jag borde göra något åt min mobilspellista också, jag sitter och bläddrar förbi 3/4 av låtarna för att jag är så less dem...

bildkälla
Gissa hur kul jag ska ikväll? Jag ska spela Laserdome med min kompis Mika, min och Mikas kompis Fanny, Mikas pojke, Mikas pojkes kompis och Mikas pojkes kompis flicka. Bussen går på 20 minuter, så det gäller att lägga i en högre växel nu! Är världens tidsoptimist när det gäller bussar, går som sagt efter att bussen har gått från ICA, ca 1,5km från mig. Det funkar när man ska ta en buss mitt på dagen en lördag, när den är ganska så full, men en tidigt lördagskväll är den rätt tom=det går snabbt att köra igenom hamn=jag kommer nog missa den. Men istället för att missa den har jag tänkt byta om till kläder jag inte kommer att löka sönder i, äta kvällsfika och göra något åt mitt hår. Det gäller att vara snabb nu alltså! Vad ska du göra ikväll?
Julia skrev:

Vadå inge fel :O? Hon är då med på min nyaste lista också!!


Julias blogg: http://juliatove.blogg.se/
DATUM: 2011-02-05 KLOCKAN: 23:04:43

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.