att en sån liten flicka redan kan börja mixtra med maten... blott 7 år gammal..

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN, DEL 1:

När planerar du att vara frisk, alltså 100% frisk? :D
Klarar du av att hålla vikten nu när du sköter måltiderna själv? :D
Hur kan du vara så himla snygg? :D

En gång i tiden sa jag att jag skulle ha börjat kämpa innan jag hade fyllt 18 år, eftersom jag inte ville gå i behandling på vuxenpsyk. Om jag fick välja skulle jag vara 100% frisk imorgon, men jag tror att det tar ett par år innan alla sår har läkt och man har lärt sig att leva med ärren.
Jaa, hyffsat, jag pendlar lite upp och ner, men det har jag som alltid gjort.
Haha bra gener antar jag!

vad ska du sattsa på i klädväg i vår/sommar:D?
Vilka festivaler ska du på?
Ska vi festa tillsammans i sommar???:D

Vitt, turkost och bruna ben! Höga shorts och transparanta linnen till min mönstrade bikini! Jävligt snygg ska jag då vara!
Räknas Skelleftefestivalen? Trästocks? Vill på Luleåkalaset och Peace and Love men jag skulle gissa att min börs hindrar mig...
Haha klart vi ska!

Om du skulle ge ditt bästa råd till någon som kämpar i livet - hur skulle det lyda?

Oj... hitta din motivation som fungerar i alla lägen! Stå ut, det kommer att bli bättre och hitta saker som får dig att orka kämpa och stå ut!

Vilken är DIN (inte sjukdomens) absoluta favoriträtt?
Hur stort ansvar har du för ditt tillfrisknande, om du förstår vad jag menar? Är det dina föräldrar som håller i spakarna eller kör du på själv?
Hur motiverad att bli frisk är du på en skala 1-10?
Ska du till Umeå Open (konstig fråga kanske eftersom du svarar först om en vecka, men jag vill veta om jag borde/borde ha spanat efter dig haha)?
Var ligger Kåbdalis och vad tusan gör man där?

Jag tänkte först plättar med grädde och hjortronsylt men kom sen på min absoluta favoriträtt: GRILLAT! Kött, melon, majs, grillad potatis, grillad tomat, grillad ananas, kan det bli bättre?
Numera är det faktiskt jag som styr, det är jag som håller i ratten och de tar emot mig om jag faller. Det är jobbigare att själv styra det, men det är the only way!
Oj.. det pendlar från dag till dag, idag: 6-7!
Nej, inget Umeå Open för mig blev det, hörde att Daniel var jättebra live?
Det ligger... ute i ingenstans, inåt i landet nära Storforsen tror jag? Där solar man, åker slalom, snowboard och grillar korv!


- köpte inte du en epilator? isfl tardet sjukt? är det värt pengarna?
-hur mår du?
-hur lång är du?
-vilken färg ärdin tandborste?

Jag köpte en epilator men jag stod inte ut med smärtan+att det blev kvar lite stubb. Lust att köpa den?
Just nu: hyffsat! Hade en toppenkväll igår och mina planer för ikväll är svåra att misslyckas med, men har lite saker att fajtas om nu!
Upp och ner, fram och tillbaka, hit och dit, det växlar från timme till timme!
168 om jag får säga det själv, men tror att mätstickan uppger 167...
Jag har två faktiskt, en rosa från tandregleringen och en rödmönstrad!


Vars spelar du fotboll? :)

Vars som i vilken klubb eller vars som i vart? Anderstorp IFK i alla fall, PMS FC för att vara mer precis. Vi tränar på A-torp och Tuböleskolan!

Hej Moa, hur märkte dina föräldrar att du hade en ätstörning? Blev det värre och värre eller började du bara helt sluta äta från en dag till en annan?

Det började smått och blev värre och värre, de hade väl anat något men när mina vänner hörde av sig och sa att jag inte åt insåg de väl fakta och hörde av sig till skolsköterskan/BUP.

Vad var det som gjorde att du utvecklade anorexi, var det för att du ville bli smal eller var det för att du inte mådde bra?

Jag mådde inte bra och var helt i obalans. Tyvärr tror jag att jag hade anlagen för det, att det var "meningen" att jag skulle få anorexi.


Vad är ditt nästa "del-mål" i att bli frisk?

Att äta 100% 7 dagar i veckan och kunna unna mig att äta glass och sådant utan att hålla på att kompensera allting. Och att ta tag i gruppläxorna!

Om du tänker tillbaka på de åren som du varit sjuk, skulle du vilja ändra dem så att du skulle varit frisk eller skulle du velat ha kvar dem?

Jag vill inte ta bort dem, eftersom jag anser att de var mitt "öde" och jag har träffat så sjukt många, underbara människor som jag inte för femtiotusen öre skulle släppa ur min famn! Samtidigt har jag lärt mig mycket om mig själv, och jag skulle inte ha klarat av att leva med de hemska tankarna jag tänkte om mig själv innan jag blev sjuk.

Vilken är din favoritfärg?

Rött!

Favoritfoundation?

Oj, svårt val! Eller okej, har inte så jättemycket till val, jag har bara inte så mycket erfarenhet. Jag gillar den foundationen jag har nu!


Sminkar du dig varje dag?

Så gott som varje dag, ja, mer eller mindre.

Hur lyckas du jämnt nästan komma försent till bussen? Hahahah

Hahaha, min skor tar för lång tid att knyta! Jag är en typisk tidsoptimist, går bussen 07.40 räcker det att gå 07.43, typ. Hellre löpa till bussen än så i kylan och vänta!
Anonym skrev:

Hur menar du när du säger att du hade anlag för att få anorexi? Känner igen att du skrivit något liknande förut tror jag.


DATUM: 2011-04-10 KLOCKAN: 17:58:02

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.