det är av en anledning jag har ett frågetecken efter frågan; jag vill veta, jag vill att ni berättar!

Imorse hade jag en liten sovmorgon, eller nej, jag ska inte kalla det sovmorgon, jag började senare än vanligt. Klockan sju väckte mamma mig, hon skulle vara fara halvåtta vilket betyder att jag måste kliva upp vanlig tid för att ha någon att äta frukost med. Men äsch, det är faktiskt jätteskönt att ha nästan hur lång tid som helst på sig! Jag låg i soffan med datorn över en timme, klev in i duschen, blåste håret (oh no, jag har syndat!) och klädde mig väldigt sakta. Satt en stund till vid datorn innan jag tog bussen till stan och åt lunch med pappa/spelade piano innan engelskalektionen började. Skulle lätt kunna tänka mig att ha det såhär varje morgon! Hur var din morgon?

Jackan är mammas gamla och kommer från H&M, tröjan är också från H&M, halsbandet tror jag är från Cubus. Väskan kommer från Accent, vantarna är från Lindex och jeansleggingsen kan ni nog säga i sömnen vars de kommer ifrån, precis, Vero Moda! Skorna är även de från samma affär som de brukar, Euro Sko.
Hanna skrev:

Jag tror jag har ett likadant halsband som du och jag köpte det på veromoda! Min morgon var sådär, stressig som vanligt. Din lät betydligt bättre


Hannas blogg: http://hannama.devote.se
DATUM: 2010-10-04 KLOCKAN: 17:04:57

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.