svar


Ja, jag äter våfflor. Ja, jag får mycket ångest då.
Vet inte hur duktig jag har varit på att berätta hur mitt upplägg ser ut just nu, varje vecka har jag en utmaningsmåltid, om jag klarar att äta det tre gånger får jag en liten belöning och jag får äta mjölk och flingor till frukost dagen efter. Min första utmaningsmåltid var plättar/våfflor/pannkaka. Så nu äter jag det, oftast. Senaste för 10 minuter sen åt jag pannkaka, grädde och hjortron. Jag tycker helt ärligt att det är hemskt att äta det, men helt ärligt tycker jag också att det är gott. Mitt lilla trick för att kunna äta upp grädde och sylt är att blanda ihop allt i en enda klump, jag har alltid tyckt det har varit godast så, men nu är det verkligen användbart, det smakar inte grädde och man ser inte grädde. Visst, det kanske är ett undvikande men det är så jag äter, och har alltid gjort.
Det är inte så att jag sitter och trycker våfflor bara för att, i söndags var vi hos farmor och farfar och åt "sommarvåfflor", det är tunna, spröda våfflor gjort på ett gammeldags järn och det är verkligen gott!

Jag har snart betat av hela min lista med förbjuden mat, eller, jag har snart betat av min lista med förbjuden mat som är basvaror. För man kan inte träna på att äta banan tre gånger på en vecka väl?
Hoppas du är nöjd med ditt svar, undrar du mer skicka gärna en ny kommentar eller ett mail till moaasblogg@live.se!

Läste också att en flicka var nyfiken på mina memoarer, kanske ska jag publicera dem? Vad tycker ni?

Anonym skrev:

snälla publicera dom! :)


DATUM: 2010-05-16 KLOCKAN: 15:06:23

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.