig själv och min nyvässade highlighterpenna: inte otaggad penna här inte!!

För några veckor sen fick jag diagnosen ätstörning uns typ 2 vilket innebär att man äter lite och kompenserar det man har ätit med träning. Jag började mina behandling för ett tag sen och äter enligt matprogram (som du kanske är bekant med)
Jag tycker det är skitjobbigt i skolan, speciellt med mitt mellis då jag måste äta 1 macka.
Finns en tjej i min klass som alltid kommenterar min macka på ett dåligt sätt (hon skämtar bara men jag kan inte låta bli att ta det på fel sätt) Har du några tips på hur jag kan ignorera tjejens kommentarer och hur jag kan sluta skämmas när jag äter mer än dom andra till lunch?

Dagar som dessa då jag har mycket ångest och inte kan låta bli att tänka tjocktankar så läser jag alltid dina motivationstips och det hjälper så jävulskt mycke! Det får mig att vilja kämpa och verkligen få en fungerande livsstil! Tycker du är så grymt stark som har tagit dig såhär långt, du är verkligen min stora förebild och motivationsguru. TACK MOA, TACK FÖR EN SÅ GRYMT UNDERBAR OCH INSPIRERANDE BLOGG!!!!

Ska börja med att säga tack! Tack, tack, tack! Blir helt varm i hjärtat och får hurven av din fina beröm!

Och till din fråga: Jag brukade alltid intala mig själv att de andra åt precis lika mycket, de åt det bara inte under samma tider som jag. De tar ett äpple när de har kommit hem från skolan i bara förbifarten, plockar tre kakor i fickan och äter medans dee cyklar och köper en cola i cafeterian på skolan. I slutet av dagen har du och dina vänner ätit så gott som precis lika mycket!

Och den här "skämtsamma" tjejen borde du ta dig ett snack med. Vet din klass om hur du mår och om din diagnos? Du ska kanske berätta, i alla fall för den här tjejen. Om de redan vet borde du ta henne i enrum och berätta att det är jobbigt som satan. Eller att dina lärare pratar med henne, för det är inte okej! Det är tillräckligt jobbigt att äta mackan utan att hon ska säga en massa puckade kommentarer!
Ta hand om dig fina du, du hittar min mailadress till höger om du behöver lite pepp!

moaaaa, bussen går om 10 min!!! ja? det är lurre ju! är det alltid såhär för dig? eeeh, klart.

Två lite lagomt taggade tjejer efter gårkvällens bravader och dagens hemmapremiär, SAIK-Timrå. Livet leker för Moa E just nu. Får bara se till att hitta planer för kvällen + att SAIK vinner så kommer en lika taggad tjej att skriva nästa inlägg! Hur är det med dig?

aaaah, älskar hur tapiga vi tjejer är när vi ska fixa oss, alla slåss om speglarna och plattångarna hehe.


Hänger med Lisa, Lisa, Marika och Signe för tillfället och är lite sådär lagomt taggade på kvällens planer!
Ha en trevlig kväll!

kvällens spellista: http://open.spotify.com/user/palmpeter/playlist/1OQr75y3l7vpUaSmQySW6j

Har gjort allt annat än svettas idag. Min klass har bytt klassrum till ett mindre, vilket borde betyda lökigare, men icket det. Kunde inte koncentrera mig på lektionen och satt bara och försökte rymma så mycket Moa som möjligt i min halsduk samtidigt som det enda jag kunde säga var "jag fryser!".
Taggar icket vintern och funderar allvarligt på att flytta in i dunjackan redan nu. Förhoppningsvis går Lollos planer om ett eget element i verket, så jag kan gå i tunna tröjor hela vintern.

Skjorta - Åhlens
Byxor - Miss Selfridge
Skor - Skopunkten
Ryggsäck - Forever 21

dessa två, tillsammans med mina nya från skopunkten skulle sitta spårat snyggt på mina fötter i höst/vinter!

Ska skalla kudden nu och drömma så sött om dessa två 1000kronors drömmar från Vagabond. Kära tomten, kan du komma med båda dessa lagom till min födelsedag den tredje oktober?

