förlåt filippa, dina halsband är inte alls fula, förlåt gumman!!!!! /moa eriksson, p12a

Sliten krigar nr. 1 här! Jag är två storam härliga skavsår och en större blånagel rikare efter dagens förlust mot Burträsk. Älska livet. Känns som om tån ska lossna när som helst. Eller i alla fall nageln.
Jag funderar jättestarkt på att sova bort smärtan och vakna upp till en ny, händelserik dag! Sovgott!

och fy vad störande när jag letar efter filippas halsband, som alltid syns i tid och otid, men jag hittar det inte. första gången jag vill låna hennes fula halsband.


Sovmorgon till 12.20 var inte helt fel, en försmak av sommarlovet. Jag blir nästan rädd över hur maten kommer funka i sommar, med tanke på att jag glömmer bort/inte hinner äta alla mål. Inte bra och jag vet att jag måste tänka mig för bättre och att jag inte kan hoppa över mål bara sådär, utan att jag är mer skör än andra när det gäller sånt. Men det ska nog gå bra. Om jag bestämmer mig.

Jacka - H&M
Linne - Bikbok
Shorts - Pappas gamla/egenpysslade

nu är det säkert någon som kommer undra varför det sitter tre små paprikor i det högra hörnet och då kan jag berätta att de hoppade dit av sig själv.

Jag blir helt varm i kroppen och lycklig, sådär nykär när jag inser att jag har en seriös lektion kvar innan sommarlovet. Undebart. Älska livet. Är så jävla taggad på att steka sönder, gå omkring i shorts varje dag och äta glass på Kallholmen till frukost. (frågan är varför det skulle bli varmare bara för att det blir sommarlov?)
Detta ska alltså bli ett ännu bättre sommarlov än det förra, vilket kan bli svårslaget, men nog ska det gå nog! Längtar ihjäl mig!!!!

jag vill tacka justin bieber för min hyffsat fina tid på 2000meter, tack för att du uppfann "somebody to love", "baby" och "never say never"

Efter ett lyckat 2000meter, en promme till ICA och sedan en tur till Ursviken tyckte jag och Marika att vi var värda en halvliter Ben and Jerrys att dela på, 50 spänn rakt ner i magen. Inte illa, inte illa!
Nu ska vi gå ner och dansa till MJ för att belöna Marika efter hennes "stenhårda" plugg!

jag förstår inte vad veronica maggio tänkte när hon gjorde "lördagen den femtonde mars" så jävla usel låt.

I lördags var jag tvingad att använda mitt vanliga Spotifykonto som jag alltså hade 10 timmar kvar på. När jag gick och la mig (troligtvis 6 timmar senare) hade jag lyssnat sönder världens bästa skiva, Satan i gatan. Kändes sådär lagom halvcoolt eftersom ett par JustinB låtar också blev gråa...
Jag är väl ungefär världens lyckligaste flicka som får använda pappas Spotifykonto eftersom jag har igång musik ungefär 20 timmar/dygn.

jag har inte sett tredje pirates filmen, men visst utspelar den sig på en båt?

Blir du också lite dagavill när det är ledigheter? Checka in statistiken till din blogg, är den låg=lördag, är stapeln högre=söndag. Det finns verkligen inga undantag, varje helg ser likadan ut. Ganska skoj, dock ganska irriterande när man skriver ett par toppeninlägg på lördagen som ingen läser förrän dagen efter.

men moa, jag kom på att du är ju en kanin! haha va? med håriga öron, svans och som äter gräs och morötter? ja, jag har sett det. /samtal mellan mig och elvis


För tillfället hänger jag hos Marika, hon ska plugga i 11 minuter till, sen ska vi se film. Jag försöker smälta maten, vi åt alltså middag vid typ halv fem-fem och jag är fortfarande mätt. Betyder det att jag åt för mycket majs?
Mitt hår är superfett och jag har samma smink som i fredags eftersom jag har somnat innan jag hann tvätta bort det två kvällar i rad, stackars Marika som måste se mitt vackra ansikte. Äsch, äsch, hon pluggar så bra hon.

är det spår att ha fyra jb låtar på sin spotifylista? biberfeber nästa! eller vänta, kanske redan hade insjuknat...

Jag har ingen aning om hur man säger typ "grattis på Mors dag" så istället ger jag min mamma, och resten av alla mammor en superlåt: Motherlover med The Lonely Island!
Denna dag ska jag spendera först i Boviken hos farmor och farfar, sedan middag på Solvik med mormor, morfar och världens sötaste kusiner och förhoppningsvis avslutar jag kvällen med att se Baksmällan 2 med Marika, i vilket fall är min plan att supersnacka med henne i kväll! Hur spenderar du Mors dag?

jooooooo, karin är här idag! ee, menar du inte erik? ja, men det var ju det jag sa?

Jag insåg precis att jag enbart har bloggat en gång idag. Illa. Dock så har jag:

.. hängt med Matilda på stan
.. ätit upp en godispåse värd 13.85kr
.. missat bussen till hamn
.. "tvingat" Marika att hämta mig
.. hade minitjej middag med Marika och hennes mamma
.. hateat på mitt hår

söt. inte undra på att jag sitter hemma en lördagkväll.

all ev. uppvaktning på min födelsedag undanbedes. vafan är det för fasoner? man vill ju ha storkalas när man fyller år ju!

bildkällor: lifebymatilda och rebecccalindskolds

Kvart i sex igår insåg jag hur gärna jag vill ha Americano shortsen från Bikbok som jag och Marika har skrattat åt så många gånger. De är ju ursnygga! Tänk sådär snyggt som Rebecca har dem, till vitt linne och vit kavaj, och kanske ett par vita converse? Ursnyggt!
Jag tänkte dra förbi Bikbok och se om de fortfarande hänger kvar (troligtvis inte) och testa dem för att se om de var något för mig!

men josef, sitt uppe och vänta på mig till två då, och oroa dig över att jag blir våldtagen i en gränd! eee, varför? för att sånt gör mammor på sena fredagskvällar!


