p12igt: klackar, dansbyxor, lockar och dunjacka. och det var min outfit påväg till marran.


Ett år senare är jag och Marika tillbaka i samma sits. Vi har haft vårat nyårsfix och idag står smink, hårfix och romantisk middag för två agendan. Som Marika sa "riset är bränt och håret likaså".
Senare ikväll drar vi vidare till bushen, GOTT NYTT ÅR!!

titta på mitt pekfinger. det är ganska snett. mitt lillfinger också. snyrre.

Välkommen till det Erikssonska hemmet klockan 13.00 den 30/12 för nyårsfix. Något i den stilen lät inbjudan till Lisa i förrgår. Tyvärr blev det bara jag och Marran som smörjde, målade, filade och fixade inför nyårsafton.
Resultat: Silvriga naglar och en babyrumpa i ansiktet.

Denna dag spenderas till att sminka, locka, spraya, tvätta, raka, kämpa med lösögonfransar och nojja. Feels goooooood!

min ohändelserika dag blev hyffsat händelserik. skönhetssalong, stan, occehäng.

Under en väldigt desperat tid i mitt liv insåg jag att min kära syster kanske skulle uppskatta lite Mozoor-Fanzor tid och en caffe latte. Sagt och gjort. Jag ritade ihop ett väldigt snyggt kort som hon sedan fick öppna på julafton och idag gjorde vi slag i saken och tog en runda runt stan. Hon hittade en snygg nyårsklänning, underkläder och ett linne och jag kom tillbaka med lite must-have saker.
Lite dålig planering innebar att Waynes fick bytas ut mot middag på Kitchen, men det var mysigt det också. Love u Fanzor♥

till fanny: såhär ska mitt hår se ut på nyårs. och det är du som ska kirra biffen.

det är inte vad man äter mellan jul och nyårs som räknas, det är vad man äter mellan nyår och jul.

I Umeå blev det ingen jätteshopping för min del, dessa två linnen, ett alternativ till nyårs och lite underkläder.
Av någon udda anledning faller jag alltid för baskläder. Helst linnen och tshirtar. Vill bara haaaaa fastän jag har flera likadana hemma. Egentligen har jag både ett grått och ett svart linne, men jag kunde inte stå emot. Och liiiite annorlunda är de ju faktiskt. Så det så.

Bikbok, 49;-/st

lingonberry. smaka på ordet. säg det högt. det är kul. lingonberry.

Detta underbara kit fick jag av Stina (♥♥) i julklapp. Kan lova att jag känner mig som en gud när jag smörjer in mig och luktar som ett litet lingon. Jag kommer aldrig mer våga gå ensam i skogen när jag luktar så gott, alla små björnar kommer jaga mig tills jag dör så att de får slicka varje liten hudbit som jag har smörjt in.
Luktar gudomligt och återfinns på Kicks, löööööööööp!

ett annat sätt att summera umeåtrippen är med marikas favvoord: näjz.



är det konstigt att alla mina ägodelar har känslor? i alla fall tror jag det.

Fastän jag älskar min söta lilla almenacka mer än någon annan bok i min ägo så är det så väldans skönt att lägga undan den ibland. Låta den vila när jag är ledig. Inte behöva skriva in att jag har lovat Fanny att gå på stan, att bada i Piteå och att det är träning både tisdag och torsdag.

Den hjälper mig att bli mindre stressad, men det är ganska skönt att slippa bli stressad över att den är så tom. För det blir jag stressad av, är det något jag har glömt att fylla i? Vad var det jag skulle skulle skriva?
Nu har jag tänkt låta den känna hur det är att vara ostressad tills det börjar bli dags att köpa en ny. Den har gjort sitt.

jag känner mig så tråkig när jag bloggar om julklappar, men jag älskar att läsa om andras.

Återigen: tack mamma och pappa för precis vad jag önskade mig! Och tack världens bästa mormor och morfar♥

klassen ba krympte.

Halva gymnasietiden har gått och jag har bara 1½ år kvar i skolan innan jag förväntas vara vuxen. Stor. Mogen.
Det är läskigt. Hur ska lilla jag vara mogen för ett jobb som innebär att jag har ansvar för en annan människas liv? Hur ska jag ha den kunskapen?

Jag har i och för sig lärt mig otroligt mycket sen jag klev in genom Balderskolans dörrar och knappt visste att det var skillnad mellan kärlkramp och hjärtinfarkt och under mina 10 veckor på praktik har jag lärt mig ännu mer. Och jag har 12 veckor till, kvar. Tur.

Men sen då? Vars ska jag plugga? Vad ska jag plugga till? Vars ska jag bo? Vad ska jag göra om dagarna? Vars vill jag arbeta? Tänk om ingen vill ha mig?
Det är läskigt att jag förväntas vara vuxen om 1½ år.

jag önskar att jag också fick blogga om att jag hade fått en iphone4s, men icket. bloggar istället om marikas snygga skal.

