mina 5 sämsta köp

Alla gör vi dem, de där hemskt dåliga köpen. De dyra, de onödiga, de fula, de vi tänker "jag ska börja använda sånna kläder" osv.
Den svarta klänningen köpte jag på BikBok förra hösten, 300 kronor till ingenting. Har använt den en gång och lånat ut den en gång till Filippa när hon skulle klä ut sig till häxa. Tänkte att den skulle bli kalasfin till kängor, men när jag väl köpte mina fina kängor tänkte jag inte på att använda den. Det är lite synd, tycker den är rätt... jag vet inte, annorlunda fast fin. Får testa den igen. Fast jag är nog för feg för att använda den...

Rosa linne. Gina Tricot. 99 kronor. Kanske inte det sämsta köpet, men jag var så säker på att jag skulle vilja springa omkring i ett rosa linne hela våren men istället blev det pyjamas. Lyckat...

Och så magkorta linnet jag inte köpte för så länge sen. Varför provade jag det inte innan jag köpte det? Varför köpte jag det i en storlek för stor? Vad hade jag tänkt använda det till? Nu hänger det som prydnad på min klädstång, jag behöver verkligen hjälp med att veta vad jag ska matcha det till!

Sjalen köpte jag på KappAhl i vintras någon gång, jag hade en liten kupong typ 10% rabatt och jag kände mig så tvungen att köpa något. Inte lyckat. Jag använder inte sjalar? Halsdukar är underbara, men den enda sjalen som jag verkligen tycker om är den röda med blommor på. Ingen annan. Varför har jag då typ 5 till?

Köpte de svarta jeansen på Cubus för massa år sen. Alltså för massa år sen. Typ 4 år sen. När jag var 15 centimeter kortare och 15 kilo lättare. (okej, inte 15, 7 kanske?) De är fortfarande för långa och de har hög midja, när jag köpte dem använde jag dem som vanliga låga jeans så de är helt uttöjda, trillar ner när jag faktiskt vill ha dem höga. Inte bra. Inte smart att köpa för stora byxor.

Lär av mina misstag:
1. Prova det alltid innan du köper det!
2. Vad ska jag ha det till? Tänk ut mer än en outfit med plagget!
3. När ska jag använda det? I skolan? På natten? Ska jag festa i det?
4. Är pengarna värt det, jag brukar tänka att om ett plagg kostar 300 måste jag använda det minst 10 gånger för att det ska vara värt.
5. Köp rätt storlek!!!
CISSI skrev:

Bikbok-linnet är snyggt ju!


CISSIs blogg: http://ceciliaeklund.blogg.se/
DATUM: 2010-07-29 KLOCKAN: 19:45:56
CISSI skrev:

SV Hm, fan bra fråga alltså .. höga shorts? Vet ej. Gud. Bra fråga.


CISSIs blogg: http://ceciliaeklund.blogg.se/
DATUM: 2010-07-29 KLOCKAN: 23:41:42
Stina från avdelningen skrev:

Hej Moa! :) Hoppas du mår bra, det verkar så iallfall vilket glädjer mig! :) Det magkorta linnet tycker jag var supersnyggt! Använd det till lite högre jeansshorts kanske? Kram på dig!


Stina från avdelningens blogg: http://stinae.devote.se
DATUM: 2010-07-30 KLOCKAN: 16:18:26

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.