tillbaka till verkligheten

Hemma igen efter en mycket bra helg.
Har hunnit spela ungefär 150 omgångar negerpresident, 1 bubbel, 1 rommell, 5 stress, 1 citron och 1 vändtia. Kortlekarnar har flygit upp och ner för loftet, under madrasser och in i täcken, och några kastade jag på Agnes. Vi hann gör vår egen majbrasa av nästan torra pinnar, jag söndergrillade en korv och jag och Sara satt ute och pratade strunt. Klättrat upp för ett berg, eller okej, gått, sprungit upp och ner på stegen till loftet trettielvatusen gånger. Hälsat på min fina vän Lisa en liten stund, varit på Dollar Store (haha), ridit Saras undebara häst Chassen och ätit älgkött. Blivit ordentligt glad över Oscars sms. Ordnat en spöktur och haft snö upp till låren, sovit två nätter full med god sömn och haft på mig stövlar. Och kämpat för att få av mig stövlarna när jag har haft snöbollar däri eller råkat vada i en vattenpöl lite för långt. För lekt 3 åring, det har jag gjort, stöveln är ju världens bästa uppfinning ju! 100% skydd mot vatten, jag lovar att den har bättre skydd än kondomen också!
Jag tänkte summera det till en hemskt trevlig helg, och ni kanske redan har märkt att jag inte skrev att jag duschade heller? För det gjorde jag inte, fattar ni hur äckligt mitt hår när jag duschade idag, första gången sen i torsdags! Känner mig lite fräschare nu, så Marika har fått tillåtelse att träda in i mitt hus, vi ska nog bara sitta och snacka massa skit, blir trevligt! Hur har din helg varit?

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.