pappa; känner du för att sponsra 35 kronor till min död? (karusellen klon)

Under tiden jag var så gullig och hjälpte Marika i hennes lökartält aka jordgubbsstånd träffade vi Kjell Konsument och hans två assistenter, detta resulterade i en snygg vimmelbild på tre små skönheter. Nog blir jag stolt nog!

är det knasigt att jag inte känner igen mitt eget kök från camvinkeln? ja, det är knasigt.

Spenderar kvällen på Stadsfesten tillsammans med Marika och Lisa, min tredagarsbiljett (återigen: tack rebecka!) och mer än halva min sommarbesparing att åka karuseller för. Tyvärr var jag för duktig på att låna från mig själv, så jag är endast en krona ifrån en hel åktur. Kanske kan man betala 34 kr och åka 1/35 del mindre än alla andra? Lätt värt ett försök!
Så, kära bloggläsare, torsdag, fredag och lördagkväll träffar ni mig på Stadsfesten!

ja, ryktet är sant: min blogg suger.

Istället för ett uselt inlägg får ni njuta av en snyrre bild av min kära bf, ha en bra dag!

äkta lycka: att åka karuseller som snurrar snabbt, snabbt. någon som vill ge mig 200 att åka karuseller för i helgen?

Två slitna, men glada tjejer loggar nu ut från livet och in i OTH-världen. Jag har fått äran att dela säng med den sjuka Marika för att imorgonbitti kliva upp och sola våra brända kroppar och vidare in till stan där hon ska jobba och jag leta bröllopskläder med Stina.
Förväntar mig en lökarfestival imorgon också, men det blir skojsigt.

jag hade kunnat skriva lökarfest!!!!!!!! som rubrik, men eftersom jag är nyduschad är det inte längre lökarfest...

Efter ungefär 4 timmar i Boviken och 2 sovandes i solstol här hemma förväntade jag mig en härlig, fräsch bränna eftersom jag hade smörjt in mig innan vi startade sollapandet, och nog hade jag fått en bränna nog. En röd. Tydligen höll inte solkrämen mot 3 vänder ner i havet och ett lökbad... Eller... Egentligen vet jag inte ens om jag smörjde in mig på magen, där jag har bränt mig...

Nu: Joina Marika och jordgubbarna i det så kallade "lökartältet" utanför ICA Moröhallen för att sedan bege oss mot Stadsfesten och Lisa!

vila i frid suprise run.... lillsuppe♥

Nu drar jag till..


med...
och min...

otroligt nog är bilden från våran första match, den var mot medle/myckle. idag: sista matchen, mot medle/myckle.

PMS FC - Medle/Myckle klockan 19.00 i Myckle. Taggat med match i 25 gradig värme, speciellt med tanke på att jag var tvungen att ta ett dopp bara av att ligga och sola.
Nu tar vi dem tjejer!!!

det ser ut att bli en dyr månad för fröken moa eriksson. två viktiga födelsedagar och två viktiga festivaler.

idag är jag i mitt allra fräschaste mode: klev upp och la mig direkt i solen=osminkat ansikte, lockigt hår och glansig panna. snyrre!

Usel jäkla cambild tack vare min käraaaaaa syster som är borta i två veckor med systemen. Älskar dig♥

Jag har i alla fall (om det går att urskilja) pysslat ihop ett örhänge såhär på kvällskvisten, lätt som en plätt med en sax att frisera fjädrarna från Lagerhaus med, lite kedja, ståltråd och ett par gamla örhängen att sno krokarna ifrån.
Kommer förhoppningsvis till användning!

som min kära mor skrev som underrubrik till bilden: jag finns här idag om ni söker mig.

Återkommer när solen har gått ner och mitt lökmode har stängts av. Nu ska jag passa på att göra allt sånt som är skoj: klippa gräset, sola med myror vandrande över ryggen och plåga mig själv i 18gradig pool. Livet leker!

varför har max godare hamburgare och frasses godare pommes? varför inte göra frax som ska bli det bästa av två världar?

Kvällens händelser:
- Testat drive in, dock vågade jag inte beställa......
- Max på partybryggan
- Myggbett på rumpestumpen
- Startat HarryP maratonet som ska pågå fram till den 13 juli
- Umgåtts/umgås med Marika

är det du som kissar edwin? neeeeeeeeeeeej, det är vattenpistolen som kissar!!!


juli-10

Jag älskar känslan när man kommer hem efter att ha varit ute med husvagnen. Man får duscha upp sitt äckliga hår, raka sina håriga ben och tvätta upp sina smutsiga kläder.
Efter en helg (där jag knappt kan inkluderas) med standardgänget på Wågstedts Camping & Resor känns det galet skönt att kunna borsta tänderna ensam och sova i min egen säng.

jag skäms ju riktigt. fy vad jag saknar systemen som gör att jag kan skriva ordentliga inlägg. kan inte ens fylla ut med en dagens....

