duktiga moa

Igår kväll kom Oscar för Grey's och en massa babbel, mamma tyckte om det, för då städade jag innan. Brukar normalt sett ha städat och fint, men det var kaos på golvet så jag plockade bort där. Oscar kom inte, så jag bytte lakan. Fortfarande ingen Oscar, fram med dammsugarn! Precis när jag var färdig klev Oscar in, gissa vem som hoppade upp i luften av rädsla?
Vi pratade som sagt en massa också, Oscar kallade mig självkritisk och jag kallade honom självkritisk x2. Han tar på sig skulden för att jag är sjuk. Inte bra Oscar, det är absolut inte ditt fel! Det är ingens fel, bara ungefär en miljard olika faktorer i mitt liv som rördes om några varv för mycket.
Jaja, idag blir det att vara med Marika och Oscar, jag hoppas det blir lite lite varmare så vi kan dra ihop ett gäng och bosätta oss på de solvarma klipporna på Kallholmen!
gissa? skrev:

mitt namn, 7ggr i ett inlägg! :D


DATUM: 2010-05-13 KLOCKAN: 14:03:26

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.