aspa, bolero, citronäpple, discovery, eva-lotta, flädie och 7494 till

Utanför vår altandörr står ett oranget fat med massa vattenmelonkärnor och en äppelkärna. Jag ska bli världens bästa trädgårdsmästare! Jag ska ha en hel frukträdgård uppe på mitt rum! Bananer, vattenmeloner, apelsiner, äpplen, päron, gurkor, tomater, morötter, plommon, mandariner, nektariner, ananas, jordgubbar, smultron, blåbär, lingon, vinbär, svarta vinbär, krusbär, hjortron, hallon och gud vet jag. Fast jag börjar med vattenmeloner och äpplen. Någon som vill offra sig och komma hit och äta ett äpple/päron/apelsin?
Jag tycker om frukt och grönsaker. Jag gillar att jag kan äta en frukt+ett glas dryck till mellis. Majs, gröna äpplen, apelsiner, vattenmelon, vindruvor, morötter, tomat i ugnen, gurka på mackan, broccoli, haricotter, kokade minimorötter, sugarsnaps, ugnsbakade rotsaker, vattenkastanj, jordgubbar, frysta hallon man värmer i mikron och körsbär tror jag att jag skulle kunna äta i massor. Fick jag välja (alltså inte Ana) skulle jag sitta med en burk majs och äta just nu och till middagen idag skulle köttet ligga på en enorm hög av vattenmelon, ananas och tomater med salt på. Och till mellis skulle jag ha slukat halva vattenmelonen och sen tagit några skivor ananas. Ett mål skulle ju kunna vara att jag kan äta hur mycket grönsaker och frukt som helst, men det är nog inte riktigt hälsosamt. (Okej, nu tänker jag inte ett dugg på min hälsa, snarare viktuppgång, förstoppning, ångest och för tidig friskförklaring).
Ska till Marika ikväll, måste bara byta kläder och så. Det är anledningen till varför det inte kommer upp några outfits, jag byter kläder ungefär 3 gånger/dag. På morgonen lekvänliga kläder (idag höll det inte, varken att de skulle vara lekvänliga eller strumpbyxorna) sen gärna bikini och shorts och på kvällen nått linne ovanpå, och ännu senare en tjocktröja. Borde kanske fota alla tre varje dag och sen göra dagens outfits? Vad tycks?
Clara skrev:

Jag bara undrar Moa, tror du verkligen att du skulle gå upp i vikt om du skulle "sitta med en burk majs och äta just nu och till middagen idag skulle köttet ligga på en enorm hög av vattenmelon, ananas och tomater med salt på. Och till mellis skulle jag ha slukat halva vattenmelonen och sen tagit några skivor ananas". Frukt kan du äta utöver din matlista, utan att öka i vikt. Iom. att du är normalviktig och din kropp vant sig vid mat så KAN du det. Tror du mig?

Kärlek och kram.


Claras blogg: http://klorid.blogg.se/
DATUM: 2010-07-02 KLOCKAN: 14:06:18

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.