en bra dag

Jag älskar bra dagar. För mig är bra dagar de dagar när ångesten inte kokar, tankarna bara ligger där under ytan, de kommer upp men förstör inte (tyvärr är jag nog rätt så van dem) och alla är på bra humör. Idag var en sån dag. Jag försov mig imorse och fick trycka i mig frukosten, jag fick ont i magen, men det gör inget. För när jag mötte upp Marika vinkade hon lika glatt som vanligt även om vi hade lite svårt att hinna i tid till skolan. (Haha som vanligt, när det är 2 minuter innan vi börjar parkerar vi cykeln där man ska ställa dem, när det är 1 minut kvar får den stå vid ingången). Visst, jag fick springa omkring och leta syslöjdsläraren som inte fanns på skolan och jag improviserade ihop en liten text om Balmain, på no:n var jag jätte trött och lite små stressad, men inte var det någon sur min där inte! Skrattade, log och skrev om energi, det gjorde alla. Och när Titanic rullades igång på engelskan var det 60 glada nior som såg en bra film. Det blev lite förseningar när jag skulle till stallet, men väl där var det bara fina hästar som gnäggade. En brunstig liten dam och världens finaste häst som tydligen var superduktig ridhäst.
Och jag förväntar mig inga sura miner när vi drar till Kallholmen för grillning med en grupp härliga människor. (Ja, vi älskar Kallholmen och ja, vi gillar att grilla, läs:elda)
Ha en underbar kväll, det ska jag!

isaabel skrev:

har du fått börja rida? :DD


DATUM: 2010-05-28 KLOCKAN: 18:42:35
moaa skrev:

Svar; Tack så mycket! :) Du hade fin blogg med!

Och ett fint namn, haha! ;D


moaas blogg: http://moathemoses.blogg.se/
DATUM: 2010-05-28 KLOCKAN: 21:35:16

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.