älskar denna bild, på riktigt. alltid jag och oscar som ligger och sover i marikas säng medans hon är pigg och taggad.

Det enda jag kan tänka mig att blogga om är att sova. Somnade tjugo i tio igårkväll och var, på riktigt, pigg som en lärka imorse klockan tjugo över sex. Vid tre idag kände jag hur tröttheten åt upp mig, och de två sista timmarna på praktiken var en kamp för att hålla uppe ögonlocken.
Ska knocka kudden för en powernap nu, om jag ska orka med någon löprunda senare!

en perfekt kväll: dra igång sleepmode-listan, sänka ljudet så att det knappt hörs och dra ner ljusstyrkan på skärmen. varsågod och sov!

Detta är då alltså delar ur den alldeles för braiga sovarspellistan som spelas varje natt i det Erikssonska hemmet. Startar där kring 10 och när det slutar har jag ingen aning om, för då sussar jag så sött.
Det allra konstigaste är att jag nu inte längre kan somna utan musik, det bara går inte. Det är allldeles för tyst och det finns inget att tänka på. Inte mig emot!

Klicka på bilden för att lyssna och somna!

ni har säkert sett denna fina video redan. men titta igen. och igen. detta kunde inte vara mer aktuellt just nu. tyvärr.

vila i frid robert. att du slitits bort från livet innan det ens hade startat är mer än bara sorgligt.

Efter en allt annat än lugn och okaotisk skoldag är jag äntligen hemma för att svira om till fotbollsoutfiten och dra mig mot Guldvallen. Behöver springa bort lite överflödig energi och ilska känner jag. Kan inte bli annat än bra!

Denna bild ska alltså representera hur jag ser ut denna regninga onsdag. Gav mig inte ens på uppdraget att få någon bra helkroppsbild, inget sitter rätt och håret är fett.

Tröja och strumpor - Gina T
Shorts - Bikbok
Ringar - Forever 21/Miss Selfridge/cocoo.se

ännu en gammal goding: mamma till filippa: vad gör du filippa? lever...


Idag har jag världens bajsdag, hälsade knappt på Marran imorse och ville bara hoppa. Stressad, ful, äcklig och allmänt otaggad på livet. Ska härda ut dagen innan jag drar och tränar med mitt gamla lag, låtsas som jag är frisk och kry. Orkar inte vila längre! Hoppas ni har en bättre dag än mig!

och ja, denna gång ska jag faktiskt bara ha en header!

Om ni föreställer er att boken på bilden är min snygga minidator så har ni den exakta bilden av hur jag har sett ut sen jag slutade jobba. Koncentrerad på hög nivå.
Pillar med en ny design som ska bli ännu snyggare än Marikas nya (svårslaget!!) och det är så himla kul, för det går faktiskt som det ska till skillnad från de två senaste gångerna när jag har gett upp redan i menypysslet. Nästa svårighet: att hitta på en idé till en header.

jag har inte insett förens nu hur många små hemlisar som xperian har gömt i sig. hehehe.

Jag är spårat less på detta monster till mobil. Har haft den i en evighet, minst och jag saknar min xperia mer än någonsin! Vill kunna lyssna på musik, ha en fungerande väckarklocka och vinna över Marika i wordfeud. Har tänkt trösta mig med att bomba er med lite söta bilder som min älskade xperia har tagit:

alltid att den minsta katten ska hålla på och slicka på golvet där pappa spillde vuxendricka. inte konstigt att hon blev som hon blev.

Ikväll var det lyxkvällsfika a'la mamma. Vi firade att mamma har fått ett nytt jobb som säljare, blablabla, finns inget mer intressant att säga. Vi åt i alla fall lyxkvällsfika som det ser ut när mamma får välja.
När vi andra får bestämma betyder lyxkvällsfika=chips, toast/tortillas, nån knasig blandning av drickor som pappa brukar göra, morots-och gurkstavar och återigen chips. Enligt mamma var det tydligen vindruvor, ostar och kex. Och några chips.

