jag skulle vilja bli litegrann som emmys kusin, hälsar på alla (mig inkluderat!) och är jäääääätteduktig på att dansa!

Skulle man mäta fetthalten i mitt hår just nu skulle det stiga över 100%, lovar! Som tur är ska jag hoppa i duschen så fort jag har bloggat klart. Tvätta håret, raka benen och... tvätta bort alla rester av smink! Har ju berättat om (det hemska) badet imorgon, direkt på morgonen, tänkte först vänta med duschen tills dess, men kände att benen behövde en omgång. Undra varför jag babblar på om mitt hår? Hm... knas!

Idag hade jag dubbeltimme i Omvårdnads, drog till Umeå efter lunchen som bestod av önskekost. Pannkaka som vanligt, tror det är Jörnkökets specalité? Hade ett givande samtal med min behandlare och hade ett bra gruppsamtal, vi har börjat med känslomodueln idag, känns... svårt! Jättesvårt faktiskt!
Dessutom ska jag hålla i avslutet på gruppen nästa vecka, klurar på om jag ska berätta om min innehållet i min ryggsäck (det vill säga min bakgrund, min historia) eller om mina framtidsdrömmar, vad jag vill syssla med. Eller om jag ska dra till med när jag bestämde mig för att bli frisk. Okej, jag vet inte riktigt när jag bestämde mig för att bli frisk, men jag kan säkert dra till med något! Vad tycker ni?


visst ser jag ut som en äkta dansflicka i mina svettiga kläder som jag faktiskt använde när jag dansade?
stina skrev:

åh vill jättegärna höra allt, men är lite extra nyfiken på hur och när du bestämde dig för att bli frisk och allt runt om kring :) hoppas badet gick bra, megakramar!!


DATUM: 2010-11-25 KLOCKAN: 10:31:20

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.