En "titta och njut!" bok var vad Marika fick av mig i julklapp. En hel fotobok fylld med bilder på snygga grabbar tagna ur hennes mumsmapp.

Bland det värsta och bästa som finns är att köpa presenter till Marrzor. Jag vill ge henne hela världen och allt hon någonsin har önskat men min budget stoppar mig. I år var det extra svårt, jag velade mellan underkläder, kläder, mobilskal, kalendrar och en årsförbrukning av Waynesfika.
Men samtidigt finns det inget bättre än att ge Marika en liten del av världen. Love u♥

den grimas emelie inte kan göra är troligtvis inte ens möjlig att genomföra.

Bussen till Umeå går om 50 min, så det börjar bli dags att leta reda på sockar, kissa och dra mig mot Marran. Jag har tidsinställt ett par inlägg, så uppdateringen lär vara lika dålig som vanlig. Om ni däremot vill ha dagsfärsk uppdatering hittar ni både mig och allra käraste Marika på vår tumblr.

Kommer hem på torsdag, förhoppningsvis med massor av ny shopping och high on life efter ha hängt med de tre snygga bruttorna över. Ha det bra!

snygg bild mozoor. hatar min blogg just nu.

Jag och Marika bestämde oss för att dra en stund på julrean, jag ville byta lite julklappar och mest bara checka in läget. Kom hem med bytta julklappar och nya undies. Älskar julrea.
Ikväll drar vi dessutom mot Umeå, vilket betyder att morgondagen spenderas på Umeås gator och torg i sökandet efter fler fynd.

Jeans, Bikbok - 499;-
Dansbyxor, Cubus - 149;-
Lösögonfransar, Cubus - 2 för 99;-
Trosor, Gina T. Bh + trosa, H&M.

mamma, pappa: när jag fyller 18 vill jag ha vs undies.

Är det jullov eller är det jullov när man vaknar, ser lite Grey's, äter frukost och sedan lägger sig i soffan och ser Victoria's secret fashion show 2011? Känns braaaaaaa.

jag tror dessutom att de botar huvudvärk. dock inte den jag har nu. hoppar snart, så ont har jag.

Ännu en julklapp som jag är mäkta stolt över. Ett par feta lurar som dessutom ryms i min jackficka. Ser ni mig utan dessa är det nog inte jag. Ska flytta in i dessa och aldrig lämna boet.
Jag har världens bästa mamma och pappa♥

varför kan inte folk bara hålla reda på sina popcorn?!?!?!?


Kofta - Marikas, från Gina T
Linne - Kan Dee (♥
♥)
Jeans - Bikbok
Klackar - Skopunkten

marika: kolla så snygga killaaaaaaaaaaaaaar! jag: det är så sorgligt, en kille dog just... (marran ser vampire diaries, jag ser greys)

Jag önskade mig två byxor och fick precis vad jag önskade mig. Kändes succé när jag visste att min syster skulle få dansbyxor, vilket innebär att chansen är rätt så stor att jag också får det. Dock vill jag ha i en lite större storlek, så idag ska jag springa och byta till rätt storlek.
Jag ska även kolla om mina favoritjeans finns i en annan färg, ser de inte lite väl mörka ut? Lite för lika de svarta jag har? Ska checka läget, annars nöjer jag mig gott och väl med dessa!

Cubus, Bikbok. Av mamma och pappa, tack♥

bara för att marika la upp bilderna i omvänd ordning måste jag göra tvärtom.

Det bästa med lov är att hänga med Marika dygnet runt. Sen julaftonskvällen har vi inte varit isär längre än ett toalettbesök. Precis så ska det vara!
Igår lyckades vi hänga i sängen halva dagen, äta ännu ett julbord, denna gång med Marikas släkt hos hennes farmor och dessutom se New Years Eve. Spårat bra film, sesese!
Idag står julrean och byte av julklappar på schemat, sen lite julfika med pappas kusiner. Succé. Jag lever livet.

den som känner marika känner moa. och den som känner moa känner marika. punkt.


Detta snygga ting fick jag av världens bästa tjej i julklapp. Jag har trånat efter det lilla silvriga paketet som legat på Marikas bokhylla i säkert två veckor som jag absolut inte fått röra. Inte ens läsa vad hon har skrivit. Så igårkväll var det dags.
Världens snyggaste linne från Kan Dee, jag tror Marrzor känner mig bättre än vad jag känner mig själv. Love u til' the end♥

såhär firar jag julafton. fast den avslutas med en marika också. ett ord: succé!





GOD jul och GOTT nytt år=ät mycket och ät goda saker.