Äsch, det var gott, nu ska jag försöka skriva ihop några huskurer och sedan få ett par timmars sömn innan dag 2 på praktiken!

när till och med min lillebror säger att skorna är snygga är dom verkligen snygga!

Idag kan ni kalla mig för springflicka-Moa! Efter praktiken (som gick fint!) cyklade jag till bibblan och lånade sex böcker om huskurer, naturläkemedel och gamla stenåldersknep för att slippa huvudvärk. Efter det styrde jag cykeln mot ICA, köpte halstabletter till sjuka pappa (och sjuka moa) och hämtade ut dessa snyggingar till skor!
Kändes som jag hann en hel del, så nu har jag tänkt parkera i sängen resten av kvällen!

299;- från Skopunkten

namnskylten har jag faktiskt gjort heeeeeelt själv. och märket fick jag av läraren. och ojojoj så gullig jag var när jag var tvungen att visa skylten för alla jag kände. som om jag var 4 år.

Idag börjar min 10 veckorspraktik, och OM jag är taggad! Eller så var jag inte det... Har sovit typ 0 timmar i natt, det rinner snor från alla mina kroppöppningar och halsen har halverats i omkrets. Dessutom har jag de där typiska feberkinderna. Vet att det dummaste jag kan göra är att gå till ett äldreboende och tro att jag kan göra ett bra jobb, men jag vågar seriöst inte ligga hemma och vara sjuk.
Ska visa mina omvårdnadskunskaper redan nu och dosera ut rätt mängd Alvdeon till mig själv, i kombination med en påse halstabletter för full effekt. Önska mig lycka till!

skoj att jag var tvungen att halvera min önskelista bara för att allting blev slutsålt på ginat. jävla gina.

För någon vecka sen fick jag en jeansskjorta av Stina som hon inte längre använde, och i min garderob låg den mest och såg fin ut, så när jag städade ur garderoben bestämde jag mig för att klippa av ärmarna och se hur den passade som jeansväst.
Drog fram tygsaxen och klippte så rakt jag bara kunde, vad tycks?

en gammal goding by julia noren: vad är skillnaden mellan lisa moren och en hink med bajs? svar: hinken.

Jag tror inte att jag behöver påminna någon om att det idag är 10 år sedan 9/11-01. Norran hade ett så himla bra repotage om vad folk gjorde den dagen, och nog minns man nog. Jag var inte ens 7 år gammal och kan inte säga att jag fattade vad som hände, jag minns bara att jag och mamma var på ICA och flaggan var på halvstång. Jag undrade varför och mamma drog något om att två torn hade blivit förstörda och en massa människor hade dött. Hemskt.. tragiskt, om du frågar den 6åriga Moa. Om du frågar den snart 17 åriga Moa är hon glad att hon inte har några värre minnen från den dagen.

bra gjort att jag vispade de där 3 dl grädde till smör då. tur att vi hade 15 dl till i kylskåpet!

Fint väder, söndag och inga planer alls. Är för förkyld för att göra någon nytta, men ska nog se till att döda ett par myror i brallan senare ikväll!
Funderar på att dra på mig mina favoritshorts (hello kitty) och ta med mig ett korsord ut i solen. Passa på innan altanen är översnöad och isig. Måste skriva klart lite skolarbete också, men viktigast av allt: önskelistan! Vet dock inte vad jag ska önska mig?!?!?!?! Ni har aldrig hört mig säga det och lär aldrig höra mig säga det igen. Måste klura!

skoj att vi köpte 3 dl grädde eftersom jag inte hade kollat om vi hade. nog hade vi det nog. 3 stycken 5dl:are! lär räcka!

Ikväll har jag fått turen att hänga med två förkylda tjejer (precis som jag!). Jag och Lisa har precis kommit hem från ICA där vi köpte lite frossarredskap, nu väntar vi bara på våran frossarkompis Marika. Ha en trevlig kväll, det lär jag ha!

en liten berättelse om något som en gång var min verklighet.

