och så hade jag lovat julia och lisa att berätta att de har klippt mig. jag har haft en slinga som har varit extra lång som de så vänligt klippte bort. tack gullungar.


Har fått någon dålig vana att använda en massa gamla bilder från arkivet hela tiden, idag kom jag på den briljanta idéen att använda bilden ovan när jag var ute på en promme för ett par månader sen. Jag trodde att bilden togs i april kanske, men med tanke på all snö verkar det vara ett par månader tidigare och min bluff avslöjas direkt...
Jag ska i alla fall ut på en liten löprunda inom några minuter, kan. inte. sitta. still.

tack för maten den var god, hälften spydde, hälften köpte en häst

Fastnar verkligen inte på bild idag, och allt sitter fel, funderar helt allvarligt på att kasta kläderna och ha på mig min favoritoutfit: matchande underkläder. Svårslaget!
Idag har jag haft ännu en slapp skoldag, första inviduella valet imorse vilket verkar bli jätteroligt, världens största portion med sallad till lunch, lite förebyggande åtgärder för att inte få ryggproblem och avslutade dagen med en tur i älven med Lisen. Skulle lätt kunna stå ut med skolan om resten av året ser ut som den har gjort den senaste veckan!

Poncho - Glitter
Skjorta - Filippas
Braxxer - Miss Selfridge
Väska - Topshop
Converse

fanny brandt säger: där slog du spiken i huvudet julia!!! vi andra säger: hehhehe???

Har nu fått bort alla myror i brallan, fått Marika på bättre humör och ätit jättegodascones och är nu redo för sängen, godnatt sötnosar!

heja mackan du är bäst, du ska få en aprikos!

Tjena alla snygga läsare! Jag har absolut inget att dela med mig av, utom att jag är fruktansvärt rastlös eftersom jag inte får träna på grund av mina obefintliga tånagel. Oj, oj, oj vad jag älskar livet. Not.
Istället ska jag spendera min kväll med att ta en långpromme (om fötterna pallar) och kanske tvinga ut pappa på en övningskörsrunda i stan i brist på annat? Lär väl sluta med att jag lökar framför datorn och väntar på att Marika ska vilja hänga med mig, som vanligt. Vad ska du göra ikväll?

Skjorta - Primark
Jeans - Carlings
Halsduk - Åhlens
Väska - Topshop
Converse

julia brukar laga bajs till middag.



Igårkväll fick jag och Marika en snilleblixt utan dess like. Kvällsfikavecka!
I måndags kalasade vi på med glass, noisette och vitchoklad och igår bakade vi pinnbröd och korv, mycket gott! Ikväll står scones på menyn, vilket kan sluta lite hur som helst... Förhoppningsvis gott!

det vattnas i munnen bara av att kolla på denna underbara skapelse. alltså glassen.

Vi startade dag nummer fem med en god frozen yogurt glass. Godare har knappast rört mina smaklökar!
Vi tog oss en liten promenad till Notting Hill för att hitta the blue door utan närmare framgång.
Istället pinade vi på mot Hyde Park och matade ekorrar.
Vi la oss och solade ett tag. Eller... vi andra solade, Marika hoppade runt som en Duracellkanin.
Till middag pungade vi ut över 500 spänn på lite pasta, bröd och diet coke. Gott!
Och avslutade kvällen, det gjorde vi vid Big Ben med sirernerna klingande bredvid oss. Mycket nöje.

om jag är en mysig kompis som sitter och rapar mina ninunnar rakt i ansiktet. aaaaah, känner mig fresch!

Idag har jag en äkta äckeldag med lockigt hår, fula kläder och oknytta Converse bara för att det tar för ont att knyta dem eftersom min stackars nagel lossnade igår och den andra stortånageln har bestämt sig för att blöda konstant=synd om Moa.
Ska muntra upp mig själv med att byta profilbild på facebook, äta pinnbröd och grilla med Marika och lära mig allt om Sathre-Chozens syndrom. Trevlig kväll!

nog jag kan lova att det var svettigt i skinnbyxor den där dagen nog, speciellt på tuben. lökfaktorn var maxad!

Ännu en Londonoutfit där jag inte ser speciellt taggad ut. Denna gång framför Tower Bridge med min älskade Diet Coke i handen. Under hela Londonresan var Diet Coke och vatten det enda jag drack. Frukost, lunch, middag. Det första jag fick i mig när jag anlänt hemma var ett kallt, norrländskt glas mjölk. Gotteligottgott!

Kofta - Marikas från H&M
Tröja - Primark
Byxor - Miss Selfridge
Väska - Topshop
Converse

ajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaj är det enda jag kan säga. för det tar ont.



som vanligt: mika och idas bilder

Istället för att sitta hemma och blogga hade vi lite födelsedagsfirande för Mika som startade med alldeles för mycket pizza och några skedar glass och avslutades alldeles för sent på en alldeles för liten träsoffa. Mycket trevlig kväll!

önskeinlägg: min tå som numera saknar tånagel. hehehehehehe skojas, klart jag inte visar upp min nagellösa tå!:PpPpPPp

Efter en hel del letande, många rosa påsar, ett par timmar inne i affären, minst två provrumsbesök och en borttappad Marika så stegade jag ut från Forever21 med en röd kofta och en basicthshirt, samt ryggsäcken och en ring. Mer än nöjd kan jag lova att jag var!

Även på Forever21 var en liten shoppingbag ett måste, eftersom de tre våningarna var allt annat än minimala och allt man rörde skapade vill ha-begär, när allt dessutom kändes så väldigt billigt var det otroligt jobbigt att välja ut 8 plagg att prova, jag tror jag lyckades skrapa ihop 12 stycken på bara två våningar...

mika är bland annat: världens finaste, snygg som få, jättekul, sångarnas gud, alla små modefreaks våta dröm och bara helt, helt underbar!

Idag är ingen vanlig dag, för idag firar världens coolaste MikaPe 17 år i staden.
Grattis min bestisfestis, mammamoa älskar dig♥

skinnbyxor, svart tisha och kavaj kanske? converse och röd halsduk till det? hm.. börjar redan tänka på nästa outfit...

Jag vet att det blir lite väl mycket outfits här på bloggen, men enligt min mening så är hösten den bästa årstiden för fina outfits! Lagom varmt för att slippa gömma sig under en massa tjocka jackor och för att kunna vara ute och fota. Tillräckligt kallt för att inte gå runt som en enda stor lök och för att kunna köra min favvo: lager på lager.

Nu ska jag bara svira om till en mer gåvänlig outfit, mina fötter värker minst lika mycket som Veronica Maggios hjärta blöder. Ha en bra kväll!

