svar ja: detta var ett väldigt intressant och berikande inlägg!

After school fikar med Moa på waynes! / marran
After school-fika med Marran bestående av kanellatte och chokladboll. 90 minuter senare: goda våfflor i en redan mätt mage. Ibland är det gott att leva.

vars den är ifrån är dagens stora fråga. jc? carlings? crocker står det i alla fall på lappen.

Idag har jag på mig (okej, hade, mysoutfit:on) Fannys skjorta. Eller om det kanske är Filippas. Eller kanske bådas. Vet inte riktigt och det är så himla bra att vi har nästan samma storlek alla tre. Och så mamma då. Det är bra när jag vill låna kläder. Mindre bra när de vill låna kläder eftersom det är mina kläder och jag gillar att ha dem i garderoben och inte på deras golv.

Vad jag skulle komma till i alla fall är att jag tycker om denna skjorta. Så enkel men ändå fin. Speciellt när man ligger i sängen på tok för länge.

känner att min look skulle må bra av en eller två turer i solariumet, men mina hudceller mår nog fint utan!

Igår pinade jag runt som om jag trodde att det var storferre. Paljettshorts och alldeles för tunna nylonisar. Idag däremot har jag lökat som en liten trollunge i en stickad tröja som klias. Imorgon ska jag klä mig bättre efter situationen. Börjar redan sakna Skellefteå Kommuns fula kläder.

Kofta och tshirt - H&M
Shorts - Gina T

får hurven av allas vår favorit james. han är succé. (och filippa, det stavas succé, inte sucse)

och det är så lätt att bara skratta bort att jag borde förändra mitt tankesätt.

Börjar inse att mina krav på mig själv är lite väl höga. Inget annat än MVG existerar på min världskarta. VG är inte tillåtet eller accepterat, men jag känner att jag måste skriva det ändå. Fastän jag vet att jag kommer ligga hemma och gråta, grubbla och ångra mig när jag får mitt VG.

Och fastän jag vet att jag har alldeles för höga krav för att jag ska kunna klara av dem vill jag inte sänka dem. Inte för att jag vet hur man gör heller. För jag vet att jag kan prestera på topp, om jag bara vill tillräckligt mycket. Och vilket ämne skulle jag då offra? Det finns inget.

hur kan occe vara så övertygande? jag blir rädd (säger jag med lisabeem-röst)

Jag känner att jag mest bara pratar om julen, men jag bryr mig inte, för jag är sugen på julen och detta är min blogg. Så ännu ett inlägg om vad jag älskar med julen: att slå in paket. Röda, guldiga, vita, silvriga. Fint. Och så ska det vara genomtänkt. Så jag tvingade mamma att köpa en massa fina omslagspapper och snören till vårat redan överfyllda presentskåp och pysselrum fyllt med allt man kan tänka sig. Och så gick jag på Hemtrevnad och köpte kanelstänger för 10 spänn. Så himla värt. Och så himla gulligt.

Jag har till och med köpt ett par julklappar, ska troligtvis spendera kvällen med att slå in dem och se Grey's.

"och så behöver jag ett par trosor" "okej... hm, det här är en bh" bra koll pappsen!


Idag har jag hängt på stan med Marika, Lisa och syster...

virrat runt från Skelleftehamnsleden till läggan...

haft en romantisk middag bestående av ICA sallad och julmust med Marran...

julpyntat och sett det snöa...

och ätit ett par kakor för mycket. Bra dag!

känner mig så himla cool som läser allers. men det är faktiskt lite kul. när det heter jul eller man hänger hos farmor.

Igårkväll plockade även jag fram julen vilket innebär att jultidningarna åker fram. Läser dem varje år och säger varje gång att "när jag blir stor ska hela mitt hus/lägenhet vara helt proppfylld med jul". Och så blir jag jättesugen på att julpyssla och slå in de finaste julklapparna.

Hänger med Lisa och Marika idag, skyltsöndag och julmys. Tackar inte nej!

den bästa skylten utav dem alla. klockren.

yo coolmoa_julen10 när coolmoa gjorde fotoalbum åt två av de finaste vännerna. coolt.

Jag och Fanzor har sålt godis i 2 timmar på Basaren, som alltid är lika mysig. Därför har jag avsatt dagen till att mysa. Och pyssla. Vilket innebär att rensa bland bilder, slå in min första julklapp, se Grey's, dricka glögg och äta pepparkakor och tänka till vad jag ska ge alla andra människor jag tycker så mycket om. Och kanske vara med Marika, om jag får.