Iklädd rött läppstift och standardklänningen är jag nu redo för Kalle Anka och hans vänner, julskinka och främst julklapparna! Ha en fin dag!

jaaa, det verkar som jag har skaffat en fotoblogg. ofrivilligt. (lisaw?? sara? eller är det oscar som gömmer sig i skogen??)

till alla er som avsaknar julkänsla, jag bjuder på lite av min, har i överflöd! (och jaa, vi är några för många i familjen för att bara ha en gran..)

moa, du är precis som ett barn som sitter och skakar på julklapparna. jaaa? jag är väl fortfarande ett barn?

Detta kallar jag ett redigt godisskåp. Eller altan. Men äsch. För ovanlighetens skull har vi faktiskt ordnat med julgodis, eller jag. Allt utom knäcken, som faktikst inte ens går att bjuda på.
Och idag fyllde jag på med polkachoklad i knäckformar. Vi lär äta julgodis fram till juni.

Ischoklad, knäck, mandelmassabollar med choklad, fudge, daim, kola, pepparkakskola.

mammaaaaaaa, kan du klippa bort lappen?

Slogs som en dåre för min egen julklapp igår, trosorna. Och för hårspraysgrejsen, för duschlotionen och för allting annat. Vi hade så himla bra saker igår till julklappsleken och jag ville bara ha aaaaaaaallt. Fick i alla fall gå hem med ett nagellack som passar finfint till nyårs och två fina under extra. Ska återigen börja frossa i underkläder.

vad har du att säga moa? ingenting.


Dessa två bilder får summera min gårkväll. Fika i mängder, mjölk, glögg, julmust, julklappar och tre finfina tjejer med alldeles för tapig humor. Idag bakar jag Marika-och-Roland-kakor.

när jag gick i förskolan ville jag också ha leopardbyxor och likadan tröja. snyrre.

Nu: Julmys och julklappsleken med Lisa Beem, Lisa och Marris. Och fika. Mums.

succé att matilda fick en burk med sparris i present. säger bara succé.

Frukost, massage, film och julklappsleken med klassen. Mysigt värre. Ännu mysigare med jullov och häng med Lisorna och Marran ikväll. Tackar inte nej. Jag bara myser.

om precis ett år kommer vi tacka gudarna för att vi överlevde dagen. om vi nu överlevde 21-12-12.

Är helt inne i julen för tillfället. Har gjort ischoklad idag, slått in paket, handlat julklappar och haft på mig en röd, stickad tröja. Och ätit några pepparkakor och mandariner. Kan det blir juligare? Tror knappast det. Bara därför bjuder jag på min favoritjulgodis som pappas kusin skickade till mig för ett tag sen:

4 msk vetemjöl, 1 msk kakao, 6 msk smör, 4 msk ljus sirap och 3 dl socker.
Blanda detta i en stekpanna och låt koka på svag värme i ca 10 minuter. Täck en plåt med folie och häll ut daimsmeten. Bred ut smeten så att de blir ett tunnt lager. Låt kallna. Smält sedan 250gr ljus blockchoklad och bred på daimsmeten. Låt stelna. Skär sedan daimen i bitar, slå in i folie och njuuuut av daimen du nyss tillagat.

god jul önskar familjen eriksson. men hoppsan, vi satt visst vid fejjan istället.

kan vara så att det är dagens enda positiva.

Dagens två positiva:
Allt skolarbete för 2011 är nu genomfört och inskickat. Känns bra.
Alla julklappar är dessutom inhandlade, nu återstår bara att slå in dem.
söta som socker

vilken tur jag har som har en mamma som tycker om att ge försenade adventspresenter.

Igårkväll när jag satt på bussen hem fick jag ett trevligt sms av mamma "Vars är du? Det finns en present som väntar på dig." och presenter tackar jag aldrig nej till. Som tur var satt jag redan på bussen och väl hemma slängde jag mig över paketet som innehöll ett par underkläder och en ansiktsmask.
Otacksam som jag är sprang jag och bytte underkläderna mot dessa sköningar från H&M, kan man annat än älska dem? Är kär och har tänkt flytta in i mina röda trosor.

H&M, 149;- / 59,50;-

fast ser den inte lite gles ut?

Så har julen kommit även till familjen Eriksson, i form av en äkta gran, för en gångs skull. Sist vi hade en riktig gran hade jag inte lärt mig läsa, så det var ett bra tag sen. (Eller var det!?!)
Den är fin i alla fall, och vi har altanen fylld med julgodis och mamma kokar gröt och alla ljusen är tända. Julafton på G.

några av succébilderna jag tog av lisa igår. dirr in i mappen för bilder som ska minnas.

ungefär två veckor efter att jag och marika kom hem från london fick mamma ett te från harrolds. inte av mig.

Avslutar pluggkvällen med lite latin och en kopp jordgubbste. Är inte oserri när jag säger att jag tycker om sjukdomar, tillstånd och kroppsdelar på latin. Jag känner mig så smart då. Partytricket nr 1. Hela min klass kommer troligtvis vilja bajsa på mig när jag säger detta men jag saknar medicinsk grundkurs.

nej, jag sover inte, fastän det kanske ser ut som det. jag råpluggar.