Halsduk - Primark (Fannys)
Tröja - H&M
Byxor - Miss Selfridge
Väska - Topshp
Klackar - nelly.com

opsi, dags att löpa till bussen! /11.37

En outfit från tuben i London, påväg till vårat favoritmatställa The Dolphin som återfinns en bit ifrån Kings Cross/St. Pancras. Leta er dit!!

Tshirt - Forever 21
Byxor - Miss Selfridge
Väska - Forever 21
Converse

det är nästan pinsamt hur mycket som återupprepat sig sedan bilden nedan togs. spelar gud mig ett spratt?

Har återigen spåååårat ont i tänderna, nästan i stil med när jag först satte in tandställningen. Inte riktigt, men nästan. Dock känns det bra att jag känner att tänderna flyttar på sig, speciellt gluggen där fram som jag bara vill ha bortbortbort.

Två alvedoner senare: startar skoldagen om en timme med första samhällslektionen, avslutar tio i fyra och drar på Matfesten med Lisa, mumsigt! Ha en bra dag!

"mitt självförtroende är på botten, det är jag medveten om." "varför?" "det vill jag inte ta såhär" nog känner jag att jag har mognat när jag kan säga nej till att berätta för viktiga personer i mitt liv!

Nya kurser. Nya böcker. Nya erfarenheter och nytt att lära sig.
Och som vanligt blir jag bara ledsen av att läsa det korta ätstörningskapitel som finns i de flesta av våra böcker som alltid avslutas på samma sätt. Prognosen är god om hjälp sätts in i början av sjukdomsförloppet, vid svårare fall blir denne aldrig frisk. Något i den stilen. Varje ord är som ett hugg i hjärtat.
Egentligen vill jag nog bevisa motsatsen, att man kan bli frisk, även vid "svårare fall" vad nu det är. Som tur är är alla inte födda på stenåldern/helt pundade, 1177.se hade en fin avslutning: Inget fall är hopplöst och även om man har levt med anorexi i många år kan man bli bättre eller helt frisk.
Det enda som kan diskuteras är väl att man faktiskt alltid kan bli helt frisk, bättre blir man, men det sista steget mot frisk kan faktiskt alla ta, det är bara förjävla äckligt jobbigt att ta det.
medicinsk grund♥♥♥♥

det blir alltid kaos när alla ninunnar ska prata i fbchatten samtidigt, när jag gav upp att få något vettigt ur dem skrev emelie bara hjärtan. moget.

Med 26 minuter kvar innan bussen lämnade staden och en liten lapp som förklarade att jag hade 50 kronor att shoppa för på H&M gick inte att stå emot. En ny deo och ett par fina, vita trosor blev det, nödvändigt!
Egentligen finns det inget roligt att skriva, bara att jag faktiskt var värd de där vita trosorna eftersom jag slängde mina gamla i London för att de var så äckliga, så de räknas inte som shopping egentligen!

H&M, 49,50;-/29,50;-

kan jag ha håret såhär? är det snyggt eller ser jag ut som en galen vetenskapsman?

Återigen en väldans kort skoldag, 12.00 slängde jag igen skoldatorn och började vandra mot stan tillsammans med Emelie. 14.15 hade jag gjort klart min enda läxa och ätit en portion glass för att väga upp min spontanlöprunda igårkväll innan jag drog till Marika. Kan lova att det inte var någon trevlig jogging, även om det troligtvis var den bästa på hela sommaren eftersom det var kallt ute. Måste ta tag i löpningen igen!

Ikväll dock, springer jag inte runt Ursviken utan på Anderstorp IP och mördar KAIF's spelare för att få vinna våran andra poäng, önska mig lycka till!

Ryggsäck och kofta - Forever 21
Halsduk - Åhlens
Linne - Gina T
Jeans - Carlings
Converse

hohojaja så himla kul jag är som skriver så historier, känner mig så himla klockren!

Under lördagen tog vi oss ett besök till Madame Tussauds.
Den första att hälsa på var min favorit, Robert Pattinson. Vi hann bli goda vänner jag och han, under de 3 sekunder jag hade på mig innan nästa fjortis kom och skulle fota.
Jag och Marika träffade ett trevligt par sådär mitt i gången. Brad och Angelina tror jag de sa att de hette!
Jag kramades lite med min barndomskärlek Harry P, mysigt värre!
Och Marika snodde en kram av Zac Efron.
Vi mötte våran nya BFF också. Mycket rolig.
Myste med Shrek också. Funderar fortfarande på hur de fick hans mått för att göra han så verklighetstrogen som möjligt...
Malin delade sina djupaste hemlisar med Audrey Hepburn.
Det absolut värsta med Madame Tussauds var en våning med typ skräckgrejer, bland annat en liten "spökrunda" där jag var tvungen att hålla fast mitt hjärta för att det skulle stanna inne i kroppen. Galet kul!
Jag och Marika slogs om playern Tiger Woods. Frågan är vem som vann hans hjärta...
Kladdade lite på David Beckham.
Och såklart ska Marika göra likadant som mig och leta rätt på sin egen fotbollsspelare.
Var på MTV Movie Awards också, och träffade Britney. Coolt.

samtal om hur man ska förbättra den erikssonska middagen: mer svamp, mer sås, mindre kyckling! mindre svamp, mer kyckling! mer sås, kött istället för kyckling!

Dessa två underbaringar följde med mig hem från London, den svarta från Topshop och den bruna från Forever21.
Jag som hade lovat mig själv att köpa en svart väska fick lite småpanik när jag bara hade hittat en brun ryggsäck, jag har redan alldeles för många bruna väskor i olika modeller och nyanser...
Båda två har redan använts hyffsat flitigt med tanke på att det bara var två veckor sen jag köpte dem, och jag kan inte annat än säga att jag älskar dem båda två! Vad tycks?

Topshop £36
Forever 21 pris okänt

om jag älskar outfiten man byter om till när man kommer hem, idag består den av: trasiga newbody sockar, snygga trosor och ett linne. sexigt.

Hur kan man annat älska när man tidsinställer ett inlägg men det inte kommer upp... Troligtvis för att jag satt det på fel dag eller något i den stilen, ikväll får det väl ploppa upp istället!

Idag har jag haft på mig mina snyggaste byxor i garderoben, lökat lite lagom i solen, spenderat 2½ timme i skolan och spelat lite brännboll med min fina klass. Inte helt fel!

Poncho - Filippas
Linne - H&M
Brallor - Miss Selfridge
Väska - Topshop
Converse

knappt 1½ timme efter skolstarten stod jag och emelie som vanligt och tjaffsade om ingenting. idag puttades vi. ojojoj så mogna tjejer!