Ikväll röjer jag och Lisa runt på Skelleftetravet. Not. Eller, vi hänger. Kanske hoppar lite hoppborg, håller tummarna för Honnören, Maximalen, Heidi och de andra hästarna.
Trevlig kväll!

familjen erikssons hemliga grillspecialité: chips. standard.

Gårdagen bestod i huvudsak av en massa mat. Våfflor till frukost, grillbuffe deluxe till middag, tiokronorsgodis, jordgubbar med glass och grädde, macarons hos Lisa, oboy och mackor i Myckle och en och annan melonbit däremellan.
Efter ett par timmars häng i stan med lite allt möjligt folk avslutade jag och Marika kvällen vid fem i Myckle med Johanna och Rebecka. Nog har jag haft roligare kvällar, men med tanke på omständigheterna blev det ändå lyckat!

godnatt. nu ska jag drömma om en och annan prins som ska uppvakta mig i framtiden. komsi, komsi.

du ska inte tro det blir sommar... nej, det tror jag inte. inte små väderprognosen ser ut just nu...

Förra årets midsommar spenderades som vanligt i Lund med midsommarkransar och bad i Falkan. Detta år sviker de två fina tjejerna från första bilden mig och jag har bara tänkt leka med sötaste Edwin innan jag drar vidare till Lisa med Marika och smider vidare planer för kvällen!

att 1. ha kameran i solvik och 2. inte ha tillgång till bilddatorn utgör usla inlägg. skojsigt.

bildkälla

Ha en trevlig midsommar med fint väder, midsommarkransar och stångar och avsluta toppendagen med 7 olika blommor under kudden!

jag är livrädd för att min blånagel ska lossna när jag sover. att jag ska dela säng med en lös tånagel. eller att den ska lossna i socken. yuck. får hurven bara av tanken!

Dagens outfit: Tshirt, mjukisbrallor, svettiga fotbollssockar och blöta fotbollsskor.
Kalla mig knasig, men efter att ha plågats av hemska skavsår/blåsor/blånaglar osv sen utesäsongen började så är jag beredd att ta till hemska metoder! Min tränare tipsade om att sova i blöta skor, så att de formar sig efter foten och köpte för femhundratrettiotredje något mirakelplåster som ska göra att jag kan härda en hel match.
Får se hur detta funkar, jag förstår inte riktigt hur, men det är värt ett försök! Det enda jag är rädd för är att mina stackars fötter ska ta illa upp av några timmar i blöta skor...

filippa, det spelar en 99a i mitt lag. vaaaaa, gör det? så alltså, nästa år får jag spela med dig? får jag det?

Nog är jag avundsjuk på finaste Matilda som tog bort sin tandställning för några veckor sedan, vilkaaaa finaaaa tändeeeeeer! Jag vill bara dra ut allt skrot från tänderna och strunta i alla gummiband, sväljövningar och borstningar... Men jaaa, jag får ta mig en extra titt på Matildas drömtänder som förhoppningsvis snart ser ut som mina!

idag ska vi dock hitta rätt på första försöket och inte köra fel som igår... kändes halvcoolt med tanke på att vi faktiskt har kört den vägen ett par gånger..

6 bullar, en halvliter mjölk och en tom strand var perfa för lite deeptalk om då, nu och sen för mig och Marika. Eftersom hon påstår att det är fint väder ute idag ska vi brumma över berget och tillbaka till Boviken för att lapa lite sol och ta igen missad sömn från i natt.

tävling! gissa ingridienserna i kakorna! jag gissar på: jordgubbar, socker, pärlsocker, smör, jordnötter och kakao.

Nu drar jag och mina kära Converse ut på äventyr till Boviken med en påse bullar (och så var det inte ens bullar på bilden :PpPpPpP) och Marika. Kan bli spännande!

Jag är så jäkla otaggad på livet för tillfället, spyr på min tråkiga blogg, på mitt varma rum, på OTH som är kaos och på midsommar som än inte är planerat...

hur kan mamma baka bullar så tidigt på morgonen som klockan två? galna flicka.....

