"nu är det mat! kom och ät!" citat från pappa, varje dag innan klockan 17.00. alltid samma fras.

Har liiiiiiiite bråttom nu alltså, min buss tillbaka till stan går om 30 minuter, inom dessa 30 minuter ska jag hinna byta om till danskläder, äta middag och.... gå på toa. (Okej, det sista hittade jag på för att det lät så mesigt annars).
Det är kallt som satan ute idag, -18, vilket i för sig inte låter så kallt jämförelse med -25 förra helgen, men utan vantar är det ingen lek! Jag tycker att skolan borde stänga när temperaturen klättrar nedanför -20. Och +20, för då vill man bara ligga ute och lata sig, inte vara i skolan! Okej, sluttjatat om det, måste börja spurta om jag ska hinna! Visar mitt senaste inköp när jag kommer hem! Vad har du gjort idag?

Mössan är från H&M, jackan fyndade jag på Myrorna, skjortan fick jag av lilla Lisa, linnet är också från H&M, jeansen kommer från Carlings och ringarna är från Glitter/cocoo.se.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.