Under vår fjärde dag i London upptäckte vi Oxford Streets smockfyllda gator.
Vi tillbringade ett par timmar inne på Primark. Förundrades över hur mycket folk som kan vilja hänga i samma affär och deras äckligt låga priser. Och så släpade vi runt på varsin proppfylld korg också...
Lagom till kvällen drog vi på oss dagens shopping och gjorde oss som vanligt äckligt snygga.
För första gången sedan vi anlände till England var jag inte nära att dö innan vi fick i oss mat. Lyxigt.
Sött resesällskap jag hade. Mycket.

tack tove, josefina och du den där anonyma som så gulligt berättade att sh1201 är samhällskunskap a!

Första skoldagen avklarad, vilket för min del innebar att jag börjar tvåan med att sitta i matsalen och äta lunch. Nog har jag gruvat mig nog, en hel del och alldeles för mycket eftersom det gick jättebra! Min nya strategi är att sitta närmast väggen för att slippa allt kaos som faktiskt kan ske och bara ta det som vanligt.

I år ska vi läsa en massa roliga kurser, såsom psykologi A, utvecklingsstörningar och funktionshinder och efter praktiken börjar vi med projektarbetet! Än så länge är jag taggad!

Skinnjacka - H&M
Tshirt - Primark
Jeans - Carlings
Väska - Topshop
Converse

ska ta mig ett fett snack med berith och karin imorgon för att förstå detta schema... vad är sh1201?

För den som inte kan tyda denna blindskrift (större delen) ska jag berätta att detta är mitt schema under höstterminen-11. Eller... i alla fall fram tills vecka 37 då vi har praktik under måndag, tisdag och torsdag i 12 veckor framåt vilket är typ jullovet?
Vad de tänkte när de la psykolog under just dessa dagar vill jag inte ens veta, jag som var så taggad på det!

julia norén längtar efter att få en massa plugg hem, det har hon själv sagt. det ska jag säga till berith och karin!

Min sommar började den nionde juni med en kramring.
Och både skolavslutnings och studenkvällen spenderades i Bonnstan, mycket trevligt!
Hängde på Joypeak.
Skärde av ett par decimeter av håret.
Blev en OTH-nörd.
Hängde en hel del i Boviken, både på dag och kvällstid.
Tillbringade midsommar i Lund och avslutade med planlöst vandrande i stan med Lisa och Marika.
Spelade fotboll.
Hängde tre dagar på Stadsfesten.
Fanny konfirmerade sig.
Jag och Marika återfann charmen med Kurjan och gummibåtar.
Solade och blev brun. Ljuger inte!
Blev kattmormor under helgen jag var ensam hemma!
Hängde alldeles för lite med mina ninnunar!
Hängde dock väldigt mycket med Marika, vilket var precis vad jag ville!
Hade världens bästa Trästocksfestival!
Jobbade 95 timmar på Solgården, och älskade nästan varje minut!
Packade väskorna och drog till London med världens bästa Marika och hennes syster!
Levde livet i London.
Grillade i Klutmark.

Jag kan väl lugnt säga att jag har haft ett riktigt bra sommarlov, även om jag, som alltid, önskar att jag hade varit lite mer effektiv och gjort mer saker av det. Tagit färre sovmorgonar till fyra, suttit mindre vid datorn (sett OTH) och hängt mer med tjejerna. Meeeeen, vad jag missade i sommar får jag väl ta igen under skolåret, för inte är livet slut bara för att sommarlovet är slut inte!

fannyyyyyyyyyyyyyy kan du publicera en bild på min blogg? snälla gulligullgull?


Lite sådär lagomt efter två smutsiga festivaler och en hel del fotsvett i London bestämde jag mig för att fräscha upp mina äckliga Converse. En halv flaska YES och en tur i tvättmaskinen och man kan numera se vilken färg mina vita favcoritskor en gång var!
Ett himla bra tips egentligen, att tvätta dem fräscha, testa!

jag kan försäkra er om att detta inte är tidsinställt, även om det låter som det!

Letar ni efter mig idag hittar ni mig troligtvis ute i en hage/inne i en box och myser med någon söt häst. Skulle också kunna vara så att jag sitter uppe i fikarummet och pratar i munnen med Stina, hursomhelst: har en bra dag, hoppas ni också har det!

än idag ångrar jag att jag inte tog de där perfekta levis 501shortsen till provrummet och testade hur de satt på. jag får helt enkelt stå ut med mina våta drömmer om dem tills nästa shortssäsong!

Efter ungefär 3 timmar inne på Topshop med endast ett par skor som dessutom var till Marika var både hon och jag lite väl otaggade, så vi gick över till grannbutiken Miss Selfridge som numera är min nya favoritbutik. Varför får ni veta om ett par dagar, denna anledning är den som ligger i påsen.
Betydligt mer taggade tog vi ännu en runda inne på Topshop där jag hittade mitt näst bästa köp, även den får ni se om ett par dagar!

Jacka - Primark
Shorts+linne - Gina Tricot
Väska - Forever21
Converse

tänka sig att samma kväll som denna bild togs älskade jag livet, även kvällen efter, och kvällen efter det, men framförallt kvällen efter det!

Firar att jag har fått sommarlov igen med att hänga med dessa tre supertoppenbrudar, en massa godis, glass, noisette och några popcorn. Inte helt fel sätt att påbörja/avsluta sommarlovet på!

mika säger: hur stavas getter? getar? gätter? getter?

Då har jag avslutat mitt sista pass på Solgården! Tragiskt, men sant. Jag trivdes så himla bra, och jag fäller rent utav någon tår för att det är över 1 år tills jag fyller 18 och kan få jobba seriöst där, som tur är lät det som om de ville ha mig där även nästa sommar, som sommarvikarie!

Jag som har varit så bestämd med att jag inte vill jobba med äldre har helt plötsligt kommit hem och varit stolt på riktigt för att jag har fått skriva i avföringslistan att jag ensam har tagit hand om en vårdtagare!

känns som en bra kombo att marika hittade sin nya profilbild på samma bild som jag ser ut som carola häggqvist ex-man. han.. prästen!

Tröstar mig själv med min bästaste vän och min bästaste låt ikväll, innan jag drar upp för att jobba min sista dag. Sorgligt, sant och surt att behöva byta sju underbara tanter och gubbar mot tjugo jobbiga voc:are! Hörs imorgon!

ett tips: ta minst en korg att fylla med kläder, och rensa ut under tiden du väntar på en provhytt!