Nu till min mening med detta inlägg: jag tänkte försöka göra ett julklappstipsinlägg, men först behöver jag era förslag! Vilket är erat superjulklappstips?

tyvärr var larserik.tumblr.com redan taget, hade varit såååååå succé annars!

Anar att alla ni saknar mina inlägg under dagarna och nätterna och alla andra tider på dygnet lika mycket som Marika saknar mig, dessutom måste det ju vara jobbigt att läsa två toppenbloggar samtidigt så vi tog problemet i egna händer och löste det på ett enkelt sätt: http://moamarika.tumblr.com.

Läs och njut av våra små söta ansikten i vintermörkret. Varsågoda.

tänk er till en stickad tröja, eller en svart längre kofta, möjligtvis en svart tshirt med tryck! eller min blåa skjorta. usch så snyggt!

Och hips vips har jag blivit med paljettshorts. Höga, snygga. Som ser ut som en liten mini babytrosa. Men jag gillar det! Måste dock testa dem lite mer och se om jag kanske ska lämna tillbaka dem och beställa i en större storlek, verkar som om alla Skelleftebor vill ha dem lite loose-fit? Fanns inte en enda M eller L kvar, bara S, XS och en endaste XL. Får suga på karamellen!

149;- från Gina Tricot.

säger godnatt med denna bild på emma och bebben joel. sovgott!

men basaren på lördag brukar alltid innefatta ett par julklappar i alla fall!

Prick en månad kvar till julafton och på söndag är det första advent. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå. Inte heller någon julstämmning i det Erikssonska hemmet. Jag har fyllt apelsiner med nejlikor och Josef bakade saffransdrömmar. Detta måste göras något åt!
Inte heller några julklappar är inhandlade, inte från min sida i alla fall. Även detta måste åtgärdas snarast.

för det mesta förstår jag inte felet med min foundation. antigen kommer inget alls. eller så kommer allt. båda är lika irriterande.

Idag är jag frisk. I alla fall just nu. Dagens planer är att hålla sig så långt borta från sängen som det bara går, detta ska genomföras genom ett besök på BUP, en sväng för att prata med en kanske blivande sponsor till mitt företag, julklappskikande och mina allra sista timmar på hemtjänsten i Skelleftehamn och den sista APU-dagen. Sorgligt, men sant. Håll nu tummarna att jag överlever dagen iklädd Fannys halsduk och myskoftan!

så underbart att få gå riktiga skolveckor med riktiga tider och lediga dagar. jag kommer sakna kaoset.

Zyx har troligtvis räddat mitt liv. Bedövar mina enorma halsmandlar men ändå vill jag inte äta något annat än yoghurt och glass. Tyvärr är glassen slut. Så jag gjorde kaffe med skummad mjölk på. Gotteligottgott. (Här skulle jag vilja skriva "tackar inte nej" men vill inte nöta ut frasen)
Har dessutom kommit på den allra bästa julklappen: kaffesirap. Om det nu ens heter så. Ni vet sånt där som gör att man får en annan smak på sin latte. Det bästa som finns näst efter kombon kladdkaka+glass+noisette.
Borde nog avsluta här med tanke på att jag bara snackar glass och godsaker. Jag som hade tänkt äta hårdmackor till kvällsfika. Eller kladdkaka.

svar ja: grey's är världens bästa serie och jag är sugen på kladdkaka

Tumblr_lsasufmcge1qmlg2eo1_500_large
Laddar för ännu ett avsnitt av Grey's med att ladda hem 18 avsnitt av säsong 2 och sträckser. Tackar inte nej.

you're my person. svar jaaa, jag önskar att meredith grey också var min person.

Intar återigen mitt favoritplace on earth: sängen.
Efter 30 lektionsminuter började jag ångra att jag steg upp för skolan, att jag dessutom fixade mig var ett mysterium. Efter 120 lektionsminuter ville jag fara hem och helst av allt hamna i koma tills jag blev fullt frisk. 2 timmars hål var inte uppskattat och 15 minuter in på nästa lektion for jag hem och såg Greys/sov istället.

Usch vad jag hatar att vara sjuk, jag känner mig så äcklig och dålig. Nog hade jag fixat att vara i skolan nog, om jag bara hade kämpat lite, intalar jag mig själv. När jag för en gångs skull lyssnar på vad kroppen säger skäms jag. Jag måste lära mig det här med kroppens signaler.