Hänger hos Lisafisa och pluggar för tillfället. Av någon konstig anledning så verkar alla lärare ha fått något knäpp och ger oss nya uppgifter fastän vi får jullov på torsdag? Bockar nästan av hemprovet ikväll i alla fall, "Stackars Fia, 45, som jobbar på rönnskär får nog ingen hjälp av oss ikväll inte. Hon får dras med sin ryggskada till imorgonkväll tror jag."
Annars ska flera av kroppens muskler på latin avklaras, så även Hitlers barndom, olika försvarsstrategier, arbetsmiljö och en utvärdering avklaras innan vi får sova/äta oss igenom julen.

tror inte att jag har haft såhär mjuka och lena ben sen i somras. icket bra mozoor.

Plugg, träning, övningsköra, duscha, smörja, måla, noppa och sänghäng. Standardsöndag.

så lik, men ändå så olik. jag använder samma halsduk. men har av någon udda anledning skrotat halsbandet.

Under det år som har gått har jag inte:
Fysiskt skadat mig själv medvetet. Gjort ischoklad. Köpt ett par nya blåa jeans. Klippt luggen. Badat näck. Sett Twilight, tror jag.

Under det år som har gått har jag:
Varit utomlands för första gången utan föräldrar. Tagit blodprov på en annan människa. Trappat ner på medicinerna. Klippt av många centimeter av håret. Blivit brun. Tappat brännan.

med detta inlägg menar jag att jag inte behöver blogga förrän typ efter middagen imorgon.

två coola saker: jag har ljusrosa sockar och pluggar muskler på latin en lördagkväll.

I väntan på Lisa ber jag till tomten, tomemor och alla tomtenissar att de ska tillverka ett par skinnbyxor i stil med dessa från Gina Tricot och ge mig i julklapp. Helst inslaget tillsammans med ett snyggt korslinne från samma affär. Som dessutom min syster har köpt. Inte i min storlek dock.

Mina skinnisar börjar tappa formen rejält. Har kastat in dem i tvättmaskinen en gång, de fick tillbaka formen i ca 5 minuter. Nu ser det återigen ut som jag har bajsat på mig när jag bär dem. Snyggt Mozoor, snyggt.

är det du eller jag som är stödet? det är du mamma, för det är din lårbenshals som ryker.

känner du nån fler som haft sondslang? Eller vet du nån mer som har haft de på din skolla eller nått i närhete`n?

Innan jag blev sjuk, och inlagd visste jag inte vad sondslang var och än mindre någon som hade det. Mamma hade tydligen berättat att jag skulle få det om jag inte började äta ordentligt, men det har jag inget minne av. Jag stängde av och låtsades som ingenting.

På avdelningen var vi flera som hade sond och i takt med att mitt "ätstörningsnätverk" blev bredare och bredare fick jag höra om allt fler som hade haft det, både i närheten av mina hemtrakter och de som bodde i Göteborg. Dock var det aldrig någon som jag träffade utanför avdelningen som hade sondslang, det var folk som hade haft eller som bodde för långt ifrån för att träffa.

När jag blev inlagd första gången, i åttan, blev det kaos på min skola. De allra flesta slutade äta i matsalen och lärarna avrådde mig från att ens försöka äta där den första tiden, just för att de bara satt och petade i maten. Ätstörningar är otroligt smittsamt, men som tur var var det ingen som insjuknade och det hela rann ut i sanden. Tacka gudarna för det, jag tror inte att jag hade fixat att se någon annan med samma symtom och samma behandling varje dag i skolan.

att se alla grey's anatomy säsonger borde höra till allmänbildningen.

Tumblr_l89yz1oqam1qbljveo1_500_large
Tumblr_l851t1kgum1qa601io1_500_large
1255659336613_f_large
Tumblr_l2hsa6krbi1qzjqiao1_500_large
Tumblr_lgu98qnynw1qe9auz_large
Greys-anatomy-logo_large
we♥it

jag ser ganska smidig ut på tredje bilden va? jag tycker det jag med.

Jag och Marranparran bestämde oss för att satsa på julmys idag efter skolan
åt pepparkakor och kokade kola
och rullade ihop ett par fina mandelmassabollar doppade i choklad
när jag blev lämnad ensam glömde jag bort hur jobbigt jag tyckte att det var att slå in fina omslag till det jag kokat ihop och började slå in kolorna i små paket. Ta. Mitt. Liv.
(bild på mina söta små fudge från förra helgen)

varför blir jag alltid sugen på rött läppstift när jag har klippt mig?