Primark (oxford street) är verkligen ett måste när man besöker London. Billigt, bra och långa köer. Efter att ha packat på mig en full korg med kläder och bara fått testa 8 plagg av säkert 12 fick jag med mig 5 plagg+lite presenter och underkläder därifrån. Notan gick på ungefär 80 pund, vilket inte hade räckt långt i Svea Rike!

Jag är fruktansvärt nöjd med vad jag fick hem från Primark, speciellt den blåa tshirten och underkläderna!

varför såg du så snygg ut bredvid mig moa? okej, inte längre... /fanny

Om ni vill hitta mig ikväll ska ni leta bland en stor folksamling, tjejen med en blöt blå tröja och slickat hår, säkert med smink under ögonen och blöta Converse. Sup och svälj, trevlig helg! (ja mamma, jag lovar att jag driver när jag avslutar inlägget sådär, jag ska faktiskt upp och jobba imorgon!)

sms från mamma: jag är stolt över dig<3 moa tänker: vafalls? vad har jag gjort nu? var det för att jag klev upp imorse?

Idag är vädret långt ifrån lika fint som på bilden tagen i Hyde Park, imorse hann jag knappt halvvägs till jobbet innan himlen öppnade sig och vägrade att stängas förrän typ nyss, när jag redan hade kämpat mig igenom regnet hem.
Min plan för ikväll var att sörja att detta är sista helgen på sommarlovet, men jag vet inte hur taggat det kändes om det ska spöregna, får köra på Lisas outfitidé: gummistövlar, slickat hår och hatt. Snyggt värre!
Hur är det med er idag?

josef tyckte att mina finaste trosor såg ut som ett rep jag knytit runt midjan... tur att mamma och pappa tycker dom är fina i alla fall!

Egentligen borde jag visa lite shopping istället för fler outfits, men det gör jag inte av den enkla anledningen att jag är för lat för att fota. Så enkelt att tidsinställa ett inlägg med färdiga outfits dagen innan så att bloggen inte ska vara levande död under tiden jag jobbar. Jag har blivit lite väl bekväm av mig...

Skjorta - Primark
Shorts - Gina Tricot
Väska - Marikas från Accent
Brills - Glitter
Converse

hela anderstorp ifk's damlag står med öppna armar för alla som vill spela fotboll seriöst numera. komsikomsi

Av någon underlig anledning har jag blivit typ världens mest svårväckta person, kan vara för att jag under en veckas tid levde med bullret från Londons gator och en snarkande Marika samtidigt, man måste helt enkelt lära sig att härda.

För att få mig upp kvart i sju varje morgon har jag alltså två väckarklockor, den ena jätten som sätter igång radion 06.43 och den lilla tickande bomben som egentligen är Filippas halsband piper till ungefär samma tid.
Varje morgon vaknar jag av att jag blir så störd över oljudet i mina drömmar, innan jag inser att det är väckarklockorna. Ibland även mobilens hemska ringsignal när mamma ringer för att se om jag är vaken. Måste bättra mig!

en gång i tiden var mina rubriker så väldigt roliga, numera känns de bara.. torra. trista. tråkiga!

För att ta igen missade soltimmar med mina ninunnar försöker jag vara så gullig som möjligt och ta mig enda till Klutmark för att få spendera kalla grillkvällar på allas vår favoritbrygga med samma tjejer och Bosse.
Tryckte marshmallows, godis, cola och korvar vilket också kan vara riktigt trevligt. Tack för igår gullungar!♥

en busringning: hej det är viola, hör du vem det är?

När ni ser denna väldigt otaggade Moa sitter jag förmodligen med en kaffekopp i den ena handen och i den andra en söt gammal tants hand. Mysigt värre. Förhoppningsvis är jag lite gladare än på bilden hehe.

I Storbritanniens huvudstad hade jag och Marika en outalad tävling; den som kom först upp/ner för trappen är bäst. Jag tog korta, snabba och hon långa. Jag vann alltid nerför och Marika uppför. Vilket betyder att vi är lika coola. Ungefär.

Jacka och linne - H&M
Jeans - Carlings
Väska - KappAhl
Converse

"mika, sök på maroon 5 på spotify och lyssna på översta låten! så. jätte. bra." "coolt moa, jag lyssnade på maroon 5 i femman...."

spenderar kvällen i klutmark med finaste mika, fanny och lisa! imorgon: jobb.

mind the gap. please mind the gap.

Dag nummer tre i London var vi långt ifrån lika taggad som på bild nummer ett. Vi låg mest i sängen och åt Ben & Jerrys från automaten på hotellet, godis och vatten från en vulkan. När vi inte gjorde det åkte vi tunnelbana och letade efter mat utan någon vidare framgång...

Under söndagen hade jag nog flest nära-döden upplevelser också, jag kände mig som ett svältande Afrikabarn redan när jag vaknade och när jag fått i mig den stora portionen pennepasta trodde jag att min mage skulle spricka. Kulkul!

pappa till katten leia: du är då så dålig på svenska så att hälften vore nog!

Jag ska göra det himla bra om jag är ensam om att fullkomligt älska Skopunktens tag 3 betala för 2 eviga erbjudande. Igår tvingade Mika mig att hitta 3 par skor som jag numera inte kan leva utan, två par låga snyggingar som jag egentligen borde välja mellan och ett par kängor. Hade egentligen velat ha ett par mörkröda Converse och ett par sånna här, vad de nu heter... ni vet som förra årets höstsko? Låga Acne Pistols? Fast nu med grov klack. Snyggt som få!

299/299/349 från Skopunkten

just nu vill jag bara vara only girl in the world och få ett hurtful sms. om någon undrar sådär.

Som kompensation för alla glada London-inlägg ska jag nu berätta om mina fötter. Inte samma tapiga som att jag har världens sneaste fötter, idag har jag tänkt klaga på min stackars blånagel som tar sååååå ont. Och att jag är som en gammal tant som har legat i "bingen" de senaste året och fått alla sänglägeskomplikationer. Främst benskörhet, felställningar och trycksår, bara för en endaste fotbollsmatch.
Äsch, detta doesn't make sense, borde avsluta här. Sovgott!

tacka berith och karin för att de kämpade på med asta och alla dessa demenser!

Hur trivs du på jobbet då?

Har längtat efter denna fråga bara för att jag ska kunna få svara: Jättebra!!!
Det är så väldans skönt att dra på sig vinröda byxor och en lysröd kommuntshirt, spänna fast den limegröna nyckelknippan och titta så att min alldeles egna penna sitter som den ska i byxfickan. Extra skönt är det att koncentrera sig på sju stycken jättesöta dementa gubbar och gummor när man inte vet vad som är upp eller ner eller väster eller utåt på kvällstid.