"du får gärna ringa om ett par veckor igen"

När jag inte har något viktigare att delge mig med kan jag berätta att lillebror bakar saffransdrömmar och jag kladdkaka och fyller apelsiner med nejlikor för att skapa lite julstämmning fastän det inte snöar.

Jag kör min egen bli-frisk metod: jag deppar och hatar livet för att sedan muntra upp mig med glass. Tydligen ska förutom te med honung i även yoghurt och glass vara skönt för halsen. Tyvärr var det snålt med glass och ännu snålare om noisette. Men Mozoor kirrar biffen ändå!

sånt man kan göra när man äter kåvepenin var åttonde timme och dricker proviva tre timmar senare:

- Sova minst lika länge som Törnrosa
- Plugga i all oändlighet
- Bli less på att titta på gamla bilder
- Se One Tree Hill fastän det laggar sönder
- Planera företag fast man inte har en aning
- Bestämma sig för vilka kurser man ska läsa i trean. Och vad man ska läsa på högskolan. Och vad man vill jobba med om 25 år.
- Smsa med sjuk-Jullan

värst är det att kolla på bilder från 2006-2007, hur kunde jag tycka att det var kul att titta på 500 bilder på mig och marika från samma kväll?

Marika kom med den bästa idéen på länge igår. Att göra ett fotoalbum och en låda fylld med bilder på människor man vill komma ihåg, de man vill visa sina barnbarn om 70 år, händelser man vill titta tillbaka på och milstolpar i livet som inte ska falla i glömska.
Har redan ett par bilder som ska framkallas och tänkte fortsätta med det ikväll, men det är så tungt att titta i alla gamla mappar med bilder. Varför lärde jag mig inte för 4 år sedan att radera bilder som blev dåliga? Och varför fotade jag sockar, öron och lampor?

"kör du eller jag?" "jag, du är sjuk" "du med pappsen, men det är du alltid"

Självklart ska jag börja känna mig lite småsjuk sådär när jag trappar ner tempot och ligger i sängen hela kvällen med Marran. Och självklart ska jag vakna 6.01 på morgonen och känna att halsen inte riktigt är på topp och börja inse att det kanske är halsfluss det rör sig om. Och självklart har jag halsfluss och ska äta pencillin i 10 dagar. Just nu ligger jag hemma och kurerar mig för att vara tillräckligt frisk för att jobba imorgon, jag klarade det ju ett par timmar idag i alla fall!

kaffe latte♥♥♥

Jag har verkligen den bästaste utav vänner (och mamma som bjöd på fika!). Hängde med Marran på Waynes i 1½ timme efter en lång tur inne på H&M. Jag tror jag ska bli allvarligt kristen och tacka Gud varje kväll för att jag har Marika, det är helt spårat hur bra hon är. Allra, allra bästaste, finaste vän♥♥♥

älskar hur man kan gå från asfresch till asäcklig haha...

Jag fick en så himla fin present av Emma i helgen. Titta och njut. Blir helt pirrig i hela kroppen för att jag tycker så mycket om dig, tack för i helgen♥

känner att det börjar bli standard med mobiloutfitsbilder.. dålig stil.

Slår två flugor i en smäll och visar både min outfit från i fredags och ingången till vårat klassrum/vårdlärarnas arbetsrum. Jag är så himla effektiv alltså!
Och på tal om effektiv... jag hade min första ledig dag på en vecka igår. Kan lova att det var välbehövligt med en vanlig helg, dock har jag kommit in i 140km/h tempot och försökte få pappa att skjutsa mig och Marika till Piteå för att bada, lyckades inte så jag försöker få med mig Marran på Waynes istället. FikaMozoor är på G igen!

Tröja - Mammas från Bikbok
Skjorta - H&M
Jeans - Gina Tricot
Kängor - Vagabond

till annika: på café lilla mari, hur mysigt som helst!


För tillfället hänger jag i Umeå i världens bästa Emmas säng och myser med mig själv. Gårdagen bjöd på häng i en lägenhet på Mariehem till klockan fem på natten. Lagomt. Idag firar vi Emmas tremening och åker en snabbil, tackar inte nej till ännu mer häng med Emma och Freddo.

Spårat cool bild också, från april i år.

det hänger till och med kvar ett äpple i vårat äppelträd. fast det är brunt.

Det är november och ett par plusgrader varmt. Inte en snöflinga så långt ögat kan nå och det är inte en omöjlighet att använda skinnjacka/pappas vindjacka. Gräset är grönt och om man sitter i en lägenhet på Rönnen och tittar ut ser det ut som det är en sommardag när solen ligger på. Det är helt spårat.

