jag vet på riktigt inte hur det känns att ha huvudvärk, hur känns det?

Även idag sitter jag på Omvårdnadslektionen och bloggar, jag måste skärpa mig! Men jag har faktiskt jobbat och skrivit litegranna, så jag är värd en paus! Gud vad jag kommer skämmas om jag skulle söka jobb och chefen sa "nej, eftersom du bloggar under lektionstid", herregud så jag skulle ångra mig då!
Snart är det lunch, sallad, sen bär det av till Umeåååå. Jag börjar färdighetsträningsgrupp idag, jag är fruktansvärt nervös, tur för mig att jag först har ett samtal med min behandlare, sen en halvtimme i väntrummet och sen två timmar grupp. Vilket betyder att jag är hemma typ halv7-7, ska nog sova i bilen höhö.

Igårkväll var jag med mina allra finaste vänner, Marika och Oscar, vi såg Idol, sjöng och pratade litegrann. Eller ja, fortsatte vårat msnsamtal, nördar som vi är. Men jag älskar det! Vad ska du göra idag?


detta var vad jag visade när jag skrev om för flera månader sen när jag berättade om gruppen

Johanna skrev:

Är det färdighetsträning i DBT du ska gå på? Har gått i två och ett halvt år nu och det är det bästa jag någonsin gjort! :) Du behöver inte alls vara nervös, alla som är med vet hur det känns att vara ny. Det kommer gå super!


Johannas blogg: http://svartvitalinjer.blogg.se/
DATUM: 2010-09-29 KLOCKAN: 19:43:44

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.