Jag har utvecklats jättemycket under dessa få timmar, under skolåret var jag övertygad om att jag skulle vara tvungen att ge upp sköterskekarriären för att jag helt enkelt inte var tillräckligt praktisk och inte tillräckligt... skötersk-ig.

we are ready to order now. three four cheese pizzas and three diet cokes. three or four?

Kväll nummer två i London och i Piccadilly Circus vandrade jag runt i denna look, som jag har saknat den gröna militärkjolen! Usch så snygg den är alltså, dock tycker den om att visa mer än vad jag vill, precis som resten av min garderob. Har dock löst det problemet! Hur? Titta här.

Marikas kofta och min kjol - H&M
Linne - Gina T
Fannys halsband - Glitter
Converse

kul att lukta äckelgrillrök på jobbet imorgon. lär bli en nattdusch. igen.

Dessa två bilder visar exakt vad jag ska göra, om man tar bort Chris i bakgrunden, glasögonpojken med snygg tröja och FannyB som ska ha hemmakväll. Har saknat mörka kvällar med eld, Noisette och mina fina tjejer, så detta lär bli en toppenkväll!

känner du igen mig? jaaa, det gör jag, men vettekatten ifrån vars!

Om ni, liksom jag och Marika, nästan hellre köper underkläder än tröjor, byxor och annat viktigt bör ni ta första flyg till London. Vi badade i snygga underkläder och kämpade dagligen mot "jag måste ha"-känslan när vi såg ett par trosor eller en snygg bh. Sammanlagt kom vi hem med sju bh:ar och tolv trosor, inte illa! Dock kan jag vara hyffsat stolt över att jag faktiskt inte köpte mer, det var jobbigt, men nog klarade jag det nog!

La Senza och Primark.

vilka fina ord man kan hitta på tunnelbanans reklamvägg ändå.

jag har blivit kär, för första gången i mitt liv. i grubbs. ååååh, wakey!wakey!♥♥♥♥♥♥

Tanken för kvällen var egentligen att tillsammans med min favorittjej dra till vårat favoritställe och floata litegranna, men som vanligt med Marika får man ta med i beräkningarna att hon ändrar planerna. Istället sätter vi oss på bryggorna i Kurjan (favvostället i hamn) ett tag.
Vad ska du göra ikväll?

när två leggings, långtröja, tjocktröja och fetaste halsduken inte räcker för att hålla värmen när man cyklar till jobbet har det gått för långt


Dag 2 i London tillbringade vi utanför London Eye, stod i kö och letade mat.


Vi hittade någon sorts lunch, en jävligt god våffla med färska jordgubbar. Mumma!


Vi köpte inträdesbiljetter till Madame Tussauds och njöt av att hänga med kändisar.


Jag och Marika njöt av att röra våran Baby. (mer bilder kommer! nån gång...)


Vi åkte upp i London Eye och förundrades över utsikten och hur stort London faktikst är.



Ungefär en miljon bilder vill jag visa på utsikten, men denna får räcka.



På kvällen drog vi till Piccadilly Circus och åt middag och vandrade omkring och träffade människor som alla sa samma replik: "wanna go clubing tonight?"

detta lär vara den aboslut finaste bilden som har tagits på julia noren och moa eriksson. funderar på att lägga ut den på facebook.

GRATTIS PÅ 17 ÅRSDAGEN VÄRLDENS BÄSTA JULLGULL!♥♥♥♥

det är inte okej att jag har druckit tre koppar kaffe idag. alla tre på förmiddagen och jag tyckte det var gott. jag blir rädd.

Eftersom första dagens bilder ligger på Malins kamera ute i ingenstans får ni nöja er med dag tvås outfit som utspelar sig framför London Eye, börjar även på London dag 2 så får ni dag 1 på lite mer än en vecka!

Ikväll har jag varit på Alba och ätit glass, gett mormor en fin London fingerborg och cyklat till Marika enbart för att hämta minneskortet med alla bilder för att kunna redogöra för alla som var hemma om exakt allt vi har gjort under de 7 dagar jag var borta.

Linne - H&M
Shorts - Bikbok
Kors - Homemade
Väska - KappAhl
Converse

charlie chaplin är ungefär lika farlig som hundar, båda kan bitas! /min syster, livrädd för båda charlie chaplin och hundar

hej
hur gjorde du för att flytta din meny?
och har du gjort den större? hur har du gjort det? :)
svara gärna i ett inlägg :)

Egentligen kan jag bara hänvisa till designadinblogg.se, sök på typ meny eller något. Jag är så fruktansvärt dålig på att förklara hur jag gjorde eftersom jag knappt minns själv!
Hur man får menyn större är betydligt lättare att förklara, i stilmallen ändrar du bara #wrapper till 20px större, och sedan ändrar du i menyavsnittet (#side) så att 180px blir 200px om det är vad du vill ha, annars måste du ändra så att det blir större i wrappern också. Okej, insåg nu att jag själv knappt fattar vad jag menar, men som sagt: designadinblogg!

minst tio outfitsbilder, sju dagar i bilder, lite olika händelser och ett par inlägg med shopping står på kö att komma upp! det enda som saknas är bilder...

Efter att ha hittat dessa tre godbitar på Forever21/Miss Selfridge bestämde jag mig för att bli en ringflicka igen, med dessa tre att bo i. Dock är den längst till vänster snäppet för liten, men med lite pianospelande ska nog även den sitta finfint på ringfingret! Nu återstår bara att lacka dem med genomskinligt nagellack för att slippa blå fingrar!
Såg dessutom att Ida hade köpt en så fruktansvärt snygg ring som jag bara måste ha, känns som jag börjar falla tillbaka i mitt ringberoende...

Forever 21, Miss Selfridge, Miss Selfridge

marikas kommentar om bilden: den är suverän! min kommentar: fy sjuttsingen, man ser mina dubbelhakor!

Är hemma efter 14 timmar på olika flygplatser/flygplan och 7 toppendagar i London, nu återstår det värsta: att packa upp.
Dock känns det ganska bra att slippa den äckliga Londonluften, sirenerna dygnet runt och att leka inlagda sillar på Central Line, nu vill jag bara dra på mig min vinröda jobboutfit och göra lite nytta!

kan återigen bara hålla med texten på bilden. ta åt dig gullet!♥

en av marikas gamla bakgrundsbilder

att tidsinställa inlägg för 8 dagar framåt är inget att rekommendera faktiskt, riktigt knepigt!