Jag längtar inte efter snöstormar, för kalla kläder och förfrysta fingrar men det hade inte varit helt fel med ett snötäcke att plumsa igenom varje morgon. Snälla tomten, låt det snöa innan julafton. Helst imorgon.

men idag har jag istället på mig en outfit som jag har velat ha en vecka eller två.

När jag klädde på mig igår "morse" och tittade mig i spegeln kändes det som om jag hade sett precis samma outfit en gång tidigare. Jag tittade igenom mitt outfitsarkiv och visst, där var jag. Jag har gjort tabben nr 1, det som inte får nämnas vid namn, FÖRBJUDET. Jag har haft samma outfit två gånger.
I mina ögon är det så tabubelagt som något kan bli. Spela roll om jag lyckades "få till det" så att det slog härliga till, man kan inte ha samma outfit två gånger. Vilken tur att jag bara skulle sitta i bussen i de kläderna för att sedan byta om till jobbarkläder. Usch vad jag skäms.

Tröja och halsband - H&M
Jeans - Bikbok
Skor - Skopunkten

nu såg man i och för sig inte min "en kaffe latte med vit chokladsmak" på sista bilden

Av någon udda anledning har jag blivit fikatjejen nr 1 med en latte i handen. Vad är bättre än en timme på Waynes med fina vänner och gottgottgott kaffe och en kladdkaka i magen?
Skrattar typ åt mig själv hur tapig jag är men det är så myyyyyysigt! (Och dyrt)

nam-nam-nam, jag tycker om att sova i läggan

Denna snyrre bild är från igårmorse när jag och Marrissparris tog en 5 minuts PN innan skolan. Imorse klev hon upp, klädde sig i snyrre kläder medans jag låg kvar och sov. Och sov. Och sov. Vaknade halv ett av att mamma ringde, 14 timmar efter att jag somnade. Skönt som sjutton!
Jag har sovit alldeles för få timmar den senaste veckan och varit mer död än levande varje kväll vid sju, nu är jag på topp och redo att jobba min nästsista kväll på hemtjänsten!

"det blev en najs onsdag"

Foxtrott i tre timmar, Barbell i 45 min och en cykeltur till tandregleringen senare tyckte jag att jag fick "unna mig" (som jag gör varje dag) kladdkaka och glass med Lisa Beem, Lisa och Marika efter pizzamiddagen.
Har nu ont i huvudet och vill bara skalla kudden efter alldeles för mycket skratt och enbart fyra timmars sömn efter världens bästa film. Tillbringar andra natten i rad med Marrzor, tackar inte nej!

en cola, choklad och två toppentjejer vid min sida, en superfilm som väntar, kan det bli mycket bättre?



Ni är inte tillåtna att läsa min blogg förrän ni har sett världens bästa film och fällt en tår eller två (eller i alla fall blivit blöta i ögonen). Så spårat jäkla bra film!!!!!!!! Ska inte säga något mer förutom att den är jättebra gjord och så jäkulst jävla bra!!!!! (Förlåt mamma för mitt fina ordval)

hakuna matata.

mina gamlingar är mina idoler. och jag är inte oserri.

Jag har bytt ut jobbaroutfiten som består av dubbla långkalsonger, gamla jeans, Skellefteå kommun tshirt och en blå väst med plasthandskar i, till detta joggingskor och slickad svans/fläta mot mammas tröja och Marikas snygga skjorta. Känns bra att äntligen få spruta på sig lite parfym, platta till håret och ha snygga skor på sig. Det absolut bästa med våra två skoldagar: man uppskattar att få "klä upp sig"!

"här är en baby som är ute och går, oj hon ramlar!"

Som det lilla Twilight Saga fan jag en gång var (och fortfarande är) måste jag självklart se Breaking Dawn premiären klockan tolv inatt tillsammans med Moa och Marika. Är taggad som få!

"vilken tur att vi har en klar hjärna i det här rummet i alla fall!" "va, vem? jag?"

Lady Dahmer tycker jag är jättecool. Jag vill också vara sådär kunnig. Veta vad jag tycker och står för. Ha mina värderingar klara och kunna argumentera för dem. Kanske är hon lite väl extrem ibland, vad vet jag, men hon är så spårat cool.
Jag ska läsa hennes blogg tills jag blir mamma och veta precis hur jag ska uppfostra mina barn och sen fortsätta lusläsa den tills jag dör. Kika in och fall för hennes coolhet!

nej tack, jag tror att jag väntar med godiset, klockan är ju bara halv åtta, ha en trevlig dag så kommer vi till lunch igen!

