så att säga

Sjukt snygg och sjukt mysig! Önskar att jag kunde klistra fast en bit av tröjan på bloggen så att ni fick känna, jag är kär! Kanske inte den mest stylish tröjan jag har numera, men lätt den mjukaste!
Det är lite tragiskt att lämna 9c faktiskt. Idag sa vi hejdå till vår engelskalärare, världens mysigaste, tur för mig att lillasyster har henne som klassföreståndare, får bara hoppas att hon hinner komma tillbaka efter mamma ledigheten innan Fanny också står och poserar med sin klasströja.
Haha, det är det bästa med att vara äldst, förra året sa jag hejdå till lärarna jag hade i förskolan, ettan och tvåan och nu i vår vinkar jag adjö till de som jobbade på fritids. Filippa får till hösten läraren jag hade i trean, fyran och femman haha.
Aja, än har jag två veckor kvar med mina klasskompisar. Ikväll drar vi än en gång ut på Kallholmen och grillar, hoppas nästan vi drar hem till någon istället, det är nästan storm ute!
Ha en trevlig kväll!
agness skrev:

två veckor? :o

vi slutar nian på tisdag ^^


agnesss blogg: http://baraagnes.bloggplatsen.se
DATUM: 2010-06-04 KLOCKAN: 21:54:55

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.