oscar, vill du tuggummi? nej tack. jag kan ta ett! nej mamma, detta tuggummi är för att jag inte ska döda alla bussresenärer imorgonbitti med min andedräkt.


istället för att sitta ensam och dunka "love you til' the end" så...


satt jag inte mobilen i högtalarna i klassrummet, startade spotify och sitter nu och dunka "förlåt att jag aldrig sagt förlåt" och hör hassan waina "förlåtförlåtförlåtförlåt!".

Har hål (som vanligt) och sitter vid datorn (som vanligt), försöker läsa bloggar, småprata med Lisa, Julia och Matilda samtidigt som jag ska höra så att jag inte sätter igång någon meslåt som jag inte vill att någon ska höra hehe.. Som "Nothing Compares 2 U", inte så coolt.
Våran svenskalärare har blivit utbränd=vi har hål varje svenskalektion och ett nytt dampschema som betyder hål varje dag, sena dagar och lektioner som flyter in i varandra. Älskar skolan! Okej, skoja. Älskar mina classmates, älskar att läsa roliga saker på OP:n. Hatar att stiga upp, hatar att vara trött, hatar läxor. Fast hata är ett starkt ord. Ogilla kanske. Okej, nu flöt jag bort litegrann hehehe. Ska börja knåpa på ett toppeninlägg.... Förslag?

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.