Ikväll hänger jag med de två finisarna Mika och Matilda, håller er undan från gator och torg, för här kommer vi!!! (okej, tapigast ever!)

och visst finns det några minus också, som att skolmaten smakade bajs (jag smakade inte), men det väger upp att jag åt kladdkaka på waynes!

Idag har jag en toppendag då livet leker, tänkte dra en + lista:

+ Vaknade av att mobilen plingade som sa att jag hade fått MVG på hälsodagboken. Inte illa!
+ Sprang inte till bussen (börjar bli en trend!)
+ Fick MVG i Datakunskap, tack Davve!
+ Fick VG i Nationella och slutbetyg i Matte A. Troligtvis det första VG:et som jag har blivit glad över att ha fått!
+ Jag ska inskolas på handikappboendet redan nästa vecka!
+ Har fikat med alla mina ninunnar på Waynes!
+ Har endast tre skoldagar kvar innan sommarlovet!
älskar er!♥

mormor tycker att jag har roliga rubriker, bara därför kommer jag inte på något skoj just nu. därför tänkte jag hälsa till mormor. hej, hej mormor!

Jag är gaaaaaaaaalet nervös! Alltså galet nervös. Hela jag pirrar och fjärilarna i magen tog några Super Mario svampar och fördubblades till storleken. Direkt efter skolan ska jag och träffa en kvinna som är chef för ett handikappboende i Skelleftehamn och se om de kanske skulle vilja ha mig där. Därav min väldigt stilrena och properta klädsel. Känner mig duktig som har hela skor hehe. Önska mig lycka till!

:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:]:] = jag är generad och söt som en nöt

we♥it

TRE SAKER JAG FALLER PLADASK FÖR:

- Världens sötaste smiley: :]
Jag blir typ kär bara av att kolla på den. Underbar.

- När man får 2 sms på raken, eller när det går typ 5 minuter och så plingar det igen, för att personen insåg att den hade glömt t.ex. ett ord. Undebart.

- Ordet "Moa". Blir helt pirrig i hela kroppen av att höra mitt namn av någon fin pojke. Undebart.

säger: åh nej josef, du missade träningen, stackars dig. tänker: yes, yes, yes! då kan jag ta hans fotbollsskor!!!!!

Istället för att ta en superpowernap satte jag mig ner på golvet (min favoritplats) och klippte av ett par av pappas gamla brallor till ett par shorts som inkluderar allt:
- Höga
- Ljusa
- Uppvikta
- Slitna
- Fickorna tittar fram
Jag tänkte även köpa mig en till påse med nitar och trycka fast, antigen i en av framfickorna eller på en bakficka, har inte bestämt mig...
Dock måste jag höra med min syster om de är tillräckligt slitna och kanske sy en söm eller två för att få de att hålla där jag slet upp dem för att kunna rulla dem extra snyggt. Vad tycks?

löka=svettas morötter=snygg byxor dilla=prata, kan bli en hyffsat god sallad va?

+ / - med denna dag:
+ Vaknade med solen i ögonen
+ Behövde inte springa till bussen (än är inte undrernans tid över!)
+ Hade på mig ett par fotbollsskor utan att avlida på idrotten
+ Åt en massa god pannkaka till lunch
+ Fick skjuts hem av Marikas mamma, så jag slapp sitta och löka på bussen

- Har pommes i tandställningen
- Är trött som ett as
- Mina shorts skar in i låren
- Våran svenskalärare har något allvarligt fel och jag längtar tills nästa vecka då det är sista gången vi ses
- Insåg hur otränad jag är med min extremt höga puls

vad jag dock inte förstår är följande: ska jag ringa dit och säga att jag vill ha jobbet? eller är det bara om jag inte vill ha det?

Jag har alltså fått mitt "nästan-dröm-sommarjobb" på ett boende ungefär 3 kilometer hemifrån på ett demensboende! Lyckan är total! Självklart hade jag hellre varit på sjukhuset, men det är inte så fet chans att man får där, så istället får jag hänga med 14 stycken dementa, vilket känns toppenkul!
Mina tre små vägval inom vården handlar just nu om ätstörningsvård/barnkliniken/demensboende, så under de sista tre veckorna av sommarene får jag testa på om det är något för mig! Dessutom kommer jag att vara rik när alla mina små vänner redan har slut pengar höhö...

svar till anonym: jag mäter inte upp min mammas mat, det var jag som gjorde hennes frukost=jag har koll på hur mycket det blev

Grattis på födelsedagen älskade lilla Matilda♥♥♥
love u til' the end!

alltid frasen "moaaaa, visst är det dags att fara nu då?"

Nu taggar vi till lite här va! Äntligen får jag spela och jag är så jävla taggad (lär inte vara det 2 minuter in i matchen...). Har en helvit dress och jag är övertygad om att detta kan vara något i sommar, så jävla snyggt! Önsa mig lycka till!

filippa, viskandes: varför har du mina sockar? jag, argt: det är mina sockar, jag har betalat dem med mina egna pengar!

Lägesuppdatering:
- Det blåser storm här utanför
- Jag satt kvar på skolan i 45 minuter efter att vi hade slutat och sydde på min väska
- Min mamma räddade just mitt liv, hon ska skjutsa mig till stan
- Jag ska äta toast till middag
- Idag har jag haft nationella i Matte A
- Och haft en timmes körlektion

Kavaj - H&M
Linne - Bikbok
Jeans - Carlings
Skor - Skopunkten

0,5 liter te, 3 dl dricka, 3 dl yoghurt/bär/müsli, 2 mackor med skinka, 1 apelsin, 1 kaka med ljus på. en lagom frukost till ett födelsedagsbarn!


Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!

hur kan man sakna något man aldrig har haft? något som aldrig har existerat utanför min pannlob? jag saknar dig♥

Ikväll har det inte varit något "party i min skalle" som Lisa hade uttryckt det, ikväll har jag bott med matteböckerna, ätit en massa glass med Marika och tagit en promme med Oscar och catchat up lite allt möjligt. Nu är jag tröttare än tröttast och mina fingrar är som små stela slickepinnar. Äsch, äsch, livet leker för tillfället (=nu och de senaste 3 minuterna sen)
Sov sött och godnatt!

och även om jag inte kan förändra mina snea fötter, mitt trasiga hjärta, mina "kanske tbcsmittade lungor", mina snea tänder och mina ärriga armar så kan jag faktiskt förändra alla andra fel. eftersom de sitter i huvudet.