Jag tror att jag har blivit lite som jag har umgåtts. Äldre. Så fort jag kommer hem lägger jag mig och sover fram tills middagen och resten av kvällen längtar jag tills det är tillräckligt sent för sänggång, precis som flera av vårdtagarna inom hemtjänsten.
Vid sju funderade jag allvarligt på att parkera i sängen och invänta John Blund men istället gjorde vi julmys med glögg i julkopparna, pepparkakor och Med Andra Ord. Mysigt! Nu saknas bara snön.

och mammas blogg hette något i stil med malinsblogg.wordpress.com typ

vad går du för linje?

Att berätta om min linje är bland det roligaste jag bloggar om kan jag tycka haha, och just nu är det ju ganska relevant med tanke på att 96:orna ska börja välja till gymnasiet snart.

Jag går alltså Omvårdnads, eller Vård och Omsorgs Collage som det egentligen heter och trivs som fisken i vattnet. I ettan var det en hel del plugg och trean påstår de är döden personifierat men det är okej med tanke på att vi har 10 veckors praktik inom äldreomsorgen i tvåan och 12 veckor inom handikapp och landstinget i trean. Dessutom är vi garanterade feriepraktik inom vården på sommaren vilket inte är fy skam!

Vi läser nästan enbart roliga kurser och det nya gymnasiets kurser är om möjligt ännu roligare, hälsopedagogik, psykolgi, psykiatri, medicin och vård och omsorgs arbete. Varför föddes jag inte som 95:a?

"du är så lik min förra fru" "men hallå, jag är ju din enda fru" "det förklarar saken"

Sedan fredag morgon har jag knappt suttit ner, känns det som. Skola, 360, sköta världens finaste grabbar. Sova alldeles för få timmar, jobba 6.45-16, servera trerätters, hänga med Marran. Sova ännu färre timmar, jobba 6.45-16, fika hos mormor, vila. Och vila är hur jag har tänkt spendera denna kväll, för i veckan väntar fortsättning på min sjudagarsvecka utan ledighet, Breaking Dawn med Moa och Marika, skola och en sväng till Umeå i helgen. Hur har din helg varit?

krullpappsens eget inlägg.

världens bästa pappa♥
och världens coolaste........

varför frågade jag typ tre gånger den 11/11/11 vad det var för datum för att jag hela tiden glömde bort det?

Detta inlägg tillägnar jag den eller de personer som kom på att träning är något bra och hälsofrämjande och som bör uppmuntras. Hade det inte varit för er hade jag varit jättefattig när jag var tvungen att betala alla mina träningspåhitt själv. Hoppas ni mår gott uppe i himlen med era träningsmaskiner och kostdagböcker. Amen.

Hm.. Och tack mamma för att du betalar min träning. Må du alltid göra det.

jag skulle aldrig klara mig utan dig. dessutom skulle mina ben vara svaga tack vare att jag inte har cyklat uppför dina backar.

Av någon konstig anledning blir jag alltid så emotionell när jag ska berätta om världens bästa tjej. Egentligen tänkte jag bara säga till min bästabästabästabästa bästis att det är Du&Jag til' the end of time.

paniken som uppstår när man inser att man bara har hoodie+bh och inte är säker på om marika har tagit linnet eller inte..

Just i helgen ser det ut som jag lever i 180, precis som jag vill ha det! Såhär sprang jag omkring igår, tack Lisen för de extremt snygga bilderna tagna inne på 360 med en cool mobilkamera. Har ni en bra dag?

Kofta - H&M
Linne - Marikas från Vero Moda
Jeans - Bikbok

mina coola profilbilder på facebook genom tiderna. är stolt över dem alla. not.

augusti 2009, tror dock att den togs i typ februari-april 2009
februari 2010, hemma på perm
mars 2010
april 2010
maj 2010
maj 2010, avslutningsfotot med klassen
juni 2010
juli 2010
augusti 2010
oktober 2010
februari 2011
mars 2011/april 2011
juni 2011
juli 2011/augusti 2011
september 2011
oktober 2011

hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag var gravid med ett extremt craving efter tomater.

