just nu är jag glad, riktigt jävla glad, och det känns så fruktansvärt bra!!

Fattar ni hur mörkt det är ute nu? När jag vaknade imorse trodde jag att klockan var sena natten, men det visade sig att den var sju. I julklapp (okej, helts NU) önskar jag mig en sån där väckarklocka som tänder lamporna sakta så att man är pigg när man vaknar, det skulle jag behöva! Har oftast på mig massa skräp outfits som jag hastigt och lustigt sätter på mig samtidigt som jag sminkar mig, letar fram busskortet och frågar (läs: skriker) vad klockan är. Det brukar oftast visa sig att den är 07.30, 10 minuter innan bussen går. Ikväll ska jag lägga fram något att ha på sig så att det ser anständigt ut, vilket det inte gjorde idag. Hann inte platta håret så det fick åka upp i en knäpp svans och efter vi hade gymmat orkade jag inte riktigt torka det, dessutom ser det ut som om jag har överdoserat rouge. Vackert Moa, vackert. Stackars mina medresenärer på bussen...

Halsduken kommer från Cubus, kavajen är från Bikbok, linnet och leggingsen är från Gina (som alla mina linnen, typ), väskan kommer från Accent och skorna (som nyss tappat en nit...) är från Skopunkten. Örhängena och ringarna är från Glitter/Bikbok.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.