3 udda saker om mig:

1. Marikas små dikter kan göra att jag går från botten till halvvägs till toppen.

2. Jag roas av alla dessa små intriger och catfights mellan alla ungdomar i Skellefteå, även om jag hatar att man aldrig kan börja om på nytt och det finns ingen som har ett blankt förflutet.

3. Min värsta fiende är inte någon knasig liten tjej som kastar bitchblickar, det är våran katt, Luna. Fyfan för henne! Nej, detta hus är för litet för oss båda!

när man spontarklipper sig klockan 11 på kvällen får man räkna med lite kalla fötter dagen efter. hjälp, vad tänkte jag?

FÖRE:



EFTER:

andas... håll er lugna... håret får ni se ikväll alternativt imorgon, beroende på hur länge jag klarar av att hålla mig!

En tur till Umeå med mamma och bror var inte helt fel, speciellt när man blir bortskämd med nya jeans, en bra tidning och glass. Tack mammsen!
Och nog behövdes de där jeansen nog, mina förra svarta håller knappt ihop och de blåa går inte att använda, inte ens till skabbiga grillkvällar, rakt ner i soptunnan med båda paren! Nu ska dessa tas om väl hand med, tills det endast återstår en enda liten tråd av dem!

Från Carlings, 399;-

eftersom allra käraste emelie vägrar skicka bilderna får ni en snyrre 400px bild. coolt.

älskar er mina små ninunnar!!! (+fanny)

celina; var stolt att du fick veta först av alla (som inte hör till familjen, dvs. mamma och marika)

när det inte finns något att fylla inläggen med sprutar det ut rubriker, och när inläggen bara flyter på är det rubrikerna man kämpar med.

Under tiden jag och Marika vandrar till ICA för att köpa fyllning till våran paj tänkte jag att ni skulle få se hur jag ser ut denna dystra och regninga dag: dyster och mörk. Jag är inte på topp och har lite problem med hur jag ska få i mig alla mål eftersom jag åt frukost vid 3 och ska lägga mig tidigt (=kring ett, två).

Skinnjacka - H&M
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Carlings
Skärp - JC

finns det ingen som har någon slags helande kräm för hälar som har gett upp fotbollsspelandet? snälla? någon?

Som det äkta Twilight-fan jag en gång var måste jag få säga grattis till en av världens snyggaste mäns karaktär Edward Cullen som idag fyller 110 år!
Och ja, kalla mig gärna tönt, nördig osv, men någon anledning måste man ju ha till att få dreggla lite extra över denna heting!

såhär tänkte jag spendera min sommar, hjälp mig att fylla påååååå!


Andra saker att göra i sommar:
Boviken beach soccer
Åka longboard med Albin
Sola i Boviken
Äta glass
Umeå
Flyta längs älven
Tälta med tjejerna
osvosvosv

påminn mig nästa år om att jag tycker att det är jätteroligt att jobba på joypeak, tills dess kommer jag ha glömt det!

I mina skrynkliga gamla favoriter antar jag nu utmaningen att spela brännboll med skavsår. Kan bli skojsigt, dock kan jag längta efter en kväll med Marika, utan skor och i mina mysbrallor.
Nu väntar en dejá vú upplevelse från förra sommaren; skjutsa Marika på cykeln!

Brallor - Monki
Linne - Cubus
Halsband - Bikbok
Converse

när man ska väcka moa är det ungefär som man gjorde med josef när han var liten, man måste ställa henne upp för att hon ska vakna

Gårdagens häng: (och nej, för en gångs skull slutade vi inte på max!)


Kvällens häng: (troligtvis fnittrandes)

som josefs kompis sa en gång: "är det din släkt som ordnar joypeak?" svar: nej, inte riktigt, men så gott som. har hälsat på så gott som halva släkten idag...

syster och hennes bf, från norran.se

Idag har jag tillbringat dagen på Joypeak. Krigade mig upp strax innan 10 och klockan 11 hade jag första passet, det var planerat 2 timmar i hoppborg men gullig som jag är, eftersom pappa var hoppborgsansvarig, stod jag en extra timme+hjälpte till att plocka ner lite. Duktigt Moa.
Jag drog till stan där vi sju och har vandrat genom stan med Emelie och Mika, har även hunnit med lite fotboll med Mikas andra halva också. Muy trevligt!

as true as it was told. jag kunde inte ha sagt det bättre.

marika: jag är den enda i den här familjen som inte tycker om noisette! moa: nää, filippa tycker inte heller om det. (smart gjort att jag inte reagerade på att marika inte heter eriksson i efternamn)

Åh, så himla roligt!! Hur tror du det kommer gå med maten då när du får ta så mycket eget ansvar?