"Hur mår du?" Bra, jag är bara jättestressad, hungrig, kissnödig, trött, vi har jättemycket i skolan, mitt hår är blött och äckligt, jag har dåligt samvete, rastlös, och jag är som sagt S T R E S S A D !

Jag tänkte egentligen skriva ett klagoinlägg men efter lite (h)järnkollsläsande+Marikas artikel om Anorexia så är jag på topp igen! Jag vill förändra världen här och nu, på en gång! Dock försöker jag övertala mig själv om att jag måste förändra mig själv först... =bli frisk.

jag älskade livet när både jag och syster frös som små maskar, när min cykelkedja hade hoppat, hennes cykel hade punka och jag skulle skjutsa henne genom hela skehamn.

Skolavslutning om cirka 20 dagar, har jag någon aning om vad jag ska ha på mig? Icket. Dock är det väl ingen stor grej när man bara går ut ettan, men det är en bra anledning att shoppa lite nytt!
Är kalassugen på en shortsdress, på de röda kalasbyxe shortsen från Gina alternativt ett par andra shorts i kul färg (rosa, gul, blå?) och ett tajt fodral matchat med världens snyggaste kavaj. Vill alltså ha allt. Bidrag? Någon?
Vad jag däremot har bestämt mig för är att skorna från Scorett ska sitta på mina fötter under hela skolavslutningsdagen/kvällen, jag ska troligtvis löpa in och testa om de sitter fint på mina små fossingar, för jäklar vad snygga de är!
Jag insåg precis att jag skulle kunna överleva att köpa alla de små plaggen ovan för studiebidraget och säga till mammsen och pappsen att jag behöver ett par nya skor eftersom jag har överlevt ett helt år av skola, smart idé!

jag gillar ihopplocket av bilder, två från marrans kamera, en från mammas facebook och en från min webbcam.

Det är typ 550 grader ute och när man spelar fotboll blir det 650 grader. Alltså har jag tillbringat min dag med att löka i shorts och bh. Dessutom har jag världens äckligaste fötter efter ett antal timmar både hemma och hos Marika med fotboll/kubb/andra lekar. Skoj, skoj! Just nu lever jag i en drömvärld om att det är sommarlov, främst för att vi satt ute på gräset och åt middag, gotteligottgott!
Ikväll drar jag nog till Guldvallen och ser lite p15 fotboll, sen när blev jag en sån fotbollstönt?

igår var första gången på fyra veckor som jag hade på mig ett par fotbollsskor, och än ser mina skavsår fina ut!

annaorebeckas bild

Min och Marikas plan för gårdagen var att ta en moppetur till stan och hyra lite film och köpa lite godis, och så blev det. En regntur och storm senare (och lite ångest över att det var jordens undergång) såg vi Skellefteås snyggaste grabb och ett par överlevande zombies på skateboard, vilket var lite smårolig lördagsunderhållning tillsammans med lite godis. Precis när vi skulle sätta oss på moppen påväg hem igen ringde Celina och bad oss att komma till Myckle och spela lite fotboll, skojskoj!
Däckade hos Marika vid två och fick skjuts hem vid tre=vi överlevde jordens undergång..

tydligen har nya zeeland överlevt undergången, kanske kan det vara så att europa också kommer att få fortsätta leva life as we know it?

Här hemma har vi supriseparty för min kära mor och jag håller på att somna efter min gräsklippartur runt halva gården (i slutet vägrade gräsklipparen starta och jag var tvungen att köra upp och ner för våran backen, skoj). Eftersom jorden sägs ska gå under i kväll tvättade jag håret och rakade benen för att vara lite extra snygg i graven. Min sista kväll ska jag spendera med Marika, vi söker aktivt efter sällskap! Vad ska du göra ikväll?

matil...mi...mo...juli...vilma... nejnejnej, emelie!!!! kan du ge mig min penna?

Jag har varit med om mitt livs äventyr, nästan. Hängde som sagt i Sjöbotten igår med tre av mina favoritbrudar, badade badtunna, hängde i Matildagården, åt en massa godsaker och gjorde glädjehopp, toppenskoj! Vi däckade där vid tvåtiden och vaknade upp av att alla Lisas kossor skrek, det gjorde även Matilda, som hade en katt i sängen. Tack för en toppenkväll brudar♥

älskar skehamns bussturer, jag är den enda av oss tjejer som faktiskt kan ta bussen någonstanns....

Ikväll drar jag till Sjöbotten för lite bad, glass, bastu och sovsällskap med Lisen, Matti och Mika. Skoj, skoj!

filippa! vars var du idag när vi skulle äta glass? svikare...

Jag är så gaaaaalet sugen på ett gult linne och en gul bh att bo i i sommar. Mumma är allt jag kan säga!

alltså moa haha, det kanske är dags att noppa ögonbrynen? det ser ut som de har "fallit ned" haha...

Återigen en ganska ovärd dag, men inte fullt så ovärd som igår. Idag fick vi nämligen veta våra APU-placeringar inför hösten! Jag ska vara 6 veckor på Skärgårdshemmet i hamn och 6 veckor inom hemtjänsten här i Skelleftehamn, kan bli skoj! Vi fick dessutom skriva upp oss om att vi ville ha sommarjobb inom landstinget i sommar, eftersom det fanns några restplatser kvar. Det enda som återstår för att kunna välja och vraka bland jobb är att ringa ett handikappboende, men jag lyckas aldrig ringa innan de går hem. Skoj.

