när någon säger åt mig att plugga känner jag mig dålig, som om jag hade kassa betyg, som om jag är äcklig, jobbig och irriterande

5 saker jag vill ha.

1. Rött spetslinne från H&M eller den fina, röda spetsbodyn som Tyra hade på sig i senaste KenzaTyra show.
2. Skinnbrallor!!! Helst de där fina från H&M för 300 spänn, som är slutsålda... Får leta vidare efter de perfekta paret, för hur snyggt är det inte?
3. Leodatafodralet från Bikbok, 15" är det, min dator är 10" tror jag. Skulle alltså passa bra+en massa annat grejs som jag alltid måste ha med mig. Förhoppningsvis funkar den även som vanlig väska, tycker det är underbart snyggt att se ut ungefär såhär.
4. Fler morötter! Har ju mina svarta från Monki, men jag är jättesugen på ett par i sammet kanske? Krossad sammet kanske det till och med heter? Annars skulle en annan färg också uppskattas, grå kanske? En annan modell skulle jag vilja ha, eller samma modell men lite längre i benen (vill kunna vika upp dem utan att blotta mina snövita ben) och som sitter åt lite mer i midjan.
5. Mer sammet! En fin sammetsbody från Bikbok, lite sammetstyg att sy en hög kjol av, är kär i sammet för tillfället!

+ loosefit linnen och tshirtar, gärna lite småtransparanta. Finfint instoppat i morötter, aaaaastajta jeans eller någon annan fin nederdel. Skulle döda för att få ett likadant svart linne som detta!

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.