Jag var rädd. Jätterädd. Rädd att bli hittad. Rädd att inte bli hittad. Rädd att inte hitta. Rädd för mig själv. Rädd att inte komma tillbaka hel och ren. Rädd att inte komma tillbaka.

Jag visste inte vad klockan var, hur länge hade jag varit borta? Hade de slutat leta? Hade de hunnit äta och stöka bort lunchen? Hade kvällspersonalen börjat komma? Hade dagen börjat vandra hemåt?

Det är få dagar jag minns lika väl som första gången jag lyckades slita mig ifrån mamma och min favoritskötare ute på en promenad. Vi skulle precis gå in genom huvudingången när jag kom på att promenaden hade blivit för kort. Det hade gått 28 minuter och inte 30, vilket var helt otänkbart.
Jag minns hur mycket jag ville att mamma skulle springa efter mig och säga NEJ! och sen dra mig in genom ingången, genom den långa korridoren och upp till våning 4. Men jag sprang. Och sprang och sprang och sprang.
Sen gick jag. Långt. Genom skogen. Förbi IKSU. Förbi Barnens Hus och förbi lägenheten. Jag började närma oss våra vanliga promendspår, kanske någon skulle hitta mig och ta mig tillbaka till avdelningen? Hade de ringt polisen än?

Jag var rädd för bilarna. Det var så enkelt. Ett litet skutt och jag låg under de tunga däcken och skulle slippa allt. Jag ville, det kändes som jag borde. Men jag vågade inte. Ville inte.
Jag ville bli hittad, så jag slapp vara ensam med alla tankar. Alla tvångstankar, borden och måsten. Jag ville att mamma skulle ge mig en kram och säga att nu skulle allt bli bra.

Jag satte mig utanför en ingång och väntade. Insåg att ingen skulle komma. Ingen saknade mig. Gick tillbaka och skämdes. Skämdes för att jag inte klarat att ta mitt liv. Skämdes för att jag inte hade rört på mig mer. När jag ändå hade chansen. Och skämdes för att jag hade orsakat smärta och extra arbete. La mig i sängen och grät. Jag hade misslyckats. Än en gång. Som vanligt.

förra årets superplan: att köpa årskort till marran i födelsedagspresent och få ett årskort av marran i födelsedagspresent. haha.

Igår gjorde jag en riktigt fin investering! 80 kronor senare och jag har planer för nästa lördag. Elitseriepremiär för mitt favoritlag med några av mina favorittjejer Marika och Lisa x2! Är taggad som få!!!

Lite sådär lagom lost känner jag mig ju när min 7åriga kusin visar hur allt funkar....

Tjatja bloggen, hur är det med er idag? Med mig är det bara fint, jag sitter och skriver århundradets tapigaste inlägg från min morbrors iPad. Bloggar av två anedningar: 1. För att uppdateringen idag har varit obefintlig, om ni mot förmodan har missat det. 2. För att jag bloggar från en iPad och det känns jävligt coolt kan jag lova!! Borde egentligen avsluta här och nu eftersom jag inte kan fixa någon bild och för att detta inlägg saknar någon sorts mening. Hörs sen!

men hörru stina, det där var kanske inte riktigt optimalt va?;)


Mammsen påstod att jag hade varit borta i en hel evighet, jag påstod att det var 13 timmar. Hade kortdag i skolan idag, så jag for till stallet och myste med hästarna och skojade med Stina, följde med henne och busade upp Hugo och vidare mot fotbollsträning. Nu: pajbakning med Lisa och Marika!

Jacka - Primark
Tshirt - H&M
Jeans - Carlings
Ryggsäck - Forever 21
Converse

och om jag ångrar att jag inte köpte de där skorna i samma modell på skohuset i våras alltså, då hade jag redan kunnat klampa runt i dem..

¨
Egentligen vill jag ta en stor, fet, röd stämpel och skriva BESTÄLLD på dem, för det är precis vad de är! Fick ett litet ryck och klickade hem dem igårkväll samtidigt som jag frenetiskt sökte efter både kängor och klackar att fylla ut beställningen med, men utan framgång.
Jag lär bo i dessa skönheter som resten av Skellefteås befolkning, men det gillar vi!