Tröja (lökade som fan) och shorts - Bibok
Skor - Skopunkten
Hade även ett snyggingskärp från H&M

vila i frid jesper ♥ /voc1a

Älskar vädret. Inte. Det regnade när jag for till skolan och nu är det typ strålande sol. Jag taggar i alla fall fotbollsträning om 2½ timme, dessutom har jag tvingat Marika att hänga med mig nu ett tag och dessutom testa soppornas soppa: Västerbottensostsoppa! Mumma!!!

song by julia noren: moa din toa, den är vit. inte då du har kissa gult.


Jag har min första lektion just nu, tror ni jag fick sovmorgon för det? Icket. Jag löpte till bussen som vanligt imorse, drog till sjukhuset och röntgade mina lungor och for tillbaka till skolan för att få reda på att vi hade dubbeltimme i idrott vilket betydde att jag hade hål från 09 till 11.40. Älska livet!
Jag tvingade Mika att komma till skolan och åt en tidig lunch med henne och följde henne in till stan. Denna hemskt ovärda lektion kan också bli min sista, vi har lärarlös svenska och matten funderar jag på att göra hemma. Skoi att jag stanna på skolan. Not.

jag har inte klurig fundering eller roligt citat just för tillfället, tyvärr...

ÖNSKEINLÄGG: MINA SKÖNHETSTIPS

1.
SOV! De påstår ju att man blir snyggare när man sover ordentligt, men framförallt: man mår bättre. Mår man bra ser man snyggare ut! Ungefär 9 timmar/natt ska väl vara lagom.

2. ÄT! Och ät allt. Man äter för själen. Då mår man bra. Och mår man bra ser man snyggare ut!

3. Borsta gaddarna och tacka inte nej till tandställning, ett fint leende gör allt!

4. Vi små VOC1a:are är lyckligt lottade och har en hudkräm ståendes i klassrummet som används flitigt, så det är väldigt ovanligt med torra händer. Packa ner en handkräm i väskan och smörj in ofta!

5. Måla ögonbrynen även om du har ett par grova, vildvuxna. Jag har typ världens mörkaste ögonbryn, men jag brukar fylla i lite grann för att rama in ögonen.

6. Och lite highliter i ögonvrån får mig att inbilla mig att jag ser fräschare och piggare ut!

7. Klä dig i kläder du trivs i, även om mjukisbrallor kanske inte är high fashion men du trivs i det: sätt på dig det! Du blir tusen gånger snyggare i något du är bekväm i!


Okej, helt ärligt är det lite pinsamt att skriva detta, så jag tänkte dra Fanny och Matildas skönhetstips:

- Far och bada ditt finniga ansikte på badhuset i Skelleftehamn, det ska tydligen döda de små liven!

- Tvätta inte håret på typ hur länge som helst, det ska tydligen bli jättefint och fräscht av en fet liten hårkur!

"moa kommer nog utföra stordåd ändå;)" haha tackar, tackar!

Maj månad. Den bästa månaden. Den värsta månaden. Allting blommar och man kan börja plocka fram shorts och linnen. Men på kvällarna är man bänkad framför skolböckerna. När man egentligen ska cykla omkring i solbrillor och frysa i alldeles för lite kläder.

Igår fick vi tillbaka Engelska Nationella. VG. Very Good. Jag blir så jävla besviken för att en bokstav saknas, att jag aldrig ska få högsta betyg.
Och jag vet att mina krav är för höga (det tar emot att erkänna det), men det känns så jävla surt att ha legat på VG hela högstadiet och att i gymnasiet ha "kvaliteer för MVG" men strula bort det... För efter Engelska A-kursen blir det ingen mer engelska för mig, inte på ett tag i alla fall. Surt, sa räven.

...jag försöker intala mig själv att jag duger på samma sätt som alla andra...

kom igen tjejeeeeeeeeeeeeeeeeer! åhfyfan vilken kråka det där blev....

Första matchen någonsin och nog spelade vi bra för att aldrig ha spelat tillsammans, dock är resultatet av en annan femma. Nämligen 5-0. Men nog var vi duktiga nog (eller okej, de som spelade hehe) och jag har aldrig varit så nervös. Kunde knappt smsa och sitta still var inte att tänka på. Fy satan, men till nästa tisdag, samma plats, samma tid, då ska jag spela! Be there!

pms-fc vs. myckle/medle 19.00 på a-torps gräsplan, be there! (skoj att jag publicerar inlägget då)

Idag tänkte jag roa er med två små fina bilder på mina hatade fötter. (Okej, det kändes lagomt normalt hehe) Jag trampar helt galet snett, så varenda en av mina skor förstörs i innerdelen, jag har alltså redan förstört mina tygskor som jag köpte för typ två månader sen för att mina fötter är formade galet.
I höstas köpte vi ett par specialutformade sulor att använda för att rätta till det typ, men det skulle inte funka i tygskor och klackar sa de... Skoj liv eftersom det är det enda jag använder.

Insåg just att mina vader ser ut som två små snea bananer haha, skoj.

coolt att jag tog en trekantsbh för att inte blotta mig så mycket, insåg när jag kom hem att den löööööös igenom. bra gjort mois!

Ååååå, blir galen! Jag kämpade på ett bra tag för att få något snyggt outfitkort, men icket! Ute regnar det, så jag tvingades in och varenda en ser helt jävla sjuk ut. Ni/jag får helt enkelt nöja oss med dessa två tapbilder, de enda två som faktikst går att visa upp (om ens det...).

Jeans - Carlings
Kavaj - H&M
Linne - Bikbok
Örhängen - Cubus

tänker göra en cover på en medpatients sång kallad "ge mig stesolid" såhär går den: ge mig propavaaaaaaaan, snälla ge mig en propavaaaaaan

standardrepliken när man precis har köpt något nytt: har inte du redan en sån där?

Idag slösade upp mina sista slantar på en turkos ring från Gina Tricot för 99 spänn (dyrt, men kostar det så smakar det!) och ett till the linne fast i oreange, galet snyggt till lite färgglada tillbehör! 129 kronor från Bikbok, som hittat!

NU: Skriva en MVG-uppgift om demenssjuke Asta, läsa på om äldre och läkemedel, kanske räkna lite matte. Skoj kväll. Lär väl unna mig lite glass och en tur till Marika.

skoj att jag inte får vara med och spela match imorgon fastän jag har varit med och tränat sen typ februari... älskar livet.

