och det är så lätt att bara skratta bort att jag borde förändra mitt tankesätt.

Börjar inse att mina krav på mig själv är lite väl höga. Inget annat än MVG existerar på min världskarta. VG är inte tillåtet eller accepterat, men jag känner att jag måste skriva det ändå. Fastän jag vet att jag kommer ligga hemma och gråta, grubbla och ångra mig när jag får mitt VG.

Och fastän jag vet att jag har alldeles för höga krav för att jag ska kunna klara av dem vill jag inte sänka dem. Inte för att jag vet hur man gör heller. För jag vet att jag kan prestera på topp, om jag bara vill tillräckligt mycket. Och vilket ämne skulle jag då offra? Det finns inget.
CISSI skrev:

Vill man ha MVG i allt får man väl jobba för det eller bara acceptera att det inte kommer att hända. Finns väl ingen som inte vill ha MVG i allt?


CISSIs blogg: http://ceciliaeklund.blogg.se/
DATUM: 2011-11-28 KLOCKAN: 20:57:13
Josefine skrev:

Jag vet hur det är, innan kunde jag ligga o gråta i dagar över att inte ha fått ett MVG men på nått sätt, med hjälp av världens bästa sjukgymnast har jag lyckats få bort det kravet, jag är jättenöjd med ett VG nu förtiden, för man duger precis lika bra för det! Skolan är inte hela livet o vad du är värd finns varken i siffror eller betyg. Puss på dej moeey!


DATUM: 2011-11-28 KLOCKAN: 21:23:56
ida skrev:

det är klart att man alltid ska försöka göra sitt bästa, men ta en sak i taget och känn efter vad du själv tycker är värt att lägga tid på!


idas blogg: http://idalundgren.blogg.se/
DATUM: 2011-11-28 KLOCKAN: 23:28:38

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.