Med snäppet för mörka bilder, eftersom GIMP vägrar samarbeta, så visar jag mitt nya hår. Kanske råkade ljuga om att jag hade satt in löshår. Och kanske om att jag längtade tillbaka till långt hår. Tvärtom. Trivs i lite kortare, tror jag. Fick en superimpuls att klippa av rätt så många centimeter, så tvingade Marran och sedan mamma att klippa det sista igårkväll. Är nöjd i alla fall!

det är inte okej att jag måste läsa i arkivet vad jag gjorde förra veckan...

Favorit i repris från förra året.

FÖR 15 ÅR SEN
... Var jag 2 år och tvingade min kära syster att leka med mig, fastän hon knappt kunde stå.

FÖR 10 ÅR SEN... Var jag 7 år och gick i ettan vilket innebar att jag var ett lönnlöv. Tror jag lärde mig vissla i ettan också?

FÖR 5 ÅR SEN... Var jag 12 år och gick i sexan, hängde med Marika, Katta, Elin, Jenny och Mathilda för jämnan och kunde inte bestämma mig vilka av dessa två tjejer jag ville spendera högstadiet med.

FÖR 3 ÅR SEN... Gick jag i åttan och var 14 år. Jag hade precis blivit utskriven från avdelningen, älskade Twilight mer än allting annat och oroade mig för julafton.

FÖR 1 ÅR SEN... Var det onsdag och jag hade grupp. Det var sista gången innan juluppehållet och vi lyssnade på Nothing Compares 2 U och jag blev kär i den fina visan.

FÖR 6 MÅNADER SEN... Hade mina småsyskon skolavslutning, jag och Marika hängde dygnet runt och det hade precis blivit bestämt att vi skulle spendera 7 dagar i London!

FÖR 3 MÅNADER SEN... Var det september och jag spenderade mina dagar på Skärgårdshemmet och trivdes som fisken i vattnet.

FÖR 1 MÅNAD SEN... Hängde jag med Moa och Marika och var taggade som få på Breaking Dawn!

FÖR 1 VECKA SEN... Var jag som varje torsdag, sist kvar på skolan. Hängde med Stina och Hugo och plågade mig igenom ett spinningpass med Lisa.

IGÅR... Hade jag helt slut energi och höll på att somna i frisörstolen flera gånger om.

IDAG... Har jag varit sist kvar på skolan, ätit hos mormor och sett Grey's. Standard.

IMORGON... Kommer jag att vara sist kvar på skolan, bli lämnad ensam utan sällskap eftersom Marran ska på klassfest och troligtvis äta alldeles för mycket middag.

tre av mina favoritpojkar på samma bild, linus, elvis och fesoj. (varför kallar jag min bror fesoj?)

♥♥♥♥♥♥♥

jag bara älskar när bilddatorn är avstängd och jag måste använda arkivbilder i 600px

Förra veckan blev jag bara spyless på mitt korta hår och bara villevilleville få tillbaka mitt långa hår. Sagt och gjort. Beställde hem löshår och idag hjläpte Marika mig att sätta i det. Jag är riktigt nöjd, tänkte visa imorgon/övermorgon hur det blev!

dagens mest spännande: att använda det nya schampoot.

Har haft en helt ok dag bestående av tre redovisningar på hälsopedagogiken och två redovisningar på ARL:en, sedan bad. Den helt ok:a dagen avslutadesmed att busschaffisen glömde släppa av mig och vände i Ursviken och jag fick gå från snabbleden vid Ursviksskolan till mördarbacken vid Konsum innan pappa kom. Var trött som en liten trollunge efter två promenader, gympa och 30 minuter simning och ville. inte. gå.

Har precis muntrat upp mig själv med lite broccoli, ögongodis och nu min standard: Grey's!
Austin-nichols-austin-nichols-9116157-300-400_large
mums från we♥it

säger hejdå till mitt älskade aussie för ett tag. kanske lika bra, så det räcker längre.

Wohooo. Min problemhårbotten är tillbaka! Som jag har saknat den! Not.
Den kliar, svider och tar allmänt ont, så idag bad jag mina kära vänner att se om allt stod rätt till. Icket. Gick till skolsköterskan. Gick till Apoteket. Kom hem med precis samma produkter som räddade mitt hår i femman.
I femman tvättade jag håret 1-2 gånger per dag, så då förstår jag varför hårbotten började strejka. Men nu? Tvättar håret 3 gånger i veckan, använder nästan aldrig några produkter i hårbotten och Aussie får ju mitt hår att må bra. Någon hårexpert som kan hjälpa mig med vad jag ska göra?

ett inlägg utan mening, röd tråd eller avslut.

Framtiden har alltid varit min största drivkraft för att bli frisk. Att kunna få barn, att utbilda mig och hjälpa andra ätstörningsdrabbade. När jag mådde som sämst levde jag i framtiden, i önskan att vara någon annanstans. Jag gör inte det längre, och har inte heller något riktigt mål för att bli fullt frisk. För jag har en del kvar. Det där sista, som gör att jag kan leva ett fullvärdigt liv utan alltför höga krav på mig själv, äckelkänslor när jag ser mig själv i spegeln och att inte känna att jag är värd något annat än en soptunna att bo i.
Ibland känns det som jag inte kommer kunna bli friskare än vad jag är just här och nu. Att det inte finns något hopp, men det är nog bara för att jag inte är tillräckligt motiverad. Vill jag tro.