249kr, Skopunkten

arnolds sushimiddag: vårrullar, efterrätt, kyckling, efterrätt, sushi.

vem är han med blått hår? skulle uppskatta svar:)

Detta är då alltså Arnold, Malins engelska pojkvän som kom ner till London under våran andra dag och hängde med oss under hela resan. Mycket trevlig pojke kan jag lova!
Jag vet egentligen inte riktigt hur jag mer kan beskriva den blåhåriga grabben som under de första dagarna var vitblond vilket var lite skoj då vi drev med honom och kallade honom för smurf och "tvingade" honom att ha blå kläder.

söt mamma jag har, hon kommenterade på fejjan när jag och tjejerna hade varit på facebook att vi var som mammor bara för att vi drack caffe latte och gick på waynes... cool

Jag har nu bloggat slut på Londonbilder, så nu ska ni slippa plågas av detta eviga tjat om Londonlondonlondon, tänkte bara avsluta min fantastiska bildserie med att säga tack för en toppenresa! rhodos på påsklovet då?

idag hade jag dessutom en så himla fin kedja till, som jag hittade i lippans garderob. lär "råka" hamna bland mina smycken...

Har helt plötsligt återgått till förra årets favorit: två Moa på samma bild. Jag minns inte att det var så omständigt!

Idag mötte jag min näst värsta mardröm (min värsta är att byta profilbild på fejjan): skolfotografering! Vi lär vara den jobbigaste klassen någonsin att fota, eftersom alla måste stå på den sida där de ser bäst ut, ingen vill sitta ner och alla måste platta ner håret hela tiden. Dessutom måste alla kolla så att vi är snygga.
Tyvärr lyckades jag väl inte riktigt, inte i år heller. Såg ut som jag hade jättebreda axlar eller log som ett fån, förhoppningsvis såg jag hyffsat respektabel ut!

Kavaj - H&M
Halsduk - Åhlens
Tshirt och ryggsäck - Forever 21
Skinnbyxor - Miss Selfridge
Converse

hösten-08 insåg jag det fina med senapsgult, men jag tog liksom aldrig tummen ur och letade rätt på den perfekta tröjan. tror att jag har hittat den nu!

Igår var verkligen inte min dag. Varken hårdag eller kläddag. Allting blev fel och det slutade med att jag gick omkring i en alldeles för kort tröja och visade snäppet för mycket för större delen av Balderskolans elever. Bjuder på den!
Dock gjorde det inte så mycket, varje gång jag har min ryggsäck blir jag så glad och känner mig faktiskt lite cool sådär. Ungefär som en p12a som ska gå till skolan utan mamma, och av någon anledning är det en bra känsla!

Mössa - Bikbok
Halsduk - Åhlens
Tröja och sockar - Primark
Ryggsäck - Forever 21
Skor - Din Sko

helt sjukt hur man påverkas av att inte ha rinnande vatten hela tiden. känner mig som ett afrikabarn.

ÄNTLIGEN får man dricka vattnet ur kranen här i Skellefteå igen! Kommunen har nu silat bort allt bajs och små parasiter ur dricksvattnet och jag är hur glad som helst! Nog har jag saknat att dricka vatten som inte smakar blod, att kunna ta ett snabbt glas vatten, att kunna fylla vattenflaskan och att ta en slurk på skolan eller efter gympan.
Egentligen är jag fortfarande lite rädd att dricka det, om det skulle sitta en liten parasit vid kranen som hoppar ner i mitt vatten och gör mig sjuk, men.. what to do?

mika: du kommer typ se ut som megan fox när du tar bort rälsen! och lisa ser ut som... säg nån snygg, blond kändis! julia: JAAAAAG!!!!

Konstig fråga kanske, men vad tänker du på när du springer? Kan du hålla dig till friska tankar eller dyker det upp annat också?