Såhär var min toppenhelg: (ja, jag vet att jag tjatar)



Jag hängde i stallet med världens finaste Boomer



Dansade och lökade till MJ låtar med två toppenfina tjejer!



Hade det kanonkul på A-torp med dessa tjejer^ +en hel del annat skoj folk



Körde moppe med mumsig glass i en låda

Sjöng på moppen mitt i natten

Lökade i sängen med Marran hela söndagen

...och såg tyvärr Sverige skämma ut sig i VM-finalen.

vad gör du? typ gråter.... panik, panik, panik!!!! ännu värre: "har du tid?" blir rädd...


ÖNSKEINLÄGG: MITT SMINK

Foundation från Max Factor, gammal, rutten ögonfransböjare, ögonbrynspenna+highlighter och mascara från Maybelline, så pass coolt är mitt vardagssmink. När jag har lite mer tid eller det är dags för lite festligheter brukar jag även dra på lite rouge, ett fett eyelinerstreck och orka fylla hela mitt ansikte med foundation (brukar bara trycka på där det ser som värst ut när det är bråttom).
Någon vänlig själ som vill skänka bort en fräsch ögonfransböjare till mig?

ni vet "gummitrådarna" som sticker ut från spetstrosor efter att man har tvättat dem ett par gånger? det ser ut som pubis... halv snyggt...


Hur kan man annat än älska dessa snyggingar? Har ju redan en röd/orange som jag använde på valborgs och som jag har bestämt mig för att bo i. Jag hoppas att den blir snygg att använda varma sommardagar till höga shorts (mamma och pappa: tänk så fint tillsammans med en navelpiercing!!!) och jag är redan taggad på att köpa en till. Eller två, tre, fyra, kanske allihopa? Turkos, gul, lila, svart, en mer orange, mörkblå och rosa. Vill ha allihopa! 60x7=420 spänn. Kanske inte jättevärt, eller? Måste ha minst två till i alla fall!

man får så söta kinder i moppehjälmar, små bullkinder, detta blir ännu snyggare när man ler som en tok...


Efter en snabbis till Konsum igårkväll fick jag och Marika världens snilleblixt, som enkelt kan stavas 5 små moppepojkar. 1½ timme ute, sjungandes på moppen var galet skoj, speciellt efter att Eric Saade ändå gjorde bra ifrån sig i Eurovision, en massa snack och fnitter, 2 glassar på en moppe och en påse chips, dipp och en gurka+att vi hade klarat ungefär 100 Bubbel Blast banor på min mobbe. Lyckan var total. Jag gillar Moa och Marika-helger!

moa, tror du inte att detta kommer bli din mamma och min pappas nya favoritbild på oss då? 5 min senare: roland larsson gillar detta. 15 min senare: vilken fiiiiiin bild på er/malin eriksson


Jag och världens bästa människa testar återigen på sambolivet, ingen av oss hade planer för ikväll, så vi planerade ihop att fara och köpa glass och dra på Konsum och köpa något mer att äta, resten av planerna är dock okända! Har även turen att sova hos Marran ikväll, och imorgon drar vi till Kåge och ser Sverige vinna VM-guld!

Jag tänkte egentligen dra ett till önskeinlägg ikväll, men glömde/hann inte fota, så ni får stå ut med halvtapiga inlägg på två små snyggingar! Vad ska du göra ikväll?

jag älskar hur hemmastadd marika är hos mig, och hur hemmastadd jag är hos henne!

Såhär snygga var jag, Marika och Lisa innan vi drog till Atorp där vid elvatiden, på Atorp hade vi det riktigt skoj och när klockan slog två bestämde sig Marika för att hjälpa mig att göra varma mackor och dela säng med mig. Mycket mysigt även om vi båda två lökade sönder, men äschäsch, slutpratat om gårkvällen, nu drar jag och Marran på Boda Borg!


marika är assnygg i lockar, lisa har asfint hår och jag... jag går omkring i något som skulle kunna liknas vid en pyjamas...


Efter ett par MJ låtar, ett par liter svett och några klädombyten är vi nu redo för smink och hår! Vi ska dra in till stan snart, jag ska träffa finaste Emma en tvärt och sen ska vi möta upp, för mig, okänt folk! Skoj, skoj!
Vi hörs imorgon, ha det kalas!

bara för att jag är hur gullig som helst: grattis mikapika och oskar på 6månaders dagen!

Under tiden ni saknade min underbara uppdatering har jag hunnit hänga både i skolan, i stallet och hos Stina. Fick tillbaka ett datakunskapsprov, åt gräs med Boomer och har krälat runt på golvet med världens sötaste Hugo.
Jag ska alldeles strax dra iväg till Marika och dra några Michael Jackson moves med henne+Lisa och sedan drar vi in till stan och hänger med okänt folk! Skoiii! Vad ska du göra ikväll?

till matilda/min syster/mamma: vill du klippa mig på söndag? typ 5 centimeter+luggen?



ÖNSKEINLÄGG: HUR JAG SKÖTER MITT HÅR

Jag brukar försöka tvätta det endast när det är smutsigt/svettigt vilket brukar betyda tre gånger i veckan, oftast använder jag världens bästa schampo och balsam från Aussie, men när jag är lat använder jag resten av familjens vanliga, typ Tresemmé. Lite då och då, när jag har tid gör jag en inpackning (knappt en gång i månaden).
Vanligtvis plattar jag håret varannan dag och försöker verkligen att komma ihåg värmesprayen, men det lyckas sällan. Tuperar sönder mitt underhår i tre olika lager, lite Dust It på det så har du en tjorv du inte kan reda ut i första taget! Om mitt hår väljer att inte samarbeta brukar lite mousse och/eller hårspray få rymmas i hårbotten också.
En annan sak jag försöker vara noga med är att inte använda hårsnoddar med metallgrejer på, det sliter onödigt på håret! Och så var det det där med saxen... klipper mig aldrig! Har knappt några klyvna toppar och mitt hår växer som ogräs, brukar försöka toppa och fixa typ... 2-3 gånger per år haha. Alldeles för sällan!

det är få saker som är skönare än att komma hem och ta av sig bh:n, byta byxor och sätta upp håret. dagens höjdpunkt!

