risiga flätor i like

Jag kan numera skryta med att jag kan dansa foxtrott! Eller ja, jag vet någorlunda hur jag ska göra för att inte trampa på killarnas fötter när de styr runt. Jag var verkligen inte peppad på att lära mig dansa pardans med alla pojkar i nian, det är väl inte det vi brukar göra på dagarna, stå och krama alla, men det var riktigt kul! När man väl vågade stå riktigt tätt och kunde några snurrar och steg var det lite kul att snurra omkring där. Kanske inte direkt vad jag ska satsa på i framtiden, men det kan nog bli trevligt på avslutningsmiddagen!
Klasskamp har vi också haft, brännboll, stövelkastning, kubbstaffet, dragkamp, langning av vatten och sprungit fram och tillbaka med en boll ihoptryckt mellan sig. Jag hängde inte ritkigt med på vilken klass som vann, men det får vi säkert veta imorgon, när det är dags för orientering och burträskbingo. Älskar att det är så slappt, man har bara trevligt, men lite tragiskt att man verkligen måste tömma skåpen och sudda bort allt man skrivit inuti.
"Marr3Morr3", "Moa bailar con Mr.P", "Vi älskar dig!/Gänget" osv.
Har hunnit en sväng till Marika och solat/spelat kort/sett SATC också, ska tillbaka dit när hon har ätit och tagit en lite powernap.
Ha en trevlig kväll hörreni!
simone skrev:

Helt underbart hår du har! :)


simones blogg: http://fattybom.se
DATUM: 2010-06-08 KLOCKAN: 22:07:33

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.