jag vill inte leva, men jag vill inte dö heller

Länge, länge var det min verklighet. Jag orkade verkligen inte leva, men jag var livrädd för döden. Jag tror egentligen att jag bara ville ha ett liv, något att leva för. Jag har det nu. Underbart! Visst, jag äter min medicin, och den hjälper, men min behandlare sa att mediciner inte ska börja plockas bort förrän till hösten, när jag har en lite stabilare plattform att stå på. För tillfället kan vi väl kalla det att jag står på ett frigolitblock, men när jag är frisk är det en stor järnplatta med höga kanter som gör att jag inte faller tillbaka ner i vattnet igen.
Men ja, tillbaka till jag vill inte dö grejen. Eller jag vet egentligen inte vad jag tänkte skriva mer, bara att jag som ville berätta att det inte är fel. Jag kände mig så galet feg som inte vågade ta mitt liv men samtidigt som en riktig loser som inte heller ville leva.
Jag skulle gissa att jag hade en "fysisk" depression, eftersom det mesta gick tillbaka när jag gick upp lite i vikt, även om det var en hel del tankar kvar, men nu för tiden vill jag inte dö. Jag vill leva. Jag vill ha en framtid. Jag vill ha en framtid som är något värt att ha!
emelie skrev:

Det är hemskt när man väl kommer på sig själv med sina tankar. Att tankar kan ta över hela ens liv. Att man inte kan styra sina handlingar, man kan inte styra sig själv överhuvudtaget."The best way out is always through"

Det är ett citat som ger mig en tankeställare. Det är så man måste hantera saker och ting, ta sig igenom det. Det är alltid den bästa vägen, för att uppnå det bästa reslutatet.

Hur tungt det än låter, hur jobbigt det än känns.Det glädjer mig så otroligt mycket då du skriver "Jag vill leva. Jag vill ha en framtid. Jag vill ha en framtid som är något värt att ha!"

Vilka starka ord! vilka otroligt bra meningar.

Det är så rätt, du är en kämpe. Dit du vill komma, kommer du att ta dig. Med- och motgångar. You can do it!Kramar


emelies blogg: http://eemelieberg.blogg.se/
DATUM: 2010-05-23 KLOCKAN: 18:09:46
Janina skrev:

du skriver så bra moa :)


Janinas blogg: http://janinaw.blogg.se/
DATUM: 2010-05-23 KLOCKAN: 19:07:50
Anonym skrev:

Jag håller med- you can do it!


DATUM: 2010-05-23 KLOCKAN: 22:14:49

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.