hej, hur mår du? (magvärken, magvärken, magvärken, sömnlösheten, sömnlösheten, sömnlösheten, otillräcklig, otillräcklig, otillräcklig) tack bra, själv då?

Idag och imorgon är jag ledig! Helt ledig! Nästan... Vi har hemstudier som de så fint kallar det, vilket betyder att vi ska plugga hemma. Åtta läkemedel ska jag kunna, ateroskleros, en "kärleksdikt" och så ska jag plugga lite hjärta/skriva klart om angina pectoris. Och justja, jag skulle göra lite matte också, men det lämnade jag på skolan!

Igårkväll hade jag en jättetrevlig kväll hos Marika, vilket resulterade i att jag glömde ta mina pills - somnade sent! Iförsig var det rätt härligt också, jag steg upp sju imorse och åt frukost med mamma, sen gick jag och la mig igen (fick göra lite minfulness övningar för att släppa alla skittankar...) och vaknade först vid tolv, när det var lunch! Hur skönt liksom?

Jaja, jag ska fortsätta mitt "pluggande" i think, vad ska du göra idag?

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.