Egentligen så tror jag inte att det blir så stor skillnad eftersom jag faktiskt tar allt ansvar över maten nu, eller.. det mesta i alla fall. Dessutom har jag ju med mig Marika som får mig att vilja äta precis helt jättevanligt och som vet att jag kanske måste fylla på under dagen fastän jag säger nej, så det känns bra! Dock lite skrämmande det där med att man inte vet vad det är för mat, vad äter man i London?

och oj vad smickrande det skulle vara att få höra att jag var modig som vågade klippa av allt äckligt hår.

Alltså blääää på mitt hår. Jag är så jävla less på att det är så lååååångt och så myckeeeeeet. Egentligen är det inte alls så slitet eller så, men jag är vill bara spy på det. "Du har så långt och fint hår Moa", jomen du, tackar, tackar, men det är för långt nu. Jag har sån lust att bara ta fram saxen och klippa det strax ovanför brösten. Snyrre?!
För det växer ju ut, det är jag ett levande bevis på, men jag vet inte om jag vågar? Klippa? Inte klippa?

aaaaaaaah, du är så jävla het moa!!! speciellt i dina rosa foppatofflor! blir sååååå kåååååååt. not.

Ännu en natt har spenderats tillsammans med Marran och ännu en gång vill jag uppmärksamma min syster som nu far på konfaläger i 2 veckor, om jag kommer sakna ihjäl mig efter henne! (och plattången)
Resten av dagen tänkte jag spendera med OTH, städning och mys med MoaÖ, inte helt fel, verkligen inte!

Linne+kavaj - H&M
Jeans - Carlings

london baby, london!!!!!!!

Minns ni det där JA!:et jag pratade om för en-två veckor sedan? Det där JA!:et innebär att under perioden 5/8 - 12/8 så är jag, Marika och Malin på engelsk mark, närmare bestämt LONDON!!!! (ja, jag är jättetaggad!)
Än så länge är bara flyget och ledigheten kirrad, endast pass och boende återstår.
Aaaaaaaah, fyfan vad jag är taggad, kan jag lova! Hyde Park, shop til' we drop, Madame Tussaudes, Big Ben osv.

Okej hehe, helt osammanhängande inlägg för jag längtar så jävla mycket att få tillbringa en vecka i Storbritannien tillsammans med min bästa vän och hennes syster!

ok, det är alltså en timme kvar av de nya avsnitten. skojsigt att vänta så länge. not.

Gårkvällen spenderdes på moppen tillsammans med Matilda och Marika tur och retur till Burvik, hann även somna under mitt och Marikas OTH-maraton som jag tänkte ta upp igen nu. Jag håller på att ladda hem 12 nya avsnitt nu (nej polisen, jag laddar absoluuuuuuut inte hem!) som jag tänkte roas av tills träningen börjar som hag tyvärr inte kan vara med på pga av mina trasiga fötter. Skojsigt.

fy faaaan för dig fanny, fy fan för dig! men vilket språk du använder! tur att vi inte är i kyrkan!

Tre snygga bilder från min onsdag som har inneburit:
- Cykel till kyrkan eftersom superMarika inte hade någon moppe
- Två skolavslutningar
- Smörkräm och annat gott fika
- En tur till polisstationen med brottslingen Marran
- 1½ timmes powernap

pappsen, du behöver fixa tre saker. 1. lägg oth s.2 på ett ställe där jag når den. 2. koppla ihop datorn och tv:n igen. 3. fixa nätverket!!!!!!

Idag är det alltså 1 år sedan jag gick ut nian (okej, det är mindre än ett år sen, men det är avslutningsdag idag så...). Då var jag helt superlycklig och ville samtidigt gråta för att jag skulle förlora alla underbara människor från Örjansskolan. Alla var så fina, och glada och bara... det var fint.

Sedan den dagen har det hänt en hel del, jag har träffat en massa nya, härliga människor och idag har jag knappt någon kontakt med någon av niorna, vilket är lite synd. Och så har jag vidgat mina vyer, förr var jag nöjd med lilla Skelleftehamn, nu vill jag bara spy på detta lilla samhälle.

och nog tycker jag att det är jobbigt att uttrycka min kärlek i ord för att ni ska förstå hur mycket jag tycker om min syster. "vad menar du?"

Grattis på 15-års dagen älskade syster!! Håll byxorna i styr, i alla fall tills du och jag har varit på underklädesshopping! Älskar dig, forever and always♥

plus att mina fötter håller på att falla sönder efter dagens fotbollsmatch, har starkt övervägt att amputera faktiskt...

