nu ska vi gymma!!! har ni fått en genomgång? neeej, inte än. nähäpp, inget gym för er alltså, kom tillbaka en annan gång...

Det är egentligen helt sjukt hur jag suger åt mig. Jag är som en svamp. Jag suger åt mig allt det dåliga medans det bra bara åker förbi utan att ens röra ett litet hårstrå. Helt knasigt. Igårkväll var det en kille som gav mig en "komplimang" eller vad man ska säga, ni vet "gilla det här och jag skriver något bra om dig" på facebook. Jahapp, han gör det och jag blir asdepp. Varför? För att jag inte ser bra ut. Som han har skrivit till vissa. Jag tar så fruktansvärt illa vid och triggar igång min egen ångest. En sjukt dålig cirkel, det spelar ingen roll vad Marika och Oscar än säger, jag är den fulaste som någonsin sett solen. Så är det. Det spelar ingen roll att ni skriver "men du är ju så fin Moa!". Det ska vara verkliga människor. Jag vill också vara fin. Jag vill också klä mig snyggt, inte sådär snyggt som man ser på bilder, mer som man själv vill se ut. Man hämtar inspiration och kollar på liknande kläder. Så vill jag klä mig. Det här är ungefär det pinsammaste jag någonsin kommer att berätta, gud vad jag skäms redan. Jag vill också höra, av killar, att jag ser bra ut. Jag vill också vara snygg.

Jackan och koftan ni nog inte ser är från H&M. Halsduken (eller halskuken som Fanny sa) är från Åhlens, linnet kommer från Gina Tricot och jeansen är second hand/från Monki, skorna kommer från Skopunkten. Korsörhänget har jag gjort själv och ringarna kommer från Bikbok/Glitter/hemmagjord/mammas gamla.
janina skrev:

moa, jag förstår dig precis. men vi ger inte upp. vi ska tänka att vi är snyggast! spelar ingen roll vad andra säger! du är grym!


janinas blogg: http://janinaw.blogg.se/
DATUM: 2010-10-05 KLOCKAN: 19:46:53
Tove skrev:

men moa.. nu förstår jag ingenting? skrev han att du inte var snygg? det tror jag inte.jaha, om jag inte får säga att du är fin moa, då kan jag väl åtminstone få tycka det? herregud, inte fan är du ful heller. jag tycker i alla fall du är gaalet söt. jag är ingen kille nej, men jag vet att det finns många som tycker du är snygg! precis som för mig, det finns de som tycker jag är snygg och det finns med all säkerhet de som tycker jag är asful också. men man kan ju fokusera på de som tycker man är snygg, det blir ju så jobbigt annars!<3


Toves blogg: http://flavigry.blogg.se/
DATUM: 2010-10-05 KLOCKAN: 20:31:10
moa skrev:

åh. vad jag tänker precis så. exakt så, moa, verkligen, exakt så, tänker jag fortfarande. men du? om jag skulle vara en kille så skulle jag definitivt tycka att du var snygg!(eller det tycker jag ju nu också såklart men, ja du förstår hur jag menar!:$)


moas blogg: http://moaornberg.blogg.se/
DATUM: 2010-10-05 KLOCKAN: 21:29:26

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.