Jag känner att jag inte är värd att ha det så bra som jag har. Jag är inte värd att må bättre eller tycka om mig själv.

Jag vill
kunna älska mig själv, så att jag kan älska någon annan, fullt ut.
vara nöjd med mina prestationer.
äta vad jag vill, när jag vill.
må bra.

och denna tjej är min största drivkraft.

min favoritsyssla är att ändra om från a4 format till a5 för att se hur många sidor jag har skrivit.

Min syster var den allra finaste lucian igår. Speciellt fin var hon när duken smälte in i huden. Som tur är fick hon bort den idag, lagom till den äkta lucia. Som jag ska spendera med Grey's och företagande. Ha en fin lucia och ät många lussebullar!

ett smart resonemang: det är okej att äta godis i början på veckan och i slutet. i slutet för att man är så trött och slut efter veckan och i början för att ta en återställare.

Undet tiden jag återhämtar mig från min enorma trötthet igår får ni njuta av en bild på det godaste i världen. Kladdig kladdkaka, glass och en hög med noisette.
Kan överösa er med superlativ som beskriver denna oslagbara måltid: mest fantastisk, underbarast, bäst, godast, mumsigast osv osv.

jag vill så gärna ha ett fiiiint nattlinne! tänk ett nattlinne, en iphone, lite blingbling och en pälsväst. redo för waynes!

Pälshalsduk - KappAhl
Tröja - H&M
Byxor - GinaT

när jag inser att jag inte orkar röra en tå för att jag är så trött börjar jag tvivla på kåvepeninets superba verkan. men än ser jag ut att vara frisk!

Jag har fyra enormt viktiga saker att delge er:
1. Visst var jag och Marika snygga igår när vi sjöng Singstar och hittade på våra egna danser? Antog det ja.
2. Min tandställnig har gått sönder. Det tar inte ont men jag blir så irriterad att det inte är sant.
3. Jag har sovit i soffan sen klockan halv sju.
4. Med uppehåll för att säga att jag är för trött för att spela innebandy/vara vaken en timme innan jag kan lägga mig i sängen/plugga.

och vi är typ gamla. lillan börjar snart högstadiet och jag är nästan vuxen. men lilljosef, han har inte ens växt om mamma.

Visst är vi söta, vi Erikssonsbarn?
(jag tycker faktiskt att jag lyckades bäst med stonefacet.)

åååh tack att ni tycker att jag är så himla snygg. jaaa, jag tycker jag med att jag skulle bli en fin lucia.

Jag vill också vara lucia, precis som min lillasyster var idag i kyrkan. Och jag tycker att det är mysigt att vara i kyrkan, fastän jag inte är troende. Och det är mysigt att sjunga Hallelujasånger och äta lussebullar efteråt. Och det är mysigt med tomtehopp och att dansa runt granen och att kunna stanna och prata med de flesta.
Och jag vill också ha stearin i håret och kramp i armarna. Det är min hemliga lilla önskan.
Men visst skulle jag vara fin som lucia?!?!?

du är: underbar, fantastisk, cool, trevlig, älskvärd, toppen, humoristisk, smart...

Jag har varit vaken i 6 timmar och är redan helt slut. 55 minuter spinning och 180 minuter inslagning av daim och fudge från igår. Nästa gång jag påstår att jag ska baka: påminn mig att inte dra det till sin spets och skriva fina saker på varje inslagning!

Ikväll vankas glöggkväll och julklappsleken, mysigt värre!

till tomten: ge mig ett helt bibliotek fyllt med psykiatri, psykologi, medicin och självbiografiböcker som jag kan läsa när jag vill. snälla tomten.

9 böcker om ätstörningar har jag lyckats samla på mig den senaste veckan. Till skillnad från när jag låg på avdelningen och jag hade en liknande hög på sängbordet så är dessa faktiskt för lärande. Jag vill kunna så mycket som möjligt för att kunna informera så bra som möjligt med mitt företag.

Dessa 9 böcker ska jag alltså ögna igenom och sedan, tillsammans med fakta från LIV-pärmen och några artiklar, utforma lite information till samhället som ska vara färdigt till årsskiftet. Är taggad som en liten trollunge!

och nog har jag pappas kusin att tacka för att det blir något julgodis detta år nog!

Bytte ut enbartmoa mot hemmafru-Mozoor ikväll. Både Daim och Fudge har jag lyckats röra ihop, till skillnad från i somras när jag knappt kunde värma tomatsoppa i micron. Känner att mina matkunskaper faktiskt har ökat.