Denna bild skulle egentligen vara en outfitbild, men jag insåg ganska snabbt att det skulle skita sig. Istället tänkte jag berätta om... en fantastisk upptäckt jag och Marika gjorde idag. Vi kan inte gå på stan utan att köpa något. Idag undvek vi H&M eftersom den affären får oss att bli helt shoppinggalna och bara vill spendera varenda krona! Istället gick vi in på Lindex, som vanligtvis inte brukar ha någon större inverkan på oss. Idag lyckades vi tillsammans 330 kronor på hårfärg och underkläder (vad annars?).

det enda jag kunde tänka på igårkväll påväg hem från marika (genom ösregnet) var vilka trosor jag skulle köpa om jag hittade 50 kronor...

Äntligen köpte jag de efterlängtade underkläderna på H&M, har gått och fingrat på dem nästan varje dag enda sen Marika visade de fina trosorna (någon gång i början på förra veckan). 99 ynka kronor fick jag punga ut för bh:n och 49, 50 för trosorna. Som fått!
Aaaaaa, är kär, de är så galet snygga! Dessutom känner jag mig tusen gånger snyggare i ett par snygga trosor, oturligt nog är Marika den enda som får se dem (misstolka mig rätt nu!)...

när man har pluggkväll har man gjort sig förtjänad av glass. om jag orkar efter frasses+god middag, men som en klok tjej en gång sade: det finns en matmage och en godis/glass/chips mage!

För kvällen, som ska bli en pluggkväll har jag en underbar plan:
18.30: Läsa på om demenssjuka Asta som är arg/inte vill duscha/inte vill äta
19.00: Äta glass
19.30: Drar till Marika och räknar matte, läser på om hälsa, ser över "äldre och läkemedel", kanske även gör lite mer egna reflektioner över Asta och hennes demens.
21.00: Se Grey's
22.15: Tidsinställa ett inlägg med dagens shopping
22.30-23.00: Sova

någon som har ett par oanvända/knappt använda, svarta carlingsjeans i storlek s eller xs att sälja? de finns inte att köpa...

Jag har dödlig träningsvärk från fotbollen igår kan jag lova! Vi körde idioten fast med utfallssteg istället, idag kan jag knappt sätta mig när och att plocka upp saker från golvet känns som en omöjlig uppgift. I natt vaknade jag av att benet hade krampat fast i någon knäpp ställning vilket var halvläskigt, tog dessutom jävligt ont!
Att gå till Nordanå och Kaplan lättade lite på värken, även det korta yogapasset jag höll i. Men bäst av allt var bästa betyget i klassen på demensprovet, kändes något bra kan jag lova! (försöker släppa skuldkänslorna för att inte alla lyckades lika bra...)

Tshirt - H&M
Skjorta - Pappas gamla
Shorts - Bikbok
Halsband - Hemmapysslat

två halvcoola saker: webcambilder på mitt senaste köp. att spegla sig i julias iphone för att se om de är fina på.


Idag gjorde jag ett äkta kap! Mika har snackat om ett par vita shorts som hon har växt ut i ungefär 500 år, och jag som har gått och suktat efter ett par vita, höga att använda till min vita kavaj har äntligen hittat dem! 100 spänn fick jag ge för dem, eftersom jag var så snabb att säga att jag ville ha dem i hennes bloppis. Även Julia och Matilda har en fin bloppis med lite grejer som jag suktar efter.
Jag är lite småsugen på att tjäna in några kronor av lite gamla plagg jag inte längre kan ha/använder men jag vet inte... Marika, är du på? Mina kära läsare, är ni på? Vad tycks?

mikapettersson: lyckan att sätta benskydden på fel ben och hinna dra över sockar innan man upptäcker att hjärnan svek en. hahahha

Min kära syster tog endast tapbilder på mig idag, eftersom vi just hade haft en fajt om en burk Sprite (pappa har tagit hem asmånga drickor som helt plötsligt gör att jag vågar dricka läsk). Jag gillar min syster. Eller... jag gillar att skratta åt min syster när hon rapar samtidigt som hon pratar. Jag gillar att göra grimarser och säga "varför det?" Och jag gillar att fiska fram allting som någonsin har fastnat i tandställningen och fråga om hon vill ha hehe. Äckelmoa.

Jacka och tshirt - H&M
Halsband - Glitter
Brallor - Monki
Skor - Skopunkten

hur kan blogg.se vara den största portalen när de titt som tätt har stora fel och dessutom suger på att uppdatera funktionerna?

Det är klart du fixar det! Men jag trodde man var "tvungen" att gå där tills man är friskförklarad?

Det trodde jag med, men jag byter ju egentligen bara ställe där jag får samtal. Till hösten ska jag träffa någon från BUP i Skellefteå som sa avgöra om jag behöver högspecaliserad vård eller inte och än så länge träffar jag en läkare på BUP i Skellefteå som tar hand om min medicinering.
Om de bedömmer att jag inte behöver det, eftersom jag egentligen inte uppfyller någon diagnos, får jag börja gå på Ungdomsmottagningen eller något liknande, men jag hoppas verkligen att jag jag får ge BUP i Skellefteå en ny chans, för jag litar inte på mig själv än. Jag kanske fixar det, men jag kan inte leva såhär.

hittade en söt bild på en lycklig, men sliten tjej efter en vunnen hockeymatch!

moa eriksson har inte längre ett förhållande med bup, umeå

Hängde på BUP i 10 timmar idag. Hängde på BUP i Umeå för sista gången idag. Det känns bra. Men läskigt. Om 2 veckor kommer mina behandlare, då är det över. Men nog ska jag fixa det nog, även om jag inte är frisk. Läskigt som fan faktiskt.
Men som världens underbaraste behandlare sa: påminn dig själv varje morgon att du är okej!