"jag vill vara inspirerande och visa och berätta hur det är att ha en ätstörning och inte ha det som det fungerar nu: jag ignorerar den och låtsas som om livet leker när det inte gör det."

Hur står det till egentligen?

Kämpa vidare:)

"Jotack bra, tackar som frågar!" är väl det svar man vill höra, dock vet jag inte om det svaret hör in på mig. Mitt humör, mina känslor och mitt mående svänger i all världens fart och det verkar inte finnas några bromsar, inte ens en lägre hastighet.
Ena dagen är mitt värsta bekymmer allt som ligger på mitt golv (och ja, jag brukar lyckas få det till ett stort problem), nästa ligger jag bara och funderar på pojkar och dagen därefter vill jag bara lägga mig ner och svälta.
Jag vet mycket väl att jag inte skulle göra det, men det är just detta matintag som stör mig så mycket, jag känner mig störst i världen och min kropp är motbjudande, men gör jag något åt det? Nej. Det är jobbigt.
Och som jag så fint sa till Albin igår "jag vet inte om jag är mest rädd för att bli tjockare eller för att bli ett benrangel".
Kort och gott: jag är inte på topp och jag vet inte vad jag ska göra åt det.

en hälsning till mellan, brettan och wallan: pusselipusspuss, tycker om er massor!♥♥♥

Jag har en förkärlek till att kalla alla för "världens finaste" vilket blir till stora problem när det finns tre stycken "världens finaste Lisa". Jobbigt liv, men någon måste leva det.

nu skulle det sitta fint med min "lisa" fundering, men den kanske till och med får sig ett eget inlägg!

Och återigen har jag förvånat mig själv.. Jag vaknade 13.42 av att mamma ringde och frågade vars jag var. Min första tanke var "har jag missat soltimmar?" men som tur var så är vädret nästan lika uselt som igår.
Dagens planer ser ut såhär:
Duscha
Städa
Få en syl i vädret om kvällens planer
Tagga match mot Kåge
Vad ska du göra idag?

får man verkligen stå utanför ica när det är strömavbrott så man inte kan handla och äta jordgubbar? om man dessutom råkar vara chef för ica. orättvist!

Tumblr_ll5a8xyoiz1qhnfz0o1_500_large
we♥it

Och jag är här igen. Är återigen helberoende av en serie. Denna gång One Tree Hill. Hade det inte varit för att det är så obeskrivligt obekvämt att sitta och se det nere i källaren hade jag troligtvis tittat nu, men jag måste ta små pauser för att överleva. Har abstinens för tillfället, ska kila ner och hämta mig en skål med glass och bänka mig framför 3-4 avsnitt igen! Trevlig kväll!

nej, man känner sig inte så tuff när man fäller en tår eller två i körskolebilen bara för att det inte går som man vill.

Jag kan verkligen inte låta bli att blogga om dessa små skönheter även om det knappast är så många som drömmer om att se vad jag gömmer under mina brallor.
Det fanns en apsnygg bh till också som jag tänkte köpa den 25:de när jag får pengar eftersom jag lever som den fattiga student jag faktiskt är. Jag skyller på att mina pengar har gått åt till vatten och annan dricka att kyla min stackars strupe med nu när det har varit ryssvärme+parasitvatten igång. Stackars Moa.

60 kr från Lindex. Tack mamma!♥

sertralin, cipramil, mirtazapin och voxra. men inget klår mitt eget lilla gladpiller marika!

du är det finaste, bästa och mest betydelsefulla jag vet♥

varning för bibellångt inlägg med halvtapig bild och ett innehåll man inte förstår något av!

Jo, nog är jag medveten om hur mycket min uppdatering suger nog. Av två anledningar:
Anledning 1: Har fullt upp mest hela tiden. Jag som trodde att sommarlov betydde tid att blogga!
Anledning 2: Jag är inte så taggad.
Jag vill att min blogg ska vara skoj att läsa, med en fräsch design (spyr på min nuvarande, vill inte ens klicka upp den!), jag vill vara inspirerande och visa och berätta hur det är att ha en ätstörning och inte ha det som det fungerar nu: jag ignorerar den och låtsas som om livet leker när det inte gör det. Jag vill verkligen inte vara en sån där bloggare som håller tag om ätstörningen bara för att blogga, men vad gör min blogg annars läsvärd? För nog kan jag lova att mitt läsarantal skulle vara det halva om jag inte var sjuk, även om jag inte bloggar om det nu.
Okej, jag känner att det börjar bli dags att avrunda detta milslånga inlägg, jag behöver dock hjälp att klura även om varken ni eller jag får en syl i vädret!

nog är det hemskt att mitt första dopp var efter skolavslutningen iår när jag låg och badade redan i maj förra året! håller jag på att bli en badkruka?

