denna lilla sak ska göra så att min stressnivå dras ner några grader, och så ska den göra så jag slipper ligga i sängen en hel dag och waina om att jag inte har något att göra.

I fredags tog jag tummen ur och köpte en ny liten kalender eftersom min andra går ut nu när januari blir februari. 99 spänn på Bokia, precis som min förra. Dessutom ser den nästan likadan ut inuti som min förra. Kalas! När detta blogginlägg har nått sitt slut ska jag börja fylla i med födelsedagar, läxor, prov, resor till Umeå och längst bak har jag tänkt rita in schemat och skriva in saker som jag ska göra varje dag, för att göra mitt liv värt att leva. Och så ska jag skriva in planerna inför sommaren, vad jag vill hinna med och så! Det känns toppenkul, älskar att fylla i sånt här! Ville egentligen beställa en personlig almanacka men det var lite för mycket för min obefintliga budget.... Okej, nu ska jag sluta babbla på om en liten bok och fylla i den istället!
Marika skrev:

fin den var!


Marikas blogg: http://marikalarssons.blogg.se/
DATUM: 2011-01-16 KLOCKAN: 14:38:40

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.