Hade även sista träffen med LIV tjejerna, gråter inombords, kommer sakna er massor tjejer♥♥♥

klart vi ska vara vänner för resten av livet lilla marikafika, aldrig i mitt liv att jag lämnar dig!

världens, världens bästa♥

och eftersom blogg.se dampar lär väl detta inlägg komma upp imorgon så att ni missar linda...

Jag har tre bra länkar att dela med mig av.
Länk 1 - här kan ni kolla på Det blir bättre, ett galet bra program som ni kan läsa vidare om
här, på Länk 2.
När ni har läst på litegrann och dett toppenprogram, kanske sett ett på TV3play kan ni kolla på
Länk 3 där ni kan kolla på en massa folks tal där alla går ut på "it gets better", bland annat Obama, Ke$ha och grundarna av Facebook.

Klockan 21.00 kan ni sätta på trean för att se när Linda Lampenius berättar om sina ätstörningar, det ska jag göra!

varför inbillar man sig alltid att man inte ska höra smssignalen när man väntar på ett sms? trycker, låser upp, kollar en extra gång. och ändå skär smssignalen i öronen när det väl kommer.

Jag och Marika hade det väldans trevligt igårkväll, vi drog iväg med Marikas moppe och köpte oss en piknick för 100 kronor, de 500 gram vindruvorna, 1 L MER och 400 gram chocklad var slut samtidigt som vi avrundade kvällen. Även lite chips låg fint i våra magar och skvalpade.

Dock hann det bli väldigt kallt på Kanotudden när solen gick ned fastän vi hade varsin filt, så vi moppade hem till mig vid 10-halv11 igen och låg under täcket och mös.

Fina, fina Marran♥

pappa påstår sig vara kändis nu. han var tydligen med i norran eftersom han levererade uvfiltret som ska rena skellefteå från parasiten. go pappa, hollywood nästa?

På Facebook står det att det är bikiniväder och att idag är dagen som alla kommer förvandlas till pepparkakor! Det är det inte. Inte på min altan i alla fall. Dum som jag är gjorde jag frukost och gick ut och satt mig i shorts och linne utan att kolla temperturen, det var kallt!
Men ganska somrigt såg det ut. Jag tror jag ska lägga mig på garagetaket en sväng och testa. Kanske till och med ta med mig matteboken och utnyttja tiden? Bra idé Moa, nu gjorde du dig själv osugen på att gå ut och steka. Smart...

under tiden jag och marika sprang omkring i bikini satt mamma i långbyxor och fleecetröja. olika termostater? oja.


Såhär såg min kära syster ut igår, hur snygg är hon inte? Jag och FannyB har feta planera på att para ihop denna snygging^ med en annan söt 96a. Blir nästan kär.
Och nog var hon fin igår, håller ni inte med? Hennes kofta är från Cubus, linnet är ett gammalt Snobbenlinne som hon vände ut in (hahahahhaa), ett par shorts som Filippa har haft och mina nylonisar. Cool tjej.

jag gillar att hos mig sprang jag omkring i trosor och bh, nu, när jag är hos marran springer hon omkring i samma outfit.


Ikväll har jag turen att få hänga med Marika istället för att ligga hemma och löka som det var planerat! Vi klurar på att dra på Konsum och köpa jordgubbar, vindruvor och lite andra godsaker och sen sätta oss vid en brygga någonstans och avnjuta delikatesserna. Lär väl frysa ihjäl i mina shorts, men det var faktiskt varmt tidigare idag!

Tshirt - Marikas från H&M
Shorts - Pappsens gamla
Skor - Skopunkten

Tshirt - H&M
Jeans - H&M
Halsband - Bikbok
Skor - Scorett

julia gjorde en underbart kul tabbe: hon klippte bort den lilla "svansen" som killar har när de är kortklippta på sin mulle. det var skoj.

Förutsättningarna för en toppenkväll och natt var perfekta. Helt ensamma i Matildas stuga mitt ute i bushen, tacos, massa chips, glass och dricka. Sex underbara flickor. Tjocksockar. Dresscode: mjukisar. Kubb, fotboll och brännboll. Och visst hade vi kul. Grejen var väl bara den att Julia fick en lårkaka på rumpan, Mika kunde knappt andas och fick urinvägsinfektion och Emelie har troligtvis magsjuka. Och så snöade det i natt hehe.
Men om man bortser från det hade vi jättekul, jag låg och njöt i soffan av sällskapet. Sen somnade jag...

span? kex? mulle? vad är du för mig? eller är vi inget mer än bara vänner?

Såhär vandrar jag omkring idag, ska dra till Mattis stuga om 2min, där ska jag byta om till mjukkläder och förhoppningsvis tvätta bort allt smink så att jag kan klia mig hårt i ögonen utan att mascaran försvinner. Dags att löpa! Imorgon får ni se hur snygg min syster är idag!

H&M, Gina Tricot, Second Hand, Roots/Euro Sko

en till fråga: vad ska jag göra en powerpoint om? min katt leia? ätstörningar? marika? hästen boomer?


Som ni säkert har märkt så suger min blogg stenhårt för tillfället. Har ingenting att blogga om och ingen tid att blogga. Tänkte, återigen, be er om hjälp. Vad ska jag blogga om? Vad vill ni läsa om? Något speciellt inlägg? Hjälp, hjälp, hjälp. Tänkte att jag skulle ta en bloggdag och tidsinställa ett par bra inlägg om ni vill hjälpa mig, så att ni faktiskt får något som kallas uppdatering.
Är det aptråkigt att läsa om min vardag och några tapiga bilder? Hjälphjälphjälphjälp.

varför blir jag så tapig? det är du som borde vara tapig juuuuu! hihihhihiihi


Vad har hänt sen jag uppdaterade sist för minst 1000 år sedan?
Jag lockade med mig Marika till fotbollsträningen igår, vilket var väldigt lyckat eftersom hon då stannade kvar hemma hos mig till elva, vilket betydde att svetten hann torka in i min kropp (om jag duschade eller gick på toa skulle hon dra, så jag höll mig) så jag klev upp kvart över sex imorse och duschade. Det var pain. Hann däremot packa inför ikväll då jag och mina sex ninunnar ska sova i Matildas stuga!
Efter skolan drar jag direkt till stallet och sen middag i hennes stuga, så min uppdatering lär suga. Som vanligt alltså. Ta hand om er!

