jag är sötare än äppelpaj, så stod det när jag trycke på rubriksfältet, fast på engelska. kan det vara marikas verk?

Imorse fick jag ett sms som det stod FTV på. Eller från. FTV står för Folktandvården. Jag ska till tandregleringen klockan 13.40 imorgon. Och få räls. Som jag har längtat. För det har jag faktiskt. Ju snarare jag får den desto snarare får jag ta bort den. Men nu önskar jag att det var 6 månader kvar innan jag fick sätta in den. Jag kommer inte få äta grillat utan tandställning på typ två år. Det är min största sorg. Ska typ tvinga pappa att grilla ikväll, bara för att jag ska få njuta av smaken en sista gång, utan att halva portionen fastnar i tänderna. Fast det kanske också är bra, då får man njuta lite längre? Alltså vad dillar jag om? Vet inte!

Jag är nyduschad nu, jag ska klä på mig, sminka mig och... fixa håret, sen ska jag fara till Oscar. Om jag får. Eller jag ska dit, men jag vet inte när han är klar. Jag känner mig fruktansvärt dryg och irriterande, men det orkar jag inte bry mig om! Idag är jag glad, gårkvällen var riktigt bra, känner mig... inte pånytt född, men kanske... vet inte, fräsch.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.