Har gett upp julgodiset för idag, ska slå in i fina paket imorgon, nu återgår jag till något mycket viktigare: Grey's. Sovgott!

confession n:o 4: min favoritmat är kladdkaka, glass och noisette.

Att jag kämpar mig genom detta:
för att få detta:
även kallat kärlek på tub, kändes jävligt smalt. Men jag skyller på att jag faktiskt köpte julgodisingredienser också!

brunaXP


Har, som vanligt, inget vettigt att skriva förutom att jag hänger med Marrzor/Marris/Marran/lillan. Livet leker och jag har inget att göra ikväll. Hörs senare!

åååh lilla lisen, vad glad jag blir för ditt lilla hjärta, det gjorde min dag!

Idag har jag levt livet istället för att blogga. Hängt i skolan, gått en snabbis på stan med Marika och Lisa, busat med Hugo och Stina och spenderat 3 timmar på 360 med Lisa. Ingen rast, ingen ro. Och jag gillare.
Jag ska inte ens försöka lova bättre uppdatering imorgon eftersom jag förhoppningsvis kommer hem sent då också. Haft en bra dag?

och vad spelar det för roll att det är min tredje kavaj i samma modell? den är såååå snygggggg

bildkälla
Denna snygging ska bli min. 199 kronor på H&M, en struntsumma om det inte hade varit precis sådär lagom innan julafton och alla julklappar ska inhandlas. Självklart finns den inte på H&M shop online och enbart två stycken hänger kvar på galgarna i Skellefteå. Måste. Ha. Ska. Ha.
Tänk denna och mina paljettshorts som jag köpte förra veckan (?) på nyårsafton. Nu finns inget annat. Jag är kär.

varför bloggar jag alltid om mina hårbekymmer?

Är återigen sugen på ombrelooken. Kanske inte riktigt som snygga Alexa Chungs, men nästan. Kort, ungefär som när jag klippte kort första gången i somras. Och så blonda toppar. Kan det vara något? Måste ha hjälp. För nog är jag sugen nog, men tänk om det blir kaos. Och tänk om det blir fult. Och tänk om...

Ja? Nej? Kanske? Vet ej? Raka bort allt?

nog blir jag smickrad när min favoritlärare säger att han tänkte på mig imorse.

Klockan är snart halv tre och jag är redan hemma, och har varit det en stund. Slutade kvart i ett, krigade mig igenom kylan till bussen, läste en massa samhälls och krigade mig återigen ut i kylan. Det är 6 minus ute men det känns som 30. Hur ska jag överleva vintern? Och hur överlevde jag den gångna? Men det känns lite bättre med snö i alla fall, det är fint.

Nu ska jag återgå till min favoritsyssla: att unna mig. Dricker varm choklad och ligger under duntäcket med tjocksockar för att få igång lite värme. Ska dessutom göra lite nytta innan de andra kommer hem. Plugga, fixa julklappar och laga mat. Duktigt.

Kavaj, jeans och linne - Bikbok
Halsduk - Fannys
Väska - Topshop
Skor - Skopunkten

avslutar min mobilbilddag med en mobilbild-ferre.

Dessa två coolingar hängde jag med ikväll. Lika coola då som nu.
Lisen och Jullan äter.
Jag och faktura nr. 0001 tidigare idag. OM jag är stolt över denna skönhet.
Jullan trodde hon hade på sig likadana sockar och ville att jag skulle tumbla om det. Here you go, nästan i alla fall.
Avslutar med detta. Saknar att sola. Fast det är ganska skönt med snö. Men kallt.

surre till frulle. surströmming till frukost.

Matbloggaren nr 1 här! Idag lekte vi att vi åt på Subway. Toastade bröd, valde kaka eller chips (fanns bara chirre) och tog alla grönsaker. Gotteligottgott och jag är fortfarande mätt.
Mattips!!

julia noren: men tänk så bra när man har chokladkakan vid datorn och man inte orkar gå till köket och smälta den, då lägger man den bara vid datafläkten. kirrat och klart!

Jag har en bra dag idag. Jag gör någon nytta på lektionerna. Jag har nya sponsorer. Jag känner mig duktig under utvecklingssamtalet. Idag är det helt enkelt en bra dag. Och jag går och sjunger "pengar rullar in, det går bra nu".

Tröja - H&M
Byxor - Miss Selfridge
Converse

vaaaaaaaaaa, är anna här? jag trodde inte hon skulle komma. paniiiiiiik!

Jag tänkte dra mitt standardinlägg som jag gör så gott som varje månad. Vad ska jag blogga om? Har helbloggtorka och skulle behöva lite hjälp på traven.

Mina favoritfilmer? Fina bilder på äpplen? Hur mina katter ser ut? Hur jag vill gå klädd på nyårsafton? Mina favoritqoutes? Vad som får mig att må bra? Hur jag mådde för 2 år sedan?

läs moa. läs. och ta in. och fatta. fatta att du är bra.