Jag har varit spårat dålig på att svara på både frågor och kommentarer den senaste tiden (eller har jag alltid varit det?) så jag tänkte dra en såhär lagom efter middagen.

Nu ska jag vara helt ärlig: inte är det 100% friskt och bra och tjolahoppsansa när jag är ute och springer, men jag är lite för koncentrerad på att mima med i musiken och att fortsätta springa framåt så jag störs inte av det överhuvudtaget faktiskt.
Jag har alltid sagt att jag inte kan vara ute och löpa eftersom jag gjorde det så fruktansvärt mycket när jag var som sjukast, men nu när jag kan vara ute ensam, med ett par fina löpardojjor och har en hyffsad kondition som gör att jag inte lägger mig ner och vill dö förrän jag har landat i hallen så känns det okej. Och känslan efteråt! Underbart!

när jag ska betala linnet frågar jag om h&mkortet funkar i england, "no, you are from denmark or belgia, right?" jag säger nej men kassörskan fortsätter envisas om att de bara funkar i danmark och belgien...

Detta är då den sista Londonshoppingen, ett ryggurringat linne som jag inte har någon bh att ha till och en beige tshirt som jag verkligen inte kan hitta, jag vet att jag hängde upp den på klädstången men sen? Borta! Jag har letat igenom systers garderob ett par gånger, hon brukar vara boven i dramat, men utan framgång. Ska nog be mamma leta igenom min garderob hehe, hon brukar hitta borttappade saker!

H&M/Zara

pappa, pappa, häxan surtant har sökt dig!

Sovmorgon även idag, lärarna var på någon föreläsning och det tackar jag verkligen inte nej till! Jag har spenderat morgonen med att se Ensam mamma söker, dra en Marika och byta profilbild efter typ 1 dag och nojjat över att ingenting sitter som det ska, ser ut som en living dead och inte gör regnet det bättre.
Ska springa ner och äta lite frunch innan jag hoppar på bussen och startar en av mina favoritlektioner: Psykologi. Ha en bra dag!

åååh, jag hade nått tidigare idag som var en så himla klockren rubrik, men jag kan verkligen inte minnas vad det var!

Det lilla paketet jag pratade om tidigare idag innehöll denna godluktande flaska. Passar mig finfint med tanke på att jag slängde min gamla tub så sent som igårkväll och vad är bättre än att dofta som en fruktskål? Älskar't!
Jag har redan hunnit tvåla in mig en gång med denna, jag gillar The Body Shops just för att de är så himla dryga till skillnad från det som annars står på våran badkarskant.
Tack mammsen!

svenskaläraren: försök få in "justin bieber är en tjej" i dikten! jag: neeeeeeeeeeej! svenskaläraren: okej, ta "justin bieber är transexuell" istället

Idag känner jag mig riktigt effektiv, har gjort klart en hel del på skolan, intervjuat morfar och... ska plugga med Marika efter att jag har tagit en runda runt Yttre Ursviken. Har också hunnit äta middag, öppna en present, msna med både Oscar och Lisa och övningskört sen jag kom hem. OM jag är effektiv!

Kavaj och tshirt - H&M
Halsduk - Åhlens
Byxor - Miss Selfridge
Väska - Topshop
Converse

vad första bilden gör där kan man fråga sig, det är fina trosor i alla fall, som jag ångrar mer än det mesta att jag inte köpte.

Under våran sista dag i Londons innerstad var vi mer döda än levande, tills vi lyckades skrapa ihop ett par pence till en Diet Coke och orkade pallra oss mot Tower Bridge där vi satt och vinkade till båtar. Åt glass som har slutats säljas i Sverige och packade ihop det sista. Åt på Yo! sushi till middag, ganska så skoj då maten gick på ett rullband genom hela restaurangen.
Hehe, saknar London!

det är helt knasigt hur skönt det är att sova 30 minuter längre egentligen, gör uuuuuuuuunderverk!