Är ungefär lika fräsch som på bilden ovan. Mina mjukaste byxor, tjocktröja och långärmad. Tänk er en blöt tjofs till det också. Snyrre!
Egentligen skulle min lediga dag ägnas åt mitt företag, men istället har jag vilat, vilat och åter vilat. Och ätit tomater. Är seg som sirap och har inte åstakommit något gott idag. Har bjudit över Marrzor och ska försöka kämpa på med mailande, ringande och skrivande till företaget. Har lite för mycket i huvudet för att koncentrera mig på annat än sallad och tomater.

coolt att jag gick och tog bilden samtidigt. är så jävla cool.

Efter min löptur idag tror jag att både jag, mina snygga löparbyxor och spring för livet-listan beger oss inåt, till värmen. Känns inte riktigt okej att det typ ligger snö på vägen och jag glider nerför backarna som Bambi på hal is? Ska nog hålla mig till innebandyn och förhoppningsvis 360.

oj så välbehöveligt med en ledig dag, eller i alla fall sovmorgonen!

Ibland får jag för mig att jag är en sån där härlig halsduksmänniska som har fulla garderoben med stickade halsdukar i regnbågens alla färger. Tyvärr är jag inte en sådan människa. Jag är en sån där som låtsas vara en härlig halsduksmänniska men egentligen bara sitter och suktar efter halsdukar och spenderar mina peningar på annat. Och när jag väl köper en bor jag i den i flera månader utan att byta ut den.

För tillfället känner jag för att dumpa alla cirkelhalsdukar och grotta ner mig i fina saker i alla möjliga färger med små söta fransar som kittlas i näsan och aldrig mer komma fram. Julklappstips hallå!

snart brister jag.

standard att halva outfiten var ihoplånad...

Denna stencoola outfit svassade jag runt i i fredags. Med hjälp av lite vaselin och svart ögonskugga blandade jag och Marran ihop vårat egna läppstift, tyvärr satt de inte som sten när man åt. 
Har sagt det förut och säger det igen: tack för en succékväll hos Lisa tjejer!

Jacka - Primark
Tshirt - Fannys från H&M
Skinnbyxor - Miss Selfridge
Halsband - Malins

och inte kan den vara dyr heller, 100 kr gick den lös på...

Frida hade på sig en så spårat snygg halsduk häromdagen som hon självklart hade köpt på forever21 i London. Är så spårat avundsjuk att det inte är sant, vill också ha en knallrosa att vira runt halsen!
Har kikat runt lite överallt men det verkar inte finnas något jätteutbud av min craving, någon som har ett litet tips?

jag går och sjunger: smoke weed everyday. mamma: jag tycker inte du framför ett så bra budskap nu...

Såå, vad var det nu igen jag gjorde på BUP? Jag träffade en läkare som jag brukar träffa med en-två månaders intervaller för att checka läget och kolla hur det funkar med medicinerna.
Jag har träffat ett tjugotal läkare sen jag först klev in på barn och ungdomspsykiatrin men detta är min favorit, trots att det var hon som skrev in mig första gången för över 3 år sedan. Hon är så snäll och så gullig och bara jättebra. Nu har hon dessutom ordnat så att jag får en behandlare här i Skellefteå eftersom jag har avslutat kontakten i Umeå.

På onsdag är första träffen och jag börjar bli lite pirrig. Insåg inte förrän mamma sa det att jag har mindre än ett år kvar på BUP innan jag måste gå över på vuxenpsyk om behovet fortfarande kvarstår, vilket jag såklart hoppas att det inte gör, men om jag känner mig själv rätt kommer jag behöva stöd lite då och då en längre tid framöver.
Vuxenpsyk känns så.. läskigt. Det var dit de skickade patienterna med psykoser som de inte kunde hantera. Men: här och nu. På onsdag ska jag dit igen!
ungefär samma tid som mitt första besök på bup i skellefteå

marran?? vars är du? ge upp simsspelandet och sätt dig vid msn någon gång!

Jag tror faktiskt inte att jag har berättat om denna mascaras lilla äventyr. Jag impulsköpte den bara sådär när jag och Marris var i Umeå och skulle testa den på någon dag senare. Då ser jag att den är mörkbrun och inte svart? Vilken miss jag gjorde där... Testar den på och det syns inte så mycket, pallrar mig vidare och när jag ska använda den nästa gång är den borta? Hittar den ingenstans, letar i rummet, letar i Fannys rum, letar i Filippas rum och letar i lägenheten. Ingenstans. Det går en vecka eller två och jag börjar fundera på att köpa en ny eftersom min gamla verkligen sjunger på sista versen. Då bara är den där. När jag letar efter Lisas concealer. Och nog är den fin nog, sådär lagomt tjocka fransar får man.

