man är en stjärna om man har nummer sju. jag har nummer sju! stjärnan mika! mika stare! höhöhö, nu måste du blogga om det moa!

Hur menar du när du säger att du hade anlag för att få anorexi? Känner igen att du skrivit något liknande förut tror jag.

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag menar, jag läste det någonstans och tyckte att det passade bra in på mig.
Men ändå, jag har alltid varit svag. Haft dåligt självförtroende och fallit för grupptryck. Jag hade likaväl kunnat få panikångest, hamnat i en djupare depression eller hamnat i... ett drogmissbruk?
Jag har alltid varit känslig och efter vad som har hänt i mitt liv (nu låter det jättedramatiskt, men det har väl hänt både bra och dåliga saker i mitt liv som har format den jag är i dag) har jag väl helt enkelt inte haft ett skydd att stå emot allting längre och helt enkelt fallit ihop och fått en ätstörning.
emelieee skrev:

Hej Moa. Märkte en liten defekt i din design.. Under ''Checka in detta innan du kommenterar'' på punkt tre bör du byta ut ett G till ett F, då det nu står ''gör dig själv'' men jag antar att det ska stå ''för dig själv''.Kram :)


emelieees blogg: http://emelielahti@live.se
DATUM: 2011-04-11 KLOCKAN: 13:19:12
Anna skrev:

Ödet är inte den väg som tilldelats oss, utan den väg vi själva väljer. Man väljer vem man ska vara och vad man ska vara. Jag tror också att en del har anlagen efter vilken miljö man växt upp och levt i. Men i slutändan väljer man själv vad man vill göra av sitt liv och av sig själv.


Annas blogg: http://odaskamp.blogg.se/
DATUM: 2011-04-11 KLOCKAN: 15:54:25

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.