som en... perfekt kaka!

Eclipse var ingen dröm, inte heller sockerkaka, möjligtvis en nybakad bulle eller en god potatisbakelse. Verkligen inte en kubb, inte heller en tårta med sockerkaksbottnar mer som en... helt perfekt kaka som man kan äta i alla evighet! Som är sådär sjukt god och man önskar att sista tuggan aldrig ska ta slut, att någon ska säga "jag gömde din kaka bakom ryggen, här får du den!" eller att man kan äta den tills magen sprängs utan att du blir allvarligt skadad, får ångest för att du har ätit för mycket eller går upp enormt mycket i vikt. Eclipse hade alla ingredienser, allt som jag gillar. Spänning, kärlek, intriger, tillbakablickar och lite action. Och snygga pojkar.
Twilight var underbar, men den var så olik boken, de rörde om scenerna och hittade på nytt. I New Moon tog de tre scener och gjorde till en. New Moon var egentligen inte så bra, men den var tvungen att finnas. I Eclipse följde den bokens handling och hade med allt det viktiga inför nästa bok. Nu i efterhand kommer jag nästan inte alls ihåg handlingen, så blir det alltid när jag blir för uppslukad. Jag och Emmy satt och mosade varandras händer samtidigt som vi småskrattade och viskade om vad soom skulle hända härnäst. Marika var för inne i filmen, hon hörde oss knappt. När eftertexten rullade fram och lamporna tändes var jag blöt i ögonen, Marika också och vi alla tre var knäsvaga. Jag ska inte undanhålla sanningen, jag tittade bort under en scen. Den hemska kysscenen. Enda sen jag läste boken visste jag att jag inte skulle titta på den, jag trodde nästan jag skulle gråta, men nej, jag kollade bara bort. Om 100 kronor ska jag se den igen, det är självklart! Stina sa att hon och Krille skulle bli Twilightnördar, ska kanske dra dit första och andra filmen och plåga dem med mitt prat?
Caroline skrev:

snart är det min tur, bara ca 30min kvar, får se om jag tycker samma =)


DATUM: 2010-07-01 KLOCKAN: 17:23:07
Lina skrev:

Så bra skrivet! Filmen var verkligen hur underbar som helst :D


Linas blogg: http://linastenbergs.blogg.se/
DATUM: 2010-07-03 KLOCKAN: 09:02:04

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.