För att vara 100% ärlig så har jag inte en blekaste om vilken tid vi är hemma idag! Marika trodde på kvällen, jag hoppas på förmiddagen så jag hinner hänga med min familj och åka vattenskidor innan det blir 9 dagars jobb!
När ni läser detta kanske jag sitter på flyget, kanske packar jag ihop tandborsten på hotellrummet, men helt säker är jag på att jag har haft en riktig toppenvecka med de två systrarna Larsson!

alltid att det ska vara eminem som syns när jag tänkte visa, bara för att jag alltid har tyckt illa om eminems musik...

Om ni är sugna på att lyssna på världens bästa spellista tycker jag att ni ska klicka er in på denna lista, fylld med bra musik! Eller... musik som var bra för två år sedan som jag har blivit less på och hoppar över! För att se vad jag är helinne på just nu: kolla de 20 senast tillagda låtarna och skratta åt resten.

alltid säga att jag saknar dem fastän det är ett tidsinställt inlägg haha. men jag vet att jag kommer sakna dem, redan efter första dagen!

Saknar er mina små bebisar!!!! Om ni har riktigt tur och om ni har varit extra irriterande och dumma mot mamma och pappa kanske jultomten kommer förbi Skelleftehamn lite extra tidigt i år!
Älskar er, alla tre, men helvetet kommer bryta ut på jorden om ni har varit inne i mitt rum!!!!!

är det ödet att när precis när jag ska skriva rubriken så börjar tonight i have to leave it eller?

Tonight I Have To Leave It - Shout Out Louds

Heart Is Hard To Find - Jimmy Eat World

Detta är sååååååå himla kul alltså! Förra sommaren livnärde jag mig på Shout Out Louds toppenlåt, vilket jag fortfarande kan göra, men nu i sommar är det Jimmy Eat World som regerar. Det roliga är att om man lyssnar på början på båda låtarna så låter de extremt lika! Kan det vara så att mina favoritlåtar behöver de där extra små plingeplingsakerna i början för att jag ska älska dem?

stackars marikas bror johan som blev lämnad ensam utan varken lillasyster eller storasyster. tror han är överlycklig.

Om ni mot förmodan undrar vad jag gör här i London kan bilden ovan beskriva väldigt fint hur vardagen med två galna systrar ser ut. Ännu en confession about Marika: Tillsammans med hennes syster blir hon (om möjligt) ännu dampigare eftersom de båda två dansar lika fult, sjunger lika högt och drar samma fula skämt. Sa jag att veckan i London är galen?

checka in marikalarssons.blogg.se och se om det var av glädje eller av sorg som marika grät när hon läste mina svar!

vad är det bästa med moa ? :)
Seriösa Marika svarar:
Det bästa med Moa är mycket, svårt att nämna en sak av de alla men en sak som är riktigt bra med Moa är hur snäll och omtänksam hon är! I vilken situation som helst så tänker hon alltid på alla inblandade och försöker göra så att alla får det så bra som möjligt. Nog för att det kan bli lite för mycket att tänka på ibland men hon är verkligen en snäll och fin tjej!
Normala Marika svarar: Att även hon, som jag är strandad i lilla Hamn så jag har någon att hänga med jämt när det ibland kan vara ett problem att få sig till stan. Så det bästa är att hon bor nära mig och att hon kommer dirr jag vill hon ska/att jag far dit! Och(!) att hon är den perfekta människan att alltid driva med, det är fan det bästa. Vet inte nån annan människa än Moa som det är roligare än att driva med!!! T.ex. Jag gör mitt standrad ansiktsuttryck, en lite raggaraggamin och då försöker hon vara rolig genom att säga "Alltså Marika.. Måste du alltid ragga på mig???"  och jag svarade "Nån måste ju göra det?" hahaha(hennes mamma skrattade jättemycket).

Du och Moa har väl varit kompisar väldigt länge och då måste du ha varit med henne medans hon blev sjuk också? Hur märkte du att hon blev sjuk och hur reagerade du på det hela?
Seriösa Marika svarar:
Ja jag var kompis med henne långt innan hon insjuknade och hur jag märkte det var att min bästa vän började tyna bort och minska matintaget rejält. Det var inte så svårt att märka eftersom jag är med henne så pass mycket. Men mina reaktioner var väl att jag blev arg, ledsen och orolig. Försökte även få henne att inse vad som höll på att hända, alltså att anorexin kom. Men det gick inte så jag fick helt enkelt se på hur hon "försvann" allra mest hennes personlighet. Jag kan nästan inte beskriva hur glad jag blev när hon äntligen diagnostiserades och började få behandling.
Normala Marika svarar: Blev förbannad som ett jävla as och försökte få henne att inse hur jäkla korkat det var.


vad gjorde du för att stötta moa när hon var sjuk och hur påverkades du av hennes sjukdom?
Seriösa Marika svarar:
Jag fanns där för henne hela tiden, men tyvärr var hon lite för rädd så jag hade inte speciellt mycket kontakt med henne under tiden hon var som värst eftersom hon var inlagd och när jag väl ringde och pratade med henne så var hon väldigt duktig på att undvika att prata om sig och ville hellre höra om det som pågick här hemma. På det sättet jag påverkades av hennes sjukdom att när jag visste att hon var jätteledsen/upprörd så blev även jag ledsen. För hur kul är det att gå runt och veta att sin allra bästa vän inte tycker att hon är värld en plats på jorden? I mitt liv?
Normala Marika svarar: Blev ledsen när hon var ledsen och påverkades på ett sätt att jag inte fick träffa min kompis, buhuhu. Vart en ensam liten tjej hahaha nä, men saknade min lilla Mois så vi kunde nörda sims ju!




Hur träfafdes du och moa!!??!?!!

Seriösa Marika svarar:
Vi bor i ett litet samhälle båda två, typ 300m ifrån varann, första gången vi träffades var när vi började förskolan på Örjans. Men vi gick i olika klasser tills i 4:an och det var då som vi blev kompisar! Tack vare sims, så hur vi än skulle ha gjort skulle jag och Moa ha träffats på nått sätt med tanke på vars vi bor haha.
Normala Marika svarar: På rödamattan i Hollywood, en kväll då vi båda gick med våra heta hunkar på nån premiärtjosan, bästavänner vid första ögonblicket!


Påverkades du negativt av Moas sjukdom så att du också började tänka mer på mat/vikt eller kunde du koppla ifrån det?
Seriösa Marika svarar:
Nej. Jag behövde inte heller koppla ifrån det för det går nästan inte påverka mig något på sådant vis. Det ligger som inte i min natur att bry sig om sånt och det är jag glad över! För jag älskar mat haha.
Normala Marika svarar: Oaldrig, det räckte med att Moa oroade sig hehe.