Efter en god natts sömn drar jag nu vidare mot la school. Detta blir våran sista vecka innan vi går ut på praktik, därmed den sista måndagssovmorgonen vilket är lite synd, men OM jag längtar till APU:n!
Äsch, har tagit alldeles för lång tid på mig med att göra ingenting, dags att sätta i plattången och löpa till bussen, ha en bra dag!

28 dagar kvar till min och marikas årsdag. 30 dagar kvar tills min födelsedag. 32 dagar kvar tills jag ska till tandregleringen nästa gång.

Såhär på kvällskvisten tänkte jag tipsa om ett riktigt bra program som jag brukar ägna mina kvällar åt att titta på/vänta på att det kommer ut ett nytt avsnitt. En andra chans. Handlar om fyra stycken rullstolsbundna, unga människor och deras liv efter olyckan. Galet bra och galet lärorikt.

Har av någon konstig anledning fått dille på denna sortens program, tidigare idag såg jag igenom alla "Barn på sjukhus" och igår såg jag ett riktigt bra program om barn med cancer. Känner mig som en äkta OPnörd, men jag gillare.

livskvalitet: att bo i norrland och bara kunna gå ut och pissa

Det är verkligen hög tid att ni får se någon sorts närbild på mina favoritbrallor, tyvärr var ju bilderna inte riktigt de bästa, men ni ser förhoppningsvis att de föreställer mina skinnbyxor som jag köpte i London på min nya favoritaffär Miss Selfridge!
Jag trodde att jag betalade ungefär 35 pund för dem, men enligt hemsidan kostade de 46 pund, men lätt att de var värda det, ska slita dem tills de endast består av tre trådar som döljer mina personlga ägodelar!

kan du ringa min mobil? kan du hämta min mobil? kan du hämta din laddare? sen när blev jag fannys slav?

Dessa bilder borde ge en ganska bra bild på hur jag och Marika levde under de sju dagarna i London. Det enda som fattas är tusentals påsar, kläder fulla golvet och högar med äckliga sockar. Från början ordnade vi upp det där riktigt finurligt, en hårhörna, en smyckeshörna och en sminkhörna inne på toan.

Vi bodde alltså på Travel Lodge i East India, Docklands som var ett hyffsat fint hotell med alldeles för varma korridorer och alldeles för många poliser som tutade utanför.
Saknar faktiskt Londonveckan mer och mer hehe...

och självklart hade marika andra planer, så jag får en äkta slapparhelg i helgen. tycker inte om att dega.

I hemlighet går jag och drömmer om ännu ett par skinnbrallor, det finns ju tusentals snygga! Slängde bara ihop det här lite snabbt från standardbutikerna, men på nelly.com finns ett par jäkligt snygga som jag nästan skulle kunna köpa bara för att de är lite olika de jag redan har hehe.
Är jäkligt sugen på ett par shorts också, och ett par lite tuffare svarta jeans med skinndetaljer. Varför föddes jag inte till miljonär?

min inlägg blir bara kortare och kortare, har verkligen ingenting att dela med mig av...

Har landat i sängen igen efter en tur med löparskorna på, kvällen planerar jag att tillbringa med Marran, nu hoppas jag bara att hennes planer ser likadana ut! Ha en bra kväll!

Kavaj och linne - H&M (Marikas)
Byxor - Miss Selfridge
Väska - Topshop
Converse

har jag bara haft otur eller kan inga busschaffisar kirra utökat busskort?

Igår hade jag en toppenkväll med tjejerna ovan +Lisen, massa godsaker, myskläder och Hur många lingon finns det i världen?-filmen. På topp! Hur var din gårkväll?

ser jag inte lite grann ut som dynamitharry i håret då?

Under tiden jag äter upp mig inför vinterhalvåret (som om det skulle behövas:P) får ni njuta av min outfit från tidigare idag, mycket skön om man bortser från "mörda-blåa-tår-skorna". Tyvärr var den "för snygg" för att mysa omkring med hemma hos Matilda, det enda som är skönare än stora shorts och mjuk tshirt är underkläder och det var tydligen inte okej det heller... Har av någon anledning fått för mig att jag inte kan ha på mig byxor, utan går konstant omkring i snygga trosor när jag är hemma. Coolt.