är det coolt att jag redan nu har börjat planera hur min årsresume av 2011 ska se ut? och redan gör små mappar för det endamålet?

Kan det vara så att det fina vädret är påväg tillbaka nu? Dags att lägga bort dunjackan än en gång i år kanske? Jag vill börja ta av mig nylonisarna snart juuu...

Kavaj & linne - Bikbok
Shorts - Pappas gamla
Skärp - JC
Halsband - Egenpysslat
Skor - Skopunkten

"alltså nästa år kommer det vara 4 stycken asta johansson som börjar ettan! typ hon som kommer från arvidsjaur, hon är så jävla snygg!" "vad heter hon? jag vill söka på facebook!" "......"

Ikväll har jag hängt med världens finaste Mika som jag inte har några normala bilder på, bara därför tog jag de knäppaste jag kunde hitta från typ... i september hehe.
Vi har ätit ett kilo glass, kört lite moppe, lyssnat på Mikas tossiga (men bra!) musik och sett Greys. Ska dra mig till kojs nu, skulle ha gjort det för länge sedan, men se hur det gick med det... Icket bra... Sovgott!

varför smsar jag och mika alltid när båda vi är inne på msn?

Jag hittade ett par snyggingar idag inne på nyöppnade Skohuset. De som halva världen hade i vintras är jag nu sugen på att köpa (var det i vintras också i för sig...)
400 kronor, men mina snälla föräldrar var så snälla så de skulle bjuda mig på halva. Är det värt?
Tänk er till fina små spetssockar och shorts alternativt klänning i sommar/vår? Eller är de helt enkelt för vintriga? Behöver en massa hjälp!

det är något fail att bjuda en äggallergiker till frukost. frukosten innehöll bara ägg.


Har haft en uuuuuuuunderbar morgon! Solen sken mig i ansiktet (myt) när jag steg upp, pigg som en lärka (myt) klockan sex och åt en god frukost! (myt)
Hann knyta skorna (myt) innan jag i sakta mak gick till bussen (myt) och njöt av att komma till skolan (myt) och skriva nationella i engelska, det gick jättebra! (myt)
Ska sätta mig och jobba stenhårt innan den goda lunchen om 30 minuter. Underbar dag som sagt, nu ska jag kissa.

-:) är en hårdrockspojke, frågan är vad +:) är? en doktor? sjuksköterska? kanske emelie när hon är ambulanssköterska?

+ och - med denna dag:

+:
Lånade en snygg tröja av Marika
Jobbade i metodrummen på förmiddagen
God skollunch
Sov en stund i bilen till Umeå
Hade ett bra samtal med min behandlare
Fick träffa mina saknade LIV tjejer!
Körde hela vägen hem från Umeå
Fick rent vatten av Fanny på träningen
Desperate Housewives

-:
Vaknade för sent
Glömde bort att plugga på matten
Har blödande skavsår
Kan inte ha på mig mina fotbollsskor utan att vilja dö
Gjorde en jättetabbe när jag körde hem efter träningen
Tabben förstörde resten av min kväll
Somnar alldeles för sent
Sämst bloggning

jag kör inte celinametoden och gömmer mina godaste såser, jag ställer dem där man ställer vad man gillar bäst: på bordet!


God nyhet nummer två var att vi hade fått hem tre flaskor med glassås. Jag och Marika har redan frossat i Noisetten och Vit chokladsåsen, gotteligottgott! Skulle kunna äta bara Noisette rent, men insåg att jag vill ha kvar den mer än en vecka... Kanske ska jag börja betala såserna själv? (okej mamma, pappa: detta var ett skämt!!!).
Bjuder härmed alla på glassparty varje dag mellan 18.00 och 20.00 för att få en anledning att äta ännu mer glass!

när jag vaknade imorse kände jag mig som en prickig korv. luktade som prickig korv. lisa om finnar.

Bara för Julias skull har jag tänkt berätta precis vad jag har gjort idag (bara för att hon har hängt med mig hela dagen). Jag steg upp alldeles för sent och löpte till bussen, som vanligt. Körde rullstol och lekte blind på gympan. Åt kycklingburgare på Frasses till lunch. Planerade hemlisar med Julia och Emelie och hittade lösningar på varför Asta inte vill duscha. Satte mig på bussen med Marran. Frös ihjäl. Fick två goda nyheter efter varandra. Ska hänga med min favoritflicka hela dagen.

Moa. Gina Tricot. JC. Din Sko. H&M.
Marika. Scorett. Cubus. H&M. Gina Tricot. Bikbok.

det är bra gjort att skriva en längre rubrik än inlägg. cool moa. cool. eller har du kol?

sovgott;*

jag pratar med tre tapiga pojkar och fanny. låter som en film enligt oscar (tapig pojke nr 3)

Två anständiga bilder från början av kvällen, som sagt Linneas bilder!
Hade det trevligt igår, lite för lite action för min smak, men det var kul! Hängde med fina tjejer, och med dem blir allt lyckat!
Ska se om det går att ordna kaoset i mitt hår/ansikte och bege mig mot Boviken, sedan fotbollsträning på Atorp. Kan bli kul. Lär väl dö. Hoppas ni mår bättre än mig!

det är kul när man hittar sitt borttappade örhänge i bhn. bättre det än i skogen.

Gulligt att jag gör frukost på sängen åt mig själv. Funderar på att be Josef komma hit med en till literförpackning Proviva, Filippa har redan kommit med ett glas åt mig.
Idag har jag planerat att bo i sängen, i alla fall fram tills middagen eftersom det bjuds på sommarvåfflor hos farmor och farfar. Ska höra med Linnea om det finns några bloggbara bilder från igårkväll, tveksamt... Vi hörs sen, tjingepling!
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.