 


Vilken är din naturliga hårfärg? Mörkblond? :)
Seriösa Marika svarar:
Haha ja, äckligt fult råttfärgat hår. Det som typ är standard för svenskar haha. Eller ja jag antar att den här frågan är riktad mot mig? Men om det var om Moas hår du undrade så har hon brunt, lite chokladbrunt kan man säga, tror jag hehe.
Normala Marika svarar: HAHA jaaaa.. :(:(:(:(:(:( Hatar det mer än "^^" alltså den här mes smileyn ni vet?

Vem av er..
skämtar mest? Seriösa:
Det måste nog vara jag! Normala: Vi är båda rätt skämtiga, men då kan man ju istället säga att mina är fett mycket mer roliga!!! Hehe.
är längst? Seriösa:Jag. Normala: Hahaha, jag utan tvekan jämfört med pygmeMoa.
är den "lydiga"? SeriösaJag. Normala: Haha jaaaag, om Moa vore Emil i Lönneberga skulle hon ligga kolad där inne i "Snickarboa" med tanke på alla hyfs hon gör!(XDhaha)
pluggar mest? Seriösa: Jag och Moa är rätt lika på den här fronten, men hon pluggar nog mer och jag skriver mer arbeten eftersom vi går olika linjer, olika uppgifter. Normala: Moa med hästlängder! Moa a.k.a TBNOTA= The Biggest Nerd Of Them All.
pratar mest? Seriösa: Lite 50/50 där också! Normala: Moa kan va en riktig babbelmaskin ibland och jag är väl också rätt duktig på att ordbajsa vid onödiga tillfällen. "People who don't know me thinks I'm quiet, people who knows me wish I could shut up sometimes."
är blygast? Seriösa: Ingen aning egentligen. Normal: Mesmoa hoho.

och vad tycker du moa ska ändra på?
Seriösa Marika svarar:
Sluta tänka så förbannat mycket och inte vara så himla nojig. För det är något Moa är himla duktig på att tänka alldeles för mycket på något och göra saker MYCKET mer komplicerade än vad de är. Men då är det tur att hon har mig som kommer och gör ordning och reda i alla hennes tankar och bekymmer! Och såklart ändra sina tankar om sig själv så hon inser vilken otroligt fin tjej hon är på både insidan och utsidan!
Normala Marika svarar: Anpassa sitt liv lite mer Marika-vänligt! Känner hur hon kommer ha noll Marikatid när skolan börjar om................... :@



vet du varför moa skriver rubrikerna som hon gör? de handlar ju oftast inte om något som står i inlägget:)
"Seriösa" Marika svarar:
Hahaha, för att Moa tycker om att skriva om helt random grejer som har hänt i hennes liv i rubriken, personligen så tycker jag att det är skitkul! Den här rubriken är nog favoriten "snyggt kört XD snyggt viknat XD snyggt linne XD" då det är ifrån engång jag och Moa helt random mött varandra när vi varit ute och övningskört och det där är alltså en liten smskonversation sen från oss och en XD är lite av ett internt skämt för oss haha. (XD hahahaha)
Normala Marika svarar: För att hon vill att ni läsare ska inse vilket tard hon är, svårt att gissa? (XD)


hur gör du för att få moa glad?
Seriösa Marika svarar: Om Moa inte är speciellt glad så brukar jag antligen komma med några smarta argument till att vända saker positivt eller så håller jag bara på med att vara ful, göra fula saker, haha skämta och sånt! Då lyckas man alltid tillslut få ett leende som varar en längre stund på Moas läppar!
Normala Marika svarar: Ba ä där, behöv ba skicka ett sms så lyser Moa.... Hon avgudar mig, behöv ba sitta på typ hennes rum så blir hon glad som en unge över sitt lördagsgodis.. Fett jobbigt... Jag vet att jag är hennes happypill men lite lungt kan hon väl ändå ta med missbruket? Har ju faktiskt annat här i livet också... -.- (XD)

och om du bor i skellefteå; skippa första punkten och kom dirr till anderstorp ik!

ÖNSKEINLÄGG: Lite tips om man ska börja spela fotboll!

1. Hitta ett lag! Helst nära dig, med ett bra lag och kanske några bekanta som spelar.
2. Testa träna! En månad kan vara tillräckligt för att känna om det är något att satsa på.
3. Betala medlemsavgiften och börja ge järnet på matcherna!
4. Plågas av skador som uppstår för otränade fötter.
5. Ge dig ut i spåret och höj kondisen!
6. Bli fotbollsproffs.

det känns inte riktigt okej att jag redan efter fyra dagar känner att jag kommer sakna solgården under veckan jag är i london. illa som fan

skulle kunna kalla detta inlägg för "mina fem mest använda plagg" men det kändes för tråkigt.

1. En fejkskinnjacka från H&M som jag köpte förra våren och pimpade med nitar. Hatar att den är så plastig och att armarna inte går att vika upp mer än ett varv, men nog är det den som får pryda mina axlar 6/7 dagar!

2. Det oreangea linnet från Bikbok som jag suktade efter så länge i våras, kallade det för "the linne". Har nu insett att det gärna vill blotta mer än vad jag vill, men färgen är bara för snygg!

3. Höga jeansshorts från Bikbok som har töjt ut sig och blivit uppdragna, nerhasade, uppvikta och fått stå ut med det mesta under de två somrarna de har varit med. Tycker om dem så himla mycket just för att de inte skär in på fel ställen, om ni är med i mitt tankesätt...

4. Egentligen kan jag inte kalla JC koftan som jag köpte förra sensommaren för mest använda plagg, men det ska bli mitt mest använda plagg! Älskar allt med den, färgen, längden, materialet, allt!

5. Missade man den vita kavajen från H&M missade man ett riktigt kap. Jag och den vita kavajen nöter varandra i vått som torrt. Dessutom har den en blå fläck i innerfodret, så ingen annan vill ha den.

ajabaja, eclipsebiljetten man kan se är från sista juli förra året. och jag har den fortfarande i väskan? illa...

Min fina vän Moa sa i måndags att jag skulle blogga om vad jag har i min väska eftersom det alltid är så intressant, och eftersom jag alltid låter mina nödvändigheter (börs, mobil, nycklar, solbrillor) flytta omkring mellan väskorna tyckte jag inte att det var så mycket att visa.
Istället tömde jag två av de väskorna som jag använder för jämnan, och se vilken skatt jag hittade!
Fyra hårnålar, två medicinburkar, tre lås, ett par pennor, en rakhyvel, några tamponger och massor med sudd och annan skit. Kul att se vad man samlar på sig!

london eye, big ben, hyde park, london bridge, primark och kanske madame tussauds?