Poncho - Glitter
Halsduk - Åhlens
Tshirt - Primark
Shorts - Pappas gamla
Väska - Topshop
Skor - nelly.com

blir enbart arg när jag läser att över 7000 pers tycker att kvinnor har för lågt iq för att spela fotboll. fyfan för er, fyfaaan för er!

Sju stycken ninunnar ska ikväll trängas hemma hos Matti med godsaker värda närmare 300 spänn, hur nu de kunde slösa så mycket pengar på dricka, godis, chips, dipp och två röda paprikor? Lär rulla till bussen 01.20 ikväll, men det blir skoj. Sist vi hängde allihopa samtidigt var i januari, så det är på tiden att jag får spendera en hel kväll med mina sex favoritflickor!

nu ska jag dessutom lära mig att säga ramones på rätt sätt, så att marika kan sluta skratta åt mig för att jag sa det fel en gång...

Efter en längre tur på stan med Lisen och Emelie kom jag hem med denna underbaring från H&M, om den kommer bli snygg till skinnbyxor! Efter mitt råcoola skinnbyxecollage har jag inte kunnat släppa tanken på en vinröd Ramoneströja tillsammans med mina favoritbrallor. Inte återfanns den i London inte, inte heller här hemma i Skell, förrän idag! Älskar livet och hoppar runt på små rosa moln!

149;- från H&M

tänkte bara skicka iväg en hälsning till er livtjejer: saknar er, hoppas ni har det bäst!

Under onsdagen i London fick jag och Marika en shoppingdag helt för oss själva, som vi inledde med att äta mackor på vårat favoritlunch ställe fyllt av kostymsnubbar och viktigpettrar. Påväg dit hittade vi även våra framtida jobb i London, inte helt fel!

Efter att ha funnit min nya favoritbutik Miss Selfridge och virrat omkring inne på Topshop i ett antal timmar begav vi oss tillsammans med Malin och Arnold till ett cakeplace med massa godsaker som vi åt oss mätta på för att sedan återgå till shopping på bland annat H&M och Zara.

Till middag åt vi green curry på The Dolphin, ett skänk från ovan! Tvingar härmed er alla att äta den om ni är i London. Mumma!

våran bilddator lever sitt eget lilla liv och stänger av lite då och då, så nu passar jag på att bomba bloggen med londonbilder hehe

Lite smågrejer jag köpte i London, en finfin mössa från Bikbok som skulle stänga och därför hade halva priset på allt, ett par söta sockar från Primark för typ 0 kronor och en välbehövlig börs från en liten affär fylld med Hello Kitty prylar. Kommer inte ihåg vad den hette, typ Claires? Jag är sjukt nöjd med den i alla fall, har tidigare gått omkring med någon äcklig tjock sak som inte rymde hälften av mina kort. Det vill säga alla CSN, H&M kort osv, har tyvärr bara ett betalkort....

det finns många orättvisor här i världen. bland annat att filippas 11åriga kompis har en rävenjacka som hon fyndade för 40 kronor.

Vandra runt i skogen, ha picknick i ett alldeles för litet tält på gården, hoppa studsmatta och klättra upp för en stor sten har jag bland annat hunnit med idag, mycket skoj!
Jag har som vanligt inte tid att skriva något toppeninlägg, jag ska iväg och se hur det går att träna med min potatismos till tå, ha en bra kväll!

Tshirt - Fannys
Jeans - Second hand
Ryggsäck - Forvever21
Mössa - Bikbok
Converse

nog är jag bortskämd nog, när mamma först väcker mig och sedan gör frukost åt mig. tackar, tackar!


Nog känner jag mig effektiv nog, när jag slutar klockan 12.00 och är i Ursviken och hämtar mina två favoritpojkar för att busa lite extra när jag ändå är ledig. Det största problemet är bara att hitta rätt, men med min superorienteringsförmåga (hehe) så lär det gå som smort!

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.