Och nog kan ni bloglovare tacka er själva för att ni inte satt och saknade mina inlägg igår när jag:
- Lökade/hade urtråkigt på torget i en fiskedamm
- Solade och tog årets första dopp i Boviken
- Åt tacos i Kåge
- Hade tvåmannagrillning på Kanotudden
- Delade säng med Marika i cirka 12 timmar
lisas snygga bild från torsdagens hemfärd

jag känner att det börjar bli dags att fylla ut min "inspo s/s-11" mapp, imorse tänkte jag att jag skulle sätta på mig något tråkigt. skandal!!!!

Dagens planer:
- Bli bjuden på lunch på Lilla Kina
- Stå i fiskedamm på torget i två timmar
- Sola/bada (?) på Kyrkholmen. Eller var det Rovön?
- (tomt fält, inga planer för kvällen)
- Blanda kroppsvätskor antigen i husvagnen eller hos Marika

gulliga små barn där i bakgrunden. föresten har jag insett hur man kan sola i en hel dag: man tar sig ett snabbdopp i den kalla poolen!

När jag vaknade imorse såg jag ut som en äkta våldtäktsman med smink över hela ansiktet och stora feta påsar under ögonen efter knappt 5 timmars sömn. Härliga tider tänkte jag och drog på mig mina snygga glajjer!
Jag tänkte inte ta av mig dem ens för 5000 spänn, men redan inne på tandregleringen insåg jag att de var tvungen att åka av.
Nu har jag sminkat mitt horribla ansikte och är redo för kvällens planer, ni får troligtvis lite bilder från helgen imorgon+kvällens outfit om ni har tur! Ha en bra kväll!

Klänning - H&M
Solbrillor - Glitter
Converse

29 grader+taggade studenter+hundratals svettiga människor+sol=lökigt som fan

I 29 gradig värme har jag varit och kollat när studenterna har sjungit, åkt skrinda och hoppat av lycka. Och nog kan jag lova att jag längtar tills den dagen jag själv står där, tillsammans med världens finaste klass och skriker "för vi har tagit studenteeeeeen, fy fan vad vi är braaaaa!"
2 år kvar... Tror dock att jag borde njuta av dessa två år, hippsomhapp så är de slut!

GRATTIS ALLA 92:OR (och Oskar)!!!!

hehe ingen lär väl läsa detta eftersom alla 94:or är ute och festar stenhårt på bonnstan. undra hur många polisen tar ikväll? ha en skojsi kväll!

"Aaaaaaah, solstrålarna flödar, nu ska jag se till att bli riktigt brun inför ikväll!!!! ...zzzzz"
Ungefär så gick mina tankegångar där vid tre-fyra tiden. Någon härlig bränna fick jag inte, dock började jag likna mamma efter hennes utedag igår. Rödbränd och hemsk. (förlåt mamma, men snygg rygg har du verkligen inte just nu!) Känner mig riktigt het och börjar klura på hur det ska gå somna ikväll, då lär jag ju ha börjat känna av "brännan". Skojsi, skojsi.

som sagt: vi hade i alla fall tur med vädret. inte en enda voc1a:are for från kyrkan utan minst en lökring.

Det är himla svårt att inse att det är ett helt år sen jag gick ut nian. Och att vi redan har hunnit känna varandra i två terminer. Det känns som knappt en månad sen de ropade upp "Moa Eriksson" och jag ställde mig upp, mitt i Midgård och tryckte mig mot väggen och önskade att jag aldrig hade börjat gymnasiet.
Bara två år kvar till studenten! Bara två år till av plugg!

nog känner man sig sexig nog, när shortsen glider upp och flashar halva rumpan och man inte inser det förrän en halv kaplanklass precis har svängt av vägen...



SOMMARLOOOOOOOOOOV!!!!
Känns inte helt fel, synd bara att jag inte får hänga med min fina klass 5 dagar i veckan eller mina söta lärare. Men nog ska jag överleva nog!
Efter "den blomstertid nu kommer" och lite tal och sång stegade vi ut ur kyrkan, fotade och klev sedan in igen, för att checka in Kaplans avslutning. Som tyvärr var precis likadan fast utan sång. Jag och mamma har hunnit med att luncha vid älven och sola lite på en parkbänk med syster. Ska hoppa ur min snygga shortsdress och ut i solen nu!