175;-

http://mozoors.blogg.se? http://enbartmozoor.blogg.se?

Min syster kallar mig för Mozoor. Fast bara när "hon ska vara snäll". Typ när hon vill låna en tröja eller har tappat bort min ena vante. Detta coola smeknamn har Marika anammat och tydligen även jag.
Heter numera Mozoor oftare än Moa, så min nya, superba spellista hittar ni under namnet Mozoor.
Ha en trevlig dag, önskar Mozoor.

mozoor, fanzor och leizor. vilket team!

Köpte mig ett par nya örhängen för att faktiskt ha något i alla mina hål i veckan, inget speciellt men hyffsat värt.
Såg nu att det ser ut som hej kom och hjälp mig på två av örhängena, men det klarar vi oss nog ändå med. Vet inte vad jag dillar om och ska nog sluta försöka få detta till ett vettigt inlägg nu!

39kr/par från Aveny Sy

ett framsteg: min glugg är mindre än den har varit sen jag tappade min första tand.

Enbart för att jag är så spårat snygg på den undre bilden måste jag blogga om den. Och om mina snygga tänder, börjar bli standard.

När jag var 6 år började tandläkarna mixtra med mina tänder för första gången, sen dess har jag haft två tandställningar och för nästan precis ett år sedan fick jag rälsen. Snyggt som få. Not.
Mina gaddar lever sitt eget lilla liv och jag lär bo med tågrälsen i ännu ett år. Fastän jag tycker att jag är så väldans duktig på att använda mina älskade gummiband.
Längtar, längtar, längtar tills den är borta!!

jag blir så ledsen när jag inser hur mycket tid jag har spenderat med att hata mig själv. när tar detta slut?

Guldig klänning och vita knästrumpor. Sond i näsan och kort hår. Det känns som en evighet sen jag var 14 år och var hemma på min andra permission från avdelningen. Vi gick till kyrkogården och tände ett ljus för gammelmormor och gammelmorfar, precis som ikväll. Och precis som vi alltid gör när vi är där kikar vi till grannens grav. Och jag blir alltid lika nere, det är så hemskt att det är så många kroppar som ligger där, under jorden. Och jag är så rädd att kliva på dem.

Att det är 3 år sedan jag var så förvirrad, så maktlös är ganska otroligt. Och ganska hemskt. Jag visste ingenting och med min bestämda vilja och tjurskallighet blev det ofta fel. Jag hade inga vänner, trodde jag. Jag ville läsa ikapp alla ämnen i skolan, trodde jag. Jag ville bli frisk, trodde jag. Det är så svårt att förklara det där stora garnnystanet fullt med knutar som var mina tankar under senhösten och vintern 2008. Allting var kaos och inte gjorde sig saker bättre för att jag vägrade prata med mina föräldrar.

Att det är 3 år sedan och jag inte är frisk än är ganska så hemskt. Jag är fortfarande kvar i helvetet, men bara med en liten del av kroppen, tack och lov. Jag har tagit flera steg framåt, jag har rett ut garnnystanet och kan för det mesta förstå vad jag vill och vad kroppen behöver men än är jag inte i mål. Även om det ser ut så.

Varför hände detta mig? Varför just jag? Varför någon överhuvudtaget? Jag var så liten. Så oskyldig. Så hjälplös med så många runt omkring mig som ville hjälpa. Varför tog jag inte emot hjälpen? Varför är jag fortfarande kvar? Jag är ju stor nu. Nästan vuxen.

men jag tycker nog ändå att vi andra var fint utklädda också, 80talare, troll, vampyr, hockeyspelare och rockare.

signes bild

Minns ni detta inlägg? Jag har nojjat så spårat mycket över att folk verkligen trodde att jag var seriös när jag skrev "Jag hade ett väldigt trevligt sällskap igårkväll, vem det var låter jag dock vara hemligt ett tag till. "Tills det blir officiellt"". Och nog var jag seriös nog, men vad jag skulle vänta med att göra officiellt var Marikas utklädnad, inte någon grabb jag tyckte lite extra mycket om. Och jag kan lova, du var inte ensam om att gå på det!

Och nog var den succé nog, med snusdosa, inlindade bröst och polisonger tog hon nog priset!

älskar att vara sådär lagom tapig och säga: tack för igår tjejer!!








är det nu jag kan använda t.g.i.f?

