i can piss in the sea? sjunger han verkligen så? ni vet han som sjunger follow me? och hurts, i början på stay, sjunger han behåååååller?

Intalar mig själv att jag gillar mina nya jeans, de är ju sköna och så.. men tajtare än tapeten på väggen. Slickade! Intalar mig själv att det är okej att se ut som jag gör. Att ha mina lår. Att jag inte borde skämmas. Det går inte vidare bra...
Satt på bussen hem idag och låtsades att jag var allt det där som jag vill vara, att jag var snygg, att jag såg lite sådär småcool ut som en del faktiskt lyckas med, att jag var snäll och trevlig och som... såg bra ut. Inte som ett tap, varken ful eller mellantinget mellan snygg och ful. Jag försökte faktiskt! Och satan så jag skämdes!!!! Jag hatar att låtsas tro att jag är snygg, eller ens att säga det, för jag vill inte att folk ska tro att jag tror för mycket. Jag vill inte att de ska titta snett på mig och tänka "om hon är snygg är jag fan Usain Bolt". Men aa, jag får jobba med det. För jag vill inte tycka så pass illa om mig själv som jag gör för tillfället...

Tröjan är min lillasysters, från JC, halsbandet fick jag av Oscar i julklapp, från KappAhl, jeansen är då från Carlings.
Marika skrev:

då säger jag, om du är ful heter jag Usain Bolt!!!!!!!


Marikas blogg: http://marikalarssons.blogg.se/
DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 17:50:02
Rebecca skrev:

Snyggt :D


Rebeccas blogg: http://rebeccacecilia.blogg.se/
DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 18:25:42
julle skrev:

Inte alla som har den turen som lisa !!


julles blogg: http://juliatove.blogg.se/
DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 18:50:56
Tove skrev:

men lilla hjärtat.. ja, alltså det är ju inte ditt fel att du har en så hemsk syn på dig själv....men du, sedan är det så att inte alla människor kan tycka man är så jävla snygg, och egentligen. Varför skulle alla behöva tycka det? Marika och Oscar tycker du är toppen, skitsnygg, och jag tycker också det! Dina föräldrar.. troligtvis de med, och jag menar.. det är ju faktiskt insidan som folk bryr sig om. För inte skulle du överväga att dra till Marika för att du tyckte att hon hade "blivit ful"?!Sedan är det ju roligt att vara fin, men det är du ju, supersöt! Alla har vi våra bra och dåliga dagar då man känner sig fin eller ful, men bara så du vet så ska du aldrig behöva känna dig ful, för ja.. herregud. Det är du ju så jävla långt i från!Och dina lår, ja du Moa. Dina jeans sitter skitsnyggt och det är inget fel på dina ben, de är slanka och fina, sådär perfekt för en 16årig snygg tjej.Pussss!


Toves blogg: http://flavigry.blogg.se/
DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 19:07:49
Anonym skrev:

Alla runt omkring dej tycker att du är en toppentjej - försök att tycka det själv?

Du är sååå fin. Kramar till dej.


DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 19:51:57
Marika skrev:

vi är sneaky :]


Marikas blogg: http://marikalarssons.blogg.se/
DATUM: 2011-01-18 KLOCKAN: 20:45:35
Julia skrev:

Du är super söt! Verkligen. Har följt din blogg i några månader och jag tycker verkligen att du är söt, cool och en bra förebild. Snygga jeans förresten!


Julias blogg: http://jullbritt.blogg.se/
DATUM: 2011-01-19 KLOCKAN: 14:48:44

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.