H&M. Converse. Second hand.

note till mig själv: som rubrik på morgondagens inlägg med klassbilder, ha en rubrik i stil med "vi hade i alla fall tur med vädret"

Idag inhandlades morgondagens outfit, 20% på H&M så det utnyttjades (hej jag är en fattig student). Är nöjd med mitt köp, lär användas hela sommaren, imorgon får ni se denna lilla sak på+vad jag matchar den till. Nu: duschen, nagellack och rakhyveln!

mika pettersson♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ bara så du vet!

Att byta ut en hemmadag stekandes i solen mot att sitta och löka inne i skolan och sy en väska kändes långt ifrån värt när betyget sattes. Jag håller på att svettas sönder och än är det kring 20+. Dessutom är det 18+ i poolen, lät inte helt fel med ett svalkande dopp!

Bikbok. Converse till detta.

vem är frida? är det frida? nej. det där är frida? jaaaa, det är det! eller nej... men hur ser frida ut?

Johan och hans Linda

Usch och fy vad jag också ville gå på röda mattan och bli fotad av allt och alla idag. Löka i en mörkröd/mörkblå långklänning och vara nervös över att lockarna inte ska hålla hela kvällen eller att sminket ska börja rinna.
Bara två år kvar nu!... Tills dess njuter jag av att kolla på alla balbilder från idag!

nog blir bilderna snygga nog, när marikas skugga får vara bildens höjdpunkt!


Lökardagen nr. 1 idag alltså! Började gro mina lökar redan på bussen imorse och inte blev de mindre av ett kvavt klassrum, brännbollsturnering, tryckt med folk på balen eller studsmatta med två taggade tjejer.

Egentligen skulle jag vara ledig imorgon, men eftersom min jävla, äckel väska inte är klar ska jag och Emelie hänga där imorgon igen... Älska livet!

Kavaj - H&M
Linne - Cubus
Shorts - Pappas gamla/hemmagjorda
Skor - Euro Sko/Roots

ett äventyr kan vara att: gå igenom isen, lära sig göra eskimåvändningar eller bygga eldar. design kan vara att göra en tidning. enligt örjansskolan.

Söndag brukar ju vara alla tjejers "fixa till sig inför veckan"-dag. Detta inträffade inte igår. Så min plan var att hoppa in i duschen, dricka upp min smoothie, måla naglarna och raka benen för att vara fit for fight inför den lååååånga och jobbigaaaaa skolveckan: städning+brännboll imorgon, skolavslutning på torsdag.

shortsdress, fodral eller höga, roliga shorts och vit överdel? shortsdress, fodral eller höga, roliga shorts och vit överdel? shortsdress, fodral eller höga, roliga shorts och vit överdel?

Yr.no gjorde just min dag, hur underbart med detta väder i en hel vecka? Mina stackars Magnecyl-vita ben lär ha flagnat sönder innan nästa måndag, vilket vi gillar! Hej och hallå Malignt Melanom!
Nästa fråga då: Vad ska jag ha på mig på skolavslutningen? Ska ta mig en tur på stan imorgon efter skolan, M.Å.S.T.E H.I.T.T.A N.Å.G.O.T!!!

okänd kille: tjaaaaa. marika: hej. emelie och sophia: marika är du kär i han? ni skulle passa jättebra tillsammans!!

Igår tog jag en ofrivillig bloggpaus, sovde i Kåge hos Marikas farmor, åt middag med hennes kusiner och avslutade dagen hemma hos Lisa. Verkligen inte helt fel!
Sen i fredags har jag och Marika alltså varit ifrån varandra ungefär 1 timme, så vi båda är väl lite lagom slitna efter tre nätter i rak när vi har somnat in vid fyra-tiden. Tagga skola imorgon. Tagga att somna ikväll.
Äsch, jag ska nog ta och hoppa in i duschen och tvätta bort de senaste dagarnas lök i solen/husvagnen...

min största vinst idag: att lyckas ladda upp den heta mobilbilden på bloggen. vi har knappt något internet i husvagnen. död åt det.


Dagens två aktiviteter:
En cykeltur och...
Ätit.

En väldigt... händelserik dag. Två små söta flickor söker efter sällskap ikväll. Någon? Snälla? Ingen?

standardrepliken nr 1: berätta!!!!!!!!!!!!!!!