Other-londoneyetwilight_1920x1200_large
Tumblr_lntypdg2vi1qbfe1uo1_500_large
Tumblr_loeimxpcwl1qgfzbwo1_500_large
London_hyde_park__s_trees_by_arnofr_large
3003593742_55bef17f0e_z_large
we♥it

Lite olika sevärdheter som vi förhoppningsvis ska hinna med under våran trip till Storbritanniens huvudstad. Vet dock inte om Primark räknas som en sevärdhet, snarare ett måste. Tusan vad jag ska shoppa upp alla mina små pund där nog! Hoppas ni har det fint där hemma!

till dig elina; [email protected] - hör av dig om du behöver stöd!

hej, jag bara undrara ang. din ätstörning - har du nånsin haft någon typ av hetsätning. eller sådär att du tänker att EN sked glass ska jag ta, och så går du så där och äter litelite hela tiden och mår skit över det? för mig händer det ofta när jag är ensam hemma.

Jag har aldrig haft problem med hetsätningar eller att jag inte kan sluta äta. Nog kan jag nu för tiden tycka att jag inte har något stopp, att jag alltid äter för mycket och bara håvar i mig, men jag vet inte om det är sanning eller bara i mitt huvud, den tåls att fundera på!

Jag har egentligen inget supertips för dig Elina mer än att när du får ordning så att du äter regelbundet och tillräckligt med näring så att din kropp mår bra kommer du inte längre känna suget efter att äta hela tiden, så är det tanken att kroppen ska funka i alla fall!
Jag är långt ifrån en expert så jag tycker du ska ta upp det här med dina föräldrar/behandlare/någon du litar på som kan hjälpa dig på vägen mot att slippa denna hemska ångest! Kramar♥

london baby, london, återigen!

Om allt har rullat på enligt planerna och vi inte råkade krascha i det stora blå sitter jag, Marika och Malin på flyget till London och fnittrar just nu! Oj, oj, oj så spännande det ska bli alltsååååååååå!

när man prioriterar att tidsinställa inlägg framför att packa klart har man blivit bloggberoende. klart jag inte gör det inte. eller?



För att följa min blogg under min vecka i London är det bara att trycka på denna snygga bloglovin' pyramid som jag så fint pysslade ihop (copy, paste). Under dagarna lär minst två inlägg/dag dyka upp, och inte vill du väl missa dem inte? Bara tryck. Göre ba.

det är ett under att jag kom ihåg att dela en ny dosett med medicin, det hade verkligen kunnat bli kaos att gå en hel vecka utan lite hjälp från medicinernas verkan!

En proppfull resväska och ett extremt lätt handbagage är vad jag ska ta med mig till London, min plan är att köpa en ny väska och fylla den med all shopping och trycka ner resten i Marikas inte allt för fyllda väska.
Det känns som om jag har glömt massor med saker och packat ner alldeles för mycket kläder, tre-fyra linnen, en klänning, en shortsdress, en kavaj, en jacka, ett par jeans och två par shorts, en hoodie och en kofta, är det för mycket? Tror till och med att jag stoppade ner min snygga militärkjol också... Äsch, det ska nog räcka! Dessutom ska jag väl hitta något i London som jag kan sätta på mig vid nödfall också!

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med att fortsätta tidsinställa inlägg (ni lär inte märka att jag är borta!), ta farväl av One Tree Hill och nojja lite mer över packningen!

den enda söta bilden på pappa som ligger ute på facebook är denna, inte coolt

Grattis på 100års dagen pappa löd mitt senaste sms till pappsen som faktiskt fyller år idag, det ska jag fira med att packa det sista till London och äta lite brödkrutonger.

en annan vikarie på solgården: "tänk om man hade varit ledig hela sommaren, tänk så brun man hade varit då!" jag: "mm..." inser sen att jag har varit ledig hela sommaren...

Med en tallrik glass och noisette och världens finaste Mika i facebookchatten känns livet inte så pjåkigt ändå! Jag tidsinställer lite inlägg inför London, minst ett/dag ska det komma upp för att ni inte ska bli utan läsning, men det är sååååå svårt att komma på sju-tio inlägg som ska vara hyffsat intressanta ändå! Vad gör du?

stackars moa, hennes lillebror har större fötter än henne, och hon kan inte ens börja två korvburkar i en hand

Jag känner att min blogg suger äcklig bäverballe för tillfället, jobbar så gott som hela dagarna, och kvällarna tillbringar jag med att försöka catcha up det jag missade kvällen innan, eftersom jag går och lägger mig så tidigt. Dessutom ska jag packa inför London också, vilket inte alls går bra eftersom jag bara kastar i lite av varje.
Tänkte be er om en tjänst: ÖNSKA INLÄGG! Vad för inlägg vill ni läsa? Måste börja uppdatera lite bättre och ha lite på lager inför Londonresan!

kan man annat än älska min uppdatering? nej, tror icket det va!

har världens finaste vän, love u til the end!

marika min gulleplutt.

För tillfället är jag så fruktansvärt äcklig, jag har varit vaken i nio timmar, jobbat åtta av dem vilket i och för sig var väldigt trevligt men jag är tröttare än livet. Nu väntas en 90 minuter lång fotbollsmatch mot Medle-Myckle, kan lova att jag kommer vara mer död än levande när jag är hemma igen!

lycklig, ett väggord och förhoppningsvis en skylt med mitt favoritqoute "what doesn't kill you makes you stronger"

De senaste två veckorna har vi förvandlat det fula "gröna rummet" till ett fint vardagsrum som jag och Fanny kan ha för oss själva. En maffig soffa, en bardisk, fetaste tv:n och helvitt gör att jag trivs som fisken i vattnet!
Det är så fruktansvärt svårt att fånga hela rummet på bild, och dessutom få bilderna att göra rättvisa är om möjligt ännu svårare.
Tänkte egentligen bara säga att vi har fått ännu ett vitt rum i huset!

när jag stod som bäst och pillade med en vårdtagare insåg jag; satan, jag är ändå hyffsat brun!! kan dock ha varit ljuset...

Sliten krigare efter ett fåtal timmars sömn och sju timmar på alärten. Alltså sju timmar mer än jag brukar vara igång, speciellt den tiden på dygnet. Dock tror jag att jag kommer trivas jättebra, har till och med fått min egen penna idag! Och nog känner man sig viktig när man har nycklar till alla viktiga skåp och dörrar nog, jag är van att vara den som måste ropa på personal när man vill ha en sax eller gå ut. Gillar de omvända rollerna!

hur kan mitt största dilemma vara outfitsfrågan även när jag ska vara äcklig och jobba?

Drar och jobbar första dagen, återigen klädd efter vårdens alla regler!
Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.