strax efter detta inlägg kommit upp på bloggen kommer ni få se lite pyssel!

17.40: Ensam hemma. Inlindad i duntäcket. Ingen av de jag brukar prata med inne på msn. Får inte svar på mina sms. Funderar på hur jag ska bli av med min uppsvällda mage. Ångest.
Vad gör jag? Nej, jag sticker inte ut och springer som jag ville, visst, jag gjorde vissa saker jag inte borde ha gjort, men jag sätter igång min för tillfället rätt tomma pepplista, jag höjer volymen och bär upp datorn på rummet för att byta miljö och för att kunna sysselsätta mig med något annat än att trycka på uppdateraknappen på bloglovin'.
När jag lugnat ner mig får jag ett sms av Elin där hon tycker att jag ska komma till Kallholmen, Marika loggar inte på msn, strax därefter Oscar. Drar till Kallholmen ett tag, cyklar hem och ser My sisters keeper med bästa vännerna, fastnar vid datorn på kvällen, och så ner i min underbara säng bredvid min söta nalle Freja.
Min pepplista hittar du här.
Jag drar till Piteå ikväll, ska försöka uppdatera bloggen en sista gång innan vi far, när jag kommer hem på onsdag utlovas bilder, kanske ni kan vara helt underbara och ge mig era pepplåtar så kan jag fylla på så att vi alla kan bli glada av den! Och fråga mig på bloggsvar.se, skriv din fråga i rutan till höger!
Caroline skrev:

Texten är väldigt pepp! men själva utförandet av låten kanske inte likaså.. men ger i alla fall här mitt bidrag (och skäms lite för den inte så moderna låten ^^ ) så får du skratta åt den och bli glad på så vis eller lyssna på texten och bli glad så ;)

Kenta - just idag är jag stark


DATUM: 2010-06-14 KLOCKAN: 11:51:59
oscar skrev:

http://open.spotify.com/track/7d0P8o9pD6uPMOVlTFEyvMhttp://open.spotify.com/track/2b712q3E27nyW6LGsZxr0yhttp://open.spotify.com/track/6W8VktzOUZNlOdTMaeLuxvhttp://open.spotify.com/track/49gGGIC4XgdeQ6ENAPC4Q7http://open.spotify.com/track/5XR5uSfkOI53GfXIK1XgaIhttp://open.spotify.com/track/2xeVcWbqRecWq9cW3PXiEphaha typ mina pepplåtar (H)


oscars blogg: http://oscarpettersson.blogg.se/
DATUM: 2010-06-14 KLOCKAN: 11:59:13
Sannabell skrev:

Min pepplåt som jag hela tiden återvänder till är My life med Anouk. Skit samma att den är lite gammal - det viktiga är att den är bra :-)http://open.spotify.com/track/73KGn3iEwYsNznDC4yxAjV


Sannabells blogg: http://sannabell.blogspot.com/
DATUM: 2010-06-15 KLOCKAN: 08:36:47

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.