MOAS FREDAG:
1 stycke moppetur fram och tillbaka till stan
1 stycke bio
3 stycke taggade tjejer
1 godispåse
1 chipspåse
1 Loka
Dussintals med mygg
1 stycke nattlig promenad
1 stycke sovsällskap
Tillsätt sedan valfri mängd med sol och en husvagn
lisas bild

rxdfgyuhjkkl,olkhggvfdsaqwssdfgyhujiol,m /marika, men skulle lika gärna kunnat vara luna

Om du subtraherar nylonisarna ser ni min outfit när jag cyklade till Marika i 17+ (Marikas anm. nää, du hade inte Conversen!)
Om du sedan adderar mjukisbyxor och tjocktröja ser ni min outfit när jag satt på moppen hem.
För att ni ska kunna se min nuvarande outfit: subtrahera alla kläder och addera mjukiskläderna.
Tänk vad mycket man kan göra med samma kläder!

Skinnjacka - H&M
Linne & shorts - Bikbok
Converse

vi tre brudar befinner oss snart i en biosalong och ser denna film. om inte moa var så seg så skulle vi redan vara påväg nu men hon gick och duschade 20 över 7, vi skulle fara halv 8...

varför passar det där converse all star märket lite bättre till allting än ett par vanliga skopunkten-skor? man ser som lite... rockigare ut!

Efter att ha solat mina bleka ben och tyckt synd om mig själv när jag har sparkat boll med en blå nagel hos Marika trampade jag hemåt och möttes av två härliga besked: Lutar åt ett JA! (berättar mer om några dagar) och ett paket. Ett paket med formen som en skokartong. Med formen av en skokartong där ett par Converse kan vila. Där ett par vita, höga Converse vilade! Tack världens bästa mamma♥♥♥♥

dock finns det faktiskt ett tillfälle då det är okej att äta allt, verkligen allt: när jag är med marika.

Varför ska det vara så jobbigt, det där med maten? Varför kan jag inte bara acceptera? Acceptera min kropp, acceptera mig själv och acceptera vad jag äter. Acceptera att det är okej att äta glass, ostmackor, mackor som smakar trä innan middagen, en massa extra potatis och örtsalt och en kladdkaka klockan 11 på kvällen? Usch, jag är så less på mig själv...

jag har alltid undrat på skellefteås hamn ligger i skelleftehamn? eller ligger hamnen i kåge?

äre i skellefteåhamn du ska jobba? :)
på vad?

Ja, jag har inskolats på ett handikappboende i Skelleftehamn, "Sjömansgatan". Nu till en början tror jag att det bara blir något pass då och då när det inte finns någon som kan ta det, och till hösten får jag förhoppningsvis jobba lite helger!
I sommar har jag också fått ett kommunjobb på Solgården i Ursviken som är ett demensboende.

Det känns toppen än så länge, både med lite extra klirr i kassan och att få in en fot och att testa och se vad det är jag vill pyssla med! Att jobba inom vården är ju så fruktansvärt stort!
en omvårdnadslektion när vi jobbade med urinorganen.

ok, jag och marran sågs senast i tisdags och redan igårkväll höll jag på att avlida av saknad! börja avvänja sig? aldrig i livet!

Jag är återigen klädd efter vårdens alla regler och har avslutat mitt sista inskolningspass på Sjömansgatan. Har gått och blivit rik på kuppen (eller okej, när det blir löningsdag) vilket absolut inte känns helt fel med tanke på att jag bara njuter av att vara där! Och nojjar över att jag inte kommer kunna klara det såklart.. Såååå mycket ansvar för en stackars 16årig flicka...
Äsch, äsch, nog fixar vi detta nog!

tänk att jag har låtar på min spotifylista som inte är sönderspelade! sensation!!!!

1. Frejamusikalen var huuuuur bra som helst, bra jobbat!
2. Vad tänkte de när de vill ha mig som vikarie/extraarbetare på Sjömansgatan, jag vet inte vad jag gör!
3. Jag saknar noisettesås.
4. Jag är söt och trött.

make each day count. jo, varje dag räknas, varje minut räknas när man måste löpa till bussen. skyndaaaaaaa

Såhär cool ser jag ut när jag försöker bolla med fotbollar. Jag har nu insett varför jag aldrig blir fotad när jag spelar fotboll...
Dagen schema ser ut såhär:
- Löpa till bussen
- Se Freja-musikalen
- Dra till Sjömansgatan och hänga på handikappboendet
- Se Grey's
Och och Marika har tur: besöka henne. Äsch, dags att börja fixa sig! Tjing!
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.