Kvällens planer: Äta mig tjock, dansa till MJ, skratta och ha the time of my life med Signe, Lisorna, Marika. SUCCÉ!

till morfar. (och mormor)

Från det att jag började rida som sexåring tills dess att jag la av med ryttarkarriären var min stora dröm att morfar skulle bygga ett litet, litet stall på gården och göra en stor hage att ha min häst i. Jag skulle cykla dit varje dag, rida, mysa och mocka och allt skulle vara frid och fröjd.
Denna dröm återuppväcktes igår. Allra, allra finaste Boomer ska inte längre stå kvar i Stall Christian Månsson och min plan är att övertyga honom om vilken underbar plan det är att ha en häst på gården som bara behöver mat och kärlek i mängder. Fet chans att det händer Mozoor.

när jag umgås med mina iphonekompisar känner jag mig som "i hate my life and i wanna die, i ain't got an iphone"

Citat från min syster: Hemtelefonen fungerar inte, min mobil går inte att ladda och internet har lagt av... Hur ska jag få ta i någon? Gå till dom eller? Internet har som sagt lagt av och jag vill skjuta mig själv för att jag enbart kan lyssna på musik från mobilen. Håller tummarna för att Skelleftehamn får sitt internet lagom till kvällen! Ska sluta plåga er med tapiga mobilinlägg utan bilder, vi hörs när vi hörs!

t.g.i.f = thank god it's friday?

Såhär firar vi tonåringar i familjen Eriksson. Med kinamat, paket och stekta bananer och glass till efterrätt. Och med lite panik blandat med lycka. Mitt projektarbete fick sig en ordentlig sving framåt ikväll och jag fortsätter att noja för att jag är "nästan vuxen". Mindre än ett år kvar tills jag är myndig och min yngsta syster är inte ens tonåring då!
Detta i samband med att jag saknar mina gamlingar på Skärgårds och känner mig fattig gör att jag ägnar kvällen åt skolarbete och (förhoppningsvis) lite träning. Ha en bra kväll!

ajabaja att vakna 30 minuter innan bussen till stan går.

12.43 - vaknar
13.39 - lämnar filippa på mammas jobb
14.51 - färdig på BUP

15.13 - firar Lisas 17årsdag på Waynes med Julia
16.24 - sitter på bussen hem
18.52 - hänger på Västra Stå

21.21 - VINST!!!

Och vad hände sen? Jag gav upp. Och så hängde jag med Marris, testade våra utstyrslar för fredagen, fikade grönsaksmackor och deep talkade. Och nog var det tur att jag gav upp denna "ett foto i timmen" med tanke på att jag cyklade hem från Marikas place vid kvart i fem och drog igång sleepmode:on listan en timme senare.

och med tanke på mjölkpaketens utseende förstår ni nog att bilden är gammal. närmare bestämt 9 år.

Min älskade lilla Lisa får äntligen kalla sig 17 år och det tänkte jag fira med att go public med hennes "nya" smeknamn: BRETTAN!! Ha en succédag allra snyggaste Lisen, love u♥
Och även min söta lillebror Josef som äntligen blir tonåring. Kan alltså inte längre kalla honom för en äkta p12a, måste hitta ett nytt smeknamn! (vad är det med mig och smeknamn?) Grattis manneN♥

jag vill bara lyssna på min succéspellista hela tiden, dygnet runt. eller vänta nu, det har jag ju gjort.

När man vaknar till solljus och det ser ut att bli en fin dag, då känns det bra att kliva upp. Klä sig höstigt och dra på sig skinnjackan istället för dunjackan, fet halsduk och skinnvantar, då känns det bra.
Att det sedan är mörkt klockan fyra gör inte så mycket, då har man ändå hunnit utnyttja de få ljusa timmarna.
Det känns bra att ha lov.

Jacka och tshirt - H&M
Pälskrage - KappAhl
Mössa - Fannys från Cubus
Jeans - Bikbok
Skor - Skopunkten

och vilken tur att mammsen och pappsen köper dem, de är ju svindyra!

Detta underverk måste ju vara mina och alla andras fötters livräddare. Compeed skavsårsplåster. Helst den lite tjockare. Om man heter Moa Eriksson och har för det första snea fötter, för det andra spelar fotboll i stenhårda fotbollsskor och för det tredje jätteotur är detta turen i oturen.
För tillfället har jag två tånagalar för lite, ett fett skavsår och en blåsa på stortån. Bra jobb. Tur att någon uppfann Compeed skavsårsplåster.

voc2a, snygga som vanligt

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.