marika says: take a chillpill and relax girl

Skojar inte när jag säger att jag har kommit i värsta "bli vuxen-krisen". Kan inte släppa tanken på att jag är så mogen och... vuxen. Om ett år räknas jag som myndig och måste själv stå för de kast jag gör. Jag ska flytta hemifrån med allt vad det innebär. Vad ska jag göra efter gymnasiet? Jag är livrädd för att fastna på ett äldreboende för resten av mitt liv, bara för att det är precis vad jag vill jobba med just nu.
På ett plan vill jag bli allt man kan, barnsköterska och jobba med barncancer, plugga till behandlings assistent och hjälpa ätstörda eller andra med psykisk ohälsa. Göra skillnad i världen. Skriva en bok. Flytta från Skellefteå. Plugga på ett coolt universitet.

Och så är jag rädd. Jätterädd. Tänk om jag glider ifrån Marika och tjejerna? Tänk om jag inte gör någon skillnad, för någon. Tänk om livet inte blir som jag har tänkt mig.
Och vad händer efter 30? Vem är jag då och har jag ett liv värt att leva även då?
Amanda skrev:

Du kmr nå dit du vill Moa, du är så stark! Kram


Amandas blogg: http://amandawahlgren.blogg.se/
DATUM: 2011-10-12 KLOCKAN: 23:05:43
Marika skrev:

Först och främst: Spela roll hur ditt liv ser ut efter 30, ditt liv kommer alltid vara värt att leva! Och som sagt: take a chillpill, hakuna matata. Sluta ba.

Haha, allting kommer lösa sig och gå så finfint!!

Tänk vad du har nojat över "hur allting ska gå, hur ser det ut om tre månader??? vad gör jag när jag är 17??!??!?!" och allt sånt och se hur bra det har gått för dig! Såå ta dagen som den kommer, eller åtminstone månaden!;)


Marikas blogg: http://marikalarssons.blogg.se/
DATUM: 2011-10-12 KLOCKAN: 23:07:41
Josefine skrev:

Känner igen det där.. och jag blir 19 i mars, herregud :( vad har man gjort med sitt liv egentligen? blähähä


Josefines blogg: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
DATUM: 2011-10-12 KLOCKAN: 23:14:14
Tove skrev:

absolut, men.. man ska inte oroa sig över precis allt. du kommer vara vuxen på pappret, men ärligt talat blir det ingen större skillnad, man kan köpa ut cigg åt sina ohälsosamma vänner.. that's it typ.och hur många lyckas egentligen förändra världen.. jag menar, det är inte alla som blir någon ny obama lixom. Å andra sidan tycker jag du redan har gjort mycket fint, du driver en otroligt bra och inspirerande blogg, du peppa och du är genomsnäll. det är väl något om nåt?KRAM!anv: hallon

lösen: jordgubbe


Toves blogg: http://flavigry.blogg.se/
DATUM: 2011-10-13 KLOCKAN: 17:08:45
Jessica skrev:

Det där med framtiden kan man oroa sig för, man är rädd hur den kommer bli, rädd att det bra ska förändras till något dåligt. Men om vi bara går och oroar oss och är rädda för vad som kommer hända, hur ska vi då kunna leva? Det är bara att leva i nuet och göra roliga saker så ska du se att allt löser sig :)


Jessicas blogg: http://jessicakarlsson1995.myshowroom.se
DATUM: 2011-10-13 KLOCKAN: 18:41:04
Caroline skrev:

Jag håller med Amanda och Marika! Men jag förstår dina tankar, för sådana har jag också haft. Och du kan vara lugn, du gör och kommer alltid göra skillnad för många människor!


Carolines blogg: http://carolinesvirrvarr.blogg.se/
DATUM: 2011-10-13 KLOCKAN: 19:12:53

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.