01.35: kommer jag att somna om jag ser ett avsnitt grey's? troligtvis inte, men jag gör det ändå.

Tumblr_l40j3pyayq1qbf8iho1_500_large
Ska spendera nästan hela kvällen åt att hänga med mina favoritvänner. Alex, Cristina, Izzie, Meredith, George och Derek. Blir kär om och om igen och vill aldrig sluta.

nog kom det en liten tår nog...

vad har jag gjort för nytta idag? ingen. men ändå har jag tagit en 2 timmars powernap.

Idag har jag pinat runt som om det vore begravning vilket det icket är. Det är skyltsöndag i Skelleftehamn. Och det är andra advent. Och jag har skinnjacka. Det är spår. Och jag var himla söt på bilden.

Halsduk - Fannys
Skinnjacka och tshirt - H&M
Jeans - Bikbok

och idag luktar jag rök efter att ha värmt mig mot elden tidiare imorse.

Julmys med Lisa igår som sagt. Vi bakade världens största lussebullar och kämpade med att slå in kolorna i fina omslag. Och julfikade, såklart. Väldigt mysigt!

bakar lussebullar och äter kola med lisa ikväll, finfint häng!

december månad: julfika, julfika, glögg, julfika, julbord och så ett julfika.

Det är ganska så precis ett år sedan jag åt glass för första gången på ett stort antal månader. 12 månader senare är det standard. Glass, noisette och vit choklad.

På ett sätt önskar jag att jag aldrig hade börjat äta "godsaker". På ett annat sätt är jag så livrädd för att falla tillbaka och sluta äta det igen. För bland det värsta jag har gjort i hela mitt liv är ångesten, oron och rädslan för att gå upp i vikt när jag bytte ut äpplen mot pepparkakor.

Men man äter för själen, inte bara för kroppen. Och man måste unna sig. För att livet är så mycket mer än bara mat, men utan mat, och utan god mat, är livet inte så mycket att ha.

och ja, jag tar emot julklappar av hemliga läsare.

Tre veckor kvar tills det börjar bli panik med julklappshandeln och jag har redan glömt vad det var jag önskade mig i början av november. Knåpade ihop en snygg liten sak med sånt jag vill att tomten ska komma med i år!

1. Halsdukar. Blåa, rosa och röda.
2. Slutstation Rättspsyk av Sofia Åkerman och någon mer.
3. Dansbyxor.
4. Höga, blåa jeans. Helst de från Bikbok som jag redan har i svart.
5. En vit basictshirt. Och en röd.
6. Kaffe sirap med smak av hasselnöt. Ska överleva vintern med hjälp av detta.
7. Ett svetthårband och ett armband att ha mobilen i på löprundan.
8. Säsong 2 av Grey's Anatomy.
9. Underkläder. Standard. Underkläder i massor.

det är illa när man inte hann borsta håret innan skolan..

Riktig skolvecka nummer 1 är avklarad. Det är så skönt att ha lektionstid och allt planerat för vad som kommer härnäst och rast mest hela tiden. Men jag saknar mina vårdtagare. Och så fort jag kliver in genom skolans dörrar börjar jag stressa. Usch så skönt med helg, jag ska bara sovasovasova. Och göra lite skolarbete.

Kavaj - Bikbok
Tshirt - Forever 21
Skinnbyxor - Miss Selfridge
Halsband - Filippas

ja, ni bör vara avis för att ni inte har en så bra bff som jag har.

världens bästa marran♥

mammaaaaaaa, ser det här ut som en liten p12a som ba woooow jag kan byta typsnitt eller är det stilrent?

Jag har tidigare berättat om mitt projektarbete. Ytligt bara. Och det har jag tänkt fortsätta med. Måste bara få visa min askalascoola logga som jag, smått i panik, gjorde ikväll. Jag har tagit hjälp av mamma med affärsplanen, budgeten och att skriva min första faktura. Det är så spännande! Jag känner att jag faktikst kommer någonstans med mitt företag för en gångs skull, och av någon udda anledning är jag taggad på att sitta kvar en timme imorgon efter att alla andra har gått hem och ringa samtal, skriva svåra ord och räkna ut hur mycket jag kan göra på en månad.

varför man gör så stora pencillintabletter mot halsfluss är en gåta. de första tabletterna slinker knappt ner.

Imorse tog jag min absolut sista Kåvepenin på ett himla bra tag. Mina Streptokocker är officiellt ute ur min kropp nu! Detta hade jag tänkt fira med en löprunda runt Ursviken eftersom jag inte har fått träna på nästan 2 veckor (svar ja, jag är rastlös) men istället umgås jag med Hälsopedagogiken, Affärsplanen, budgetar och ekonomi-mamma. Så kan man också fira!
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.